Jump to content
CBR600RR7

Πρωτάρης σε πολλά κυβικά...

Recommended Posts

Αν νομίζεις ότι είσαι ΟΚ ( ή δεν σε κατάλαβα εγώ καλά) τότε η CBR στα ίδια χιλιόμετρα είναι απίστευτα πιο ασφαλής μηχανή σε σχέση με το TDM και ακόμα πιο πολύ η καινούργια 08.

σωστος....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρέμησε λιγάκι κάνε κανα test-ride τα μηχανάκια, διάβασε κανα περιοδικό, ενημερώσου λίγο παραπάνω από το διαδίκτυο και το κυριότερο προσπάθησε να καταλάβεις εσύ τι ζητάς από μια μηχανή και ποιος ο σκοπός απόκτησης της.

Για μένα το πρόβλημα δεν είναι ανάμεσα σε δυο μηχανάκια το πρόβλημα είσαι εσύ, μάθε πρώτα καλύτερα τον εαυτό σου και θα κατασταλάξεις πολύ εύκολα.

Έτσι.

Για να είσαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο μοντέλα μάλλον πρέπει να ψάξεις περισσότερο τον εαυτό σου.

Και να ξέρεις ότι τα RR είναι απόλυτα μηχανήματα. Η τεχνολογική τους υπεροχή πάει περίπατο μόλλις πατήσουν την "φοβερή" Ελληνική άσφαλτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
η γνώμη μου φίλε και χωρίς παρεξήγηση σε αυτό που θα πω

είναι ότι το γεγονός ότι είσαι ανάμεσα σε 1000RR και TDM δείχνει ότι κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά σε σχέση με τις μηχανές ακόμα.

Ηρέμησε λιγάκι κάνε κανα test-ride τα μηχανάκια, διάβασε κανα περιοδικό, ενημερώσου λίγο παραπάνω από το διαδίκτυο και το κυριότερο προσπάθησε να καταλάβεις εσύ τι ζητάς από μια μηχανή και ποιος ο σκοπός απόκτησης της.

Για μένα το πρόβλημα δεν είναι ανάμεσα σε δυο μηχανάκια το πρόβλημα είσαι εσύ, μάθε πρώτα καλύτερα τον εαυτό σου και θα κατασταλάξεις πολύ εύκολα.

Αν νομίζεις ότι είσαι ΟΚ ( ή δεν σε κατάλαβα εγώ καλά) τότε η CBR στα ίδια χιλιόμετρα είναι απίστευτα πιο ασφαλής μηχανή σε σχέση με το TDM και ακόμα πιο πολύ η καινούργια 08.

Σωστοοοοος ................ :cheers::cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε GLYSTRAS αφου μπηκα σε φορουμ για να το συζητησω και να παρω αποψεις, δεν θα μπορουσα να παρεξηγησω την αποψη κανενος.

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου και σου απανταω ο,τι απαντησα και παραπανω. Η επιλογη που θα εκανα μεταξυ αυτων των μηχανων ειναι καθαρα απο αποψη ελλειψης εμπεριας. Δηλαδη μηπως επαιρνα την TDM για πιο ομαλο ξεκινημα και μετα να πηγαινα σε CBR1000

Anyway, σημερα ειδα λιγο διαφορετικα τα πραγματα και αφου μιλησα με εναν επαγγελματια(πωλησεις HONDA) και παλιο οδηγο αγωνων (φιλος του προϊσταμενου μου) κατεληξα να παω σε μια μεταχειρισμενη CBR954RR και πολυ μου ειναι κατα την αποψη του. Θα μπορουσα να επιλεξω και ενα μεταχειρισμενο 600RR.Τωρα υπαρχουν και τα μεσα να γινει σωστος ελεγχος για την κατασταση του μεταχειρισμενου.

Αλλα δυστυχως εχω αλλο θεμα (οικονομικο) και αποφασισα να το λυσω πριν μπω σε αλλα εξοδα...οποτε αναβολη για λιγο...

Σας ευχαριστω θερμα ολους για τον χρονο σας καταθετοντας τις αποψεις σας

θα μπαινω βεβαια στο φορουμ να ενημερωνομαι...και καποια στιγμη θα τα πουμε απο κοντα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαβασε ακομα μια απαντηση :D

Τα πραγματα ειναι απλα, αρκει να να μπορεσεις να καταλαβεις οτι δεν ειναι τοσο θεμα κυβικων οσο, το αν θα σε τρομαξει

και ξενερωσεις ισως, με αποτελεσμα να φυγεις απο τον χωρο της μοτοσυκλετας.

Με το 1000, σιγουρα με καποια Χ χλμ. εχεις σαφως και μεγαλυτερη ασφαλεια απο οποιδηποτε αλλο 600, βεβαια αυτο ισχυει

μονο για τις ευθειες, γιατι στις στροφες και τα επαρχιακα δυκτια της Ελλαδας εκει τα πραγματα δυσκολευουν,

ειναι πιθανο με το 1000 να απογοητευτεις επειδη δεν θα σου δωσει ποτε την χαρα να πειραματιστεις χωρις και καποιο

τιμημα ισως, αλλο το 954 αλλο τα σημερινα 1000.

εγω θα σου βαλω μια ακομη σκεψη και στο λεω απο προσωπικη εμεπειρια, το 600 ναι ειναι "λιγο" και ισως οχι το ιδανικοτερο

για επαρχιακα δυκτια, το 1000 βεβαια ειναι πααααρα πολυ, γιατι δεν κοιτας κατι στα 750-800 κυβικα οπου ειναι μια μεση

κατασταση; Το gsxr750 ειναι μια επιλογη απο την στιγμη που θες ss και εισαι αποφασισμενος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον, βρηκα λυση για το οικονομικο θεμα που ειχα...και παω για μεταχειρισμενο CBR 600RR ή για CBR 954RR.

Μια βοηθεια εδω???

ποιο λετε και γιατι? θεμα κυβικων? συμπεριφορας? στησιματος?

θελω να το οδηγω στο δρομο αλλα και στη πιστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να σου πω, το RR του 03 το ειχα αλλα ειναι πολυ ακυρο μηχανακι για βολτες, για πιστες μια χαρα,

επισης εχει ποοοολυ καλα φρενα, τωρα για ποιο RR μιλας; :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα για 600RR του 2003 ή 2004 σκεφτομαι, δηλαδη 6-7000 ευρω. εχουν καποιες διαφορες το 03 με το 04? γιατι το θεωρεις ακυρο για βολτα? εννοεις βολτες=ταξιδια ή απλα στη πολη? επισης το λες επειδη ειναι SS ή απλα για το συγκεκριμενο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κοιτα για 600RR του 2003 ή 2004 σκεφτομαι, δηλαδη 6-7000 ευρω. εχουν καποιες διαφορες το 03 με το 04? γιατι το θεωρεις ακυρο για βολτα? εννοεις βολτες=ταξιδια ή απλα στη πολη? επισης το λες επειδη ειναι SS ή απλα για το συγκεκριμενο?

:_rock-on::_rock-on: Οτι μηχανη και να παρεις πρεπει να προσεχεις και να τη σεβεσε.Με τα χρηματα που υπολογιζεις εγω θα αγοραζα GSXR-750 '04 Η με 5000 θα αγοραζα το 748s<αυτο με τα ohlins>.Kαι τα δυο μηχανακια ειναι μεγαλα σχολεια πιστευω και θα σε προστατεψουν απο τη στραβη.Το DUCATI ειναι τελειο για στροφες και εχει δυναμη χαμηλα,ωστε να μην πηγαινεις στο κοκκινο για να βρεις ροπη.Και το 750 ειναι το ιδιο περιπου με χειροτερες αναρτησεις απο το προηγουμενο,αλλα με περισσοτερο γκαζι,ανεση και φιλικοτητα.

The choise is up to you. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το 954 έχε υπ' όψη σου ότι είναι πιο στριφτερό και πιο άγριο από το 1000 σε συμπεριφορά όχι σε δύναμη.Το 600 υπολείπεται απλώς.Είναι λίγο και κάνει μόνο για παιχνίδι.Μια φορά το οδήγησα και δεν θέλω άλλη.Το "σωστό" βέβαια είναι να σε συμβουλεύσω να ξεκινήσεις από τα χαμηλά για να εξοικιωθείς και σιγά σιγά να "ανεβαίνεις" κυβικά και ιπποδύναμη.Αλλά θα σου πω ένα μυστικό.

ORIMOS είμαι για τα μάτια του κόσμου μόνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι δεν εχουν καμια διαφορα αυτα τα δυο μοντελα, μονο χρωμα :D

"βολτες" πολυ σωστα μαντεψες εννοω ταξιδια, για μεσα στην πολη θα εχεις προβλημα μονο μετα απο πολυωρη

οδηγηση με κινηση μιας και τα γκριπ ειναι χαμηλα,

σαν ss, το λεω για το συγκεκριμενο επειδη δεν ειναι καθολου φιλικο σε συνεπιβατη, εκτος και αν αυτο το αποκλειεις ;)

Επισης αν θα θες να πας καπου και να μεινεις 2-3 μερες δεν εξυπηρετει μιας και ετσι οπως ειναι η ουρα του δεν φορτωνενται

κι'ολας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον, βρηκα ενα CBR 600RR Λευκο του 2007 με μολις 2500χλμ. Η τιμη του ειναι 8500ευρω και ναι μεν ειναι απο ιδιωτη αλλα ειναι εισαγωγης απο Ιταλία. Μου ειπε πως ισχυει η εγγυηση και πως δεν θα εχω προβλημα.Επισης μου ειπε πως εχει 10 ιππους παραπανω απο τα ελληνικης αντιπροσωπειας... ισχυει κατι τετοιο? θα εχω προβλημα που ειναι εισαγωγης? please help me...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα, υπαρχουν εδω μεσα σχετικα θεματα με τα παραεισαγωγης, αυτο για τα αλογα αποκλειεται!

Για δες Εδω,

υπαρχουν μεσα στη συζητηση και αλλα λινκ ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα