Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2007 Track Day ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/4/2008 Καταθέσεις εώς 29/12/2007 (τελικά)στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ στο λογαριασμό 5263032523004 στο όνομα ΠΟΛΥΖΩΝΗΣ ΠΟΛΥΖΩΝΗΣ.Η ημερομηνία 29/12 θα είναι η μέρα πουθα τραβήξω τα χρήματα για την προκαταβολή.Όποιος προχωράει σε κατάθεση,μου στέλνει πμ με ονοματεπώνυμο και ημερομηνία που την έκανε. Το ποσό θα είναι 30? με την λογική της προκαταβολής και όχι της εξόφλησης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yiagt 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2007 Δεν έχω ψηφίσει ακόμα για ημερομηνία μιας κ οποιαδήποτε καθημερινή ακόμα κ παρασκευή θα δουλεύω. Περιμένω να δω σε ποια ημερομηνία θα καταλήξετε για να δω πως θα τα βολέψω. Ωστόσο κ Παρασκευή να γίνει τελικά το track day θα προσπαθήσω να πάρω αδεια για την ημέρα εκείνη κ να έρθω. Επομένως είμαι μέσα σε όποια ημερομηνία κανονίσετε και απλά θα πρέπει να τα κανονίσω με το αφεντικό μου μετά. (μάλλον θα τα βολέψω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Black hornet 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2007 παιδια δυστηχως το εψαξα οσο μπορουσα και μου ειναι αδυνατον να φυγο απο πεμτη για να ανεβο επανω αρα μη με υπολογιζετε 13)Black hornet Yamaha FZ6 S2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petani 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2007 (τροποποιήθηκε) Track Day ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/4/2008 Καταθέσεις εώς 29/12/2007 (τελικά)στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ στο λογαριασμό 5263032523004 στο όνομα ΠΟΛΥΖΩΝΗΣ ΠΟΛΥΖΩΝΗΣ.Η ημερομηνία 29/12 θα είναι η μέρα πουθα τραβήξω τα χρήματα για την προκαταβολή.Όποιος προχωράει σε κατάθεση,μου στέλνει πμ με ονοματεπώνυμο και ημερομηνία που την έκανε. Το ποσό θα είναι 30? με την λογική της προκαταβολής και όχι της εξόφλησης. Μαστερ .......... ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/4/08 ......... ΟΚ ...... :D :D Αναχωρηση απο Αθηνα .... ΠΕΜΠΤΗ 18/4/08 ............. ΟΚ απο μενα .......... :D :D Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 22 , 2007 από τον petani Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2007 Τζώνη όπως σου έστειλά και π.μ. εγώ δεν μπορώ να συμμετέχω δυστυχώς ειδικά για την παρασκευή 18/4 αφού πρέπει απο Αθήνα να ξεκινήσω απο πέμπτη νωρίς κάτι που δεν είναι για μένα εφικτό λόγω δουλειάς Οπότε για το Track day άκυρη η δική μου συμμετοχή.. Η συμμετοχή στην εκδρομή καθεαυτή είναι άλλο θέμα, εκεί σίγουρα θελω να συμμετέχω, θα δούμε στην πορεία ποιοι και πως θα κανονίσουμε να ανέβουμε για σαβ/κο Θα το ξαναπώ όμως.. Μπράβο για την πρωτοβουλία σου και για τον κόπο σου και ελπίζω όσοι μπείτε τελικά μέσα να περάσετε καλά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2007 Εγώ απάντησα "Δεν με νοιάζει" εφόσον έχω δηλώσει CSS Σέρρες ποτέ δεν πρόκειται να συμπέσουν αυτά τα 2 συμβάντα οπότε όποια μέρα/ ώρα κι αν βάλετε θα με βολέψει :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2007 (τροποποιήθηκε) και εγω μεσα ειμαι για την Παρασκευη στην πιστα αλλα κυριως το Σ/Κ στην πανεληνια Μουλτι τα χρηματα για παρασκευη ειναι λιγοτερα απο του Σαββατου? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 22 , 2007 από τον EKEINOS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SAM.KOSTAS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 (τροποποιήθηκε) τελικα ΑΚΥΡΟ απο μενα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 από τον SAM.KOSTAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skianik 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 :( και απο εμενα ΑΚΥΡΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rspanos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2007 Ψήφισα Παρασκευή 18/4/2008. multijohn λόγω εργασίας δεν μπόρεσα σήμερα να καταθέσω τα χρήματα και έτσι θα τα καταθέσω την Πέμπτη 27/12/2007, θα δημιουργηθεί πρόβλημα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petani 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2007 Track Day ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/4/2008 Καταθέσεις εώς 29/12/2007 (τελικά)στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ στο λογαριασμό 5263032523004 στο όνομα ΠΟΛΥΖΩΝΗΣ ΠΟΛΥΖΩΝΗΣ.Η ημερομηνία 29/12 θα είναι η μέρα πουθα τραβήξω τα χρήματα για την προκαταβολή.Όποιος προχωράει σε κατάθεση,μου στέλνει πμ με ονοματεπώνυμο και ημερομηνία που την έκανε. Το ποσό θα είναι 30? με την λογική της προκαταβολής και όχι της εξόφλησης. ........ B) B) B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2007 Ευχαριστώ για την ειδοποίηση Multijohn! Έλειπα ταξίδι και τώρα ενημερώθηκα για τις εξελίξεις! Λοιπόν ΜΕΣΑ για τις 18/04 και γενικότερα για οποιαδήποτε ημερομηνία αποφασιστεί! :D ...υπενθυμίζω οτι την ερχόμενη Πέμπτη τελειώνει η προθεσμία και θα τραβήξω τα χρήματα.Απο εκεί και μετά δε θα είναι διαθέσιμος ο λογαριασμός μου ;) .Μην το αφήνετε τελευταία στιγμη ;) Η προθεσμία δεν τελειώνει στις 29/12? Την Πέμπτη θα καταθέσω και εγώ τα χρήματα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2007 (τροποποιήθηκε) 1)Multijohn Yamaha Fazer 1000------OK 2) Ασωτος Yamaha YZF R1 3) yiagt Yamaha FZ6 S2-----ΟΚ 4) Domus Honda Varadero 5) EKEINOS Suzuki V-Strom 650-----ΟΚ 6) skianik Honda VFR 800----OK 7)Thunderosaurus Yamaha YZF 1000R 8)Aragorn Triumph tiger 1050, ------OK 9)Stomu Yamashta Honda XX 1100-----OK 10)GFiotakis Aprilia Pegaso 650 11)BUSA MAKIS Suzuki Hayabusa------ΟΚ 12)immunity20 BMW F650GS-----OK 13)Black hornet Yamaha FZ6 S2 14) spypetr Triumph Tiger 955-----ΟΚ 15) GSR600 Suzuki GSR 600 16)GLYSTRAS Honda VFR 800-----OK 17)Ouzopower Peogeot 2 18) DeusXt Suzuki V-Strom 650-----OK 19)leopsomo Ducati S4RS 20)gmeles Honda Africa Twin-----OK 21)PREDATOR Honda CB1300------ΟΚ 22)AngelsGR Yamaha R6 23)Πόρθος Honda Varadero 24) stoui (Χρίστος) Yamaha FZ6-----OK 25)ducpilot Suzuki Hayabusa 26)Yotis Aprilia Pegaso 27)μοντεχρηστος Honda Transalp 28)stzog Yamaha XTX660 29)apostat Honda VFR 800------ΟΚ 30)SEPULTURA Yamaha Fazer 600 31)chriko Ducati Multistrada 32)NikosCB Suzuki Hayabusa 33)rspanos Honda CBR1000RR 34)TC-Drift Kawasaki ER-6n----OK 35)Sam.Kostas Kawasaki ER-6n 36)speed triple Triumph speed triple------ΟΚ 37)Tasos514 - Ducati ST4S-----OK 38)Petani------OK 39)Nasos79------OK 40-41)Μοtogamoto+lena--------OK+OK 42)Νemethon------OK Αυτή είναι η τελική λίστα με τις προκαταβολές.23 άτομα απο 30? το άτομο,πάει 690? σύνολο.Απο αυτά όμως θα πρέπει να αφαιρεθεί (σύμφωνα με πμ συνεννόηση) 30? για επιστροφή στον TC-Drift ακόμη 30? επιστροφή στον motogamoto επειδή δε θα έρθει το ένα απο τα δύο άτομα και 30? στον skianik ο οποίος ακυρώνει απο ότι είδα.Άρα έχουμε 690 -30 TC-Drift -30 motogamoto -30 skianik =600 ? Η ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/4/2008. Οσοι δε μπορέσαν ή δε προλάβαν να δώσουν προκατοβολή θα πληρώσουν απευθείας στην πίστα.Τιμωρία θα είναι να ξεκινούν 2 γύρους μετά απο τους υπόλοιπους. :P Συμμετοχές με τις προυποθέσεις που έχω πεί είναι δεκτές μέχρι και τελευταία στιγμή φυσικά! Τιμη πίστας 1309? μαζί με το ΦΠΑ.Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα συμμετοχές αναλογεί ακόμη 35,45? το άτομο αλλά να μην ξεχνάμε οτι η πίστα θα είναι ΟΛΟΔΙΚΙΑ ΜΑΣ και οτι δεν το κάνουμε και κάθε μέρα κάτι τέτοιο οπότε πιστεύω αξίζει!Ειδικά με μηδενικό κόστος διανυκτέρευσης στους περισσότερους! ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ εκτός κι άν κάποιος θέλει να μου κάνει δώρο Hyper pro! B) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 28 , 2007 από τον Multijohn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2007 Ω ρε μάνα, τι τρελό παρεάκι θα κάνουμεεεεεεε!!!!!!!!! Τζώνη, βάλε τη λίστα και στο αρχικό post ώστε να είναι άμεσα και εύκολα προσβάσιμη, ώστε να ποστάρουμε τον ενθουσιασμό μας από εδώ και στο εξής, μέχρι να περάσουν 3,5 μήνες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rspanos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2007 multijohn ελπίζω να είδες και το pm που σου έστειλα. Άργησα αλλά πιστεύω να πρόλαβα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2007 Άργησα αλλά πιστεύω να πρόλαβα. Ολοι αργουν μπροστα στον Μαστερ.....:P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2007 Ένας είναι ο Master! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rspanos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2007 Ολοι αργουν μπροστα στον Μαστερ.....:P :P :P Χωρίς να γνωρίζω μάλλον έτσι πρέπει να είναι :D :D Που θα πάει όμως θα σας γνωρίσω!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petani 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2007 Ω ρε μάνα, τι τρελό παρεάκι θα κάνουμεεεεεεε!!!!!!!!! Τζώνη, βάλε τη λίστα και στο αρχικό post ώστε να είναι άμεσα και εύκολα προσβάσιμη, ώστε να ποστάρουμε τον ενθουσιασμό μας από εδώ και στο εξής, μέχρι να περάσουν 3,5 μήνες... Και δεν θα εισαι ο μονος .......... ατιμο πραγμα αυτη η αναμονη ........ -_- ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2007 Και δεν θα εισαι ο μονος .......... ατιμο πραγμα αυτη η αναμονη ........ -_- ^_^ Εγώ θα .... :blowup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2007 Παιδια δύο διορθώσεις στα οικονομικά 1)Η τιμή της πίστας είναι 700? +19%ΦΠΑ =833? και άρα μας βγαίνει απο 40? το άτομο περίπου με τις μέχρι τώρα συμμετοχές 2)Το μέλος Skianik δεν είχε κάνει κατάθεση τελικά και επειδή το παιδί νόμιζε οτι το ΟΚ σήμαινε συμμετοχή στη πίστα και όχι προκαταβολή,έγινε ένα μπερδεματάκι.Είχα συμπληρώσει εγώ το ποσό απο δικά μου χρήματα για να μην εκτεθεί κανείς και τώρα που διευκρινήστηκε τα παίρνω πάλι πίσω. Άρα έχουμε, 20 άτομα απο 30? = 600? είναι τελικά η πρόκαταβολή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2007 OK μύνημα ελήφθη! Αναμένουμε (γαμώ τον χειμώνα μου,γαμώ!). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2007 20 Μοτοσυκλέτες. Έτσι δεν θα χρειαστούμε να χωριστούμε σε γκρουπάκια νομίζω και όλοι θα είμαστε μια χαρά. Όποτε ο καθένας θα θέλει θα μπαίνει και θα βγαίνει χωρίς άγχος και ανυπομονησία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2007 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2007 (τροποποιήθηκε) 1)Multijohn Yamaha Fazer 1000 2) yiagt Yamaha FZ6 S2 3) EKEINOS Suzuki V-Strom 650 4)Aragorn Triumph tiger 1050, 5)Stomu Yamashta Honda XX 1100 6)BUSA MAKIS Suzuki Hayabusa 7)immunity20 BMW F650GS 8) spypetr Triumph Tiger 955 9)GLYSTRAS Honda VFR 800 10) DeusXt Suzuki V-Strom 650 11)gmeles Honda Africa Twin 12)PREDATOR Honda CB1300 13) stoui (Χρίστος) Yamaha FZ6 14)apostat Honda VFR 800 15)speed triple Triumph speed triple 16)Tasos514 - Ducati ST4S 17)Petani 18)Nasos79 19)Μοtogamotο 20)Νemethon Απ΄όλα έχει ο μπαξες. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 31 , 2007 από τον BUSA MAKIS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες