giannour 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2009 χαχαχαχαχαχα Αφου εγω ειμαι ο γκαντεμης.... οχι εσυ!!! χαχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 (τροποποιήθηκε) to mxn einai kai gamw!den sugkrinetai me kanena apo auta pou bgikan kai kala gia na to xtupisoun(kawasaki zx 130 kai modenas x-cite nomizw 135 den eimai sigouros gia to 2o)osa tetoia exw petuxei so dromo exoun faei ti skoni mou!alla den exei mono auto simasia....simasia exei oti to crypton exei sumperifora mixanis megaluterou kuvismou apo thema stisimatos kai moter!mporei na upervallw alla exw odigisei ola ta kainourgia papia kai den exei sxesi me kanena!mporei na upervalw ligo alla etsi nomizw pws einai! φιλε μου σορρυ που θα στο πω αλλα ακομα και το καζερ που ειχα φενεται πιο βαρυ στο δρομο κ πολυ πιο στεθερο.. παρα το crypton-x...δευτερον kawasaki κ modenas(x130-xcite 135)ειναι τα ιδια κυβικα απλως ο γκοργκολις για να πουλησει περισσοτερο εβγαλε τετοια παραμυθια...τριτον το zx130 με το crypton-x μεχρι τα 80 πανε μαζι(λιγο πιο μπροστα το zx130)δν το λεω μονο εγω κ τεστ με χρονομετρισεις..μετα το zx130 φευγει΄)!!επισης το kawasaki εχει μεγαλυτερη τελικη..εχει μεγαλυτερη σελα..πολυ πιο ανετη σ σχεση με του crypton...εχει καρμπυλατερ υποπιεσεως 24αρι...!!εχει ολο το χωρο κατω απο τη σελα ελευθερο σ αντιθεση με το crypton που δν εχει κανενα ντουλαπακι..επισης το εχω οδηγησει πολυ καιρο το crypton-x και για καθε μερα κ εβλεπα οτι ηταν στεναχωρο στα ποδια μπροστα...!ακομα το kawasaki κατασκευασμενο στην ιαπωνια(μοτερ,αμορτεσερ,ηλεκτρονικες,πηρουνια,φωτα..ολα ιαπωνικα..) ενω το crypton-x μαλαισια...!!επισης το zx εχει στροφομετρο,εχει φλασακια ledakia..ολα τα φωτα..κ φλασακια ειναι stanley...!οπως καταλαβαινεις εχω το zx130...!!στο crypton μαρεσει μονο η υδροψυξη που ειναι μεγαλο συν!!δλδ μοτερακι εχει καλο(με καποια μπερδεματα αν τ ξεγελασεις στα χαμηλα...επισης το zx130 εχει περισσοτερα μπερδεματα ωσπου να ζεσταθει λογω των πολυ μικρων ζιγκλερ..!)επισης το zx130 εχει μεγαλυτερο μεταξονιο οποτε πιο στεθερο;)!!κ τελος το kawasaki πιο φτηνο κ με 3 χρονια εγγυηση;) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2009 από τον vagos13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Μόνο που το kawasaki δεν είναι καλύτερο όπως και να το κάνεις.Αυτά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μόνο που το kawasaki δεν είναι καλύτερο όπως και να το κάνεις.Αυτά εγω μιλαω με παραδειγματα...οποτε δν μ λες τπτ...οποτε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα αυτα λεω εγω... φιλε μου σορρυ που θα στο πω αλλα ακομα και το καζερ που ειχα φενεται πιο βαρυ στο δρομο κ πολυ πιο στεθερο.. παρα το crypton-x...δευτερον kawasaki κ modenas(x130-xcite 135)ειναι τα ιδια κυβικα απλως ο γκοργκολις για να πουλησει περισσοτερο εβγαλε τετοια παραμυθια...τριτον το zx130 με το crypton-x μεχρι τα 80 πανε μαζι(λιγο πιο μπροστα το zx130)δν το λεω μονο εγω κ τεστ με χρονομετρισεις..μετα το zx130 φευγει΄)!!επισης το kawasaki εχει μεγαλυτερη τελικη..εχει μεγαλυτερη σελα..πολυ πιο ανετη σ σχεση με του crypton...εχει καρμπυλατερ υποπιεσεως 24αρι...!!εχει ολο το χωρο κατω απο τη σελα ελευθερο σ αντιθεση με το crypton που δν εχει κανενα ντουλαπακι..επισης το εχω οδηγησει πολυ καιρο το crypton-x και για καθε μερα κ εβλεπα οτι ηταν στεναχωρο στα ποδια μπροστα...!ακομα το kawasaki κατασκευασμενο στην ιαπωνια(μοτερ,αμορτεσερ,ηλεκτρονικες,πηρουνια,φωτα..ολα ιαπωνικα..) ενω το crypton-x μαλαισια...!!επισης το zx εχει στροφομετρο,εχει φλασακια ledakia..ολα τα φωτα..κ φλασακια ειναι stanley...!οπως καταλαβαινεις εχω το zx130...!!στο crypton μαρεσει μονο η υδροψυξη που ειναι μεγαλο συν!!δλδ μοτερακι εχει καλο(με καποια μπερδεματα αν τ ξεγελασεις στα χαμηλα...επισης το zx130 εχει περισσοτερα μπερδεματα ωσπου να ζεσταθει λογω των πολυ μικρων ζιγκλερ..!)επισης το zx130 εχει μεγαλυτερο μεταξονιο οποτε πιο στεθερο;)!!κ τελος το kawasaki πιο φτηνο κ με 3 χρονια εγγυηση;) για κοιτα τι λεω εγω κ τι λες εσυ εγω ειμαι ανοιχτος να συζητησουμε οτι θες για αν δεις οτι εχω ψαχτει αλλα με σοβαρα επιχειρηματα οχι πεταμε οτι θελουμε Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2009 από τον vagos13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 (τροποποιήθηκε) To X έχει πιο σπορ προσανατολισμό.Γι'αυτό βλέπεις και αυτόν τον σχεδιασμό.Δεν δώθηκε βάση στους χώρους για τα μικροαντικείμενα ή στην άνεση.Οποιος το πάρει πρέπει να κάνει κάποιες παραχωρήσεις.Μοτερ και ποιότητα κατασκευής είναι σε άλλα επίπεδα Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2009 από τον valas-GSX-R Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 (τροποποιήθηκε) To X έχει πιο σπορ προσανατολισμό.Γι'αυτό βλέπεις και αυτόν τον σχεδιασμό.Δεν δώθηκε βάση στους χώρους για τα μικροαντικείμενα ή στην άνεση.Οποιος το πάρει πρέπει να κάνει κάποιες παραχωρήσεις. κ αυτο παει να πει οτι ειναι καλυτερο απο το kawasaki?ο σχεδιασμος ειναι προσωπικα γουστα του καθενος...!κ μονο εμφανιση...!δν μ λεει κ παλι κατι αυτο...ασ ειναι πιο σπορ το crypton...εγω κ πολλα τεστ σ λεω οτι το zx Ειναι ελαχιστα πιο γρηγορο απο το crypton κ με μεγαλυτερη τελικη και εχει ολα τα αλλα που δν εχει το crypton-x πες μ κατι ενδιαφερον... μοτερ κ ποιοτητα κατασκευης νομιζω πως ολοι θα εχουν πολυ περισσοτερη εμπιστοσυνη στον ιαπωνεζο κ στα εργοστασια του παρα στη μαλαισια!!kawasaki ειναι ιαπωνια;)!!αντιθετα με το yamahaki.. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2009 από τον vagos13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannour 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Το Kawasaki εχει ψυγειο? Παντως το cryptonaki Μας εχει, που και που πεταω και κατι μπυρες εκει μεσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XTkoulas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Ιδιαίτερα τώρα το καλοκαιράκι θα πίνονται 5-5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TAKOULIEROS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΤΕ ΙΑΠΩΝΙΑ ΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΠΕΡΔΙΚΟΥΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ .ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΘΕΤΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ. Π.Χ TOYOTA. ΠΟΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ΕΔΩ; KANENA! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fannis_apollo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 κύριοι να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα σερβις. (σορρυ αν ποσταρω σε λάθος θεμα, πριν 15' εγγραφηκα) λοιπον, αγορασα το Χ πριν 11 μηνες, κ ως τις 17 οκτωβριου το ειχα στην αθηνα, οπου κ εκανα σχεδον 5000ΚΜ πιστεύω το έστρωσα καλά. σερβις στα 1000, αλλαγη λαδιων στα 3500, με προγραμματισμενο επομενο σερβις στα 6000. ομως δεν προλαβα, γιατι απολυθηκα και γυρισα στην καρδιτσα. στα 6000ΚΜ (5997 για την ακριβεια) το πηγα στα τρικαλα, ομως εκει μου άλλαξαν μόνο λαδια! σερβις μου ειπαν στα 10000. ένα ακομα που με προβληματισε, είναι οτι στα τρικαλα αλλαζουν λάδια στο crypton X κάθε 3000ΚΜ αντιο καθε 2500 που μου ειπαν στην αθηνα. Ρωτησα κ το συνεργειο στη λαρισα, αλλα εκει μου ειπαν καθε 4000!! (παρενθεση: τωρα εχω 7500 και στα 8000 σκοπευω να τα αλλαξω παλι τα λαδια, αλλα "καιγομαι" για ΣΕΡΒΙΣ) τί πρέπει να κανω? το μανουαλ λεει ένα σωρο ελεγχους για τα 6000, αλλα μονο αλλαγη λαδιων εγινε. Φοβαμαι μην παθει κατι το μηχανακι μου, ας εχει εγγυηση, εγω δεν θελω να χαλασει. γενικα το παω συντηρητικα και ποτέ δεν το ανοιγω κρυο. οποιαδήποτε γνωμη/συμβουλη για σερβις, ευπροσδεκτη. ευχαριστώ πολυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannour 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Γεια σου φιλε . Λοιπον Σερβις πρεπει να το κανεις . Ειναι στα 1000 σερβις στα 3000 Λαδια στα 6000Σερβις και ως καθεξης καθε 3000 χιλιομετρα.. Να το προσεξεις, μη το αφησεις το σερβις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Eτοιμα να μπούνε στο X.Και έχει και συνέχεια B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 αν αλαζεις τα ενδιαμεσα λαδια μονος,, χανεις την εγκηυση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 αν αλαζεις τα ενδιαμεσα λαδια μονος,, χανεις την εγκηυση? Oχι βεβαια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CAPPO 353 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 φιλε vago καλα ολα αυτα αλλα ειναι πολυ ασχημο χοντροκομενο κοιταμε και λιγο την εμφανιση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) φιλε vago να μηλισουμε λιγο αντεικιμενικα,,το παπι σου μπορει να ειναι χρυσο και αγιο,και γερο και γρηγορο,,και με 25 χρονια εγκυηση,,και να το εχει συναρμολογισει ενας σχιστοματης που πηρε την καλητερη σχιστοματα νηφη απο διαλεκτο σοι,,αλλα πιστεψε με ειναι ασχημο και σηναμα χοντροκομενο,λες και ο σχηστοματης που το σχεδιασε,καταπιε αμασητη μελιτζανα,, η τον απατησε η σχοιστοματα νηφη με τον χοντροτερο του χωριου που τον φωναζανε βυτιο,,υστερα μην ξεχνας,,x 135= κατι με υδροψηξη,επιστρωση κηλινδρου,σφυριλατο εμβολο,ιτζεξιον,μονο αμορτισερ πισω,,και ομορφο look,,ειδικα στην σπεσιαλ εκδοση,ενας φιλος καθημερινα του κανει 130χλμ και δεν μασαει τπτ,και πρωτο σε πωλησεις,,παντα φιλικα βεβαια Τροποποιήθηκε Μάιος 5 , 2009 από τον Ntik Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) φιλε vago να μηλισουμε λιγο αντεικιμενικα,,το παπι σου μπορει να ειναι χρυσο και αγιο,και γερο και γρηγορο,,και με 25 χρονια εγκυηση,,και να το εχει συναρμολογισει ενας σχιστοματης που πηρε την καλητερη σχιστοματα νηφη απο διαλεκτο σοι,,αλλα πιστεψε με ειναι ασχημο και σηναμα χοντροκομενο,λες και ο σχηστοματης που το σχεδιασε,καταπιε αμασητη μελιτζανα,, η τον απατησε η σχοιστοματα νηφη με τον χοντροτερο του χωριου που τον φωναζανε βυτιο,,υστερα μην ξεχνας,,x 135= κατι με υδροψηξη,επιστρωση κηλινδρου,σφυριλατο εμβολο,ιτζεξιον,μονο αμορτισερ πισω,,και ομορφο look,,ειδικα στην σπεσιαλ εκδοση,ενας φιλος καθημερινα του κανει 130χλμ και δεν μασαει τπτ,και πρωτο σε πωλησεις,,παντα φιλικα βεβαια πρωτον my friend ασχημο δν λες ποτε κανενα μηχανακι...ειναι καθαρα ΓΟΥΣΤΑ του καθενος!δευτερον πολλοι που το βλεπουν πρωτη φορα απο κοντα μ λενε οτι ειναι πολι ομορφο απο το Χ..ειδικα πισω..δν υπαρχει συγκριση..ακομα αν δν καταλαβαινει το yamaha τπτ καθημερινα θες ν καταλαβει το kawa?ξερουμε οτι τα kazer κ γενικα τα kawasaki ειναι μηχανακια που και να τα γαμας δν παθενουν τπτ κ δν πιστευω να χει αντιριση κανεις..ιαπωνια βλεπεις..και το zx εχει βγει εδω κ 2-2μισι χρονια κ ειναι το ιδιο κ περισσοτερο σκυλι...επισης στο φιλο μ απο πανω που ειπε οτι δν εχει σηαμσια που φτιαχνεται κατι κανει ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΑΛΟ λαθος...τα toyota φτιαχνονται στη τουρκια για αυτο βγαζουν αυτα που βγαζουν..επισης φιλε μ Πιστόνι με επικάλυψη μολυβδαινίου( MoS2) καρμπυλατερ 24 ΚΕΙΗΙΝ υποπιεσεως(και οχι εγκεφαλο) κοκκοράκια στο σημείο επαφής με τον εκκεντροφόρο είναι εφοδιασμένα με ρουλεμάν για ελαχιστοποίηση του θορύβου και μεγίστη αντοχή.(που ουτε σ αμαξια δν το συναντας αυτο...΄) μηχανισμός διπλού φιλτραρίσματος (DFLS) ειδική κατασκευή του κυλίνδρου In Mould Cylinder Liner (IMCL) εξασφαλίζει υψηλότερη συμπίεση και δύναμη και ταυτόχρονα καλύτερη απαγωγή θερμοκρασίας νέο σύστημα συγκράτησης κινητήρα με αντικραδασμικό σινεμπλοκ (Silent block) σε συνδυασμό με την αντικραδασμική βάση μαρσπιέ οδηγού απορροφούν τελείως τους κραδασμούς του οχήματος επισης το ντεποζιτο μπροστα... χωρο κατω απο τη σελα που το Χ δν εχει καθολου -_- οποτε δν μ λενε τπτ το injection κ το μονο αμορτεσερ πισω στα συν ειναι η υδροψυξη που ειναι καλο να την εχεις σ πολλες περιπτωσεις..αλλα τοσα χρονια τα παπια αεροψυκτα ηταν κ δν ειχαν κανενα προβλημα..φαντασου το zx μ ολα αυτα...κ κατι αλλο αν πας κ τα βαλεις διπλα διπλα θα δεις ποσο ποιο ποιοτικο ειναι το kawa απο το Χ...συν οτι ειναι πιο γρηγορο για τους κοντρακιδες αλλα στην ελλαδα αγοραζετε(οχι εσεις)με κριτηριο τη πηρε ο αλλος...και στις μηχανες και στα αμαξια...βλεπε innova,golf,varadero..ολα αυτα.....τσπ ολα φιλικα ε...και σε special εκδοση το crypton μαρεσει κ μενα πολυ!πως ανεβαζουμε φωτο να μ πειτε αν ειναι ασχημο η οχι...? τσπ το καλυτερο μηχανακι για το καθενα ειναι αυτο που ευχαριστει τον ιδιο..αυτο που χρειαζεται παντα ειναι κρανος κ μεγαλη προσοχη..κλ χλμ σ ολους κ παντα ορθιοι οτι κ να χετε..!;) Υ.Σ κατι τελευταιο..δν ξερετε τι ωραια που ειναι στο βενιναδικο να μην σηκωνεσαι Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2009 από τον vagos13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 ρε παιδια ημαρτον μ`αυτο το σερβις πια ελεος απλα μαθηματικα ειναι στα 1000 το πρωτο συν 3000 αλλαγη λαδιων=4000χ.λ.μ. συν 3000 ακομα=7000χ.λ.μ. το μεγαλο σερβις το οποιο περιλαμβανει ελεγχο στα παντα και αλλαγη λαδιων-φιλτρου-μπουζι.τα γραφει ολα στο βιβλιο οδηγιων που το δινουν μαζι με το παπι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) πρωτον my friend ασχημο δν λες ποτε κανενα μηχανακι...ειναι καθαρα ΓΟΥΣΤΑ του καθενος!δευτερον πολλοι που το βλεπουν πρωτη φορα απο κοντα μ λενε οτι ειναι πολι ομορφο απο το Χ..ειδικα πισω..δν υπαρχει συγκριση..ακομα αν δν καταλαβαινει το yamaha τπτ καθημερινα θες ν καταλαβει το kawa?ξερουμε οτι τα kazer κ γενικα τα kawasaki ειναι μηχανακια που και να τα γαμας δν παθενουν τπτ κ δν πιστευω να χει αντιριση κανεις..ιαπωνια βλεπεις..και το zx εχει βγει εδω κ 2-2μισι χρονια κ ειναι το ιδιο κ περισσοτερο σκυλι...επισης στο φιλο μ απο πανω που ειπε οτι δν εχει σηαμσια που φτιαχνεται κατι κανει ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΑΛΟ λαθος...τα toyota φτιαχνονται στη τουρκια για αυτο βγαζουν αυτα που βγαζουν..επισης φιλε μ Πιστόνι με επικάλυψη μολυβδαινίου( MoS2) καρμπυλατερ 24 ΚΕΙΗΙΝ υποπιεσεως(και οχι εγκεφαλο) κοκκοράκια στο σημείο επαφής με τον εκκεντροφόρο είναι εφοδιασμένα με ρουλεμάν για ελαχιστοποίηση του θορύβου και μεγίστη αντοχή.(που ουτε σ αμαξια δν το συναντας αυτο...΄) μηχανισμός διπλού φιλτραρίσματος (DFLS) ειδική κατασκευή του κυλίνδρου In Mould Cylinder Liner (IMCL) εξασφαλίζει υψηλότερη συμπίεση και δύναμη και ταυτόχρονα καλύτερη απαγωγή θερμοκρασίας νέο σύστημα συγκράτησης κινητήρα με αντικραδασμικό σινεμπλοκ (Silent block) σε συνδυασμό με την αντικραδασμική βάση μαρσπιέ οδηγού απορροφούν τελείως τους κραδασμούς του οχήματος επισης το ντεποζιτο μπροστα... χωρο κατω απο τη σελα που το Χ δν εχει καθολου -_- οποτε δν μ λενε τπτ το injection κ το μονο αμορτεσερ πισω στα συν ειναι η υδροψυξη που ειναι καλο να την εχεις σ πολλες περιπτωσεις..αλλα τοσα χρονια τα παπια αεροψυκτα ηταν κ δν ειχαν κανενα προβλημα..φαντασου το zx μ ολα αυτα...κ κατι αλλο αν πας κ τα βαλεις διπλα διπλα θα δεις ποσο ποιο ποιοτικο ειναι το kawa απο το Χ...συν οτι ειναι πιο γρηγορο για τους κοντρακιδες αλλα στην ελλαδα αγοραζετε(οχι εσεις)με κριτηριο τη πηρε ο αλλος...και στις μηχανες και στα αμαξια...βλεπε innova,golf,varadero..ολα αυτα.....τσπ ολα φιλικα ε...και σε special εκδοση το crypton μαρεσει κ μενα πολυ!πως ανεβαζουμε φωτο να μ πειτε αν ειναι ασχημο η οχι...? τσπ το καλυτερο μηχανακι για το καθενα ειναι αυτο που ευχαριστει τον ιδιο..αυτο που χρειαζεται παντα ειναι κρανος κ μεγαλη προσοχη..κλ χλμ σ ολους κ παντα ορθιοι οτι κ να χετε..!;) Υ.Σ κατι τελευταιο..δν ξερετε τι ωραια που ειναι στο βενιναδικο να μην σηκωνεσαι φιλαρακι να το χαιρεσε,,αλλα δεν πειθεις,,το μονο που μας αρεσει στομχν σου,,ειναι ο χωρος κατω απο την σελα,,τπτ αλλο,,τα υπολοιπα που ανεφερες ταχει και η κουτση μαρια,,πλην του τεποζιτου μπροστα,,που ειναι και κοματι επηκυνδινο,,ασε που οι βεζιναδες θα στο κανουν ολοκιτρινο απο το καυσιμο που θα ριχνουν επανω,και το σπουδαιοτερο??αν στουκαρεις απο μπροστα???,και δεν περπαταει,δεν πουλαει το μχν,, Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2009 από τον Ntik Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Λοιπόν φίλε δεν υπάρχει σύγκριση Υγρόψυκτος κινητήρας Ηλεκτρονικός ψεκασμός 4 βαλβίδες Σφυρήλατο έμβολο Τεχνολογία κυλίνδρου Diasil Πλαίσιο τύπου διαμάντι (Σε αυτή την τεχνολογία βασίζονται τα πλαίσια των R6 και R1 για να καταλάβεις) Αμορτισέρ monocross (Στις στροφές ξύνω άνετα μαρσπιέ για προσπάθησε να το κάνεις με τα διπλά αμορτισέρ) Ενισχυμένα ελατήρια πιρουνιού Αεροδυναμικός σχεδιασμός για καλύτερες επιδόσεις και καλύτερη απαγωγή θερμότητας απο τον κινητήρα Και επειδή το έχω ανοίξει το μοτέρ.... Φίλτρο τύπου μοτοσυκλέτας Κοκοράκια βαλβίδων με ρουλεμάν Εκκεντροφόρος που ψεκάζει λάδι στην κεφαλή Καμπάνα που δίνει παλμικά ρεύμα και άλλα πολλά..... Γι αυτό μην προσπαθείς να κάνεις το μαύρο άσπρο.To kawa δεν φτάνει το X. ΥΓ)Για τις τελικές που λες πόσο βγάζεις τελική?Ενημερωτικά εγω εχω βγάλει περίπου 140 ΥΓ)Αμα θέλαμε άνεση και χώρο θα πέρναμε scooter Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 1)Πλαίσιο τύπου διαμάντι (Σε αυτή την τεχνολογία βασίζονται τα πλαίσια των R6 και R1 για να καταλάβεις) 2)Αμορτισέρ monocross (Στις στροφές ξύνω άνετα μαρσπιέ για προσπάθησε να το κάνεις με τα διπλά αμορτισέρ) 1) μπορεις να μου πεις τι ακριβως εννοουν πλαισιο τυπου διαμαντι ??? 2) σε εχω ανετα μια κοντρα στο πιο ξυνει πατακια χωρις να φαει ξαπλα και πηγενοντας με 40 χιλομετρα μαχ!! :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 1)Μεγαλύτερη ακαμψία 2)Οποτε θες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 1) μπορεις να μου πεις τι ακριβως εννοουν πλαισιο τυπου διαμαντι ??? 2) σε εχω ανετα μια κοντρα στο πιο ξυνει πατακια χωρις να φαει ξαπλα και πηγενοντας με 40 χιλομετρα μαχ!! :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) 1) μπορεις να μου πεις τι ακριβως εννοουν πλαισιο τυπου διαμαντι ??? Σκέψου το περίπου όπως το αποκάτω σχήμα. Κοιτώντας το σχήμα από κάτω και με λίγη φαντασία, κάπως έτσι είναι το πλαίσιο ;) ΥΓ: Μη βγει κανείς και πει γιατί χρησιμοποίησα το σήμα της Volcom. 3 λεπτά αναζητήσεις έκανα με το κανονικό το ρημάδι το diamond και μου έβγαζε όλα τα γυναικεία αξεσουάρ.. :D Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2009 από τον SnodeGR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες