proistamenos21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΠΗΡΑ ΤΟ V-STORM ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Kαλως ηρθες, εν πρωτοις! :) Δεν εχει "μαμα" συναγερμο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 (τροποποιήθηκε) Ειπα και εγω εγινε τιποτα και εχουμε συναγερμο :o Α!καλως ηρθες Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 από τον ^tasoulis^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Καλωσηρθες φιλε.Οσο για το ερωτημα σου...δυσκολο το κοβω.Δεν βλεπω να εχει κανεις το ιδιο μοτο εδω μεσα...Ψιλοσπανιζει :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CBF_1000 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Καλώς ήρθες !! Για συναγερμό καλύτερα να ρωτήσεις τον Domus (με ένα ΡΜ) που είναι και ο ειδικός για τα V-Strom... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Αδερφέ καλώς ήρθες. Πήρα πρόσφατα το μηχανάκι και έχει συναγερμό από μαμα. Μεταχειρισμένο το πήρες? Τι χρονιάς είναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
odontiatros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 (τροποποιήθηκε) δεν το εχω ψαξει πολυ για να σου προτεινω αλλα μπορω να σε προειδοποιεισω μαρυα απο spyball ..εχει κλεισει το εργοστασιο και μερικοι προσπαθουν να σπρωξουν τα τελευταια κοματια τους.. ο δικος μου (spyball) τα επαιξε οποτε και το εμαθα...μια αλλη εταιρια εχει αναλαβει στην ελλαδα την ''καλυψη'' των αναγκων οσων εχουν αυτους τους συναγερμου..αν υπαρχουν ανταλλακτικα θα ξερω σε κανα μηνα που θα λασκαρει το προγραμμα και θα παω να το φτιαξω ξεχασα να σε καλωσορισω... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 από τον odontiatros Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
proistamenos21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ :D ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΗΡΘΑ!!! :tease: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 καλώς ήρθες proistamenos21 και καλά να περνάς ;) όσο για συναγερμό εγώ έβαλα έναν της patrol line και βαράει ακόμα ... εχχ δλδ. δουλεύει καλά θέλω να πω μετά απο 6 μήνες τοποθετημένος ! http://www.tune-up.gr/_product/antiproswpe...ELAID_NEW=40391 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 καλως τον προισταμενο αντε γρηγορα και διευθηντης :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonis V-Strom 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Καλώς ήρθες! Εδώ και ενάμιση χρόνο έχω ΜΕΤΑ συναγερμό στο V-Strom μου, μια χαρά συναγερμός. Τιμή γύρω στα 250 γιούρια, δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένη αλά για την ασφάλεια της μηχανής αξίζουν. Πρόβλημα με αέρα και "εσφαλμένα" χτυπήματα συναγερμού ουδέποτε είχα, επιπλέον έχει και αισθητήρα που μόλις αλλάξει κλίση η μηχανή, χτυπάει. Τσεκαρισμένο.. Μπορείς να βάλεις και τηλεειδοποίηση/σύστημα με το που χτυπά ο συναγερμός να έρχεται sms κινητό, πληρώνεις όμως επιπλέον.. Αυτά, ό,τι αποφασίσεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Πλέον η ίδια η αντιρποσοποία δίνει τον META μέσα στην τιμή της μηχανής. Εμένα αυτόν έχει πάνω από μαμά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zak Majol 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 εγω δεν έχω ιδέα τι μάρκα είναι ο συναγερμός μου...φτου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 εγω δεν έχω ιδέα τι μάρκα είναι ο συναγερμός μου...φτου Δεν γράφει πάνω το χειριστίριο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zak Majol 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Δεν γράφει πάνω το χειριστίριο? Όχι.Θα τον κοιτάξω όμως το πρωί...Δεν έχω κανένα παράπονο...μια χαρά έχει βγεί.Δώρο ήταν μαζί με ένα μπάγκστερ(ανταλλαγή με τρακαρισμένη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Aκομα ενας καλος συναγερμος ειναι ο ELSER με τηλεειδοποιηση,να ξερεις ομως τηλεειδοποιηση+μερικες μερες στο παρκινγκ χωρις να την βαλεις μπρος=θανατος της μπαταριας σου!! Οτι και να βαλεις να το ψαξεις με θεμα εγγυησεως! Μερικες συμβουλες... ΜΗΝ αφησεις να σου βαλουν μπλοκαρισμα του ingection απο τον συναγερμο ΜΗΝ αφησεις να βαλουν ενδεικτικο λαμπακι(ειναι καλυτερα να μην γνωριζουν οτι εχεις συναγερμο) ΝΑ προτιμησεις συναγερμο ο οποιος φερει extra μπαταρια στο εσωτερικο του! Ο συναγερμος μπαινει κατω απο την σελα,ακριβως πισω απο τα εργαλεια,Να ζητησεις να σου βαλουν ΕXTRA κουκουλακι για προφυλαξη απο τα νερα!! Απο οτι γνωριζω υπαρχει και εργοστασιακος συναγερμος ο οποιος κουμπωνει με φυσα (νομιζω ειναι ΜΕΤΑ και η σουζουκι τσιμπαει λιγο) Αυτα τα ολιγα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 δεν το εχω ψαξει πολυ για να σου προτεινω αλλα μπορω να σε προειδοποιεισω μαρυα απο spyball ..εχει κλεισει το εργοστασιο και μερικοι προσπαθουν να σπρωξουν τα τελευταια κοματια τους.. ο δικος μου (spyball) τα επαιξε οποτε και το εμαθα...μια αλλη εταιρια εχει αναλαβει στην ελλαδα την ''καλυψη'' των αναγκων οσων εχουν αυτους τους συναγερμου..αν υπαρχουν ανταλλακτικα θα ξερω σε κανα μηνα που θα λασκαρει το προγραμμα και θα παω να το φτιαξω ξεχασα να σε καλωσορισω... Tελικά το εργοστάσιο δεν έκλεισε.Απλά σταμάτησε η Sakson να τον αντιπροσωπεύει και μάλλον οι ίδιοι κυκλοφόρησαν την φήμη περί κλεισίματος του εργοστασίου. Την Spyball την αντιπροσωπεύει πια η Security Hellas ΑΕ στην Λ.Αθηνών 76 Τηλ: 210 5139449 Μπορεί όποιος θέλει να πάρει εκεί τηλέφωνο και να επιβεβαιώσει ότι θέλει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheDentist 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 patrol εχω και δεν ειμαι ουτε δυσαρεστημένος ούτε ευχαριστημένος. Βασικα δεν έχω δοκιμάσει πολλους για να συγκρίνω . Εχω βαλει και τηλεειδοποιηση η οποια ομως στον 2ο οροφο σε σπιτι που βλεπει ακάλυπτο δεν πιανει.... οποτε δεν ξερω τι να σου πω. Στο επομενο μηχανακι θα δοκιμασω κατι αλλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Δυο συναγερμοί υπάρχουν για τις μοτοσυκλέτες.Spyball και Μeta. Τα κορυφαία τους μοντέλα όμως με 300+ ? Όλοι οι υπόλοιποι λέγονται απλά συναγερμοί. Όποιον από αυτούς τους δύο επιλέξεις, να ξέρεις ότι θα είσαι ΟΚ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΠΗΡΑ ΤΟ V-STORM ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ^_^για τομηχανάκι σου meta. δε κοβεις πλεξουδες ο συναγερμος είναι με ενα φισακι και η τοποθετηση είναι 10 λεπτα υποθεση. Υπάρχει και ενα upgrade του συναγερμου που μπορεις να το αγοράσεις ξεχωριστα. Ειναι ο προτεινομενος απο σουζουκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 για τομηχανάκι σου meta. δε κοβεις πλεξουδες ο συναγερμος είναι με ενα φισακι και η τοποθετηση είναι 10 λεπτα υποθεση. Υπάρχει και ενα upgrade του συναγερμου που μπορεις να το αγοράσεις ξεχωριστα. Ειναι ο προτεινομενος απο σουζουκι Τι upgrade? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Drivers καινούριους λέει.Πως το λένε patch ή Service pack 1 :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 (τροποποιήθηκε) Δυο συναγερμοί υπάρχουν για τις μοτοσυκλέτες.Spyball και Μeta. Τα κορυφαία τους μοντέλα όμως με 300+ ? Όλοι οι υπόλοιποι λέγονται απλά συναγερμοί. Όποιον από αυτούς τους δύο επιλέξεις, να ξέρεις ότι θα είσαι ΟΚ. Αυτό πιστεύω και εγώ όταν έψαξα για συναγερμούς. Είχα ακούσει και εγώ περί κλεισίματος της SPYBALL, και το είχα ψάξει περισσότερο γιατί η SPYBALL είναι πάρα πολλά χρόνια στην αγορά και την επιστευόμουνα, αλλά απογοητεύτηκα από την απαξίωση που την έχουνε και προτίμησα τον ΜΕΤΑ από την άπαιχτη εγγύηση που σου δίνει ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ γιατί είναι compact και ότι να πάθει στον αλλάζουνε με καινούργιο, απλά υπάρχουν δυο παράμετροι, πρώτον ότι δεν ισχύει η εφ΄όρου ζωής εγγύηση αν πουλήσεις την μοτοσυκλέτα (δηλαδή δεν ισχύει για τον επόμενο αγοραστή, πράγμα που δεν σε νοιάζει εσένα που θα τον βάλεις) και δεύτερον δεν ισχύει εφ' όρου ζωής εγγύηση αν τον βγάλεις και τον βάλεις το συναγερμό σε άλλη μοτό. Μπαίνει extra και υδραργυρική επαφή όπως είπε παραπάνω κάτω από τη σέλα έτσι ώστε να κτυπάει μόλις ανοίξεις τη σέλα. Η ΜΕΤΑ δεν βάζει τηλεειδοποίηση αλλά μπορείς να βάλεις αλλού και κυρίως αυτή που σε ειδοποιεί στο κινητό μόλις κτυπήσει. Για την τηλειδοποίηση (είχα τηλεειδοποίηση στην προηγούμενη μοτοσυκλέτα μου) η γνώμη μου είναι ότι είναι κάπως too much πρώτον και βασικό γιατί όποτε κτύπαγε ο συναγερμός πιο πολύ άκουγα το συναγερμό της μοτοσυκλέτας και λιγότερο την τηλεειδοποίηση στο δέκτη που είχα! και αν είσαι πολύ μακρυά ούτε η τηλεειδοποίηση μπορεί να έχει επαφή, και δεύετερον είναι πολύ ρευματοφάγα! Τώρα αν μου πεις θα βάλω τηλεειδοποίηση με ειδοποίηση στο κινητό μου, έχω να σου πω ότι σε τέτοια περίπτωση η μοτοσυκλέτα θα είναι τόσο μακρυά που ΔΕΝ θα προλάβεις να την δεις! έστω και αν πας τρέχοντας εκεί που είναι γιατί θα έχουν προλάβει να την φορτώσουν στο van και θα έχουν φύγει και εσύ θα βλέπεις από το δορυφόρο στο κινητό σου να απομακρύνεται, μετά είναι θέμα λεπτών να σου πετάξουν την τηλειδοποίηση και να την βρεις εκεί που την πετάξανε!!! Υπάρχουν ΚΑΙ φύσες για κάθε μοντέλο μοτοσυκλέτας. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 από τον ZZR1400 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Darkkon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Τι 250 και 300 € λέτε παιδιά !;!;! Στο Ebay παίρνεις με 50 € από Αγγλία ΜΕ τα μεταφορικά συναγερμό με τα ίδια χαρακτηριστικά εκτός της τηλεειδοποίησης και φυσικά και με εγγύηση! Εξάλλου πρέπει να είσαι πολύ άτυχος ώστε να χαλάσει ο συναγερμός ώστε να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση εφ' όρου ζωής! Εγώ έχω στο δικό μου αυτό που είχε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δηλ εδώ και 10 χρόνια, και στο Ebay κάνει 20$ και έχει τα πάντα...αισθητήρα δόνησης/κλίσης, εκκίνηση/σταμάτημα κινητήρα από το τηλεχειριστήριο το οποίο βέβαια είναι χρήσιμο μόνο αν κάποιος σε πετάξει από τη μηχανή για να την κλέψει και του σβήσεις τη μηχάνή...θυμίζει λίγο άλλες χώρες (προς το παρόν) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες