μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2007 ξεκινάω σε άλλη εταιρία,με ίδιο αντικείμενο (καρδιοχειρχουργικά υλικά) αλλά με καλύτερο-θέλω να πιστεύω και πιστεύω-μέλλον για την ίδια και για εμένα. Έχω μια οικογένεια (2 παιδιά) και θέλω το όσο το δυνατόν το καλύτερο για όλους μας.Ξέρω ότι θα αυξηθούν οι ώρες δουλειάς,αλλά όπως πολύ ωραία είχε πει κάποιος "δεν φτιάχενις ομελέτα αν δεν σπάσεις τ'αυγά!). Ελπίζω όλα να πάνε καλά,να είναι τα πράγματα όπως τα περιμένω και εύχομαι και να έχει το MyBike έναν Σταύρο ικανοποιημένο και σε καλή διάθεση. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται στην επαγγελματική μου ζωή.Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να "γράψω όμορφες σελίδες"... Αυτο που εχεις να κανεις ειναι ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ οτι ολα θα σου πανε καλα και ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ απ'οτι μεχρι σημερα.Γιατι αν θελουμε κατι ΠΟΛΥ τοτε η πιθανοτητα ν'αποτυχουμε ελλατωνεται... ;) Λογους να πετυχεις εχεις πολλους(οικογενεια,θεληση,πιστη) οπότε σου ευχομαι ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σταυρο...Και ολα θα πανε καλα,θα δεις ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GSR600 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2007 Καλό ξεκίνημα. Να πάνε όλα καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2007 Καλη αρχη Σταυρο!!Ολα θα πανε καλα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2007 Καλή επιτυχία ομόσταυλε ;) Το ίδιο συναίσθημα είχα πριν από 2,5 χρόνια. Προς το παρόν βγαίνει σε καλό :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2007 καλη σταδιοδρομια σου ευχομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2007 Ευχαριστώ πολύ παιδιά,να είστε καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GLYSTRAS 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2007 Το καλό του ιδιωτικού τομέα είναι ότι πάντα υπάρχουν προοπτικές για κάτι καλύτερο και πάντα πρέπει να τις κυνηγάμε. Δεν είναι κακό να κυνηγάς το καλύτερο, έξαλλου αν δεν το κυνηγήσεις και δεν ρισκάρεις πως περιμένεις να καλυτερεύσουνε τα πράγματα . Τουλάχιστον θα γλυτώσουμε κάποιο διάστημα από την κρίση σου με καγκουριστικες μηχανές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2007 καλη αρχη ολα καλα θα παμε πιστεψε στις δυνατοτητες σου και ολα ειναι καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al capone 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2007 (τροποποιήθηκε) βουυρρρ μπροστα ....!!!ευχομαι να σου πανε καλα τα πραγματα ....ενα πραγμα ομως να θυμασαι .. απο που ξεκινησες και τους φιλους που ειχες οταν ήσουνα φτωχος :P :D καλη τυχη ! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2007 από τον al capone Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2007 Άντε, εύχομαι λοιπόν μόνο καλά νέα απο δω και πέρα.. Εγώ το στάδιο αυτό το πέρασα πρίν 6 μήνες περίπου.. Απο τη στιγμή που κάνεις βήμα προς τα μπρός και όχι προς τα πίσω όλα θα πάνε καλά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2007 Για πες ρε Σταυρακλα!!! Πως ήταν η αρχή στην καινουρια σου δουλεια???? Πως τα βλέπεις τα πράματα???? Θα διαπέψεις???? ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2007 Είναι όπως τα περίμενα και ακόμα καλύτερα. Βασικά το περιβάλλον είναι πολύ φιλικό και ευχάριστο,η εταιρία έχει ωραίους ανθρώπους. Αλλά και στα άλλα (οργάνωση,επαγγελματικές προοπτικές κλπ) είναι πολύ καλά. Είμαι ενθουσιασμένος,πτου πτου σκόρδα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2007 Είναι όπως τα περίμενα και ακόμα καλύτερα. Βασικά το περιβάλλον είναι πολύ φιλικό και ευχάριστο,η εταιρία έχει ωραίους ανθρώπους. Αλλά και στα άλλα (οργάνωση,επαγγελματικές προοπτικές κλπ) είναι πολύ καλά. Είμαι ενθουσιασμένος,πτου πτου σκόρδα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2007 (τροποποιήθηκε) Φτου φτου φτου!!Μια χαρα!!Συγχαρητηρια!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2007 από τον NikosCB Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimR6 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2007 Φιλε (σχεδον ομοσταυλε) σε ποια εταιρια ξεκινησες ? Εαν επιτρεπεται φυσικα! Παντως καλο ξεκινημα σου ευχομαι...ειναι δυσκολος τομεας, απαιτει αρκετο τρεξιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες