kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 μην αγχωνεσαι! εχω κανει 2 φορες dispute. την 1η φορα:κ ενω το ειχα πληρωσει μεσω pay pal περιμενα κανα 10ημερο κ μετα εκανα dispute γιατι δεν απαντουσε καθολου.τελικα απαντησε λεγοντας οτι δεν το ειχε κ το περιμενε να το ξαναφερει(μαλλον κατι αντιστοιχο σου λεει κ σενα).του ειπα οτι δεν θα περιμενω κ μετα απο 2 μερες ξαναεβαλε τα λεφτα την 2η φορα:παλι τα ειχα πληρωσει μεσω pay pal αλλα παλι δεν ειχαν επικοινωνια καμμια 7αδα,τα πηρα στο κρανιο εκανα dispute παλι στο pay pal κ τελικα μου τα εστειλε-μερικες φορες ειδικα σε μεγαλα μαγαζια ασχολουνται με τις παραγγελιες 2-3 ατομα του καθε μαγαζιου κ καπου μπερδευονται κ αυτοι τεσπα.περιμενε 2-3 μερες αλλα ξαναεπικοινωνησε μαζι του κ ρωτα τον αν το εχει στο μαγαζι του.αν σου πει οτι δεν το εχει κ οτι θα πρεπει να περιμενεις τοτε κανεις οτι καταλαβαινεις εσυ.ή περιμενεις να το φερει κ να στο στειλει ή του λες να σου στειλει τα χρηματα πισω μην ανησυχεις για τπτ παντως το pay pal κ το e-bay ειναι εγγυηση κ γω ετσι ανησηχουσα αλλα τελικα ολα καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniarf 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 αντε καλοριζικο αλλα κανε οιπομονη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 μην αγχωνεσαι! εχω κανει 2 φορες dispute. την 1η φορα:κ ενω το ειχα πληρωσει μεσω pay pal περιμενα κανα 10ημερο κ μετα εκανα dispute γιατι δεν απαντουσε καθολου.τελικα απαντησε λεγοντας οτι δεν το ειχε κ το περιμενε να το ξαναφερει(μαλλον κατι αντιστοιχο σου λεει κ σενα).του ειπα οτι δεν θα περιμενω κ μετα απο 2 μερες ξαναεβαλε τα λεφτα την 2η φορα:παλι τα ειχα πληρωσει μεσω pay pal αλλα παλι δεν ειχαν επικοινωνια καμμια 7αδα,τα πηρα στο κρανιο εκανα dispute παλι στο pay pal κ τελικα μου τα εστειλε-μερικες φορες ειδικα σε μεγαλα μαγαζια ασχολουνται με τις παραγγελιες 2-3 ατομα του καθε μαγαζιου κ καπου μπερδευονται κ αυτοι τεσπα.περιμενε 2-3 μερες αλλα ξαναεπικοινωνησε μαζι του κ ρωτα τον αν το εχει στο μαγαζι του.αν σου πει οτι δεν το εχει κ οτι θα πρεπει να περιμενεις τοτε κανεις οτι καταλαβαινεις εσυ.ή περιμενεις να το φερει κ να στο στειλει ή του λες να σου στειλει τα χρηματα πισω μην ανησυχεις για τπτ παντως το pay pal κ το e-bay ειναι εγγυηση κ γω ετσι ανησηχουσα αλλα τελικα ολα καλα Ωραια σε ευχαριστω πολυ με ησυχασες τωρα..να σε καλα! Οποτε υπομονη για την ωρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 Ετσι ειναι οπως τα λενε τα παιδια πιο πανω!!! Υπομονη και θα ερθει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2009 Παιδια ποια ειναι η διαδικασια αγορας ενος αντικειμενου απο το ebay? εχω μπει 2-3 φορες και δεν εχω ασχοληθει, ποιος ειναι ο ασφαλεστερος τροπος να πληρωσεις, τι θα γινει αμα αυτο που θα μου στειλουν θα ειναι πχ κατεστραμενο; εχω βρει πισω φωτα για το αυτοκινητο και στην Ελλαδα κοστιζουν 250 ευρω, και εκει χωρις τα μεταφορικα 65$ το ενα. Οποιος εχει αγορασει απο ebay ας δωσει "τα φωτα του" παρακαλω! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asterios25 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2009 Λεπόν. Ένα ένα. 1)Ψάχνεις-ξαναματαψάχνεις. Μπορεί να πετύχεις προσφορά. 2)Δεξιά και σχετικά πάνω έχει ένα ποσοστό % που λέει seller feedback. Αυτό είναι πόσο τον έχουν βαθμολογήσει αυτοί που αγόρασαν από τον συγκεκριμένο έμπορο. Φρόντισε να τον ρωτήσεις ( τον πωλητή) απο το ask seller a question ( λίγο κάτω από το seller feedback ) πόσο θα πάει το μαλλί για μεταφορικά. 3)Αποφασίζεις λοιπόν να αγοράσεις. Ο ασφαλέστερος τρόπος είναι μέ Paypal,( https://www.paypal.com ) -Τώρα αυτό πως δουλεύει : πας στο site που σου έδωσα παραπάνω, κάνεις ένα account, βάζεις πιστωτική, και αυτό την χρεώνει όποτε το χρησιμοποιήσεις για να πληρώσει , χωρίς ποτέ να βλέπε τα στοιχεία της κάρτας σου κανείς εκτός από το ίδιο το PayPal. Επίσης αν τελικά η αγοραπωλησία δεν πάει καλά υποτίθεται σε διασφαλίζει ως αγοραστή, και λέω υποτίθεται γιατί δεν μου έχει χρειαστεί ποτέ να μάθω πως γίνεται. Οπότε καταλήγεις με ένα account στο Paypal το οποίο αντιστοιχεί στην πιστωτική σου κάρτα, και σου εγγυάται ( υποτίθεται πάντα) επιστροφή χρημάτων όταν μια αγορά που έκανες με PayPal δεν πάει καλά ( στα φάνε κοινώς) -Πάλι στο EBay λοιπόν, υπάρχουν διάφοροι τρόποι να αγοράσεις κάτι. Το ποιοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια αγορά καθορίζεται από τον πωλητή. Α) Buy it now: το αγοράζεις επιτόπου στην τιμή που δίνει. Β) Bid: ( ποντάρισμα) αυτό λειτουργεί σαν δημοπρασία. Ο πωλητής βάζει μια αρχική τιμή, και οι υποψήφιοι αγοραστές ποντάρουν. Μπορείς να βάλεις ένα ποσό που είναι το μάξιμουμ που θες να πληρώσεις, και αν κάποιος άλλος σε περάσει, μπορείς να ξαναποντάρεις. Αυτό γίνεται μέχρι που λήγει η δημοπρασία ( δεξιά από τον τίτλο του προϊόντος λέει σε πόση ώρα λήγει) . Γ) Offer: κάνεις μια προσφορά και αν του αρέσει τη δέχεται. ΠΧ Πουλάω μια τρίχα. Από την φαβορίτα μου . Και την βγάζω σε δημοπρασία με αρχική τιμή 10$. Πας εσύ και βάζεις maximum Bid=15$. Οπότε έχεις ποντάρει τα 10 που θέλω, και έχεις περιθώριο να ανέβεις ( αυτόματα, αν σε περάσουν) μέχρι τα 15. Πάει ο ΚαραφλοΔαίμων και ποντάρει 11$. Αυτόματα εσύ, επειδή έχεις θέσει ως μάξιμουμ το 15, θα πας στα 13$. Τελικά όμως ο Καραφλοδαίμων την έχει ανάγκη περισσότερο από εσένα, οπότε πάει και βάζει maximum Bid 1000$, εσύ σταματάς στα 15, αυτός αυτόματα πάει στα 16 και προς το παρόν κερδίζει την δημοπρασία.Αν όμως υπάρχει δυνατότητα Buyout, ασ πούμε για 20$, εσύ μπορείς να το επιλέξεις επιτόπου και να λήξεις τη δημοπρασία αγοράζοντας την Τρίχα μου για 20$. Έλα όμως που σε προλαβαίνει ο Καραφλοδαίμων! Δεν είμαι σίγουρος οτι αυτό που λέω είναι κατανοητό. 4)Ο Καραφλοδαίμων λοιπόν μόλις κέρδισε μια δημοπρασία για μια τρίχα από την δεξιά μου φαβορίτα ( γράφω καθαρά την προέλευση στην Περιγραφή Προϊόντος) . Εγώ του στέλνω ένα μήνυμα μέσω EBay με την χρέωση που έχουμε συμφωνήσει, και του ζητάω πληρωμή μέσω PayPal και στοιχεία αποστολής. Αυτός ελέγχει τις τιμές που του έχω γράψει, συμφωνεί, πατάει το κουμπί Pay via PayPal στο μήνυμα που του έστειλα. Έτσι μεταφέρεται στο PayPal, ανοίγει το account του και ακολουθεί τις οδηγίες για να κάνει την πληρωμή. Βάζει και τα στοιχεία αποστολής. 5) Σε κάποιο διάστημα ( λογικά ο πωλητής ενημερώνει για το πόσο θα κάνει , περίπου, να έρθει μια παραγγελία) φτάνει η παραγγελία στον Καραφλοδαίμωνα, και είναι κατσαρή. Πολύ κατσαρή. Αυτός τη ψιλιάζεται την δουλειά, κάνει μια αφοράν στο PayPal για ψευδή στοιχεία προϊόντος (προέλευσης εν προκειμένω) , αυτοί ελέγχουν την αγοραπωλησία και πιθανώς το προϊόν, και βγάζουν ένα ( σωστό υποτίθεται ) συμπέρασμα, και μου αφαιρούν από τον δικό μου λογαριασμό Paypal τα 16$ και τα δίνουν πίσω στον Καραφλοδαίμωνα, τον οποίο βάζουν να στείλει πίσω το προϊόν, με δικά μου έξοδα αποστολής. Γενικά έτσι δουλεύει. Είναι ασφαλές, φτηνό, και τίγκα σε τύπους που πουλάνε μαϊμούδες. Αυτά ΥΓ Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Καραφλοδαίμωνα για την χρήση του ως μέρος του παραδείγματος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2009 Thanx φιλε μου!!!!! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2009 Καλυτερα δε μπορουσαν το εηξηγησουν ! Εχω παρει πολλααααα πραγματα απο 'κει , απλα κοιτας καλα τις φωτο , αν θες του λες να σου στειλει μερικες ακομα . Απο Γερμανια παντως αρκετοι πωλητες δεν εχουν pay pal , αμα τους τσιγκλισεις λιγο σου στελνουν λογαριασμο pay pal αλλα οι πιο πολλοι λενε 'η να καταθεσεις τα λεφτα σε τραπεζικο λογαριασμο ( εγω δε το κανω με τη καμια ) 'η πληρωμη μεσω αντικαταβολης . Το πιο safe φυσικα ειναι 'η pay pal 'η κατα τη παραδωση . Επισης , οι Αγγλοι εχουν τα πιο ακριβα μεταφορικα , οι Αμερικανοι τα πιο φθηνα και μετα ακολουθουν οι Γερμανοι . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2009 Καντε το και sticky γιατι χρησιμο ειναι :) Αστέριος ο Asterios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asterios25 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2009 Βασικά σκεφτόμουν εκ' των υστέρων οτι ίσως είναι λίγο τραβηγμένο το καλαμπούρι με τον Καραφλοδαίμωνα, δεν με ξέρει και απ' τον στρατό ο άνθρωπος, αλλά δεν μπορώ για κάποιο λόγο να επέμβω στο ποστ. Ελπίζω να μην βρω κόκκινα ζωάκια με κέρατα έξω από την πόρτα μου το πρωί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 ΗΡΘΕΕΕΕΕΕ ΠΡΙΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ Kοστος και μεταφορικα. Item Price: 148.40 GBP Total Handling: £57.00 GBP Total: £205.40 GBP Order Description: Bagster Tank Covers SUZUKI GSX1300 R HAYABUSA 2005 Dark , Bagster Design 30 Litre Tankbag δηλαδη σε ευρω 231.771 EUR Δεν πρεπει να γλυτωσα και πολλα τελικα αν και παλι ποιο φτηνα ηρθε αλλα μας εφαγαν τα μεταφορικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 οντως δεν εχει κ μεγαλη διαφορα με εδω next time ψαξτο λιγο καλυτερα καλοριζικα τασσουλη :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Ρε παιδιά, εσείς που ξέρετε από ebay, έχω ένα πρόβλημα. Έκανα buy now σε ένα τηλέφωνο και όταν πάω να κάνω pay now μέσω pay pal, μου γράφει ότι ο πωλητής δεν μπορεί να λάβει χρήματα από τον λογαριασμό του στο pay pal. Πρέπει να φτιάξει νέο λογαριασμό στο pay pal; Το ebay προτείνει ως εναλλακτικό τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα. Είναι ασφαλές αυτό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Ρε Καραφλοδαίμωνα... πας και αγοράζεις τρίχες από το ebay? Και από ξένες φαβορίτες κιόλας? Ντροπή... :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Ρε παιδιά, εσείς που ξέρετε από ebay, έχω ένα πρόβλημα. Έκανα buy now σε ένα τηλέφωνο και όταν πάω να κάνω pay now μέσω pay pal, μου γράφει ότι ο πωλητής δεν μπορεί να λάβει χρήματα από τον λογαριασμό του στο pay pal. Πρέπει να φτιάξει νέο λογαριασμό στο pay pal; Το ebay προτείνει ως εναλλακτικό τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα. Είναι ασφαλές αυτό; στειλε mail στο pay pal λεγοντας τι ακριβως εχεις κανει κ θα σου πουν ακριβως τι να κανεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gepol 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2009 Ρε παιδιά, εσείς που ξέρετε από ebay, έχω ένα πρόβλημα. Έκανα buy now σε ένα τηλέφωνο και όταν πάω να κάνω pay now μέσω pay pal, μου γράφει ότι ο πωλητής δεν μπορεί να λάβει χρήματα από τον λογαριασμό του στο pay pal. Πρέπει να φτιάξει νέο λογαριασμό στο pay pal; Το ebay προτείνει ως εναλλακτικό τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα. Είναι ασφαλές αυτό; Κατά πάσα πιθανότητα είναι προσωρινό. Επικοινώνησε με τον πωλητή. Μην δεχτείς άλλο τρόπο πληρωμής, δεν είσαι τόσο καλά καλυμμένος όσο με το paypal. Και μην δεχτείς άλλο λογαριασμό paypal αν δεν είναι συνδεδεμένος με το eBay και το συγκεκριμένο προϊόν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cracki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 Ρε παιδιά, εσείς που ξέρετε από ebay, έχω ένα πρόβλημα. Έκανα buy now σε ένα τηλέφωνο και όταν πάω να κάνω pay now μέσω pay pal, μου γράφει ότι ο πωλητής δεν μπορεί να λάβει χρήματα από τον λογαριασμό του στο pay pal. Πρέπει να φτιάξει νέο λογαριασμό στο pay pal; Το ebay προτείνει ως εναλλακτικό τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα. Είναι ασφαλές αυτό; des posa Positive Feedback exi an ine arketa plirose ke me karta xoris pay pal. apla na dis na grafi sim unlocked giati arketa kinita ine klidomena sto eksoteriko. ego 2 xronia kano agores apo ebay ola mia xara. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 Από "τρωκτικό" Ένας 58 χρονος που είχε πρόβλημα με την δουλειά του(φωτογραφικά στο Μαρούσι)και κορόιδεψε πάνω από 110 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο μέσω διαδικτύου βάζοντας e-bay χωρίς να στέλνει τις παραγγελίες. Το κέρδος του ήταν 250.000 ευρώ αλλά μετά από μήνυση που του έκανε... ένας Αμερικανός ο οποίος είχε κάνει την παραγγελία και πλήρωσε χωρίς να πάρει ποτέ τίποτα. Μια του κλέφτη δύο του κλέφτη αλλά στις 110 τον έπιασε η δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής! Και είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας που έχει βγει στην Ελλάδα μέσω της δίωξης. Που να ξεφύγεις βρε κεφάλα; Δεν βλέπεις τι γίνεται; Στο τσακ μπαμ σε αρπάζουν. Πάει και αυτός ο άνθρωπος. Μέχρι τις 50 φορές μπορούσε να την κοπανήσει αλλά ήταν φαταούλας. Ένας τον κατήγγειλε και τελείωσε η ιστορία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Για πείτε ρε μάγκες. Ένας φίλος θέλει να αγοράσει κράνος από ebay (μέσω εμού θα γίνει γιατί αυτός δεν έχει σχέση με τέτοια) Bρήκα Shoei Multitec στα 310€ από Αμερική (μαζί με τα μεταφορικά) και θέλει να το πάρει. Φοβόμαστε όμως για την περίπτωση να περάσει τελωνείο και να πληρώσει λόγω της αξίας που έχει η αποστολή. Τι λέτε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Ψηλε τα εχουμε γραψει 56045 φορες αυτα. Αν σταλει με UPS, DHL ή καποια αλλη ιδιωτικη courier, επειδη εχουνε δικους τους τελωνηδες στο ΕΛ ΒΕΝΖΕΛ , βαρανε στο κεφαλι. Aν η αποστολη γινει με USPS, τοτε ειναι μια στα 100 ή λιγοτερο να σου ανοιξουνε το δεμα για επιθεωρηση, οποτε ειναι απλα +3 euros . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να αναγράψει ο πωλητής πολύ χαμηλή αξία στο δέμα π.χ. 30 Ε και να το κάνει mark as gift αλλά και πάλι δεν είσαι 100% καλυμμένος... Είναι και θέμα τύχης καμιά φορά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αμα πειτε του πωλητη να μη βαλει μεσα την αποδειξη και να : α)το μαρκαρει με μια πουλ μικρη αξια , π.χ $60 β) το μαρκαρει σαν δειγμα γ)+πιο σπανιο , να το μαρκαρει σα δωρο τοτε εχεις 99% πιθανοτητες να μην πληρωσεις νταβατζιλικι . Ο αδερφος μου περιμενει ενα Shoei που μας βγηκε στα 300€ και μιλησα με τον πωλητη και θα μας το στειλει με αναγραφομενη αξια(+φυσικα χωρις την αποδειξη μεσα) στα 80$ . Εχω παρει κι εγω ενα κρανος απο Αμερικη αλλα η αξια του ηταν πολυ μικρη οπωτε για τα 70$ που εκανε δεν ασχοληθηκα καν . Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2010 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 αλεξ, invoice μεχρι 150$ συμπεριλαμβανομενου των μεταφορικων(usps εννοειται) κ αναγραφη warranty replacement.... εγγυημενα πραγματα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Ψηλε τα εχουμε γραψει 56045 φορες αυτα. Αν σταλει με UPS, DHL ή καποια αλλη ιδιωτικη courier, επειδη εχουνε δικους τους τελωνηδες στο ΕΛ ΒΕΝΖΕΛ , βαρανε στο κεφαλι. Aν η αποστολη γινει με USPS, τοτε ειναι μια στα 100 ή λιγοτερο να σου ανοιξουνε το δεμα για επιθεωρηση, οποτε ειναι απλα +3 euros . Ναι ρε... τα έχουμε πει,αλλά που να ψάχνω τώρα. Είμαι στο τσακ να παραγγείλω... μου έσπασε τα νεύρα ο φίλος (πότε και πότε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ναι ρε... τα έχουμε πει,αλλά που να ψάχνω τώρα. Είμαι στο τσακ να παραγγείλω... μου έσπασε τα νεύρα ο φίλος (πότε και πότε) Να μη βαριεσαι..! το βρηκαμε σχοινι-κορδονι κι ανοιγουμε νεα θεματα ολη την ωρα ενω υπαρχουν ηδη οι απαντησεις.. ΥΓ. τσεκ γιορ π.μ ! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2010 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες