Jump to content
Ταξιδευτής

H παραγγελια του τρομου!!!

Recommended Posts

Χριστουγεννα ερχονταν και αρχες του Δεκεμβρη αποφασισα οτι ειχε ερθει η ωρα να κανω μερικα δωρακια για την καλη μου...

Ετσι λοιπον, μεσω ebay πηρα το κομπλε πακετο βελτιωσης 1ου σταδιου που δινει η Ducati Corse (Τermignoni εξατμιση τιτανιου με λαιμους, εγκεφαλος Ducati Corse & καρμπον καλυματα -- κανονικη τιμη καταλογου 3,000 ευρω), ενω ο ιδιος πωλητης πουλαγε και μια ολοκληρη monoposto MotoGP replica ουρα (αλλα 400 ευρω περιπου).

Τα ειχε βαλει σε δημοπρασια και καταφερα και τα "τσιμπησα" στις απολυτως αρχικες τιμες οποτε το συνολικο ποσο ηταν ΠΟΛΥ χαμηλοτερο απο τα παραπανω.

Χαρουμενος λοιπον για την ευκαιρια που ειχα βρει, καθε πρωι τσεκαρα τη ταχ. θυριδα μου για καποια ειδοποιηση, αλλα τιποτα!

Αρχικα δεν εδωσα σημασια διοτι σκεφτηκα οτι με τις απεργιες και τις γιορτες λογικο ειναι να εχει αργησει.

Εδω και μερικες μερες ομως και με ετρωγε... Ρε λες να γινει καμια στραβη και να μην στειλει ο Ιταλος τα πραγματα; Να χαθηκε η παραγγελια; Να την βουτηξαν απο το ταχυδρομιο;_ abhypnotized.gif

Την προηγουμενη βδομαδα ομως ειπα "δεν παει αλλο!" και εστειλα mail στον Ιταλο. Αυτος απαντησε στελνοντας μου ενα link για να παρακολουθησω την παραγγελια online. Βλεπω λοιπον, οτι η παραγγελια εχει ηδη φτασει στην Ελλαδα απο την περασμενη ημερα. Ναι, αλλα ΠΟΥ;

Οπως καθομαι και σκεφτομαι τα πραγματα, χτυπαει το κινητο:

- Ναι, γεια σας, ειστε ο κ. Νικος;

- Ναι, ο ιδιος

- Εχετε καποιο μαγαζι;

Σε αυτο το σημειο σκεφτηκα οτι με μπερδεψε με τον συνονοματο ξαδερφο μου, που εχει μαγαζι ΠΡΟΠΟ στην περιοχη και καποιες φορες μπλεκονται και γυρευουν αλλα αντι αλλων. Ξεκινησα να της λεω για αυτο, αλλα η επομενη ερωτηση της με σταματησε:

- Μηπως περιμενετε κατι απο Ιταλια;

- Ναι!_ :blink: Εσεις ποια ειστε και που το ξερετε;

- Αααα! Ακουστε να δειτε τι μπερδεμα εγινε! Εγω ξερετε εχω ενα μαγαζι με ειδη δωρων στην Ηλιουπολη. Σημερα το πρωι λοιπον, ηρθε ενα κουριερ στο μαγαζι ενω ελειπα και παρεδωσε στην υπαλληλο μου ενα δεμα.

Οταν με πηρε η υπαλληλος τηλεφωνο για το δεμα δεν μου φανηκε περιεργο γιατι περιμενα ενα δεματακι με βραχιολια.

Οταν γυρισα ομως στο μαγαζι και ειδα μια τεραστια κουτα με το ονοματεπωνυμο και τη διευθυνση σας καταλαβα οτι ο κουριερ ειχε κανει λαθος! Εχει φερει το δεμα σας στο μαγαζι μου.

Αυτο ομως που μου κανει εντυπωση ειναι ΠΩΣ εγινε το μπερδεμα. Τοσο η οδος οσο και το ονοματεπωνυμο ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ δεν εχουν με τα χαρτια!! Οπως και να εχει, εχω το δεμα σας, οποτε ελατε οποια ωρα θελετε απο το μαγαζι να το παρετε.

-_ ...... abeye-popping.gifabeye-popping.gifabhypnotized.gif

Ε αφου συνηλθα απο τα πολλαπλα εγκεφαλικα πηγα απο εκει οπου και παρελαβα το δεμα.

Και λεω εγω:

ΤΙ θα ειχε γινει αν το δεμα ειχε παραδοθει σε καποιον αλλον που ΔΕΝ ηταν τοσο ευγενικος και τιμιος οπως αυτη η κυρια;

ΠΟΙΟΣ θα με αποζημιωνε αν το δεμα τελικα χανοταν; (που ΑΥΤΟ εγινε ουσιαστικα)_ mad.gifmad.gif

Κομπλε Τermignoni εξατμιση με λαιμους, εγκεφαλος Ducati Corse, καρμπον καλυματα, μονοποστο MotoGP ουρα...

Και ο ΤΡΙΜ@Λ@Κ@Σ ο κουριερ πηγε και το εδωσε οπου γουσταρε! ΗΜΑΡΤΟΝ!

Και το χειροτερο ειναι οτι η κουριερ ειναι γνωστη: EMS: Ταχυμεταφορες των ΕΛΤΑ. mad.gifmad.gif

Τους ξεχεζεις μετα η δεν τους ξεχεζεις;;; mad.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

η αλήθεια είναι πως ένα χριστουγεννιάτικο χεσιματάκι το έχουν ανάγκη να σιάξουν!!! :knife:

πάντως είσαι και πολύ τυχερός που έκατσε η φάση και τελικά έφτασαν στα χέρια σου...

Οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά και ο Άγιος Βασίλης έφτασε μια χαρά και νωρίτερα κιόλας από το προκαθορισμένο!!!

Τυχερούληηηηηηηηη!!! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναψε μια λαμπάδα και παιξε και ένα τζοκεράκι φίλε ταξιδευτή!!!!!!!!! Σου εύχομαι πάντα στη ζωή σου να είσαι τοσο τυχερός!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ στην κυρία!!!

Υ.Γ μόλις το φορέσει το κοστούμι η μοτό ρίξε καμια φοτό να καμαρώσουμε!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη μιλάς καθόλου. Αφού έπεσες σε καλό άνθρωπο, είσαι άρχοντας. Εγώ θα της έκανα ένα δώρο της γυναίκας, μέρες που είναι. Έτσι για το ευχαριστώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ.Εδώ γελάνε.Όποτε κι αν μου έχουν στείλει κάτι με αυτούς,καταλήγω να τρέχω εγώ να τα παραλάβω από το γραφείο τους γιατί πάντα κάτι συμβαίνει.ΜΑ ΠΑΝΤΑ!

Τρία πράγματα νομίζω έχω ψωνίσει από το Motoraid και για τα τρία έτρεχα στα κατά τόπους γραφεία να παραλάβω γιατί πάντα υπήρχε κάποιο πρόβλημα! :angry:

Με την αποστολή του εξοπλισμού της Forthnet...πάλι στα γραφεία τους έτρεχα :angry:

Ποτέ μα ποτέ δεν μου έχουν παραδώσει κάτι στην πόρτα μου στον σωστό χρόνο! Για κλωτσιές είναι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tι το ψαχνεις? ΕΛΤΑ Αυτο τα λεει ολα.....

Αnyway ευτυχως που υπαρχουν ακομα και τιμιοι ανθρωποι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...

ευτυχως που υπαρχουν ακομα και τιμιοι ανθρωποι.

To θέμα είναι ως πότε....

Τέλος πάντων. Τέλος καλό, ΟΛΑ καλά!!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν ειναι δυνατον!

κοιτα να δεις τι βλακεια μπορει να γινει απο την ανευθυνοτητα ενος π@π@ρα! :angry:

ευτυχως αισια η κατάληξη :o

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν η "κυρια" ηταν "καλη" τοτε σου εκατσε ο Αγ. Βασιλης Νικολα!!! :P :P

Τελος καλο, ολα καλα!!!!!

:o Αν την εβλεπες δεν θα το σκεφτοσουν αυτο ουτε για μια στιγμη αδερφε! :wacko: Αλλα ειπαμε: καΛΛΛος ανθρωπος! :_thumbsup:

Παντως ειναι αδιανοητο ρε γμτ ολο αυτο.... Και ακομα περιμενω για ενα φως με led για το πισω στοπ, που δεν εχει ερθει ακομα, και κλεινει 20 μερες απο τοτε που το αγορασα... :_unsure:

Γμ τα ΕΛΤΑ μου! :knife:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για φαντασου ο ΤΙΜΙΟΣ αυτος μαγαζατορας να ηταν μηχανοβιος και να ειχε και ντουκατι ιδιο με το δικο σου........ πολυ αμφιβαλλω αν θα μπορουσε να κρατηθει ......... 3000 κερακια να αναψεις στον Αγιο Φανουριο ............ :D :D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ τυχερος, τελικα!! (Αφου πια, μιλαμε για τυχη, οταν βρισκεται ενας "ενταξει" αθρωπος..) :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απαραδεκτοι!!!!!!

Παλι καλα να λες δηλαδη που δεν παρηγγειλες τιποτα sex βοηθηματα και λοιπα kinky να τα παει ο courier σε καναν παπά να...αγιασει το ματι του... :rotfl: :rotfl: :rotfl::pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Απαραδεκτοι!!!!!!

Παλι καλα να λες δηλαδη που δεν παρηγγειλες τιποτα sex βοηθηματα και λοιπα kinky να τα παει ο courier σε καναν παπά να...αγιασει το ματι του... :rotfl: :rotfl: :rotfl::pray:

..'η στο γειτονα, τον προισταμενο... :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά συγνώμη αλλά θα το σοβαρέψω λίγο...

Επειδή τον τελευταίο καιρό, όλο τέτοια "κουλά" ακούω και έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι, θα έλεγα ότι οφείλεις στον εαυτό σου και στους συνανθρώπους σου να διαμαρτυρηθείς γραπτώς και στην Διεύθυνση των ΕΛΤΑ. Αυτό το "δεν βαριέσαι, τέλος καλο όλα καλά" δεν θα ισχύει πάντα. Είναι καιρός να γίνουμε όλοι μας επαγγελματίες με τη σωστή σημασία της λέξης και να παρέχουμε σωστές, ακριβείς υπηρεσίες. Αλλωστε όλοι πληρωνόμαστε γι' αυτό, να κάνουμε δηλαδή σωστά τη δουλειά μας...

Εγώ τον τελευταίο καιρό αντιδρώ πολύ έντονα σε κάθε τι που ξεφεύγει από τον ορθό τρόπο συμπεριφοράς και εξυπηρέτησης, εφόσον δεν υπάρχει κάποια λογική εξήγηση (θα ήταν διαφορετικά αν αντί για την κυρία έπαιρνε το πακέτο ο συνονόματος ξάδερφος σου).

Επίσης δεν διστάζω να δίνω τα εύσημα σε κάποιον ο οποίος κάνει σωστά τη δουλειά του. Η επιβράβευση δεν μου κοστίζει τίποτα ενώ είναι πολύ σημαντική ηθική ικανοποίηση γι' αυτόν που τη δέχεται.

Είναι καιρός αυτό το "περίπου" και το "έλα μωρέ, πώς κάνεις έτσι" να τελειώνει.

Κ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγώ τον τελευταίο καιρό αντιδρώ πολύ έντονα σε κάθε τι που ξεφεύγει από τον ορθό τρόπο συμπεριφοράς και εξυπηρέτησης,

Δε λεω...εχεις απολυτο δικιο.Αλλά το πιθανοτερο που θα μπορεσεις να πετυχεις ειναι να σου σπασουν τα συκωτια και τα γαϊδουρια να παραμεινουν γαϊδουρια...Γιαυτο λεω δεν αξιζει...Τωρα αν εχεις γερα νευρα και ορεξη ασχολησου...Και μακαρι να βγει κατι... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
το πιθανοτερο που θα μπορεσεις να πετυχεις ειναι να σου σπασουν τα συκωτια και τα γαϊδουρια να παραμεινουν γαϊδουρια...Γιαυτο λεω δεν αξιζει...Τωρα αν εχεις γερα νευρα και ορεξη ασχολησου...Και μακαρι να βγει κατι... ;)

ΑΞΙΖΕΙ, "ΒΓΑΙΝΕΙ-ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ"! :ranting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλι καλα που τελικα τα παρελαβες τα καλουδια σου. Ευτυχως (εκει φτασαμε, να λεμε ευτχως για τα αυτονοητα) που επεσες σε καλο ανθρωπο και δεν τα καβατζωσε. Αντε καλοριζικα και καλοφορετα

Τροποποιήθηκε από τον Fanoukos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να γίνει...

Αν δεν κάνουμε τίποτα, δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα...

Εγώ πάντως στην μικρή κοινωνία που κινούμαι, βλέπω διαφορά ως προς τον τρόπο που με αντιμετώπιζαν παλιότερα και με αντιμετωπίζουν τώρα κάποιοι επαγγελματίες, ή υπάλληλοι δημοσίων υπηρεσιών.

Βλέπετε, κατά βάθος, όλοι μας γνωρίζουμε τον σωστό τρόπο συμπεριφοράς και λειτουργίας, άσχετα αν βαριόμαστε να τον εφαρμόσουμε.

Κάθε μέρα και ένα βήμα προς την αυτογνωσία, προς το σεβασμό, την ευσυνειδησία...

Οπως λένε και οι κινέζοι: Το ταξίδι 10000 μιλίων ξεκινάει με ένα βήμα!!

Κ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Οπως λένε και οι κινέζοι: Το ταξίδι 10000 μιλίων ξεκινάει με ένα βήμα!!

και στην Ελλαδα διαρκει 10000 μιλια ομως... :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστή, δεν είπα ότι είναι εύκολο. Ούτε πάντα έχω τη διάθεση να ασχοληθώ με τον χ βαριεστημένο, ανάγωγο, ανίδεο, κομπλεξικό ή οτιδήποτε άλλο...

Αποφάσισα όμως ότι δεν μπορώ να περιμένω να αλλάξει κάτι που μ' ενοχλεί, αν δεν κάνω κι εγώ κάτι γι' αυτό...

Κ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς στην Ελλάδα με τις παρακάμψεις διαρκεί 1.000.000 μίλια ναυτικά...

Πάντως βρε παιδί μου, άμα σου χρωστάει δώρο ο Αγιος σου το δίνει παρόλες τις τρικλοποδιές. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα