saLLy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2007 Nikkor 18-55 mm f 3.5-5.6 βασικα εχω μονο το φακο που ειχε στο kit -μηχανη/φακο/τσαντα- αλλα πρεπει (9ελω!!!) να παρω κ ευρυγωνιο/τηλεφακο καποια στιγμη αλλα δεν βρισκω sponsors!!!! αχαχαχαχαχα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paramedicgf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2007 Θα σου πρότεινα κι εγώ τη νίκον μιας και με τη D70 μεχρι στιγμής ότι και ναχω κάνει βρε μέχρι και στα 40 μέτρα κάτω απτο νερό τη βουτάω ..τίποτις 3 χρόνια και έχει γυρίσει όλο τον κόσμο με αεροπλάνα με βαπόρια με πλοία,,στη μηχανή φυσικά... εκεί...φτού μη τη ματιάσω...άντε 3 μερες ακόμη για την έκθεση..άλλη μια 2,000 φωτό σε μια μερα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2007 να πω κατι σχετικα ασχετο?(καλα τι ατακα πεταξα...) τις ψυφιακες φωυογραφικες τις εχω αντιπαθησει οσο δε παει απο τοτε που ειχα παει διακοπες ενα καλοκαιρακι..ειχα τραβηξει περιπου 200/250 και με ενα μαγικο τροπο τα εφτυσε η καρτα μνημης και γινανε καπνος οι φωτογραφιες... παιζει να ειμαι και ο 1 ενας στους 100 που ακομα χρησιμοποιω μια olympus 15ετιας... :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2007 να πω κατι σχετικα ασχετο?(καλα τι ατακα πεταξα...) τις ψυφιακες φωυογραφικες τις εχω αντιπαθησει οσο δε παει απο τοτε που ειχα παει διακοπες ενα καλοκαιρακι..ειχα τραβηξει περιπου 200/250 και με ενα μαγικο τροπο τα εφτυσε η καρτα μνημης και γινανε καπνος οι φωτογραφιες... παιζει να ειμαι και ο 1 ενας στους 100 που ακομα χρησιμοποιω μια olympus 15ετιας... :lol: :lol: Καλα το εχουμε καταλαβει ολοι οτι εισαι ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΥΛΑΔΙ σε ολα ..... :P :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2007 .. πρεπει (9ελω!!!) να παρω κ ευρυγωνιο/τηλεφακο καποια στιγμη αλλα δεν βρισκω sponsors!!!! αχαχαχαχαχα!!! Εδω ειναι ενα θεμα...για πολλους :lol: :lol: μέχρι και στα 40 μέτρα κάτω απτο νερό τη βουτάω .. με ΤΙ θηκη και απο ΠΟΥ;Γιατι με ενδιαφερει αυτο... ;) παιζει να ειμαι και ο 1 ενας στους 100 που ακομα χρησιμοποιω μια olympus 15ετιας... :lol: :lol: Κι ομως...διαβασα προσφατα μια ερευνα κατα την οποια 8 στους 10 επαγγελματιες φωτογραφους εμμενουν στο φιλμ παρα την ψηφιακη πραγματικοτητα,την οποια και παραδεχονατι και οι ιδιοι... ;) ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ...ξερει κανεις σε ποια τιμη παιζει να την παραγγειλω απο ιντερνετ;...για την D40X λέω... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2007 Κι ομως...διαβασα προσφατα μια ερευνα κατα την οποια 8 στους 10 επαγγελματιες φωτογραφους εμμενουν στο φιλμ παρα την ψηφιακη πραγματικοτητα,την οποια και παραδεχονατι και οι ιδιοι... ;) που ειναι αυτοι ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2007 που ειναι αυτοι ???? Κι εγω ετσι σκεφτηκα μολις το διαβασα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2007 Κι εγω ετσι σκεφτηκα μολις το διαβασα... αλλά μετα ειπα οκ φωτογραφοι ειναι κατι θα ξερουν παραπανω ;) Έρευνα της Kodak δείχνει πως επαγγελματίες φωτογράφοι παραμένουν πιστοί χρήστες του φιλμ ::.. Περισσότεροι από τα ¾ των φωτογράφων που ρωτήθηκαν, συνεχίζουν να χρησιμοποιούν φιλμ, ακόμη κι αν είναι υποστηρικτές της ψηφιακής τεχνολογίας. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και στην οποία συμμετείχαν 9.000 επαγγελματίες φωτογράφοι, έδειξε πως το φιλμ παραμένει αναπόσπαστο εργαλείο της δουλειάς τους με το 75% των φωτογράφων να δηλώνουν πως θα συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν, ακόμη κι αν κάποιοι είναι υποστηρικτές της ψηφιακής τεχνολογίας. Παρόμοια έρευνα με αυτή της Kodak στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, διεξήχθη και στην Ευρώπη, καθρεφτίζοντας παρόμοια αποτελέσματα, όπου περισσότεροι από τα 2/3 των επαγγελματιών φωτογράφων απάντησαν πως θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν φιλμ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Αμερικάνικης έρευνας, περισσότεροι από τα 2/3 (68%) των επαγγελματιών φωτογράφων προτιμούν τα αποτελέσματα που δίνουν τα φιλμ από αυτά που αποδίδει η ψηφιακή τεχνολογία για διάφορους λόγους, όπως: · Το φιλμ καταφέρνει να συλλαμβάνει περισσότερες πληροφορίες σε μεσαία και μεγάλα format φιλμ (48%), · Δημιουργεί ένα παραδοσιακό φωτογραφικό στιλ (48%), · Συλλαμβάνει σκιές και τονίζει τις λεπτομέρειες (45%), · H ευρεία γεωγραφική έκταση του φιλμ (42%) και, · Παρέχει δυνατότητα αρχειακής αποθήκευσης (38%). πηγη:Sound Vision magazine Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2007 οκ η kodak την δουλεια της κανει , ειναι η αμεσα θιγομενη εταιρια και προσπαθει να κρατησει το φιλμ ζωντανο Η πρακτικη ειναι αλλιως Για παραδειγμα …στα φιλμ η μεγαλη αγορα ειναι στον ερασιτεχνικο τομεα…που εκει εχει χασει κατα κρατος. οσο για τους επαγγελματιες μερα με την μερα εγκαταλειπουν το φιλμ για πολους και διαφορους λογους …οπως ειναι ο χρονος , το κοστος και την χρηστικοτητα. Για παραδειγμα στο τομεα ρεπορταζ ανα το κοσμο δεν χρησιμοποιουνε φιλμ εδω και μια 5 ετια το λιγοτερο. φιλμ χρησιμοποιουνε ακομα σε μερικα στουντιο οπως και σε διαφημιστικες φωτογραφησεις και αυτο τεινει πια να χανετε μιας και οι ψηφιακες εχουν φτασει σε επιπεδο πολυ υψηλο και δεν υπαρχει λογος να συνεχισουν να εχουν τοσο μεγαλο χρονοβορο κοστος. Εδω στην ελλαδα αν εξαιρεσεις ενα ποσοστο φωτογραφων που χρησιμοποιουν ακομα φιλμ για γαμους βαπτισεις ολοι σχεδον οι υπολοιποι χρησιμοποιουν ψηφιακες μηχανες. Εγω για παραδειγμα εχω να τραβηξω φιλμ απο το 2001. Αυτο που πραγματικα μερικοι χρησιμοποιουν ακομα ειναι το slide γιατι εχει μια ποιοτητα που ακομα το ψηφιακο δεν μπορει να καλυψει …αλλα αυτο ειναι σε σπανια επιπεδα Δεν ειναι τυχαιο που η kodak ηταν η πρωτη εταιρια που σταματησε την ερευνα και εξελιξη των φιλμ και ακολουθησαν ολες οι αλλες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2007 Αληθευει οτι μια αναλογικη φψτογραφικη οπως πχ η Canon EOS500D που ειχα,συγκριτικα με μια ψηφιακη,αν μπορουμε να κανουμε αντιστοιχιση κατα μια εννοια,μπορει να λεχθεί οτι εχει ικανοτητα να αποτυπωσει μια φωτογραφια σαν μια ψηφιακη της ταξης των 12Mpxls;;; Και σιγουρα αυτο που λες οτι "σιγα-σιγα αποσυρεται η αναλογικη" ετσι ισχυει,αν και προσωπικα γουσταρα πολυ την αναλογικη,ακομα και ως διαδικασια,απο το πρωτο κλικ εως να φτασει η φωτο στα χερια μου.Ομως η ραγδαια εξελιξη αυτων των Dslr δεν αφηνει και πολλα περιθωρια παρα μονο να χαρακτηριστει η αναλογικη εποχη ως "ρετρορομαντικη αναμνηση" και οχι αδικως για πολλους λογους... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2007 πηγη:Sound Vision magazine Την ιδια ειδηση, ειχε στο εισαγωγικο σημειωμα του το περιοδικο "Φωτογραφος" της Καθημερινης, του τελευταιου Σαββατου, αλλα δεν μιλαει για την Αμερικανικη μονον αγορα.. οκ η kodak την δουλεια της κανει , ειναι η αμεσα θιγομενη εταιρια και προσπαθει να κρατησει το φιλμ ζωντανο ....... Δεν ειναι τυχαιο που η kodak ηταν η πρωτη εταιρια που σταματησε την ερευνα και εξελιξη των φιλμ και ακολουθησαν ολες οι αλλες. Πως ταιριαζει η μια προταση με την αλλη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2007 Την ιδια ειδηση, ειχε στο εισαγωγικο σημειωμα του το περιοδικο "Φωτογραφος" της Καθημερινης, του τελευταιου Σαββατου, αλλα δεν μιλαει για την Αμερικανικη μονον αγορα.. Πως ταιριαζει η μια προταση με την αλλη? η Kodak σταματησε την ερευνα και την εκεληξη , δεν σταματησε την παραγωγη φιλμ τι ακριβως δεν καταλαβες ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2007 Η ιδια εταιρεια, εχει απολυσει πανω απο 40.000 υπαλληλους, και δεν δινει πια καμμια, εμφαση στο film, κατα δηλωσεις των "υπευθυνων" της.. Δεν νομιζω οτι κανει πληρωμενες ερευνες, για να "ξεστοκαρει".. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2007 Η ιδια εταιρεια, εχει απολυσει πανω απο 40.000 υπαλληλους, και δεν δινει πια καμμια, εμφαση στο film, κατα δηλωσεις των "υπευθυνων" της.. Δεν νομιζω οτι κανει πληρωμενες ερευνες, για να "ξεστοκαρει".. μα δεν ειπα εγω οτι ειναι ερευνα στημενη ...ειπα οτι η kodak ενδιαφερετε για το φιλμ και κανει ερευνες ...αλλιως δεν εχει καμια ουσια αυτη η ερευνα .... ΥΓ. πιες ενα καφε πρωι πρωι ρε .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2007 Έρευνα της Kodak δείχνει πως επαγγελματίες φωτογράφοι παραμένουν πιστοί χρήστες του φιλμ ::.. οκ η kodak την δουλεια της κανει , ειναι η αμεσα θιγομενη εταιρια και προσπαθει να κρατησει το φιλμ ζωντανο Δεν νομιζω οτι κανει πληρωμενες ερευνες, για να "ξεστοκαρει".. μα δεν ειπα εγω οτι ειναι ερευνα στημενη ...ειπα οτι η kodak ενδιαφερετε για το φιλμ και κανει ερευνες ...αλλιως δεν εχει καμια ουσια αυτη η ερευνα .... Πινω! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2007 Πινω! :P ΛΗΓΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ...ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnkont 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2007 Αν ενδιαφέρεσαι για τιμή ρίξε μια ματιά εδώ http://www.adorama.gr/eshop/details.php?la...&prview=tbl είναι η καλύτερη τιμή που έχω βρει και εντός και εκτός Ελλάδας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tds8 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2007 http://cgi.ebay.ie/NEW-NIKON-10-2MP-D40X-S...1QQcmdZViewItem Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2007 Καλα το εχουμε καταλαβει ολοι οτι εισαι ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΥΛΑΔΙ σε ολα ..... :P :D :D ΚΟΥΛΑΜΑΡΑ ROCKS ΛΕΜΕ :_rock-on :_rock-on:: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saLLy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2007 (τροποποιήθηκε) ξανα χαιρετω! οταν αγορασα την nikon d40x, μετα απο ερευνα αγορας κατεληξα οτι η πιο καλη προσφορα ηταν (τοτε) το πακετο του eshop.gr, εδινε μαζι φακο κ τσαντα, οποτε τσεκαρε κ εκει! ...και αν το ειχες αποφασισει 3 μηνες νωριτερα 9α επαιρνες και 90ευρο cashback απο nikon (ε, ατυχια!).... p.s. οσο για μια αλλη ερευνα που λετε,.. οντως πολλοι εχουν ακομα ερωτα με τις αναλογικες... κι εγω συμφωνω!!!! ακομα κουβαλαω μια minolta 500si super μαζι!!! οπως και να χει, πρωτος ερωτας,.. και η αγωνια της εμφανισης δεν μπορει να αντικαταστα9ει με καμια ευκολια!!!! το καλο με την nikon d40x ειναι οτι μου 9υμιζει πολυ την αναλογικη καμερα,.. στην συμπεριφορα της!!! αλλο ενα + αυτο!!! να πω μεγειες και καλοταξιδη? ? χεχε! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 26 , 2007 από τον saLLy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2007 (τροποποιήθηκε) το καλο με την nikon d40x ειναι οτι μου 9υμιζει πολυ την αναλογικη καμερα,.. Βρε λες να λειτουργει υποσυνηδειτα;..... :huh: Η αναλογικη μου... Canon EOS500D και η μελλουσα... NikonD40X Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 26 , 2007 από τον mAthosalas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saLLy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2007 χααχχαχαχαχαχα@!!!@@@ αυτα ειναι!!! ειδικα με την EOS500 μοιαζει πολυ στο χειρισμο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες