Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2007 Θα πάμε καμμιά εκδρομούλα ρε σεις?!Προτείνω Ελατοχώρι που το έχω και απωθημένο επειτα απο το ατύχημα του Ouzo.Αυτό τον καιρό θα είναι τέλεια και άμα πετύχουμε πάνω στο βουνό και καμμιά καλή ομίχλη θα βγάλουμε πάλι επικές φωτογραφίες! Σεβαστές και αναλόγως αποδεκτές φυσικά όλες οι προτάσεις! Προυπόθεση να μην βρέχει και αυτό επειδή το πίσω λάστιχο μου έχει βαριά 1500-2000 χλμ.και παραδίδει πνεύμα οπότε θέλει προσοχή ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2007 ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΦΘΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2007 Θα είμαι αθήνα (μάλλον) το Σ/Κ. Καλά να περάσετε μάγκες, προσοχή και φωτό να θυμηθώ τα περσινά ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2007 Θα έρθω, κατά 99%. Ας πούμε ώρα συνάντησης και μέρος. Μάλλον για καμάρα το κόβω, κατά τις 10..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2007 Απο τις 10:30 εώς τις 11:00 θα έλεγα με προυπόθεση να φύγουμε 11.Οποιος θέλει έρχεται 10:30 και πίνει καφέ κι όποιος θέλει έρχεται 10:55 και στο καπάκι ξεκινάμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
animehia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2007 mesa k egw mallon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2007 ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΦΘΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
animehia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2007 sinantisi kamara h dikastiria? h allou? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2007 ειναι πολλα χλμ ι διαδρομη ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2007 Μη κουράζεστε, η εκδρομή "αναβάλλεται". Εξαιτίας αυτού ο Μουλτιτζώνης θα είναι γεμάτος μόλωπες... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snatch 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2007 (τροποποιήθηκε) Παιδιά αν γίνει τελικά η εκδρομή,είμαι κι εγώ μέσα!!! Αρκεί βέβαια να μην βρέχει Καιρός Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 6 , 2007 από τον snatch Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2007 Παίδες, από μένα άκυρο. Δε θα μπορέσω να έρθω. Ελπίζω το άλλο ΣΚ, στην Αγνάντα-Πραμάντα.... Καλά να περάσετε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2007 Την Κυριακή το μεσημέρι μάλλον παίζει μπόλικο νεράκι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunderosaurus 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2007 Είναι το τελευταίο μου ελέυθερο ΣΚ για το 2007. Μμμμμ... <_< Λάστιχα μαόνι. Μμμμμμ... <_< Βροχή. Μμμμμμμ... <_< Θα το σκεφτώ. -_- Μμμμμμμ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheDentist 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2007 i am out την ώρα που θα ξεκινάτε θα είμαι πιωμένος :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snatch 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2007 Ένα refresh για να δούμε τι θα γίνει. Λοιπόν θα πάμε τελικά στο Ελατοχώρι την Κυριακή ή άκυρον??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
animehia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2007 μμ.. ακυρο για μένα πάντως, λέω αν παω να δω τον ΝΟΕ στον αγώνα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lamoun 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2007 Καλησπέρα!! Ο καιρός πάντως δεν θα είναι και ο καλύτερος.. Ο ρυθμός σας πως είναι? Πάντως αν πάτε εγώ είμαι μέσα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stojohn 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2007 i am out την ώρα που θα ξεκινάτε θα είμαι πιωμένος :D Αυτό σκέφτομαι και εγώ... :D :D :D Ο ποσειδών δίνει καλό καιρό πάντως.... Μωρέ λες, έχω να πάω βόλτα και καιρό. Αν ξυπνήσω το χω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2007 Ξυπνάμε το πρωί και βλέπουμε.Εάν έχει λιακάδα,φύγαμε.Αν όχι,καλύτερα όχι.Τι λέτε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunderosaurus 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2007 Σύμφωνοι. 'Εχω λάστιχα 8000+χλμ. Με βροχή απαπαπαπαπά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lamoun 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 Κουλάδια... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunderosaurus 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 Κουλάδια... :P Τα χωματάκια απ το θάψιμο να τα μαζέψουμε μετά παρακαλώ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 Τελικα,πολύ νερό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 Τελικα,πολύ νερό! Κάποιος σε αψήφησε! 8 το πρωί πήγα μέχρι τη Καλλικράτεια για μια δουλειά (τσίμπησα ένα μοτόρι, σκέτο εργαλείο, που θα το δείτε σε άλλο θρεντ), με το αμάξι προφανώς. Πολλή βροχή, από τη Καρδία και μετά ομίχλη, χαμός. Στο δρόμο όμως πέτυχα έναν τύπο με τσόπερ που πήγαινε απτόητος. Τα κρόσια στο τιμόνι ανέμιζαν κόντρα στη βροχή καθώς ο καιρός λυσσομανούσε... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες