Jump to content
Multijohn

Κοπή Βασιλόπιτας Βορείων!

Recommended Posts

Όντως Παρθενώνας είναι καλή φάση!

Για εκεί λοιπόν!

Λύκε πιάσε δύο πίτες σαν τις περσινές να τις ξεπαστράψουμε κι ότι περισέψει θα το πάρω σπίτι να το τσακίσω με μερέντα απο πάνω και να το παίξω Τερκενλής! :lol:

παλι παρθενωνα,,,γκρρρρρ,,το σαββατοκυριακο ανεβηκα με τα πεθερικα μου για να δουμε την προικα μου,,,,αλλα εγω ανεβηκα απο το δυσκολο κομματι,ολο χωματοδρομος,

Για οσους δεν γνωριζουν απο τον παρθενωνα,μπορεις να βγεις μεσω χωματοδρομων προς Σαρτη,η Συκια,η Τορωνη.

Παλιοτερα πριν το 1974,δηλ πριν φτιαξει τους δρομους η χουντα λεωφορειο χρησιμοποιησουσε τους χωματοδρομους αυτους,χαρακτηριστικα λεωφορειο ξεκινουσε απο την συκια στις 7 το πρωι και εφτανε θεσσαλονικη 11 το βραδυ,(συμφωνα με τα πεθερικα μου)

.Παντως multijohn εαν βασταει η καρδια σου ,μπορω να σε κανω ενα τουρνε σε εκεινα τα βουνα(τραγουντελη),κυριολεκτικα θα παθεις πλακα με τα μερη που θα συναντησεις.εχει 2 πολυ ωραια σημεια,το ενα ειναι εκει που βρισκονται τα αρχαια δεντρα 2000 χρονων και το αλλο ειναι στο σημειο πετραδα,εχει κατι τεραστειες πετρες οβαλ οι οποιες λες και καποιος της σμηλεψε και τις τοποθετησε εκει!

Να εχετε υποψην οτι εμεις συναντησαμε χιονι με το 4Χ4,Οχι κατι ιδιαιτερο ,αλλα αρκει να φας τα μουτρα σου με street λαστιχα!!

Τροποποιήθηκε από τον Vezouvios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ναι έχω ακουστά για τα βουνά της Χαλκιδικής οτι είναι πανέμορφα!Θέλω να τα δώ κάποια στιγμή!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν έχεις φάει από τον τυπάκο στην Αγ Σοφίας, πάνω από την Αγ Δημητρίου ΜΕ φαίνεται!

Τον Ιατρίδη δεν εννοείς; :P :_whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τον Ιατρίδη δεν εννοείς; :P :_whistling:

Σάμπως θυμάμαι τ' όνομα; Μόνο τη γεύση....σλουρπ :lol:

Ωραίος ε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eννοειται οτι θελω βασιλοπιτα απο τερκενλη με ασπρο γλασσο απο πανω.

Ειναι all the fucking money, αλλιως ασκω βετο. Σε ανυποπτο χρονο θα κλεψω τις βασιλλοπιτες και θα τις κανω δωρο στον domus.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!

ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ!!!!!!

εγω δεν ειδα πουθενα να λεει predator!!!! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ….δεν έχω κερδίσει ποτέ – μα ποτέ το φλουρί σε όλη την 20χρονη ζωή μου… :cry2:

Mήπως … :blush: ?....λέω μήπως να τα βρούμε κάπως και να το κερδίσω φέτος :_whistling: ? Από πέρυσι μου το χρωστάτε…

Please…… :meeting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ε ….δεν έχω κερδίσει ποτέ – μα ποτέ το φλουρί σε όλη την 20χρονη ζωή μου… :cry2:

THN ΠΟΙΑ? μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
THN ΠΟΙΑ? μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Μπορεί να εννοεί 20 χρόνια on wheels η κοπέλα, αμέσως να την φας! :lol:

Και οδηγεί από 5-6 χρονών (το έσωσα Λένα; :D ).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν, τελικά, πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας, καλό θα ήταν να δηλώσουν παρόν οι συμμετέχοντες.

Προσωπικά, ΑΝ έχω μοτοσικλέτα, θα έρθω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mήπως … :blush: ?....λέω μήπως να τα βρούμε κάπως και να το κερδίσω φέτος :_whistling: ? Από πέρυσι μου το χρωστάτε…

Please…… :meeting:

:D ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΗΣ 21 ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΗΣ .ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλετε και νέους (στο mybike και στην ψυχή) στην παρέα;

Πειράζει να είμαι 4Τροχος;

Να κρατάμε κανένα τριαντάφυλλο να μην χαθούμε; :detective:

Τι θα φάμε; Να φέρω κεφτεδάκια;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχεις δύο μοτοσακά και θα έρθεις με αμάξι?!

Δεν πειράζει φυσικά!Απλά λέω! ;)

Για το τί θα φάμε δεν είναι τίποτα σίγουρο μιας και δεν είναι πάντα δεδομένο το φαγητό.Συνήθως όμως όλο και κάποιος ταβερνιάρης τρίβει τα χεράκια του!

Άντε κανόνισέ το!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

…θα είμαι σε ταξίδι από παρασκευή με το αμάξι και λέω αν βολέψει να περάσω. Τώρα βέβαια, αν μέσα σε όλες τις ιδιότητες σου μου εξασφαλίσεις και ανεκτό καιρό από Παρασκευή στον άξονα Καβάλα, Θες/νίκη, Έδεσσα και Χαλκιδική θα κατεβώ με μοτόρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λεω και εγω μεσα αλλα θα ερθω αναλογα με το μερος λογο οτι δουλευω στις 4 και θα πρεπει να φυγω μονος και νωρις για να ειμαι πισω εκεινη την ωρα...

Τροποποιήθηκε από τον qazeroti

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τώρα βέβαια, αν μέσα σε όλες τις ιδιότητες σου μου εξασφαλίσεις και ανεκτό καιρό από Παρασκευή στον άξονα Καβάλα, Θες/νίκη, Έδεσσα και Χαλκιδική θα κατεβώ με μοτόρι.

To διευθέτισα το αίτημά σου!

Καλή μηχανάδα! :lol: :P

Καλοδεχούμενος είτε έτσι είτε γιουβέτσι!

Έχω και κάτι καρντάσια εκεί στη Καβάλα!Πατρίκος και Χωρινός άμα σου λένε τίποτα τα επίθετα ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

…αν είναι παλιοί 2τροχοι, μάλλον γνωριζόμαστε έστω και φατσικά. Ποιος Πατρικος, ο οδηγός στον ¨Ηρακλή¨;

Παρεμπιπτόντως, ευχαριστώ για την μεσολάβηση σου για τον καιρό.

Θα το σκεφτώ σοβαρά………χεχεχεχε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μήπως να πούμε κατά τις 10:30 Kαμάρα?! ;)

10.30 είναι σουπερ

ps. θα ήθελα να δω ακόμη έναν κουλό εκεί..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...