Jump to content
ALX™

Πόσες φορές την έχετε ζμπρώξει;

Recommended Posts

:blush::blush::blush: εεεεεεεεμ... εγώ έχω σπρώξει ένα ράννερ... αλλά μιλάμε για πολύ σπρώξιμο...

Ήμουν με μια φίλη μου που έχει μηχανές, Λάρισα, άνοιξη, κοπάνα (ντααα-α) απο μάθημα και είχαμε όρεξη να πάμε βόλτα. ΑΛΛΑ, τη μηχανή την είχε σπίτι της (σε άλλη πόλη) και εκείνες τις μέρες ήμασταν με το ράννερ. Ανεβαίνουμε λοιπόν κυρίες, και κόβαμε βόλτες στη Λάρισα. Κάναμε κ στάση για καφέ σε γνωστή πλατεία-πασσαρέλα κ μετά μας μπήκε ο διάολος να πάμε εντουράδα...

Εδώ να προσθέσω οτι στο συγκεκριμένο τρυπάκι μας έβαλε μια παρέα εντουράδες που πέρασε απο το δρόμο, μες τη λάσπη και τη χαρά...

Ξεκινάμε λοιπόν και μόλις πάμε σε ένα σχετικά ομαλό χωμάτινο κομμάτι, κατεβαίνω κ της παραχωρώ την πρώτη βόλτα (ας έκανα κ αλλιώς, δεν ήταν δικό μου το ράννερ :Ρ).

Και μετά από λίγο, ήταν η σειρά μου. Καλά, περιττό να πω το αυτονόητο... οτι κοινώς, χαροπαλεύεις αν πας με ράννερ σε χώμα :blink: :lol: :lol:

Το θέμα είναι οτι αφού έκανα κ εγώ τη χαρά μου... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ (ουτε στο ράννερ ούτε σε μένα) καθόμαστε λίγο, χαλαρά και γελάγαμε με τη βλακεία που κάναμε.

Ανεβαίνει μετά η φίλη μου να το βάλει μπροστά να φύγουμε και μέχρι να έρθει κοντά μου, κάτι γίνεται, γλιστράει το Ραννάκι, κάτω η φίλη μου και αυτό...

ΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ: η φίλη μου χτύπησε στον αστράγαλο κ δεν μπορούσε να πατήσει καθόλου και το ραννάκι μας διαολόστειλε και αρνούτο πεισματικά να πάρει μπρος...

Και άντε καλά, εκεί που ήμασταν, ξύλο βρήκα να της δώσω να στηριχτεί μέχρι να βγούμε σε δρόμο κ να πάρει ταξί... Το σπρώξιμο όμως του ράννερ για μια ώρα (κ λίγο λέω) μέσα στην χαρωπή ανοιξιάτικη λάσπη... ούτε να το αποφύγω μπόρεσα, ούτε και να το ξεχάσω μπορώ :Ρ

ΜΕΤ ΕΠΕΙΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΕ: Ράννερ στο συνεργείο, φίλη με μπανταρισμένο πόδι, εγώ με φουσκάλες σε χέρια,λοιπές εκδορές κ πόνο στη μέση. Εκείνο το ΣΚ ΔΕΝ βγήκαμε...

* κ η πλάκα είναι, έλεγα απο μέσα μου σε όλη τη διαδρομή, πού είναι αυτοί με τα εντούρο που μας ξεσήκωσαν? να δώσουν κανα χεράκι, γμτ ποτέ δεν βρίσκεις άντρες όταν τους χρειάζεσαι - και άλλα τέτοια χαχαααχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

σπρωξιμο..

αρκετές ανα καιρους αλλα η χειρότερη ήταν η πρώτη φορά που έσπρωξα το TTR

Γυρνάγαμε απο ένα μονοπατι αρκετά ευρύχωρο στη βαρυμπόπη οταν ξαφνικά ένα απο αυτα τα διαόλια τα πορτοκαλιά εμφανίστηκε ερχόμενο τάπα αντίθετα το μονοπάτι...αφού αποφύγαμε την μετωπική(θέμα τυχης ήταν) προσγειώθηκα σε έναν θάμνο.

Εκτός απο τα αγκάθια..απέκτησα και μία κομμένη ντιζα αποσυμπιεστή.

:vava: μουλάρωσε η καλή μου, χοροπήδαγα εγω στην μανιβέλα...αλλά δεν κατέβαινεεεε

εεε την έπρωξα μεσημεριάτικα κ καλοκαίρι, όλο το μονοπάτι συν κανα χλμετρο χωματόδρομο μέχρι να βγω σε άσφαλτο όπου ανέλαβε την υπηρεσία ρυμούλκησης ενα drz.

:lol: :lol: :o

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το transalp το σπρώχναμε συχνά….. πολύ συχνά θα έλεγα…. και πάντα λόγω μπαταρίας . Αλλά το πιο συνηθισμένο ήταν όταν πάρκαρα είτε μʼαυτό είτε με το africa μετά, σε δρόμους με κλίση όπου φώναζα περαστικούς να με σπρώξουν ή να με τραβήξουν για να μπορέσω να φύγω!!! Μετράει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τα παπιά μου τα έσπρωχνα συνέχεια μέχρι το βενζινάδικο :P

Πολύ ξεχασιάρης ρε γμτ

ναι ναι! κι εγω το ιδιο παθαινα με τον χαρο! καθε σαββατο ξεμενα.. και μαλιστα εμενα στην ιερα οδο, σε κατι αλλους κωλοδρομους.. και αντε ζμπρωχνε!

πλακα-πλακα,εχω μεινει και με το KLR απο τζινα παλι.. στην αρχη του ερωτα μας,οταν δεν ηξερα αν η ρεζεβρα ηταν με το διακοπτακι σαπαν' ή σακατ'..

σπρωξιμο..

αρκετές ανα καιρους αλλα η χειρότερη ήταν η πρώτη φορά που έσπρωξα το TTR

Γυρνάγαμε απο ένα μονοπατι αρκετά ευρύχωρο στη βαρυμπόπη οταν ξαφνικά ένα απο αυτα τα διαόλια τα πορτοκαλιά εμφανίστηκε ερχόμενο τάπα αντίθετα το μονοπάτι...αφού αποφύγαμε την μετωπική(θέμα τυχης ήταν) προσγειώθηκα σε έναν θάμνο.

Εκτός απο τα αγκάθια..απέκτησα και μία κομμένη ντιζα αποσυμπιεστή.

:vava: μουλάρωσε η καλή μου, χοροπήδαγα εγω στην μανιβέλα...αλλά δεν κατέβαινεεεε

εεε την έπρωξα μεσημεριάτικα κ καλοκαίρι, όλο το μονοπάτι συν κανα χλμετρο χωματόδρομο μέχρι να βγω σε άσφαλτο όπου ανέλαβε την υπηρεσία ρυμούλκησης ενα drz.

:lol: :lol: :o

λεω να κανω μια βολτα με κοντομανικο γιατι ιδρωσα και μονο στη σκεψη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ως τώρα στο τόπικ δεν έχει ποστάρει ούτε ένας κάτοχος ΚΤΜ :shock:

Τροποποιήθηκε από τον alexandros

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..τα σπιτια τους ειναι κοντα στις καφετεριες,κι ετσι δεν θα την ζμπρωξουν πολυ,αρα δεν μετραει ως ζμπρωξιμο!!! :P

και δεν μιλαω για ΚΤΜ adventure,αλλα για κατι LC4 της καφετεριας.

KAI NAI ΛΟΙΠΟΝ,δεν ειναι μπηχτη στον brichinio..

Τροποποιήθηκε από τον soulnick

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
..τα σπιτια τους ειναι κοντα στις καφετεριες,κι ετσι δεν θα την ζμπρωξουν πολυ,αρα δεν μετραει ως ζμπρωξιμο!!! :P

και δεν μιλαω για ΚΤΜ adventure,αλλα για κατι LC4 της καφετεριας.

KAI NAI ΛΟΙΠΟΝ,δεν ειναι μπηχτη στον brichinio..

σαν κατι MBW δηλαδη ενα πραμα ???

:P :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
σαν κατι MBW δηλαδη ενα πραμα ???

Ακριβώς,

από καφετέρια σε καφετέρια γυρνάμε.

Αλλά σε διάφορες χώρες B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανε ενα τοπικ ποσες φορες πηγατε με την μηχανη τελικα στον προορισμο σας και θα τους δεις.....

πωπωωωωω κακιουλες!!!!! :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κανε ενα τοπικ ποσες φορες πηγατε με την μηχανη τελικα στον προορισμο σας και θα τους δεις.....

Τότε θα δυσκολευτούν περισσότερο να απαντήσουν :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ακριβώς,

από καφετέρια σε καφετέρια γυρνάμε.

Αλλά σε διάφορες χώρες B)

εχεις δικιο

σε ολο το κοσμο ιδιοι ειστε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
το quiz της ημερας...

τι συμενουν τα αρχικα του μοντελου της bmw, GS ???

GYMNASTIKOS SYLOGOS!!!

προφανος λογο του βαρους τους+σπροξιμο... :lol: :lol: :lol: :lol:

απεχτο!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εχεις δικιο

σε ολο το κοσμο ιδιοι ειστε

Όχι,

Όλο τον κόσμο οι ίδιοι και οι ίδιοι τον γυρνάμε.

Εσείς θα είστε η σπίτι ή στο συνεργείο. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Όχι,

Όλο τον κόσμο οι ίδιοι και οι ίδιοι τον γυρνάμε.

Εσείς θα είστε η σπίτι ή στο συνεργείο. :P

σε ποιο εργο ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλές φορες με την πάπια οταν εμενε από βενζίνη και δεν έπιανε το "by pass" μέχρι το κοντινότερο βενζινάδικό ,αλλη μια φορα πάλι με την πάπια οταν εμεινα από κυλυνδροπίστονο στο δρόμο Σερρες- Ασπροβάλτα

Και το χειρότερο ενα φορτωμένο ΚLE με πράγματα για 5 μέρες για ελεύθερο κάμπινγκ στο Πήλιο στις 3 το πρωί αναζητόντας μια "απίστευτη" παραλία που ένας απίστευτος της παρέας μας ελεγε οτι ειναι κάπου εκει :ranting: :ranting: Αφού λοιπόν μας κυνήγησαν σκυλια βρεθήκαμε σε ενα αδιέξοδο με ενα σπιτι βγαλμένο από video clip του Sabbath Bloody Sabbath.O παπούς μας περνάει για αλλοδαπους και βγαινει εξω με την καραμπίνα :_w00t: :_w00t: :blink: και φωναζει που..δες σας έφαγα :scared: :scared: !!!Δεν πιστεύω οτι θα μπορέσω να ξανασπρώξω τετοιο φορτίο σε τέτοια ανηφόρα ΤΟΣΟ γρηγορα!!!!!!!Περιτο να σας πώ τι άκουσε και τι επαθε ο "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ" και η παραλια του

Α,πριν από δυο μέρες εσπρωχνα ενα Transalp ενός φίλου(τα ψυχολογικα προβλήματα που έλεγα με τα δανεικά μηχανάκια......)γιατι μου το έδωσε γιρυσμένο στη ρεζέρβα χωρίς να μου το πει ο αυναναρας!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι καπου κοντα στη Λαμπινου....Δεν νομίζω οτι μπορω να ξαναπάω εκει αν και ειμαι γνωστης της περιοχής

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα