terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2008 Λογικά έχουν, το 2006 ήταν το έτος μετάβασης στο νέο μοντέλο... απο εκεί και πέρα είναι πολύ εύκολο να το καταλάβεις απο τον αισθητήρα του ABS (ξέρεις πως είναι?) από τις αλλαγές που έκανε στο face-lift (μαύρο χερούλι πίσω επιβάτη-χρώμα ματ το μαύρο-εξάτμιση διαφορετική κ.λ.π.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2008 Το Κ6 ειχε ΑΒΣ απο τον Ιουλιο και μετα. Τα 7100 ειναι παραησαγωγης αν χρειστης κατι απο εγγυηση θα το πληρωσεις και θα το παρεις πισω δικαστικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
melo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2008 Λογικά έχουν, το 2006 ήταν το έτος μετάβασης στο νέο μοντέλο... απο εκεί και πέρα είναι πολύ εύκολο να το καταλάβεις απο τον αισθητήρα του ABS (ξέρεις πως είναι?) από τις αλλαγές που έκανε στο face-lift (μαύρο χερούλι πίσω επιβάτη-χρώμα ματ το μαύρο-εξάτμιση διαφορετική κ.λ.π.) πως ακριβως ειναι??? εννοεις περα απο την αισθηση το αυτοκολιτακι στο μπροστινο φτερο???? Το Κ6 ειχε ΑΒΣ απο τον Ιουλιο και μετα. Τα 7100 ειναι παραησαγωγης αν χρειστης κατι απο εγγυηση θα το πληρωσεις και θα το παρεις πισω δικαστικα. 7100 ειναι παραεισαγωγης αλλα με δωρο το τασακι ενω το εισαγωγης με δωρο καγκελα βαλιτσα χουφτες και καρινα οποτε δωρον αδωρον !!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2008 Για ενα στρωμα 2ετιας 5000 με 5500? ειναι καλη τιμη,ψαξε απο ιδιωτη καλυτερα γιατι οι μαντραδες ζητανε οσα τους λειπουν,εγω το εχω ενα χρονο,το πηρα 5500? απο ιδιωτη με 24000km και τωρα εχω 46000km απροβληματιστα, δεν το αλλαζω με την καμμια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 πως ακριβως ειναι??? εννοεις περα απο την αισθηση το αυτοκολιτακι στο μπροστινο φτερο???? Φαντάσου ότι μετά το face-lift το μαύρο βγαίνει μόνο σε ματ, οπότε είναι μια πολύ καλή ένδειξη ότι έχει abs, απο εκεί και πέρα, το χερούλι στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας που πιάνεται ο συνεπιβάτης απο ασημί έγινε μαύρο σε όλα τα χρώματα που κυκλοφορούν, στους τροχούς είναι προφανέστατος ο αισθητήρας του abs και η εξάτμιση είναι διαφορετική λόγω των αλλαγών που έκαναν (όχι το τελικό, λίγο πιο πριν στον λαιμό). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 Για ενα στρωμα 2ετιας 5000 με 5500? ειναι καλη τιμη,ψαξε απο ιδιωτη καλυτερα γιατι οι μαντραδες ζητανε οσα τους λειπουν,εγω το εχω ενα χρονο,το πηρα 5500? απο ιδιωτη με 24000km και τωρα εχω 46000km απροβληματιστα, δεν το αλλαζω με την καμμια! + ψαξε απο ιδιωτη καλυτερα γιατι οι μαντραδες ζητανε οσα τους λειπουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Christos68 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2008 Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας. Το κόστος πρέπει οποσδήποτε να κρατηθεί χαμηλά οπότε η λογική του "με 500 παραπάνω παίρνω ενός χρόνου πιο φρέσκο και με 700 παραπάνω έχει και αυτά τα καλούδια και άντε να βάλουμε και άλλα λίγα να το πάρουμε καινούργιο και άλλα λίγα να μην είναι παραεισαγωγή" στην περίπτωσή μου δεν παίζει δυστυχώς. Ψάχνω για '04 - '05 καθαρό και ψιλοευκαιρία δηλ. κάτω από 5.300. Κάτι βλέπω προς αυτή την κατεύθυνση και θα σας ενημερώσω σχετικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2008 + ψαξε απο ιδιωτη καλυτερα γιατι οι μαντραδες ζητανε οσα τους λειπουν Σωστος ο Προεδράρας μας!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ale3andro 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι πολύ νέος στις μηχανές και ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια μεταχειρισμένη VStrom. Βρήκα από ιδιώτη μια αγορασμένη 12/2006 με 6.500 χλμ και μου την αφήνει 5000 ευρώ. Το πρόβλημα είναι ότι η μηχανή είναι παραεισαγωγής (μάλλον Γερμανία) και δεν έχει καν βιβλίο service (ούτε καν Γερμανικό). Τι προτείνετε; Αξίζει; Επίσης διάβασα σε διάφορα threads για μηχανές παραεισαγωγής. Πέρα από την επίσημη εγγύηση, αν (χτύπα ξύλο) πάθει κάτι εκτός εγγύησης, ένα επίσημο συνεργείο θα την αναλάβει ή δεν θα την κοιτάξουν καν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xt byron 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 πουλαει ενας φιλος μου ενα ασημι,με πολλα εξτρα(bagster,καγκελα μπαγκαζιερα,συναγερμο)το χω δει το μηχανακι γιατι ψαχνομουν να το χτυπησω κι εγω αλλα λογο Αλογοσκουφη δε μου βγαινουν τα ψιλα!αμα ενδιαφερεσαι να τον ρωτησω αν το χει ακομα,παντως 4800 το δινε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ale3andro 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 Την έχασα για λίγο την Vstrom για την οποία έγραφα... Κρίμα μάλλον ήταν καλή ευκαιρία. Πάμε γι' άλλα. πουλαει ενας φιλος μου ενα ασημι,με πολλα εξτρα(bagster,καγκελα μπαγκαζιερα,συναγερμο)το χω δει το μηχανακι γιατι ψαχνομουν να το χτυπησω κι εγω αλλα λογο Αλογοσκουφη δε μου βγαινουν τα ψιλα!αμα ενδιαφερεσαι να τον ρωτησω αν το χει ακομα,παντως 4800 το δινε Πότε πρωτοκυκλοφόρησε αυτή πρώτη φορά; Πόσα χιλιόμετρα έχει; ABS έχει; Σε περίπτωση που δεν βρω Vstrom τι άλλες μηχανές προτείνεις στην ίδια κατηγορία (On/Off στα ίδια περίπου κυβικά); Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 Φιλε μου εαν ενδιαφερεσαι και απο οτι ειδα εισαι απο πατρα πουλαει φιλος εδω στην πατρα ενα vstrom650 γυρω στα 5000 συζητισιμα ο οποιος ειναι ναυτικος και θελει να το δωσει σε ασημι χρωμα ειναι και αν θυμαμαι σωστα γυρω στα 12000 χιλιομετρα αν ενδιαφερεσε μου λες να σου στειλω το τηλ του καλη συνεχεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ale3andro 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 Δυστυχώς δεν είμαι Πάτρα, ούτε καν Αθήνα αλλά Μυτιλήνη (για λίγους μήνες ακόμη). Εδώ η αγορά είναι πολύ μικρή δυστυχώς και η καλύτερη επιλογή να βρείς από ιδιώτη. Αυτή η Vstrom πάντως φαίνεται καλή περίπτωση. Κρίμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xt byron 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 (τροποποιήθηκε) καλημερα!το v-strom υπαρχει ακομα παντως,σημερα μιλησα μαζι του,ειναι ασημι με abs και με βαλιτσα,συναγερμο, bagster και καγκελα και καρινα.το δινει 4800 αμα σ'ενδιαφερει πες μου να σου δωσω το τηλ του Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2008 από τον xt byron Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ale3andro 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 (τροποποιήθηκε) Σίγουρα θα με ενδιέφερε να το δω... Που είναι αυτός, Πάτρα ή Αθήνα; Χιλιόμετρα; Έτος κυκλοφορίας; Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2008 από τον ale3andro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xt byron 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 (τροποποιήθηκε) Αθηνα ειναι φιλε μου και του χω πει να με ρωτησει πριν το δωσει,δεν το χει βαλει αγγελια ψαχνει απο γνωστο.αν θελεις να το δεις οταν κατεβεις Αθηνα πες μου ν'ανταλλαξουμε τηλεφωνα(χλμ 22000,9ος 2005) Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2008 από τον xt byron Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ale3andro 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 Ευχαριστώ πολύ... Αν κατέβω Αθήνα πριν βρω μηχανή θα σου στείλω πμ να μου δώσεις τηλ. Αναζήτηση συνέχεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Christos68 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2008 xt_byron, 9ος του 2005 με ABS? δεν παίζει. Ή δεν ειναι 2005 ή δεν έχει ABS. Πάντως στείλε μου pm με το τηλ. του φίλου και τα λύνουμε όλα δεν έιναι θέμα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xt byron 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 σωστη η παρατηρηση σου!ειναι χωρις ABS!με εβαλες σε σκεψεις και το ξαναρωτησα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Splash 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες