spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Τελικά ακυρο για το Σαββατο?Μονο για Κυριακη παίζει? :shock: Κυριακή στα σίγουρα. Αύριο πάω για πλύσιμο και μετά μάλλον, θα κάνω καμμιά βόλτα στο δεύτερο πόδι...... Κατα τις 1 υπολογίζω. Όποιος είναι μέσα, μπορούμε να το κάνουμε σίγουρο και συγκεκριμένο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Αύριο πάω για πλύσιμο και μετά μάλλον, θα κάνω καμμιά βόλτα στο δεύτερο πόδι...... Κατα τις 1 υπολογίζω. Μήπως ανάποδα είναι καλύτερα (το πλύσιμο μετά)? Αν πας washpark πάντως ψήνομαι να έρθω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stojohn 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Για Κυριακή εάν δεν έχει πολλά μείον το σκέφτομαι φανατικά. Πάντως στην προγνωση, ψιλοζεστούλα λέει και καθαρός ουρανός. Barchman διαβάζεις αγορίνα μου, θα έρθεις να σε δούμε που χουμε χρόνια?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Μήπως ανάποδα είναι καλύτερα (το πλύσιμο μετά)? Αν πας washpark πάντως ψήνομαι να έρθω. Κοιτα, σκεφτόμουν πυλωτή πολυκατοικίας, αλλά για αλλαγή είμαι μέσα. Τι ώρα και που? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikele 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 παιδια εγω αυριο αλλαζω λαδακια φιλτρο πρωι πρωι και παω βεροια ((παιζει και ελανη) αναλογα το δρομο))....εχω καφε ραντευου με ενα πολυ καλο φιλο με gs1100 στη βεροια και απο εκει βλεπουμε την διαδρομη πινοντας ενα καφεδακι...... ευχαριστω πολυ την καλλι.......δυο μερες τωρα εχω πηξει στη δουλεια και τωρα ξαναμπηκα νετ............... ακουω συμμετοχες απο το παλιο δρομο θα παω........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikele 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 αντε συντροφοι κανεις.......?????? αντε και αγορασα και ρουχισμο -παπουτσια................... :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Δυσκολες μερες ρε σεις για εκδρομες...υποχρεωσεις-ψωνια-δωρα-φαγητα....αααα και το κερασακι στην τουρτα....κρυυυυο. Καλα να περασετε οσοι πατε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikele 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 οκ θα μπω και το πρωι ...... αν καποιος ψηθει για βεροια μιλαμε........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a$wto$ 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2007 και πολυ παγο μαλιστα, τωρα οποιος μπορει περναει, μουλτιτζον καλυτερα να πας με το DT :lol: τι εκανε λεει ? :lol: Κριμα γμτ και ψηνομουν για Αιγινιο Εχω να παω.... απο τοτε που πηγαμε με Γιαννη και Τζων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2007 Κριμα γμτ και ψηνομουν για Αιγινιο Εχω να παω.... απο τοτε που πηγαμε με Γιαννη και Τζων :o εσει ησουν με το gsr ? και γω ημουν φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a$wto$ 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2007 :o εσει ησουν με το gsr ? και γω ημουν φιλεΝαι φιλε,τοτε που αρχισε να βρεχει και το διαλυσαμε Καλη φαση παντως το Αιγινιο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikele 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2007 γυρισα ....... ηταν τελεια............κρυο λιγο δρομολογιο ευθειες και στροφες αφου ανεβηκαμε εως παναγια σουμελα αναψαμε κερακι ειδαμε τοπιο και πισω βεροια ξανα καφε ...... και γυρισμο απο εθνικη αφου χαιρετησα το φιλαρακι και τη κοπελια του .......... το μονο που λιγο με στεναχωρησε και τρομαξε και το φιλο μου ηταν ενα επιπολαιο πεσιμο σε μια στροφη με παραπανω χιονακι....αλλα ολα καλα ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2007 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikele 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2007 δευτερα τριτη θα ξαναπαιξει εκορμηση ορεινη κατα εκει..... οποιος θελει ερχεται...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2007 Ωραίος ο mikele :_rock-on: Για αύριο Κυριακή πάντως ισχύει, για όποιον θέλει στην Καμάρα στις 11 το πρωϊ. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikele 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 σοβαρα ....παιζει και σημερα βολτα......... σπυρε στειλε μου ενα μηνυμα στο κινητο γιατι μεχρι 12 θα ειμαι εξω και θα χασω σημειο συναντησης .. ισως να μπορεσω να σας βρω εν κινηση........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a$wto$ 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 Ωραιες φωτο mikele! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunderosaurus 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 Ωραιες φωτο mikele! Δηλαδή ούτε εσύ πήγες. Ούτε εγώ γιατί πήρα αγκαλιά την τουαλέτα :lol: . 'Ιωση γιατρέ μου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikele 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 περαστικα θελει προσοχη η ιωση και κρεβατι........οχι Ωραιες φωτο mikele! σε ευχαριστω ηταν πολυ ομορφα ..... θα ανεβω και αυριο....... ηταν φυσιολογικο που επεσα στο χιονι.....?? με το τρανσαλπ πατουσα μια χαρα και διπλος....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunderosaurus 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 περαστικα θελει προσοχη η ιωση και κρεβατι........οχι σε ευχαριστω ηταν πολυ ομορφα ..... θα ανεβω και αυριο....... ηταν φυσιολογικο που επεσα στο χιονι.....?? με το τρανσαλπ πατουσα μια χαρα και διπλος....... Μπα Κατά τ άλλα μια χαρά νιώθω. Δουλεύω κιόλας το απόγευμα. Για TDM (πρώην κάτοχος 850 του95): Ναι, περισσότερη δύναμη, ροπή κυρίως, ψηλό κέντρο βάρους, χαρακτήρας στριτ και κάπως άτσαλη απόκριση του τροχού στο γκάζι, λόγω των ...ουφ -πώς τα λένε τα λαστιχάκια στον ομφαλό του τροχού;- που είναι ίσως κάπως φαγωμένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikele 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 ευτυχως το εριξα μεσα στο χιονι ....στα μαλακα........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunderosaurus 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 Σινεμπλόκ τα λένε. Είχα προσωρινή επίσκεψη από τον φον Αλτσχάιμερ. Τσεκάρισέ τα όταν σου δοθεί ευκαιρία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikele 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 οκ σε ποιο σημειο ειναι αυτα περιπου.....εχω ακουσει ξανα για αυτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunderosaurus 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 οκ σε ποιο σημειο ειναι αυτα περιπου.....εχω ακουσει ξανα για αυτα... Στο ομφαλό(κέντρο) του τροχού. Μια αλλαγή ελαστικού είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Δεν είναι σοβαρό, απλά έλεγξέ το όταν μπορείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikele 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2007 οκ θα το τσεκαρω σε κανα 6μηνο παω για λαστιχα οπως το βλεπω...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες