tonia 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Δε μου είχε δώσει ούτε καν το βιβλίο χρήσης της μηχανής.από αλλού πήγα κ το πήρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lena 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Τόνια, καλωσήρθες στην παρέα και από εμένα , :D Σε όλους συμβαίνουν αυτά , οκ τις γυναικες ίσως κάποιοι τις βλέπουν ως ʽπιο εύκολα θύματαʼ, όμως αυτό μπορείς ʽνα το εκμεταλλευτείςʼ (με την καλή έννοια ) :P . Εδώ μέσα υπάρχουν γνώστες του αντικειμένου που επειδή ακριβώς είσαι γυναίκα (μας έχουν αδυναμία ευτυχώς ) , θα σε βοηθήσουν με το παραπάνω σε οποιαδήποτε απορία / πρόβλημα έχεις. Εκμεταλλεύσου λοιπόν θετικά όσο μπορείς τις γνώσεις των παιδιών. Μην κολλάς να ρωτάς και να απαντάς σε ότι σε ρωτάνε , έτσι λύνονται ολονών οι προβληματισμοί και μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Καλές βόλτες και πάντα όρθια. ΑΑΑ δοκίμασε να πας σε κάποια συνάντηση και θα δεις πόσο καλοπροαίρετοι είναι όλοι τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonia 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα! και σε χαιρετώ κ εγώ.Βλέπω πάντως μια οικειότητα κ πνεύμα ομαδικότητας που δε το περίμενα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vampire 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Ειδες?Τα φαινομενα απατουν στην αρχη :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Darkkon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Καλώς ήρθες και από εμένα, ο οποίος είμαι επίσης νέος και στο φόρουμ και στις μηχανές με 2,5 χρόνια εμπειρία παρά τα 35 μου... Τόνια λένε και τη γυναίκα μου οπότε είπα να γράψω και εγώ κάτι χαχααχα...αμφιβάλω βέβαια αν ξέρει καν ποδήλατο αλλά στη μηχανή ανεβαίνει άφοβα. Επίσης αν δεν χρειαστεί να παρκάρει είναι καλή οδηγός μουαχαχαχαχα... Στο θέμα τώρα, νομίζω ότι αν η μηχανή χάσει το ηλεκτρικό της σύστημα και περιέλθει σε απώλεια ισχύος τότε αν βρίσκεσαι σε στροφή η ταχύτητα πέφτει απότομα, τόσο ώστε μόνο κάποιος πολύ έμπειρος θα μπορέσει να την κρατήσει όρθια...για να μείνεις όρθιος σε στροφή χρειάζεσαι κινητήρια δύναμη σαν αντίδραση στη δύναμη που σε τραβάει προς τα κάτω, αν αυτή χαθεί (σβήσιμο κινητήρα) και δεν πατήσεις έγκαιρα συμπλέκτη ώστε να μη κόψει τελείως σαν να πατάς φρένο ή ακόμα χειρότερα πατήσεις φρένο από φόβο, τότε...πέφτεις! Μάλλον αυτό έγινε και για αυτό έφυγε και φέτα στο πεζοδρόμιο... Εμένα μου έχει συμβεί μία φορά ακριβώς το ίδιο (χαλασμένος ανορθωτής η αιτία) αλλά ήταν σε φανάρι που μου έσβησε και απλά έγινα λίγο ρόμπα μέχρι να την σπρώξω στην άκρη. Αργότερα που διάβασα και διάφορα γύρω από τις μηχανές στο Ιντερνετ βέβαια, διαπίστωσα ότι ήθελε και η μπαταρία αλλαγή γιατί λόγω παλαιότητας ζόριζε πάρα πολύ όλο το σύστημα φόρτισης, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε από τον μεγαλύτερο αντιπρόσωπο της Kawasaki στη Θεσ/νίκη με αποτέλεσμα να λιώσει το βύσμα από τον στάτορα στον ανορθωτή! Ήξερα όμως πλέον και τα έφτιαξα όλα μόνος μου με ελάχιστο κόστος... Επί τη ευκαιρία ήθελα να πω ότι μερικοί εδώ μέσα είναι τόσο ανορθόγραφοι που μερικές φορές δεν καταλαβαίνω τι θέλουν να πούνε :o ...λίγο προσοχή ρε παιδιά!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonia 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Καλώς ήρθες και από εμένα, ο οποίος είμαι επίσης νέος και στο φόρουμ και στις μηχανές με 2,5 χρόνια εμπειρία παρά τα 35 μου... Τόνια λένε και τη γυναίκα μου οπότε είπα να γράψω και εγώ κάτι χαχααχα...αμφιβάλω βέβαια αν ξέρει καν ποδήλατο αλλά στη μηχανή ανεβαίνει άφοβα. Επίσης αν δεν χρειαστεί να παρκάρει είναι καλή οδηγός μουαχαχαχαχα... Στο θέμα τώρα, νομίζω ότι αν η μηχανή χάσει το ηλεκτρικό της σύστημα και περιέλθει σε απώλεια ισχύος τότε αν βρίσκεσαι σε στροφή η ταχύτητα πέφτει απότομα, τόσο ώστε μόνο κάποιος πολύ έμπειρος θα μπορέσει να την κρατήσει όρθια...για να μείνεις όρθιος σε στροφή χρειάζεσαι κινητήρια δύναμη σαν αντίδραση στη δύναμη που σε τραβάει προς τα κάτω, αν αυτή χαθεί (σβήσιμο κινητήρα) και δεν πατήσεις έγκαιρα συμπλέκτη ώστε να μη κόψει τελείως σαν να πατάς φρένο ή ακόμα χειρότερα πατήσεις φρένο από φόβο, τότε...πέφτεις! Μάλλον αυτό έγινε και για αυτό έφυγε και φέτα στο πεζοδρόμιο... Εμένα μου έχει συμβεί μία φορά ακριβώς το ίδιο (χαλασμένος ανορθωτής η αιτία) αλλά ήταν σε φανάρι που μου έσβησε και απλά έγινα λίγο ρόμπα μέχρι να την σπρώξω στην άκρη. Αργότερα που διάβασα και διάφορα γύρω από τις μηχανές στο Ιντερνετ βέβαια, διαπίστωσα ότι ήθελε και η μπαταρία αλλαγή γιατί λόγω παλαιότητας ζόριζε πάρα πολύ όλο το σύστημα φόρτισης, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε από τον μεγαλύτερο αντιπρόσωπο της Kawasaki στη Θεσ/νίκη με αποτέλεσμα να λιώσει το βύσμα από τον στάτορα στον ανορθωτή! Ήξερα όμως πλέον και τα έφτιαξα όλα μόνος μου με ελάχιστο κόστος... Επί τη ευκαιρία ήθελα να πω ότι μερικοί εδώ μέσα είναι τόσο ανορθόγραφοι που μερικές φορές δεν καταλαβαίνω τι θέλουν να πούνε :o ...λίγο προσοχή ρε παιδιά!!! Πρώτα από όλα σε χαιρετώ.Πολύ χαριτωμένα τα σχόλια γα τη Τόνια. Οταν μου είχε τύχει το μηχανάκι έκανε σα να τρέμει αλλά όχι όπως όταν πάει να ζβήσει. Το πήγα στο πιο κοντινό συνεργείο είδαν ότι η μπαταρία ήταν ξεφόρτιστη.Και δε φόρτιζε μόνο ίσα ίσα που μου έφτανε για να το πάω στη yamaha όπου από εκεί μου είπαν ότι η μπαταρία δεν ήταν αυτή που βάζουν από το εργοστάσιο.Επεδή η μπαταρία δεν ήταν της yamaha δεν με έποιανε κ η εγγύηση για τη ζημιά.Οπώτε τη πλήρωσα κ από τότε μόνο μία φορά δεν μου είχε ξαναπάρε μπρως κ αυτό γιατί είχε καβούρια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Στο θέμα τώρα, νομίζω ότι αν η μηχανή χάσει το ηλεκτρικό της σύστημα και περιέλθει σε απώλεια ισχύος τότε αν βρίσκεσαι σε στροφή η ταχύτητα πέφτει απότομα, τόσο ώστε μόνο κάποιος πολύ έμπειρος θα μπορέσει να την κρατήσει όρθια...για να μείνεις όρθιος σε στροφή χρειάζεσαι κινητήρια δύναμη σαν αντίδραση στη δύναμη που σε τραβάει προς τα κάτω, αν αυτή χαθεί (σβήσιμο κινητήρα) και δεν πατήσεις έγκαιρα συμπλέκτη ώστε να μη κόψει τελείως σαν να πατάς φρένο ή ακόμα χειρότερα πατήσεις φρένο από φόβο, τότε...πέφτεις! Μάλλον αυτό έγινε και για αυτό έφυγε και φέτα στο πεζοδρόμιο... Εμένα μου έχει συμβεί μία φορά ακριβώς το ίδιο (χαλασμένος ανορθωτής η αιτία) Μαλλον τα μπερδευεις φιλε μου, τον κινητηρα με τη μπαταρια.. Η μηχανη ΔΕΝ! κινειται με την ισχυ της μπαταριας! :P Απαξ και ο κινητηρας ειναι οκ, και δουλευει, πως μπορει να σβυσει, αν η μπαταρια δεν ειναι γεματη? (Φυσικα, αναφερομαι, ΜΟΝΟ! σε "προβληματικη" μπαταρια, και σε ΤΙΠΟΤΑ αλλο!) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Απλα απο προσφατο γεγονος που ειχε γινει στο φορουμ γιαυτο και ειμαστε ακομα προκατατειλημενοι..μην μας παρεξηγεις Μαλλον τα μπερδευεις φιλε μου, τον κινητηρα με τη μπαταρια.. Η μηχανη ΔΕΝ! κινειται με την ισχυ της μπαταριας! :P Απαξ και ο κινητηρας ειναι οκ, και δουλευει, πως μπορει να σβυσει, αν η μπαταρια δεν ειναι γεματη? (Φυσικα, αναφερομαι, ΜΟΝΟ! σε "προβληματικη" μπαταρια, και σε ΤΙΠΟΤΑ αλλο!) :) Και ομως σκηνικο με bandit400 ενος φιλου που γυρνουσαμε απο πατρα και επειδη βραχυκυκλωσε η μπαταρια και δεν αφηνε να περασει το ρευμα εστω και σαν αδεια.. Με αποτελεσμα να μην παιρνει μπρος ουτε με σπρωξιμο.. Υπαρχει λυση να αποσυνδεσεις νομιζω εντελως την μπαταρια και να σπρωξεις να παρει μπρος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Υπαρχει λυση να αποσυνδεσεις νομιζω εντελως την μπαταρια και να σπρωξεις να παρει μπρος.. εκτος αν εχεις και μανιβελα σαν εμενα χχοχοχο!!! :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 (Φυσικα, αναφερομαι, ΜΟΝΟ! σε "προβληματικη" μπαταρια, και σε ΤΙΠΟΤΑ αλλο!) :) βραχυκυκλωσε η μπαταρια και δεν αφηνε να περασει το ρευμα εστω και σαν αδεια.. Με αποτελεσμα να μην παιρνει μπρος ουτε με σπρωξιμο.. Υπαρχει λυση να αποσυνδεσεις νομιζω εντελως την μπαταρια και να σπρωξεις να παρει μπρος.. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Λοιπον, μια ερωτηση πανω στο θεμα της μπαταριας, εχεις τσεκαρει τον αριθμο πλαισιου αν ανηκει στην YAMAHA; γιατι πολυ φοβαμαι το οτι ειχε αλλη μπαταρια μεσα το μηχανακι σου παιζει να ειναι παραεισαγωγης. Δε μου είχε δώσει ούτε καν το βιβλίο χρήσης της μηχανής.από αλλού πήγα κ το πήρα Ειναι 99,9% παραεισαγωγης το μηχανακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonia 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Ειναι 99,9% παραεισαγωγης το μηχανακι Τι εννοείς?????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Darkkon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Μαλλον τα μπερδευεις φιλε μου, τον κινητηρα με τη μπαταρια.. Η μηχανη ΔΕΝ! κινειται με την ισχυ της μπαταριας! :P Απαξ και ο κινητηρας ειναι οκ, και δουλευει, πως μπορει να σβυσει, αν η μπαταρια δεν ειναι γεματη? (Φυσικα, αναφερομαι, ΜΟΝΟ! σε "προβληματικη" μπαταρια, και σε ΤΙΠΟΤΑ αλλο!) :) Αν προσέξεις καλύτερα αναφέρομαι σε απώλεια του ηλεκτρικού συστήματος και όχι σε χαλασμένη μπαταρία... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Οτι το μηχανακι σου δεν ειναι αντιπροσωπειας, απλα το μηχανακι το εχει φερει ο εμπορος που εχεις αναφερει και προφανως δεν θα εχεις ουτε επισημη εγγυηση απο την Yamaha, πραγμα που σημαινει οτι θα επρεπε να το εχεις παρει και πιο φτηνα απο την τιμη της εταιρειας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Σωστος ο Θανος ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonia 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Εχω βιβλιαράκι εγγύησης.Αυτό το πήρα. Ισως δε καιγόταν να με εξυπηρετήσει και....το ξέχασε για το βιβλίο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Αν προσέξεις καλύτερα αναφέρομαι σε απώλεια του ηλεκτρικού συστήματος και όχι σε χαλασμένη μπαταρία... ;) Αυτο λεω και γω! :) Οτι αναφερομαστε σε διαφορετικα πραγματα! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 καλημέρα!Εσείς όλοι γνωρίζεστε μεταξύ σας?Εκτως από το my bike? Άργησα λίγο να απαντήσω :lol: Λοιπόν βλέπω ότι είσαι Αθήνα. Οι εξ Αθηνών μαζευόμαστε κάθε παρασκευή στις 9 το βράδυ σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί. Το Angels. Κάνε κλικ ΕΔΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Άργησα λίγο να απαντήσω :lol: Λοιπόν βλέπω ότι είσαι Αθήνα. Οι εξ Αθηνών μαζευόμαστε κάθε παρασκευή στις 9 το βράδυ σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί. Το Angels. Κάνε κλικ ΕΔΩ να ερθεις Τονια εκει θα ειναι καλυτερα δεν θα εχει "ανακρισουλα" :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Darkkon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 Αυτο λεω και γω! :) Οτι αναφερομαστε σε διαφορετικα πραγματα! ;) Το αναφέρω σαν περίπτωση ότι μία χαλασμένη μπαταρία προκαλεί υπερφόρτωση/υπερθέρμανση του συστήματος παραγωγής/φόρτισης ρεύματος οπότε και σβήσιμο του κινητήρα. Στην περίπτωση της Τόνιας σύμφωνα και με τα λεγόμενα της στο συνεργείο που πήγε της είπαν ότι επειδή είχε άλλη μπαταρία η μηχανή δεν της το καλύπτουν με την εγγύηση. Είτε η Τόνια δεν τα λέει/θυμάται όλα ή στην Yamaha τις είπαν μπούρδες γιατί αν το πρόβλημα ήταν αρχικά η μπαταρία θα είχε δημιουργήσει αλυσιδωτές δυσλειτουργίες όπως συνέβει και σε μένα πχ... Εξάλλου δεν νομίζω ότι αν ήθελαν στην Yamaha δεν θα μπορούσαν να αλλάξουν κάτι εντός εγγύησης ακόμη και σε υποτιθέμενο παρα-εισαγωγής μιας και η εγγύηση είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ και μην τρώτε παπά από κανένα αντιπρόσωπο-μαγκίτη-μπλαζέ-ξερόλα. Η μηχανή είναι Yamaha και όχι μαϊμού οπότε και η Yamaha είναι υποχρεωμένη εφ' όσον είναι εντός εγγύησης να σε καλύψει από οπουδήποτε και αν την αγόρασες ή βρίσκεσαι κάποια στιγμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
capo998 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 kalws mas irthes Tonia..... Na akous mono ton Fiotaki pou eimai sovaros anthropos kai me oikogenoia.. Oi alloi eimaste allites tsantakides mixanovioi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Εχω βιβλιαράκι εγγύησης.Αυτό το πήρα. Ισως δε καιγόταν να με εξυπηρετήσει και....το ξέχασε για το βιβλίο Πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι τόσο απλό! Το βιλιαράκι δεν σημαίνει τίποτα!!!! Πάρε την αντιπροσωπεία της Yamaha και δώσε τον αριθμό πλαισίου. Αν σου που ότι το μηχανάκι δεν είναι δικό τους, τότε είναι παραεισαγωγής. Δεν ξέρω αν ο Πιερράκος φέρνει εισαγωγής ή αν συμφωνήσατε να παρεις παραεισαγωγής (προφανώς σε χαμηλότερη τιμή). Στο λέω γιατί τα έχω πάθει αυτά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonia 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Εννοείται ότι δεν είχαμε πει κάτι τέτοιο.Θα πάρει στα κεντρικά να ρωτήσω αλλα.. δε νομίζω. Κεντρκά δεν εννοείς? Και τι να ρωτήσω με τρόπο? Δημιουργεί πρόβλημα στη μεταπώληση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Ναι στην κεντρική αντριπροσωπεία εννοώ, στη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ. Και εμένα μου είχαν πουλήσει το fazer για αντιπροσωπείας, ενώ ήταν παραεισαγωγής! Είχα ζητήσει σαφώς αντιπροσωπείας (και πλήρωσα τιμή αντιπροσωπείας) και μου έλεγαν αρχικά Μ@λ@!@#ς ότι θα έρθει η εγγύηση αργότερα κτλ. Πήρα τηλ στην εντιπροσωπεία και έμαθα την αλήθεια και έγινε χαμός. Δυστυχώς τότε δεν έμπαινα στα forum για να τους κάνω ρεζίλι. Επί της ουσίας αν είναι παραεισαγωγής δεν έχεις τόσο πρόβλημα με την μεταπώληση, αλλά κυρίως με την εγγύηση στα εξουσιοδοτημένα. Βασικά μάθε τι παίζει με το δικό σου μηχανάκι και ενημέρωσέ μας. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonia 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Δε τους πρόλαβα.4 κλείνουν. Η εγγύηση έχει λήξει .Αλλά δε θυμάμαι να την είχα χρησιμοποιήσει. Κ αν είναι?Τίποτα δε γίνεται έτσι? Απλά για την ιστορία....από ότι κατάλαβα κ από τη περίπτωσή σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες