City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2008 Ένας κουλός που ήρθε στο δικό μου μυαλό δυστυχώς έχει υποχρεώσεις και δεν θα τα καταφέρει γιατί φυσικά υπάρχουν και σημαντικότερα θέματα!Εμείς θα σου κόψουμε κομμάτι! ;) Θα πρότεινα να είναι κοντά ο προορισμός.Ο σκοπός είναι να έρθουν οι περισσότεροι σε αυτή τη σημαδιακή κοπή και όχι να κάνουμε χιλιόμετρα. Ας συζητήσουμε προορισμούς στον καφέ.. Λύκε η προσφορά σου ισχύει? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 Λύκε η προσφορά σου ισχύει? Ισχυει! Πειτε καμμια ιδεα για το τι θα γραψουμε πανω... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 για να τελειωνει αυτη η ιστορια,με το ποιος θα κερδισει το φλουρι,σας λεω το εξης,,εαν δεν το κερδισω εγω σημαινει οτι ειστε πολυ κουλαδια!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 Ρίχνω την ιδέα του AngelsGR στο τραπέζι.. Τι λέτε για το μυστηριώδες χωριό των Θεών,το επιβλητικό Λιτόχωρο? Ησυχία,τάξη και ασφάλεια..τουλάχιστον μέχρι να σκάσουμε μύτη εμείς... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 Το λαμόγιο ο angels για να μας πάει εκεί κάτι μαγειρεύει.... Εαν κανονίσει να κάνει καμια μαγεία πάλι ο Harry Poter του ΜΒ θα τον σκίσω.... Για μενα όπου θέλετε.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 Νομίζω ότι είναι μακριά. Προτιμώ να είναι ή εντός Θεσ/νίκης ή κάπου πολύ κοντά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snatch 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 Ρίχνω την ιδέα του AngelsGR στο τραπέζι.. Τι λέτε για το μυστηριώδες χωριό των Θεών,το επιβλητικό Λιτόχωρο? Ησυχία,τάξη και ασφάλεια..τουλάχιστον μέχρι να σκάσουμε μύτη εμείς... Πολύ καλή ιδέα! Και εύκολή διαδρομή για τον γυρισμό, καθως μπορει κάποιοι να είμαστε ολίγον τι κομμάτια!!!! :D :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 Μεσα για οπουδηποτε...σχεδον :D Εχω απο το καλοκαιρι να παω καμια εκδρομη με την μοτοσυκλετα...κοινως θα μου αρεσε να παμε καπου εκτος. Οπως και να χει MotoGamoto και Lena μεσα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
qazeroti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 (τροποποιήθηκε) Τι καλη διαδρομη ρε Μπιλ??? Μια ευθεια ειναι!! :lol: Τεσπα!!! Απλα να ειναι κοντα και αν βολεψει στριφτερα γιατι εχω εκπληξη!!!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2008 από τον qazeroti Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 Ασικη μπολασικη τζαναμπετη και καραμπουζουκλη, ΦΛΩΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ 'ΣΑΙ! Ακους εκει εντος Θεσσαλονικης. Τι ειναι αυτη η φτερου ρε παιδια? Ουστ! Λιτοχωρο sounds fine. Man και Manoula μεσα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 Ασικη μπολασικη τζαναμπετη και καραμπουζουκλη, ΦΛΩΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ 'ΣΑΙ! Ακους εκει εντος Θεσσαλονικης. Τι ειναι αυτη η φτερου ρε παιδια? Ουστ! Λιτοχωρο sounds fine. Man και Manoula μεσα. ΧΟΧΧΟΟΟΧΧΟΧΟΧΧΟΧ πες τα ρε ΜΑΝ!!!!!! Εγω να προτινω παραδοσιακο αγιο παντελεημωνα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 Μαλακια ειπα δεν το 'πα σωστα. Ασικη μπολασικη ντερμπεντερη και καραμπουζουκλη!!! Και για να μη θεωρηθει σπαμ και φαω σμικρυνση :D Να σας πω οτι ειμαι ΟΚ για οπου διαλεξετε αρκει να εχει καλο φαι εκει που θα παμε. Και μιας και ο τζωνης ο ψιλολελεκας ειπε οτι δεν ειναι παντα δεδομενο το φαι στις εκδρομες, να του πω οτι... ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕΙ! Ακους "ψηλε"? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 Προτιμώ να κόψουμε την πίτα στην Σαλόνικα για να έρθουν περισσότεροι.. thats all man, manάρι μου σιγά την ευθεία μέχρι το λιτόχωρο ρε.. :P :P :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 (τροποποιήθηκε) Τα Ποροια και η Δοιρανη ειναι μια προταση 100 και 70 χιλ αντιστιχα Θα εχει και στροφες επισεις υπαρχει στα Γιαννιτσα ωραιο μερος το 10.30 να εχει αναχωρηση 11 και τερμα βαλτε και χαρτη μην παθουμε οτι στην Νικητη Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2008 από τον EKEINOS Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-MAX...XJR1200 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 :D ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ...ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ????????? Ο ΣΗΚΩΣΑΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΒΛΕΠΕ ΜΟΥΛΤΙ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΗ Η ΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΗ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ.ΝΑ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-PAKETAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 αντε κανονιστε να ξερω!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 Κάπου κοντά θα ήταν καλύτερα για να έρθουν πολλά μέλη! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 Μαλακια ειπα δεν το 'πα σωστα. Ασικη μπολασικη ντερμπεντερη και καραμπουζουκλη!!! Και για να μη θεωρηθει σπαμ και φαω σμικρυνση :D Να σας πω οτι ειμαι ΟΚ για οπου διαλεξετε αρκει να εχει καλο φαι εκει που θα παμε. Και μιας και ο τζωνης ο ψιλολελεκας ειπε οτι δεν ειναι παντα δεδομενο το φαι στις εκδρομες, να του πω οτι... ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕΙ! Ακους "ψηλε"? Εγώ ακούω κουλάδι αλλά έχε υπόψιν οτι μπορεί να έχει ακόμη δέρμα απο γόνατα στην Εθνική.Βλέπεις ένα τιγράκι είχε προσκυνήσει εκεί την περασμένη Κυριακή! Εντός πόλης προσωπικά δεν θέλω ρε παιδιά!Συμβολικά τουλάχιστον να κάνουμε και κανά χιλιόμετρο! Προτάσεις μου είναι Χαλκιδική όπως προείπα,Ελατοχώρι που άμα πετύχουμε καμμιά ομίχλη θα είναι μαγευτικά και πάλι ή και Λιτόχωρο γιατί όχι!Απλά είναι βαρετή η διαδρομή την οποία θα κάνω δεύτερη Κυριακή σερί.Δε με χαλάει όμως! Άρη δε μπορώ ρε σύ να πώ θα κάνουμε αυτό απλά επειδή σήκωσα το τόπικ.Άλλωστε,άμα δεν ήταν οι συμμετοχές,όσα τόπικ και να σήκωνα εγώ ή οποιοσδήποτε θα ήταν ανούσια ;) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 Εγω συμφωνω με Τζοννυ για Χαλκιδικη ειναι καλυτερα απο μια βαρετη ευθεια. Αντε ξυπνηστε. Εχουμε καιρο να βγουμε και την Κυριακη θα ειναι καλος ο καιρος... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheDentist 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 Και εγώ μέσα . Εχουμε καιρο να παμε ατα... λεω 10¨30 11¨00 να ξεκιναμε το για που ειμαι μέσα οπου ναναι αρκει να εχω μουλινεξ μπροστα μου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 Οταν λες Moulinex; Του Domus το Βαρκαντερο εννοας; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 Καλυτερα να το συζητησουμε απο κοντα αυριο το βραδυ παιδια. Γιατι δεν βλεπω να βγαζουμε ακρη τις επομενες 3 μερες μεσω ενος φορουμ. hugz Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 1 ψηφος για χαλκιδικη κι απο μενα... με αγχωνει μονο το θεμα του καιρου....μπαινω στο ενα site...κυριακη λιακαδες και καλες θερμοκρασιες...σε αλλο site...παγωνια και χαλαζι!!! καποιος βγαζει προγνωση με κερμα....το θεμα ειναι ποιος... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lena 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 THN ΠΟΙΑ? μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Ρε γάιδαρε που άμα ανοίξω το στοματάκι μου δεν σε ξεπλένουν όλα τα γερμανικά ποτάμια….Ρε προδότη που δεν ξέρεις τι θα πει ιεραρχία στο my bike και δίνεις το μηχανάκι σου στους νεουπες, Ρε σήμερα θα έρθω στο μαγαζί σου με τον 3 μέτρο μπράβο μου τον DOMUS και θα τα σπάσouμε όλα!!!! και τα pc και τα τραπεζάκια και τις καρέκλες και την reception και τον ιδιοκτήτη!!!!!!! Ρε θα ξυπνήσεις την Παρασκευή και θα βρεις το TIGER ροζ με καρδούλες…. Μπορεί να εννοεί 20 χρόνια on wheels η κοπέλα, αμέσως να την φας! :lol: Και οδηγεί από 5-6 χρονών (το έσωσα Λένα; :D ). Σωστός !!! :D ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΗΣ 21 ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΗΣ .ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. Thanks Αλλά και στα 20 δεν με χαλάει…. ;) :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2008 Ρε γάιδαρε που άμα ανοίξω το στοματάκι μου δεν σε ξεπλένουν όλα τα γερμανικά ποτάμια….Ρε προδότη που δεν ξέρεις τι θα πει ιεραρχία στο my bike και δίνεις το μηχανάκι σου στους νεουπες, Ρε σήμερα θα έρθω στο μαγαζί σου με τον 3 μέτρο μπράβο μου τον DOMUS και θα τα σπάσouμε όλα!!!! και τα pc και τα τραπεζάκια και τις καρέκλες και την reception και τον ιδιοκτήτη!!!!!!! Ρε θα ξυπνήσεις την Παρασκευή και θα βρεις το TIGER ροζ με καρδούλες…. Eαν θελετε ενα χερι βοηθειας εδω ειμαι εγω!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες