Jump to content
Sign in to follow this  
Tracer

Σας χαιρετώ όλους

Recommended Posts

Επι της ευκαιρίας της εγγραφής μου σας χερετώ όλους ...

Ειμαι 48 χρονών και μηχανοκαβαλητής από τα 17 μου... 1976. Κατοικώ Θεσ/νίκη και Σέρρες λόγω εργασίας.

Γενικώς ειμαι ευρωπαίος και ιδιαίτερα ιταλός.

Οι μοτο μου που 8α αναφέρω ταχέστως ήταν:

1976 ενα σακς 50αρι, 1978 ενα kawasaki 250cc 2t enduro (το πρώτο και τελευταίο japanium), 1979 BSA 500cc ( τα τρια όπλα κατα μαράτο),

1981 duccati 500cc twin sport (μονιμα κουζινετα βάσης κατς απο το μονόσελλο), 1984 Μοτο Guzzi 850 LM3 (μετά απο 282.000 χιλ. ζει και βασιλεύει και γυρνάει τον κόσμο με τα ιδια πιστόνια και ελλατήρια) mod 07/1983, και τέλος με το που είδα στο site της μοτο guzzi to 1200 sport

το ερωτεύτηκα και το πήρα τον ιούνιο (Το παρήγγειλα 1.5 μήνες πριν αλλα ακόμα στιν παραγωγή ήταν...).

Αυτή εν ολίγοις η διαδρομή του Tracer τα online και Δημήτρης για τους φίλους...

Δεν εκκφέρω γνώμη για το forum γιατί δεν το εψαξα ακόμη, αλλα γενικώς μου φαίνεται ενδιαφέρον...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Συνονόματε καλωσόρισες με την όμορφη ιταλίδα σου!!! Καλά ποσταρίσματα και καλή διαμονή στο φόρουμ!

:_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλως ηρθες! Καλα ποσταρισματα Δημητρη.... Με την πρωτη ευκαιρια σου να θαυμασουμε και την καινουρια κουκλα σου αλλα και το LM3 μαθουσαλα σου! Παντα ορθιος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλωσόρισες!!! Καλά να περνάς!

...1984 Μοτο Guzzi 850 LM3 (μετά απο 282.000 χιλ. ζει και βασιλεύει και γυρνάει τον κόσμο με τα ιδια πιστόνια και ελλατήρια) mod 07/1983...

Καλά σοβαρά τώρα??? :o :respekt::worthy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παλιε και νεε είδα προχθες τη 1200 σπορτ στην αττική οδο και σήμερα σταματησα στην αντιπροσωπεία να την παρω ματι καλύτερα.

Κουκλί είναι να τη χαίρεσαι!

καλως όρισες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς τον συντοπίτη! :_hi::_hi::_hi:

Καλά ποσταρίσματα!

Αφού είσαι και Σαλονικιός αν μπορεις πέρνα σήμερα απο το Netcafe Battlegrounds στην Προξένου Κορομηλά να σε γνωρίσουμε από κοντα!!!

Ένας αναβάτης με τόσα χρόνια εμπειριας θα έχει σιγουρα πολλά να μοιραστεί!!! :cheers::_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά ποσταρίσματα!

Αφού είσαι και Σαλονικιός αν μπορεις πέρνα σήμερα απο το Netcafe Battlegrounds στην Προξένου Κορομηλά να σε γνωρίσουμε από κοντα!!!

Ένας αναβάτης με τόσα χρόνια εμπειριας θα έχει σιγουρα πολλά να μοιραστεί!!! :cheers::_thumbsup:

Ευχαρίστως παιδια αλλα λόγω δουλειάς μενω θεσ/νικη 2 φορές τι βδομάδα και 3 σέρρες. Για σαββατοκύριακο όταν, όπου και με όποιον καιρό θέλετε... Κα8ημερινές τελειώνς κατα τι 9 η ώρα... Θα βρεθούμε να τα πούμε!

ΥΓ το 1986 με τά πολλά χιόνια στη Θεσσαλονίκη 8υμάμαι κυκλοφορούσαν τα λεωφορεία και εγώ. Ασε που καναμε σκι στην καλαμαρια με τον αδελφό μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:_hi::_hi::_hi:

Καλό το σλογαν αλλα ξέχασα να πέφτω και το σκέφτομαι πολλές φορές ... μέχρι την πρώτη καλή στροφή!

Τελευταία φορά πρέπει να έπεσα με την BSA στην κρήτη (εσπασε το τιμόνι απο τους κραδασμούς πάνω σε στροφή) περί το 1980 ή 81 μάλλον

Βέβαια μιλάμε για μοτο με τελική 126 χιλ/wra ... dld σηκώθηκα τινάχτηκα από σκόνες και συνέχισα...

Duccati kai moto guzzi δεν με πρόδωσαν ποτέ! γόνατο στην άσφαλτο για 350.000 χιλ. δόξα τον ύψιστο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά ποσταρίσματα!

Μια και μιλας για το net tis κορομηλα τι game παίζετε εκει Βασίλη?

Τροποποιήθηκε από τον Tracer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μια και μιλας για το net tis κορομηλα τι game παίζετε εκει Βασίλη?

Βασικά δεν παίζουμε games!(Ακόμα)!!! :D

Υπάρχει και ο πάνω όροφος που είναι ανεκμετάλευτος αυτή την στιγμή.

Μαζευόματε εκεί και κουβεντιάζουμε (πίνοντας)!!!! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς ήρθες Δημήτρη!

Καλά ποσταρίσματα και καλή διαμονή στο MyBike.

Καλορίζικο και καλοτάξιδο το κουκλί σου.

:cheers::bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Βασικά δεν παίζουμε games!(Ακόμα)!!! :D

Υπάρχει και ο πάνω όροφος που είναι ανεκμετάλευτος αυτή την στιγμή.

Μαζευόματε εκεί και κουβεντιάζουμε (πίνοντας)!!!! :D

Αυτο ακούγεται πολυ ωραίο ... στέκι με προδιαγραφές!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα