Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 (τροποποιήθηκε) Μετά απο την τελευταία μου βόλτα στην Αθήνα και κουβέντας που είχα με τα παιδιά εκεί,είδα οτι υπάρχει ενδιαφέρον!Απο αρκετά άτομα μάλιστα! Το χρονικό σημείο προσδιορίστηκε περίπου,λίγο πρίν ή λίγο μετά το Πάσχα.Θα πρότεινα να είναι ΠΡΙΝ το Πάσχα μιας και μετά(απο Μαίο) αλλάζει το τιμολογιακό καθεστώς και ακριβαίνει κατά πολύ.Ενώ δηλαδή το ενοίκιο της πίστας μέχρι και Απρίλιο είναι 1100? για μια μέρα(Σάββατο ή Κυριακή.Καθημερινές ακόμα φθηνότερα) απο τον Μαιο πάει στα 2200?!!! Απλή χρήση της πίστας μια οποιαδήποτε ημέρα στοιχίζει 45?.Αυτό σημαίνει οτι θα πρέπει να μαζευτούμε 25 άτομα στην πρώτη περίπτωση ενώ στην δεύτερη τον Μάιο οι διπλάσιοι! Γνώμη μου είναι να περιοριστεί μόνο σε μέλη του φόρουμ το Track Day και να μην το κάνουμε ''ανοιχτο'' μιας και γνωριζώμαστε οι περισσότεροι και είναι ένας λόγος παραπάνω να προσέχουμε τον διπλανό μας αλλά και επειδή δεν θα υπάρξει κάποιο οικονομικό όφελος για κανέναν! Έτσι λοιπόν σκέφτηκα οτι μπορούμε να μαζευτούμε 25 άτομα για κάτι τέτοιο.Σ'αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κλείσουμε την Μπίστα για μία ή δύο ημέρες(1700? το διήμερο ΣΚ) αναλόγως και να πάμε να γουστάρουμε.Τα...παρελκόμενα(προβατίνες,μπουγάτσες κτλ) τα αναλαμβάνουμε οι Βόρριοι φυσικά!Προσωπικά μπορώ να αναλάβω και φιλοξενία εώς 3 άτομα άνετα. Μπορούμε να βάλουμε ψηφοφορία σχετικά με ημερομηνίες και γενικά να το οργανώσουμε λίγο για να φχαριστηθούμε στον μέγιστο βαθμό! Τι λέτε?! Mybike Track Day ΣΑΒΒΑΤΟ 19/4/2008 Καταθέσεις εώς 29/12/2007 (τελικά)στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ στο λογαριασμό 5263032523004 στο όνομα ΠΟΛΥΖΩΝΗΣ ΠΟΛΥΖΩΝΗΣ.Η ημερομηνία 29/12 θα είναι η μέρα πουθα τραβήξω τα χρήματα για την προκαταβολή.Όποιος προχωράει σε κατάθεση,μου στέλνει πμ με ονοματεπώνυμο και ημερομηνία που την έκανε. Το ποσό θα είναι 30? με την λογική της προκαταβολής και όχι της εξόφλησης. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 από τον Multijohn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 Τζωνη, εσυ που γνωριζεις....εμας θα μας αφησουν να μπουμε? Ποιους εμας? Με τα ον-οφφ που δεν εχουμε δερματα αλλα εχουμε φουλ εξοπλισμο χωματος (μποτες, επιγονατιδες, προστασια γοφου, θωρακες)? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 Κοίτα ώς μηχανές δεν τίθεται θέμα.Στάνταρ μπαίνει μέχρι και 125! Απο θέμα εξοπλισμού όμως ίσως κάτι θα μπορούσε να γίνει κατόπιν συνεννόησης με τον Ολύμπιο(υπεύθυνος πίστα).;Eχει γίνει στο παρελθόν για τα μαθήματα του ΜΟΘ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 Κοίτα ώς μηχανές δεν τίθεται θέμα.Στάνταρ μπαίνει μέχρι και 125! Απο θέμα εξοπλισμού όμως ίσως κάτι θα μπορούσε να γίνει κατόπιν συνεννόησης με τον Ολύμπιο(υπεύθυνος πίστα).;Eχει γίνει στο παρελθόν για τα μαθήματα του ΜΟΘ. Γι'αυτο σε ρωταω, μηπως γινει τιποτα ως φορουμ γιατι τοτε, πιστευω, οι συμμετοχες θα υπερδιπλασσιαστουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lamoun 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 Μια πολύ καλή ιδέα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GSR600 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 Λοιπόν, τα δεδομένα για μένα είναι τα εξής.... 1. ΘΕΛΩ να μπώ πίστα... 2. ΔΕΝ έχω μπέι ποτέ μέχρι τώρα... 3. ΔΕΝ θεωρώ τον ευατό μου "έμπειρο", "στριφτερό, "γρήγορο" και όλα τα συναφή και δεν είμαι τίποτα απο τα παραπάνω... 4. Στο πρόγραμμα ήταν και συνεχίζει να είναι να παρακολουθήσω τα γνωστα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης (CSS, 0-300 κτλ) αν και όλο και κάποιο απρόοπτο μου τα χαλάει. 5. Απο εξοπλισμό μόνο παντελόνι μου λείπει και ενα προστατευτικό πλάτης... μέχρι το Πάσχα ρυθμίζεται. Με δεδομένα τα παραπάνω + ότι μιλάμε για track day και όχι μια απλή επίσκεψη το ερώτημα είναι: Να κάνω υπομονή, τα μαθήματα πρώτα, να αποκτήσω μια επαφή και μετά να σκεφτώ για track days και άλλα συναφή, ή βούρ στο πατσά...???? Επίσης, πριν το Πάσχα σημαίνει μεγάλη βδομάδα???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lamoun 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 (τροποποιήθηκε) 2. ΔΕΝ έχω μπέι ποτέ μέχρι τώρα... 3. ΔΕΝ θεωρώ τον ευατό μου "έμπειρο", "στριφτερό, "γρήγορο" και όλα τα συναφή και δεν είμαι τίποτα απο τα παραπάνω... 5. Απο εξοπλισμό μόνο παντελόνι μου λείπει και ενα προστατευτικό πλάτης... μέχρι το Πάσχα ρυθμίζεται. Να κάνω υπομονή, τα μαθήματα πρώτα, να αποκτήσω μια επαφή και μετά να σκεφτώ για track days και άλλα συναφή, ή βούρ στο πατσά...???? Φαντάζομαι ότι θα γίνει διαχωρισμός ανάλογα την εμπειρία - ταχύτητα του καθ'ενός. Είσαι βόρειος, άν ναι άνετα μπορείς να πάς καθημερηνή (να μην έχει κόσμο) στα Σέρρας (αλλά χωρίς παντελόνι.. ). ή ακόμα πάμε μια βόλτα απο Αίγίνιο. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 από τον lamoun Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yotis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 Πολυ ωραια ιδεα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GSR600 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 Φαντάζομαι ότι θα γίνει διαχωρισμός ανάλογα την εμπειρία - ταχύτητα του καθ'ενός. Είσαι βόρειος, άν ναι άνετα μπορείς να πάς καθημερηνή (να μην έχει κόσμο) στα Σέρρας (αλλά χωρίς παντελόνι.. ). ή ακόμα πάμε μια βόλτα απο Αίγίνιο. Δυστυχώς φίλε μου στο @#$@#$@ την Αθήνα μένω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 Τζώνη, τα΄παμε μέσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 και γω μέσα πρωτα ο Αγιος Πατάπιος, επιτελους μια ευκαιρεία να ξεμουδιάσει η στρουμπουλητα πατωντας κανα απο τα βορεια τρακτερ σας. Χρήστο δε πιστευω να κολησεις καμια ξαφνική ίωση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 (τροποποιήθηκε) Ποοοοοοοοολύ καλή ιδέα!Μέσα φυσικά.Του πούστη,δεν θα μαζευτούμε 25 άτομα?Το μόνο που με ανησυχεί είναι το 36ωρο και το πότε θα γίνει... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 από τον Stomu Yamashta Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 ψηνομαι και εγω αλλα μονο κυριακη θα μπορεσω να ερθω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 Για μένα και για πολλούς που θα ανέβουν από Αθήνα θα πρέπει να προγραμματιστεί από νωρίς γιατί εμείς θα έρθουμε για διήμερο ή τριήμερο πάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 Εννοείτε πως ειμαι μεσα και ίσως να ειναι και η παρθενικη μου στην πίστα .Μπορω ακομα να φιλοξενησω στις Σερρες , πολύ κοντα στην πίστα , τουλάχιστον 3 ατομα (διπλό κ μονο κρεβάτι) και όποιον ακομα αντεχει καναπέ ή στρωματσαδα στο σαλόνι.Το σπίτι ειναι αδειο και ετοιμο για καθε λογής εκδήλωση με κλειστό παρκιν και ψησταρια πίσω στον κήπο Θα προτιμηθούν ευρωπαϊκά μηχανακια προς διακόσμηση του κήπου :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 Κι εγώ έχω να μείνω Σέρρες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
qazeroti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 Παρα πολυ καλη ιδεα!!! Αλλα πρεπει να δουμε και το θεμα του πως θα μπουμε μεσα και εμεις με παραξενα μηχανακια και παραξενο εξοπλισμο!!! Εννοω οτι εχω καγκελα εγω που κανονικα πρεπει να τα βγαλω...Επισης για το παντελονι που δεν εχω δερματινο... Και αλλα τετοια!!!Ελπιζω να τα βρουμε με κεινο τον μπαρμπα στην μπιστα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lamoun 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 Εννοω οτι εχω καγκελα εγω που κανονικα πρεπει να τα βγαλω... Γιατί να βγούνε?? Εγώ πάντως, στα μέγαρα, δε τα έβγαλα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 Πολυ καλη ιδεα!! Πιθανοτατα και! μεις μεσα!! :D (..Απο περιεργεια!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petani 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 Μαστερ ...... κλεισε την ημερομηνια οσο πιο νωρις γινεται για να υπαρξει καλος προγραμματισμος ....... πχ πρεπει να το ξερουμε το πολυ μεχρι τελος Ιανουαριου ...... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunderosaurus 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 Καλή σκέψη. Το Πάσχα πέφτει 27/4, μέσα στην προθεσμία της παλιάς τιμής. Με λίγη τύχη (που αφορά τη δουλειά) είμαι μέσα. Για Μεγάλη βδομάδα δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SEPULTURA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΠΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ....Κ ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!! .....ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!! ΕΧΩ Κ ΟΔΙΚΗ!!!! :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 (τροποποιήθηκε) Πάντως το θέμα του εξοπλισμού λύνεται, αφού στις Σέρρες υπάρχουν μαγαζιά που νοικιάζουν στολές με την ημέρα. Δεν είναι ανάγκη κάποιος δηλαδή να αγοράσει στολή. Εγώ θα πρότεινα, να μην είναι απλό track day, αλλά να περιλαμβάνονται και κάποια στοιχειώδη μαθήματα, δηλαδή κάποιες θεωρητικές γνώσεις με τα βασικά της ασφαλούς οδήγησης. Αλλιώς νομίζω, δεν έχει νόημα να μπούμε στη πίστα και κάποιοι να κυνηγιούνται να περάσουν κάποιους άλλους. Να πάμε δηλαδή μόνο ως παρέα και να κυνηγιόμαστε σε μία πίστα. Και επικίνδυνο είναι και δεν προσφέρει τίποτα. Μόνο ότι θα είμαστε γνωστοί μεταξύ μας. Νομίζω ότι κάποιοι παλιοί μέσα στο φόρουμ, κάποιοι που ίσως έχουν παρακολουθήσει το CSS, θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Έτσι να γίνει κάποιο θεωρητικό (ανάλογα με τις γνώσεις-εμπειρία του καθένα), να χωριστούμε σε ομάδες και να μπαίνουνουμε με την ομάδα μας, που δε θα πρέπει να είναι πάνω από 10 άτομα. Νομίζω ότι μόνο έτσι μπορούμε να ευχαριστηθούμε την πίστα, να μάθουμε όλοι (ο κάθε ένας ανάλογα με το επίπεδο του) και να ευχαριστηθούμε οδήγηση με ασφάλεια......... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 από τον spypetr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2007 Πάντως το θέμα του εξοπλισμού λύνεται, αφού στις υπάρχουν μαγαζιά που νοικιάζουν στολές με την ημέρα. Δεν είναι ανάγκη κάποιος δηλαδή να αγοράσει στολή. Εγώ θα πρότεινα, να μην είναι απλό track day, αλλά να περιλαμβάνονται και κάποια στοιχειώδη μαθήματα, δηλαδή κάποιες θεωρητικές γνώσεις με τα βασικά της ασφαλούς οδήγησης. Αλλιώς νομίζω, δεν έχει νόημα να μπούμε στη πίστα και κάποιοι να κυνηγιούνται να περάσουν κάποιους άλλους. Να πάμε δηλαδή μόνο ως παρέα και να κυνηγιόμαστε σε μία πίστα. Και επικίνδυνο είναι και δεν προσφέρει τίποτα. Μόνο ότι θα είμαστε γνωστοί μεταξύ μας. Νομίζω ότι κάποιοι παλιοί μέσα στο φόρουμ, κάποιοι που ίσως έχουν παρακολουθήσει το CSS, θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Έτσι να γίνει κάποιο θεωρητικό (ανάλογα με τις γνώσεις-εμπειρία του καθένα), να χωριστούμε σε ομάδες και να μπαίνουνουμε με την ομάδα μας, που δε θα πρέπει να είναι πάνω από 10 άτομα. Νομίζω ότι μόνο έτσι μπορούμε να ευχαριστηθούμε την πίστα, να μάθουμε όλοι (ο κάθε ένας ανάλογα με το επίπεδο του) και να ευχαριστηθούμε οδήγηση με ασφάλεια......... σωστος ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες