atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2008 (τροποποιήθηκε) Γιώργης, στροργική αγκαλίτσα με το τρακτέρ στην Άνω? Βροντού. Στάση για καφέ κάπου. Πολύ πολύ φύση. Πολύ όμορφα. Γιώργο(Εκείνος) στο είπα οτι θα το βάλω. Είσαι μεγάλη τελικά :P Ανέστη, τι στυλ είναι αυτό ρε αγόρι μου; :lol: :lol: Χωρίς σχόλια Χωρίς σχόλια 2 Στο φράγμα Ο κυνηγός μας μετά κυνηγίου Πάρε την ποδάρα σου ρε!!! Άλλος εμπρός Έτσι έκανα 350χλμ και γύρισα και σπίτι... Πολύ μυγάκι. Δε μπορούν να ανέβουν υψόμετρο; Οι φωτό που έβγαλα εγώ είναι 80. Όποιος θέλει, stickάκι. Οι περισσότερες είναι παρείστικες παρά στην πίστα. Παίδες σας ευχαριστώ για την παρέα παντού. Χάρηκα πάρα πολύ που ΞΑΝΑείδα τα παιδιά από "κάτω". Θα τα ξαναπούμε σε 2 μήνες μάλλον. Καλά να περνάτε όλοι Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2008 από τον atsatsos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2008 Ζοrz...άμα κρίνω απο το ''δείγμα'' το κολάζ που έβαλες... ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΝΕ!!!!!!!! :P Τελικά έξυσες ε; Ξανακοίταξα τις δικές μου, σε πέτυχα να λιώνεις τη ξύστρα σε μια στροφή αλλά ήταν δυνατός ο ήλιος και λίγες οι σπίθες και δεν φαίνεται τόσο θεαματικό. Zorz δωσε φωτος στο λαό !!! :P(Δεν ειχα παρει χαμπαρι πως ησουν εσυ να σου εκανα ένα bow Α, εσύ είσαι αυτός; :P Είδα σαλονικώτικη πίνακίδα και ρωτούσα ποιός είναι. Ποιός είναι με το Africa; Ο κουλός των κουλών! Ο Λευτέρης κάνει καγκουρίες με το KLE της Animehia (ΒΤW: έχω ετοιμάσει ένα πολύ compromising βίντεο με την Κάλι... B) ) Από τον γύρο εισόδου στη πίστα, όσο είναι ακόμα "μαζεμένο" το γκρουπ. . . Η επιβλητική μούρη του R1 και το σταντ των βούλγαρων αγωνιζόμενων. . Ο zookeeper? Σε αυτό το πέρασμα (Κ5) πάντως το VFR έβγαινε ντριφτάροντας ελαφρά... ;) Ο petani αν δεν κάνω λάθος; Αυτοί δεν ήταν "δικοί μας", σωστά; . .. .. . Το 1098 εκτοξευόταν με απίστευτο ρυθμό στις εξόδους των στροφών, αν και έμαθα ότι δεν είχε και αντάξιο αναβάτης πάνω του. Το Multistrada ακουγόταν δυνατά αλλά συγκριτικά έμενε στο ίδιο σημείο παρόλο που ο θόρυβος δυνάμωνε. Βλέποντας τα πάντως, απορώ πώς η ίδια εταιρία που βγάζει το πανέμορφο Monster, βγάζει και το Multiμπλιάχ... Επίσης, σε παλιότερο θρεντ είχα γράψει ότι δεν έβρισκα το Hypermotard όμορφο. Ομολογώ ότι έκανα λάθος, είναι πάρα πολύ όμορφο! Το Speed Triple είναι κουκλί όπως βλέπετε. Αυτό που δεν βλέπετε είναι ο φοβερός του ήχος, το άκουγα μισή πίστα μακριά... Ο spypetr. Αυτό το παλιό CBR ποιός το οδηγεί; Δυστυχώς τον έχω σε ελάχιστες, στα επόμενα sessions του ίδιου γκρουπ που είδα δεν μπήκε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2008 Το πεσμένο FZ6 είχε μόνο λίγες γρατζουνιές-παράσημα στο πλαίσιο και ένα σπασμένο καπάκι που καλύπτει το γρανάζι της αλυσίδας εκκεντροφόρου και κάτι που φάνηκε για αισθητήρας CPS. Το έφτιαξε στα γρήγορα ο capo998 με τα εργαλεία του κινητού συνεργείου του lamoun. Ο αναβάτης δεν είχε τίποτα κι έτσι δεν χρειάστηκε να ξυπνήσουμε τον οδηγό του ασθενοφόρου! . . Ο fosmaniak Το μπλε VFR? Εκείνος ο Γιώργος. Με τον τουριστικό ρυθμό που πήγαινε πάντως ήταν ο πιο εύκολος στόχος για panning! :lol: O alexioannidis με το τουμπανιασμένο SV (το βόλταρα! ) Τα ονόμα τους μου διαφεύγουν . .. .. . Η ντροπή της Suzuki! :D Ο μαγνήτης των φλουριών, AngelsGR. Ο thunderosauros με το λαδερό Yamaha του! Ο predator με το Civic O Barchman (ευχαριστώ για το test ride και τις συμβουλές!). Στη δεύτερη το εξελιγμένο μου φωτογραφικό ραντάρ τον εντόπισε να στρίβει το υπερμηχάνημα με 65Κm/h ακριβώς. . . Ντένης ο τρομερός (ή βρωμερός? όλο τα μπερδεύω...) Και ξαφνικά, ενώ ακολουθούσα το προπορευόμενο μηχανάκι, ακούω έναν κινητήρα με εντελώς διαφορετική χροιά να πλησιάζει. Γυρίζω και τι βλέπω; Ένα Moto Guzzi Le Mans! Επιδέξιο τρίψιμο με γυαλόχαρτο στις άκρες του ελαστικού! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2008 Aφου συνεχιζετε θα συνεχισω και εγω... αν και δεν εχω πολυ υλικο. Μια πανοραμικη φωτο με τις μισες περιπου μηχανες που συμμετειχαν το 3ημερο. Που αλλου θα βρω τετοια αγκαλια? Ουτε καν ηξερα οτι υπηρχαν τετοια τοπια 2 ωρες απο το σπιτι μου... Φραγμα του Θησαυρου στον Νεστο. Το ασπρο τιγρακι ετοιμο για δυναμομετρηση. 110ps ροδα παρακαλω. Και παραθετω 2 βιντεακια δυναμομετρησεις του μαυρου τιγρακιου... www.youtube.com/watch?v=KlUJNmPkWwQ www.youtube.com/watch?v=cUjPJPL6N8k Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2008 ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!!ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ FOTO!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2008 ΣΟΥΠΕΡ!!!!!!! Αντε .....πάλι ζήλεψα.................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikersplace 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2008 Παρτε και μερικές δικές μου να με καμαρώσετε!!!! .. ... .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yotis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2008 Ποιός είναι με το Africa; Στη συγκεκριμενη ειμαι εγω αλλα μονο για ενα 20λεπτο... Το αφρικα ειναι του GMeles κι αυτος ηταν που το κυκλοφορουσε στη πιστα... Ο petani αν δεν κάνω λάθος; Δε κανεις λαθος... Ο Petani ειναι... ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ link εδω & εδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2008 Ειδα ασπρομαυρη γατα πριν την Κ5, κοντοχοντρο σκυλο στην Κ1 και στο μεσο της μεγαλης ευθειας ετοιμαζωτανε λυκοσκυλο να μπει μεσα. Μ'αρεσει που ο Ολυμπιος, υπευθυνος της πιστας απαγορευει καγκελα και σχαρες. Η πιστα ειχε τρυπες στην μεση των στροφων και ο υπευθυνος το τσιγαρακι του. Ατελειωτοι δημοτικοι υπαληλοι. Ολη η επιτυχια του εβεντ στηριχτηκε στους διοργανωτες του και τους συμετεχοντες. Η πιστα κραταειπολυ καλα,η απορια μου ειναι το λαστιχο πιανει στην ασφαλτο ' η ασφαλτος στο λαστιχο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2008 Ποιός είναι με το Africa; Αυτος ειναι ο Γιωτης με το αφρικα μου... Και εδω ειμαι εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2008 εχετε βα΄θει και συ και ο άλλος να μοτ σπασετε την ψυχολογία ετσι? σιχτηρ απο δω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iQfish 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2008 Αν μπορω να παρατηρησω κάτι απο τις φωτό σας , είναι οτι οι on-offΑΔΕΣ είναι οι πιο "στριφτεροί" απο τους άλλους... Εύγε παίδες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Legolas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2008 τάπα ο gmeles ... μπράβο μπράβο....!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2008 εχετε βα΄θει και συ και ο άλλος να μοτ σπασετε την ψυχολογία ετσι? σιχτηρ απο δω Εσυ τι μιλα ρε, μπροστα ησουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2008 τάπα ο gmeles ... μπράβο μπράβο....!!!!!!!!!!!!! και που να δεις τον πορθο και τον καπο......οχι ταπα, κλαινε σσ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2008 Α, εσύ είσαι αυτός; tongue.gif Είδα σαλονικώτικη πίνακίδα και ρωτούσα ποιός είναι. Ναι ναι εγω ημουν αυτός :D Και οντως επρεπε να σε κάνω bow μιας και μου εβγαλες καλη φώτο (από τους αλλους κατα-πληρωμη δεν ειχα δει καμια καλη φωτο μου) + για τα παλια που μου ξεδιαλυνες καποιες απορίες ;) Αν μπορω να παρατηρησω κάτι απο τις φωτό σας , είναι οτι οι on-offΑΔΕΣ είναι οι πιο "στριφτεροί" απο τους άλλους... Εύγε παίδες... Ναι αλλα το γαμωτο ειναι πως δεν μπορουμε να ξυσουμε γόνατο :/ (Μονο μασπιέδες :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2008 Παίδες ήταν ένα καταπληκτικό τριήμερο! Ένα μπράβο στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες!! Εκείνος και Άλλος: Σόρυ που έφυγα σαν κλέφτης απο το δωμάτιο αλλά είχαν άδεια κρεβάτια τα παιδιά δίπλα και μιας και θα ξυπνούσαμε αρκετά πρωί να φύγουμε είπα να μετακομίσω εκεί το βράδυ για να μην σας ενλήσω το πρωί. (φυσικά σημαντικό ρόλο έπαιξε και το ροχαλητό του εκείνου ) Σημασία έχει οτι περάσαμε όμορφα! :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yiagt 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2008 Πολύ όμορφα πράματα παιδιά! Εύγε! Πω πω... Τι ζήλια είναι αυτή που νιώθω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2008 (τροποποιήθηκε) Παντα τετοια παιδια! Δυστυχως δεν μπορεσα να ερθω Παμε για την επομενη!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2008 από τον lykos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2008 Πολύ όμορφα πράματα παιδιά! Εύγε! Πω πω... Τι ζήλια είναι αυτή που νιώθω Τελικα με το ποδαρι τι εγινε Γιαννη ? γιατι με τον γιατρο που ειχες μπλέξει ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheDentist 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2008 ΜΠΡΑΒΟ παιδια παντα τέτοια και ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον multijohn για την οργάνωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yiagt 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2008 (τροποποιήθηκε) Τελικα με το ποδαρι τι εγινε Γιαννη ? γιατι με τον γιατρο που ειχες μπλέξει ... Το ποδάρι είναι λίγο καλύτερα αλλά εκείνο το εξόγκωμα παραμένει. Θα δείξει ο χρόνος και ελπίζω να μου εγκρίνει το ΙΚΑ τη μαγνητική για να δούμε τι είναι. Το δοκίμασα σε μια βολτίτσα εχτές γιατί δεν άντεχα άλλο μέσα. Ας το αφήσουμε αυτό το θέμα όμως γιατί εδώ έχουμε ευχάριστα πράματα. απότι βλέπω στις φώτο ... είσαι "κακός" ε! Δεν τον λυπήθηκες το μαρσπιε!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2008 από τον yiagt Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2008 Εγω να τον λυπηθω ρε ? ή η μηχανη να λυπηθει εμένα ? (κρεμιόμουν σε καποιες φασεις σαν πιθηκη με μονο το ενα ποδι να με βασταει στην μηχανη και δεν εξυσα καθολου γόνατο :/) ε εβγαλα το αχτι μου στους μαρσπιεδες (ειδικότερα στον δεξη :D ) 11 Μαιου μπαινω ξανα Σερρες (CSS level 1 ) θα τους "λιώσω" τους μαρσπιεδες!! Νταξει περασαμε γαμάτα (παλι ενα μπράβο στα παιδια που είχαν παρει την ευθυνη) ,η μ@λ@κι@ ήταν πως εγώ ήμουν σε ταξιδι αστραπής Αθηνα Θεσσαλονικη Σερρες Κερκυρα και δεν εκατσα για το Σαββατοκυριακο ... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yiagt 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2008 Εγω να τον λυπηθω ρε ? ή η μηχανη να λυπηθει εμένα ? (κρεμιόμουν σε καποιες φασεις σαν πιθηκη με μονο το ενα ποδι να με βασταει στην μηχανη και δεν εξυσα καθολου γόνατο :/) ε εβγαλα το αχτι μου στους μαρσπιεδες (ειδικότερα στον δεξη :D ) 11 Μαιου μπαινω ξανα Σερρες (CSS level 1 ) θα τους "λιώσω" τους μαρσπιεδες!! Στα on-off είναι πιο δύσκολο να ξύσεις γόνατο απότι σε πιο srteetάδικα μηχανάκια Μαρσπιές κ πολύ είναι !! Νταξει περασαμε γαμάτα (παλι ενα μπράβο στα παιδια που είχαν παρει την ευθυνη) ,η μ@λ@κι@ ήταν πως εγώ ήμουν σε ταξιδι αστραπής Αθηνα Θεσσαλονικη Σερρες Κερκυρα και δεν εκατσα για το Σαββατοκυριακο ... :/ Καλύτερα έτσι από το να μη κάνεις τίποτα.. Έλα αφού δε νιώθεις τώρα εσύ από αυτά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2008 (φυσικά σημαντικό ρόλο έπαιξε και το ροχαλητό του εκείνου ) Δηλαδη που να ερχομουν και εγω, δεν θα κοιμοταν κανεις :D :D :D Παντως σας ζηλεψα ολους. Μακαρι να μπορουσα να ερθω και εγω, αλλα η μερα ηταν απαγορευτικη λογω δουλειας. Ισως του χρονου ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες