Jump to content
CIVIL

Suzuki GSF 1250 SA Bandit

Recommended Posts

6500 απο τον Ιουλιο, αλλα το μηχανακι το εχω μονο για βολτες με τους βορειοκαγκουρες, καθημερινες αμαξακι-σκουτερακι (αν και αυτο εχει 1500 χλμ σε 20 μηνες.

ps. Εχω ηδη βαλει τελικο delkevic χι, χι, χι, μα τι καγκουρας θεε μου !!!

Έχεις ξεφυυυύγει με τις βελτιώσεις

Αχόρταγος είσαι δεν ικανοποιήσε με τίποτα και εσύ

Και εγώ ιούλιο την πήρα , την πέτυχες και εσύ με την προσφορά στα 5,995 ευρώ ???

Τροποποιήθηκε από τον giorgiopap

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν καταλαβαινω γιατι θεωρουμε καγκουρες αυτους που αγοραζουν παπακια κ τους αλλαζουν την μανα κ τον πατερα,αλλα αυτους που αγοραζουν χιλιαρες κ ανω κ τις κωλοπειραζουν,τους δικαιολογουμε..

κ οι παπακιδες δεν εδωσαν 5κ€ για να εχουν επιδοσεις(οπως αντιστοιχως δεν εδωσαν 12κ€ καποιοι αλλοι,αλλα 7..)..εδωσαν 1-2κ€+ τα επιπλεον χρηματα για να ''απελευθερωθουν'' τα αλογα..

ισως τελικα να αληθευει το αρθρο της μπιλντ,που λεει οτι οι ελληνες ειναι πρωτοι σε επεμβασεις επιμηκυνσης πεους.. :crazy:

Με αυτη την απαντηση σου ετσι στα ξερα χωρις αλλη συμμετοχη σου στο θεμα, τι συμπερασματα περιμενεις να βγαλει καποιος; Μηπως το θεμα αναφερετε για καγκουρες; Οχι.

Κατανοητο αυτο που λες, αλλα πρεπει και εσυ να καταλαβεις οτι ισως εκανες καποιο λαθος με αυτη την ακαιρη απαντηση σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχεις ξεφυυυύγει με τις βελτιώσεις

Αχόρταγος είσαι δεν ικανοποιήσε με τίποτα και εσύ

Και εγώ ιούλιο την πήρα , την πέτυχες και εσύ με την προσφορά στα 5,995 ευρώ ???

Ακριβώς, γι'αυτό έχω λεφτά για καγκουριές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σαφως κ το θεμα δεν αναφερεται σε καγκουρες.ουτε ο ιδιος θεωρω οποιον βελτιωνει οτι ειναι καγκουρας.αυτα ειναι ακυρα συμπερασματα αλλων..

ομως.

καποιος(δεν θυμαμαι) ανεφερε οτι εδωσε 7κ€ κ με τα εξοδα της βελτιωσης εχει επιδοσεις κ συμπεριφορα μοτοσυκλετας 12κ€.

κ ερχομαι κ λεω οτι κ ο παπακιας δινει 1-2κ€ κ με τα εξοδα της βελτιωσης εχει επιδοσεις κ συμπεριφορα μοτοσυκλετας 5κ€(υποθετω).

αν ομως τον δευτερο τον χαρακτηρισουμε καγκουρα(δεν λεω οτι ειναι καγκουρας,λεω ΑΝ),γιατι να μη χαρακτηρισουμε κ τον πρωτο?εφοσον το ιδιο πραγμα θελουν να επιτυχουν.δηλαδη βελτιωση-ισοσταθμιση επιδοσεων με λιγοτερα χρηματα.

το θεμα της επιμηκυνσης το εβαλα για να δειξω οτι ποτε δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με αυτα που εχουμε(βαζω κ τον εαυτο μου μεσα).αν καποιοι το παιρνουν προσωπικα,να αλλαξω τον ορο επιμηκυνση πεους,με την προσθετικη στηθους.αν κ παλι κινδυνευω να χρεωθω οτι τους λεω βυζομπαλαδες(με τα συμπερασματα που διαβαζω εδω μεσα). :wallbash:

απο την αλλη ειδα οτι αυτος που θιχθηκε,οταν του ζητησα να μου δειξει σε ποια σημεια ακριβως λεω αυτα που μου χρεωνει,εκανε την παπια(οχι την βελτιωμενη,το ζωακι εννοω :crazy: ),συνεχιζοντας βεβαιως στο ειρωνικο υφακι του(που διολου δεν με απασχολει,εφοσον δεν μου χρεωνει πραγματα που δεν εχω πει)..

στο θεμα της ακαιρης απαντησης,η κοινοτητα ειναι δημοσια κ μπορω να εκφερω αποψη.το οτι ειναι η πρωτη μου(πιθανως) παραθεση στο θεμα,δεν σημαινει οτι το θεμα ανηκει σε καποιον συγκεκριμενα κ δεν επιτρεπεται να πω κατι διαφορετικο απο τους υπολοιπους.

αυτα ειχα να πω.οποιος θελει,ας συνεχισει να θεωρει οτι αποκαλεσα οσουν βελτιωνουν τα οχηματα τους καγκουρες κ μικροτσουτσουνους,η βυζομπαλαδες(με την νεα παραθεση.

πιθανως να υπαρξουν κ καποιοι που θα κατανοησουν τα λεγομενα μου κ δεν θα ειναι εξαρχης αρνητικως προδιαθετημενοι απεναντι σε καθε διαφορετικη αποψη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια ριξτε κανενα πμ με τα στοιχεια αυτου που αναλαμβανει ολη την διδικασια με υπευθυνοτητα , χωρις να χασει τον χαρακτηρα της η μηχανη και να μαμησει τις χαμηλομεσαιες προς χαρη των υψηλων στροφων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια ριξτε κανενα πμ με τα στοιχεια αυτου που αναλαμβανει ολη την διδικασια με υπευθυνοτητα , χωρις να χασει τον χαρακτηρα της η μηχανη και να μαμησει τις χαμηλομεσαιες προς χαρη των υψηλων στροφων.

Turbo+kompressor :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικά ποιός την έχει μεγαλύτερη και ποιός θα πάει για επιμήκυνση;;; :P

πόσο πάνε τα πλαινά φέρινγκ? τα ολόσωμα εννοώ. έστω ένα περιπου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με αυτη την απαντηση σου ετσι στα ξερα χωρις αλλη συμμετοχη σου στο θεμα, τι συμπερασματα περιμενεις να βγαλει καποιος; Μηπως το θεμα αναφερετε για καγκουρες; Οχι.

Κατανοητο αυτο που λες, αλλα πρεπει και εσυ να καταλαβεις οτι ισως εκανες καποιο λαθος με αυτη την ακαιρη απαντηση σου.

Σου απάντησε ο bandakias c.l.a.b.

Mάτια έχεις να διαβάσεις (χωρίς να είμαι σίγουρος)

Οπότε η δεν ξέρεις να διαβάζεις και τι λες εσύ ο ίδιος η πας συχνά σε ψυχίατρο.

ΚΑΙ συνεχίζεις να επιτίθεσαι με χαρακτηρισμούς . Άνοιξε το συρτάρι δίπλα σου και πάρε κανά lexotanil να ηρεμήσεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:lol:

οκ,ευχαριστως να ακολουθησω τις συμβουλες σου!για να το λες,καποια εμπειρια θα εχεις παραπανω!

παρολα αυτα,για να ηρεμησεις,ειμαστε σιγουροι πλεον οτι δεν εισαι μικροτσουτσουνος.αν κ για να πω (ακομη μια φορα) την αληθεια,δεν αναρωτηθηκα-αμφεβαλα-ενδιαφερθηκα ποτε για αυτο το θεμα..(αλλο τι συμπερανες εσυ..)

:lol:

τελος απο εμενα.εχεις δικιο σε οτι κ αν πεις!! :thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον c.l.a.b.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλη φορά Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί είναι κατακριτέο να θέλει κάποιος να βελτιώσει ένα μηχάνημα;

Αν η μηχανή μου δεν έχει φαίρινγκ και θέλω να της βάλω, δεν θα κάνω καλά; Πρέπει να την πουλήσω και να πάρω άλλη με φαίρινγκ;

Με εντυπωσιάζει που πολύς κόσμος δεν δέχεται την άποψη του άλλου. Και καλά όταν ελλοχεύει πρόβλημα αξιοπιστίας, εκεί να δεχθώ πως συμβουλεύεις τον άλλο να μη το πειράξει για να μη το χαλάσει. Λογική φιλική συμβουλή! Εμένα με φρενάρισε όταν ήθελα να κάνω το 750 ==> 900. Λόγω οικονομικών προτίμησα αξιοπιστία και στάνταρ δύναμη, αντί παραπάνω άλογα και μηχανή στο συνεργείο. (υποτίθεται πως το 750 ήταν ήδη στα όρια για την εποχή του). Αν όμως το Bandit έχει όντως περιθώρια, γιατί κάποιος να μην τα διερευνήσει; Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό του φίλου που νομίζω ο ίδιος είπε πως τα άλογα δεν είναι ποτέ αρκετά.

Υπενθυμίζω πως όλα είναι και θέμα κόστους. Όποιος έχει χρήματα αγοράζει μία μοτο για κάθε γούστο του. Οι υπόλοιποι κάνουμε κουμάντο με ό,τι έχουμε προσπαθώντας να αξιοποιήσουμε καλύτερα το κάθε ευρώ που δώσαμε.

Ούτε το επιχείρημα της μη αντιστοιχίας ιπποδύναμης-σκελετού/φρένων δέχομαι, ακόμη και για τα καραφτιαγμένα παπιά. Αν θέλεις να σκοτωθείς, σκοτώνεσαι και με ποδήλατο. Όλα θέμα μυαλού είναι.

Ο φίλος clab έχει ένα δίκιο ως προς τα 2 μέτρα και 2 σταθμά. Στο βαθμό που οι επεμβάσεις που γίνονται είναι της ίδιας ...βαρβαρότητας (πχ εξάτμιση 300 ντεσιμπέλ) μικροί-μεγάλοι θεωρούνται κάγκουρες. Οι μετατροπές, αν είναι αποδεδειγμένα βελτιώσεις (με το όποιο γνωστό από πριν αντίτιμο, πχ.κατανάλωση), θεωρώ πως είναι καλοδεχούμενες, αρκεί να μην είναι εις βάρος της ασφάλειας του αναβάτη και των υπολοίπων...

Πάντως εγώ έβαλα λασπωτήρες (hand-made), οργανάκι θερμοκρασίας λαδιού, προστασίες τεπόζιτου (hand-made), 12v παροχή ρεύματος και έχω καθυστερήσει να τοποθετήσω αποστάτες στο τιμόνι και να χαμηλώσω τη σέλα.

edit: μην λογομαχείτε χωρίς λόγο ρε παιδιά. έχουμε τόσα άλλα που πρέπει να μας απασχολούν!

α, περιμένω π.μ. με τα στοιχεία του μαγαζιού της βελτίωσης (όχι για να το κάνω άμεσα αλλά για να το διερευνήσω. Αν θυμάμαι καλά, νομίζω παλαιότερα που το είχα ψάξει ιντερνετικά στο εξωτερικό, δεν είχα καλυφθεί αρκετά...) ........... εδώ τη wenol δεν βρήκα, και φοβήθηκα να πάρω τον αντικαταστάτη της!!!

Τροποποιήθηκε από τον cbk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί είναι κατακριτέο να θέλει κάποιος να βελτιώσει ένα μηχάνημα;

Αν η μηχανή μου δεν έχει φαίρινγκ και θέλω να της βάλω, δεν θα κάνω καλά; Πρέπει να την πουλήσω και να πάρω άλλη με φαίρινγκ;

...... οι επεμβάσεις που γίνονται είναι της ίδιας ...βαρβαρότητας (πχ εξάτμιση 300 ντεσιμπέλ) μικροί-μεγάλοι θεωρούνται κάγκουρες. Οι μετατροπές, αν είναι αποδεδειγμένα βελτιώσεις (με το όποιο γνωστό από πριν αντίτιμο, πχ.κατανάλωση), θεωρώ πως είναι καλοδεχούμενες, αρκεί να μην είναι εις βάρος της ασφάλειας του αναβάτη και των υπολοίπων...

edit: μην λογομαχείτε χωρίς λόγο ρε παιδιά. έχουμε τόσα άλλα που πρέπει να μας απασχολούν!

Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω. Δεν έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε το τι κάνει ο άλλος με το μοτόρι του.

Βέβαια, στην περίπτωση που διακρίνουμε ότι υπάρχει θέμα αξιοπιστίας, παρανομίας, ή θέμα ασφάλειας για οδηγό και λοιπούς, τότε έχουμε όλο το δίκιο με το μέρος μας να κρίνουμε τον οποιονδήποτε δημοσιοποιεί τέτοιου είδους θέματα να κρίνουμε τα λεγόμενα εκείνου που δημοσιοποιεί τέτοιου είδους θέματα (και όχι τον ίδιο)...

Τροποποιήθηκε από τον gkourmoul1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα λέτε απόλυτα σωστά και οι 2 σας

Απλά και χωρίς χαρακτηρισμούς

Οι χαρακτηρισμοί σε προσωπικό επίπεδο πρέπει να αποφεύγονται. Μόνο ζημιά προκαλούν. Ας κρίνουμε συμπεριφορές αν χρειαστεί. Ποτέ τα άτομα, διότι δεν έχουμε κανένα δικαίωμα. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι χαρακτηρισμοί σε προσωπικό επίπεδο πρέπει να αποφεύγονται. Μόνο ζημιά προκαλούν. Ας κρίνουμε συμπεριφορές αν χρειαστεί. Ποτέ τα άτομα, διότι δεν έχουμε κανένα δικαίωμα. :_thumbsup:

Σωστός και πάλι

Και μιλάω εγώ που ακόμα δεν έχω αλλάξει ούτε καν ζελατίνα στην μηχανή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δες αυτό το άρθρο.

ουσιαστικά μπορείς να τα κάνεις και μόνος(και σχετικά οικονομικά) σου αν πιάνουν τα χέρια σου(εκτός τη ρύθμιση στο δυναμόμετρο φυσικά)

http://www.sportrider.com/bikes/146_1201_project_suzuki_gsx1250fa/viewall.html

Τροποποιήθηκε από τον kiros

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

“If you have one of these bikes and you don’t have these upgrades, you are not doing the bike justice.” SR

Σε μια σειρά αυτά που έχει κάνει στην βελτιωσή του ο τύπος είναι η καλύτερη σύνοψη του γιατί να βελτιώσεις το bandit για μένα :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν μου επιτρέπει το giorgiopap και δεν με δείρει, θα διευκρινίσω ποιο ήταν το ''κατακριτέο'' σχετικά με τις βελτιώσεις:

Δεν κατακρίνω κάποιον επειδή βάζει μια gel σέλα, ένα πλαινο fairing κτλ. Εγώ αναφέρθηκα... ΣΤΑ ΑΛΟΓΑ. Αλλο να δώσει κανείς 100 (?) ευρώ για ζελατίνα, 400 για τριπλέτα ή κάποιο εξοπλισμό ταξιδιού, κι άλλο αυτό που λένε σε προηγούμενες σελίδες, περι ... 1500€ το πρώτο στάδιο βελτίωσης. Για να δώσει κάποιος τόσα λεφτά, άρα κάποιο παράπονο ΣΟΒΑΡΟ έχει απο την μοτοσυκλέτα του! Οπως και για να δώσει 100 για ζελατίνα, και πάλι κάποιο παράπονο έχει! Το ίδιο πράμα είναι! Απλά, όταν παίρνεις ζελατίνα, δεν αλοιώνεις τη φύση της μοτοσυκλέτας! Ούτε αν πάρεις τριβάλιτσο! Όμως, είσαι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ όταν δώσεις 1500€ για βελτίωση κινητήρα, και η μοτοσυκλέτα έχει... τα ΙΔΙΑ φρένα, τις ίδιες αναρτήσεις και βέβαια... το ίδιο πλαίσιο που είναι ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ και ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ για συγκεκριμένους αριθμούς δυνάμεων κτλ. Αν κάποιος πεί να κάνει μια ολοκληρωμένη δουλειά, οπως πρέπει, θα πρέπει να δώσει κάμποσα παραπάνω απο 1500€! Ε, ποιος ο λόγος?! Γιατί να μη πάρει κάποιος εξαρχής ένα fazer 1000 ας πούμε που είναι όλα αυτά μαζι?! Αυτή είναι η ερώτησή μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ροδα-τσαντα και κοπανα και μαρσαρω την husqvarna και οι μπαρμπαδες στις διαβασεις τρεχουν μην τους παρω σβαρνα.

καπως ετσι νοοτροπιες,πρωην παπακιας καγκουρας με sebring να ξεσηκωνω 17 τετραγωνα στις 2 η ωρα τα βραδυ και τωρα σκαω τα φραγκα να βαλω την ακραπα και τα power commander στην χιλιαρα.

απ`ολες τις βελτιωσεις δηλαδη που μπορει να παρει το μηχανακι η προτιμοτερη ειναι παντα τα +30 αλογα με εξατμιση και προγραμμα.

sorry παιδες αλλα εγω θα προτιμουσα την γαματη αναρτηση και τα καλυτερα φρενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και πολύ σωστά σκέφτεσαι φίλε μου! Απλά δεν σκέφτονται όλοι με τον ίδιο τρόπο! Αλλος πχ δίνει προτεραιότητα στη κατανάλωση! Ή πχ στην άνεση(σέλες, βαλίτσες gps κτλ κτλ). Ε τα συγκεκριμένα μέλη, προτιμούν το γκάζι! Και απόλυτα αναμενόμενο. Απλά... δεν καταλαβαίνω τι ζητάν απο το banditακι και το ''οπλίζουν'' με ένα σκασμό λεφτά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί να μη πάρει κάποιος εξαρχής ένα fazer 1000 ας πούμε που είναι όλα αυτά μαζι?! Αυτή είναι η ερώτησή μου!

Γιατι, μπορει σε καποιους να μην αρεσει, γιατι το bandit φορτωνετε πιο πολυ, γιατι ειναι πιο οικονομικο, γιατι ειναι πιο αξιοπιστο, γιατι εχει μια ροπη που το fazer απλα την ονειρευετε, γιατι ειναι πιο φτηνο...

Ετσι παιρνεις μια μηχανη με τα παραπανω χαρακτηριστικα οπου υπερεχει του fazer, ριχνεις καποια χρηματα και βελτιωνεις εκει που υστερει κατα την γνωμη του καθενος και εισαι πλεον καλυμενος.

Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις;

Ακομη, θελω να κινουμαι με 3000 στροφες χωρις να περιμενω να φτασω 7000+ στροφες για να ευχαριστηθω οδηγηση, μπορει να το προσφερει αυτο το Fazer;

Αν ηταν οπως τα λες τοτε ο κοσμος θα αγοραζε μονο fazer και οι αλλες εταιριες θα κλεινανε καθως δεν εχουν λογο υπαρξης

Τροποποιήθηκε από τον Bandakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τις βελτιωσεις δεν κρινω κανενα,περι ορεξεως κολοκυθοπιτα,οτι κρινει ο καθεις οτι χριζει βελτιωσης το βελτιωνει,αλλωστε ολοσωμη κ commander δεν ειναι δα κ καμμια τρομακτικη μοντα,basic θα την χαρακτηριζα κ σε καμμια περιπτωση κατακριτεα!

Αλλα ρε παιδια 30 αλογα + με ολοσωμη κ προγραμμα ειναι ιστοριες για αγριους,οποιος σας εταξε κατι τετοιο ειναι μεγιστος φιδεμπορας κ καλο θα ηταν να πατε σε καποιον αλλον σοβαροτερο να κανετε τις μοντες σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι, μπορει σε καποιους να μην αρεσει, γιατι το bandit φορτωνετε πιο πολυ, γιατι ειναι πιο οικονομικο, γιατι ειναι πιο αξιοπιστο, γιατι εχει μια ροπη που το fazer απλα την ονειρευετε, γιατι ειναι πιο φτηνο...

Ετσι παιρνεις μια μηχανη με τα παραπανω χαρακτηριστικα οπου υπερεχει του fazer, ριχνεις καποια χρηματα και βελτιωνεις εκει που υστερει κατα την γνωμη του καθενος και εισαι πλεον καλυμενος.

Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις;

Ακομη, θελω να κινουμαι με 3000 στροφες χωρις να περιμενω να φτασω 7000+ στροφες για να ευχαριστηθω οδηγηση, μπορει να το προσφερει αυτο το Fazer;

Αν ηταν οπως τα λες τοτε ο κοσμος θα αγοραζε μονο fazer και οι αλλες εταιριες θα κλεινανε καθως δεν εχουν λογο υπαρξης

Nα μην αρέσει είναι υποκειμενικο οπότε πασο.

Οταν λές ''φορτώνεται'' πιο πολύ, τι ακριβώς εννοείς? Παίρνει κάτι παραπάνω το bandit εκτός απο τριπλέτα, και tankbag, ή γενικά, κάτι άλλο που δεν μπορεί να βάλει κάποιος σε ένα fazer?

Επειτα... ποιος λέει οτι είναι πιο αξιόπιστο απο το fazer και σε ποιο σημείο ακριβώς?!!!

Περί ροπή και φθήνιας, οκ, αυτά είναι 2 κριτήρια που στέκουν. Ομως εκτός απο ΑΥΤΑ ΤΑ 2 κριτήρια, σε τι υπερτερεί φίλε μου το bandit απο το fazer???!!!! Σε όλα τα υπολοιπα, ΟΟΟΟΛΛΛΑΑΑ όμως όπως λέει και η διαφήμιση, είναι χειρότερο ή στη καλύτερη, ισοδύναμο! Kαι ακόμη και το επιχείρημα της φθήνιας, αναλογιζόμενοι την τιμή που είχε αρχικά το bandit στα 8500+ και όχι την προσφορά για 2 μήνες στα 6000, με την λογική του ''ριχνω λεφτά για να παρει δύναμη και να χάσω βάρος'' ... το ακυρώνεις σαν προτέρημα!!!

Κι άντε, εγώ ''δυσκολεύομαι να καταλάβω'' αυτό που λές. Σου απαντάω σε όλα αυτά που λές, αλλά αυτά είναι ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ σε σχέση με την ερώτησή μου στην οποία διακριτικά μεν, σαφέστατα δε, αποφεύγεις να απαντήσεις. Και να στη ξαναθυμίσω: Ποιός ο λόγος, (αν δεν μπορείς να μου πείς ακριβώς, πές μου έστω στο περίπου!) να δώσει κάποιος ένα σκασμό χρήματα, για να επέμβει τόσο σε μια μοτοσυκλέτα, που... είναι φτιαγμένη με διαφορετικό γνώμονα απο τα γκάζια!

Υ.Γ. Στα + του bandit βάζω ΚΑΙ την κατανάλωση σε σχέση με το fazer με την διαφορά οτι αν ένα bandit κινηθεί με τις ταχύτητες που αρέσκεται ένα fazer να κινηθεί, θα κάψει εξίσου πολύ. Μη ξεχνάμε οτι είναι 250 κυβικά παραπάνω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αστο. Μπορει να ειναι ss αλλα... Δε παυει να παραμενει 600ρι. Μεσα στη πολη παιζει το πολυ 7 ενω σε μικτη βολτα δουλεμενο και εθνικη και στροφες και ψηλα και μεσαια... φιλε 6 λιτρα και κατι καιει! Αν το παω εντελως χαλαρα παιζει 5μιση ισως και λιιιγο παρακατω. Ομως σερνετε.απλα μετακινησε λεμε!Δουλεμενο μονο απο 10000 και πανω πρεπει να πιανει γυρω στα 8μιση βαρια αλλα με το παγουρακι που εχει για ντεποζιτο αυτο σημαινει πολυ μικρη αυτονομια. Παντως μεσα στη πολη ποτε δε εχει αναψει λαμπακι πριν τα 170 χλμ.

Με έχεις μονο στην πόλη. Με σύρσιμο κροταλία έγραψα 4,9 lt/100χλμ. Επίσης τα 6,3 που έχω μεικτά (λεπτομέρειες για καταναλωση στο λινκ) τα καίω είτε μονός και άδειος, είτε διπλός και άδειος, είτε διπλός και φορτωμενος, είτε μονός και φορτωμένος. Και αυτό γιατί θα κινηθώ άνετα με 2 σχεσεις πανω ανεξαρτήτως στροφών και βάρους.

6500 απο τον Ιουλιο, αλλα το μηχανακι το εχω μονο για βολτες με τους βορειοκαγκουρες, καθημερινες αμαξακι-σκουτερακι (αν και αυτο εχει 1500 χλμ σε 20 μηνες.

ps. Εχω ηδη βαλει τελικο delkevic χι, χι, χι, μα τι καγκουρας θεε μου !!!

Όταν θελησεις να το πουλήσεις στειλε ενα μνμ, θα είναι ακόμα άψογο όταν σε 18 χρόνια βγάλει ο γιος δίπλωμα.

Γιατί να μη πάρει κάποιος εξαρχής ένα fazer 1000 ας πούμε που είναι όλα αυτά μαζι?! Αυτή είναι η ερώτησή μου!

fz1000 :puke:

:lol: :lol: :lol:

Εδώ σου απάντησε αλλος και εσύ ταυτόχρονα. Και επειδη γνωριζεις τις αναγκες μου, ψηφιζω δαγκωτο bandit

sorry παιδες αλλα εγω θα προτιμουσα την γαματη αναρτηση και τα καλυτερα φρενα.

2824631570096750230S600x600Q85.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα