mArk0s 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 Γεια σας και απο μενα! :) Εiμαι νεος στο forum και ενδιαφερομαι να αγορασω ενα μηχανακι μολις κλεισω τα 16....Μαλλον εχουμε καταληξει με τον πατερα μου(black hawk) στο aprilia που εχω dreambike.. Καλως σας βρηκα και παλι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 Βρε καλώς το παλικάρι! Καλά να περάσεις εδώ μέσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 Γεια σας και απο μενα! :) Εiμαι νεος στο forum και ενδιαφερομαι να αγορασω ενα μηχανακι μολις κλεισω τα 16....Μαλλον εχουμε καταληξει με τον πατερα μου(black hawk) στο aprilia που εχω dreambike.. Καλως σας βρηκα και παλι! Ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ!!!! Τι θα γίνει τώρα?? Θα έχουμε οικογενειακές διαμάχες στο φόρουμ :lol: :lol: Καλώς όρισες Μάρκο Όποτε μπορέσεις πέρνα από πάνω από τον πατέρα σου :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 Ωχ ωχ ,καλως το παλικαρι καλα να περνας εδω ,αντε και με κανενα BMW,η οχι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 Καλώς ήλθες στο φΛορουμ!!! Καλά ποσταρίσματα και κοίτα να μάθεις να φτιάχνεις πίτες γρήγορα. :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 Kαλως ηρθες !!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mArk0s 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 Ωχ ωχ ,καλως το παλικαρι καλα να περνας εδω ,αντε και με κανενα BMW,η οχι? Kαλες οι bmw αλλα δεν ξερω μεχρι τοτε..προς το παρον το aprilia ειναι μια χαρα..!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 Kαλες οι bmw αλλα δεν ξερω μεχρι τοτε..προς το παρον το aprilia ειναι μια χαρα..!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mArk0s 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 Καλώς ήλθες στο φΛορουμ!!! Καλά ποσταρίσματα και κοίτα να μάθεις να φτιάχνεις πίτες γρήγορα. :lol: :P Καλως σας βρηκα!Πιστευω πως ο καταλληλος ανθρωπος για να μου μαθει να φτιαχνω πιτες ειναι ο πατερας μου.!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 Καλως σας βρηκα!Πιστευω πως ο καταλληλος ανθρωπος για να μου μαθει να φτιαχνω πιτες ειναι ο πατερας μου.!!!! :lol: Καλώς ήρθες νεαρέ Μάρκο ! Καλά ποσταρίσματα... και που 'σαι... μεταξύ μας... Θες να μπεις στη συμμορια με τους spammers ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 :lol: Καλώς ήρθες νεαρέ Μάρκο ! Καλά ποσταρίσματα... και που 'σαι... μεταξύ μας... Θες να μπεις στη συμμορια με τους spammers ? Τι?θα του συστησεις τον Φιωτακα. :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
penas80 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 Καλώς το παλικάρι αντε με το καλο και το μοτο.Οταν το πάρεις να μας το παρουσιάσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 Καλως το παληκαρι ΜΟΥ! :D (Και που'σαι..Εμενα θ'ακους, επιτελους ΜΙΑ ΦΟΡΑ!, εδω μεσα,οκ??) :D :D :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 (τροποποιήθηκε) καλώς τον mArk0s καλά να περνάς ... και να ακούς τον μπαμπά :P Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 από τον liz4rd Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NOE13 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 καλως ηρθες καικαλα να περνας εδω μεσα οσο για το μηχανακι σου εισαι σε καλο δρομο καλη συνεχεια και καλα χιλιομετρα να εχεις οταν με το καλο παρεις ΥΓ. πιτσιρικας εισαι ...ανοικτο μυαλο ....σπαμαρε να κανεις κεφι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 Καλως ηρθες και απο μενα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mArk0s 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 Σας ευχαριστω ολους για το καλωσορισμα..!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 Καλωςηρθες! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 Καλώς ήρθες στην παρέα μας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 Καλως το το παληκαράκι του Θανάση! Άντε και με το καλό σε 2 μηχανοκίνητους τροχούς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 Βρε καλώς το το παιδί... Πάρε κι ένα φοντανάκι να σε γλυκάνω που είχες απορίες έμαθα για το avatar μου... Κάγκουρες! Προσοχή τι θα συμβουλεύετε το παιδί! θα έχετε να κάνετε με τη σπάθα μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 :_hi: :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 γεια σου και σενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες