OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 (τροποποιήθηκε) Κανω "βολτες" απο websites εταιρειων και οπως εκανα βολτα προχθες βλεπω το εξης, να αναφερει η Dainese στο "Store Locator" τα σκόπια σαν Μacedonia,λοιπον ξανασκεφτειτε το οσοι θα παρετε Dainese,εγω δεν θα αγορασω τιποτα ποτε αμα δεν αλλαξουν το ονομα, η θα βαλουν σκόπια το ονομα της σελιδας η φράγκο απο μενα δε θα παρουν,να'ναι καλα η Spidi,η Bering,η Colori... http://www.dainese.com/eng/store_locator.asp info@dainese.com Και για οσους ειναι ευαισθητοι στο θεμα της Μακεδονιας μπορειτε να στειλετε email να τους πειτε οτι δεν θα αγορασετε ξανα Dainese,και στην Ελλαδα εχει μεγαλες πωλησεις η Dainese αλλα δεν το σεβαστηκαν,καλα εκανα και πηρα Bering!!! BERING Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2007 από τον OrEsTiS82 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 Το μποίκοτάζ είναι ένα ισχυρό όπλο του καταναλωτή στις μάρκες που δεν γουστάρει.. Είναι ενδιαφέρον το θέμα που ανέδειξες πάντως, σημαίνει πως έχουν καλές σχέσεις με την αντιπροσωπεία στo FYROM??? Ο καθένας ας περνάει τα μηνύματα του στην καθημερινότητα του.. Ωραίος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vampire 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 Ντροπη και αισχος εχω μονο να πω!!!! :ranting3: :shoot: :ranting: Οκ καταλαβαινω οτι τα θεματα εξωτερικης πολιτικης ειναι λεπτα αλλα αμα δεν κανουμε κατι παραπανω απο αυτα που κανουμε τωρα θα μας καβαλησουν τελειως κ μετα θα φαμε να μην πω τι ακομα κ να ζηταμε να αλλαξουν το ονομα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 Δεν νομιζω οτι ειναι λογικη αυτη ρε παιδια, δεν θα παρω τα καλυτερα μπουφαν, ειδικα στα δερματινα για αυτο το λογο; Η εταιρεια δεν κανει οτι θελει, ετσι ειναι αναγνωρισμενα τα Σκοπια ετσι τα γράφει, δηλ στα ποδοσφαιρακια (fifa κτλ) που σαν ομαδα λεγεται Macedonia; Για το θεμα μαΐμου τι να πω, αν καποιος γουσταρει να αγοραζει μαΐμου προΐοντα δικο του θεμα. Αλλα μην λεμε οτι θελουμε για την καλυτερη εταιρεια στην δερματινη ενδυμασια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 Παιδια μην τα αφηνουμε να περνανε ετσι τα θεματα, καντε το paste και σε αλλα forums και στειλτε και εσεις email,εγω ηδη τους εστειλα πριν λιγο στο info@dainese.com και τους εδειξα και την φωτο με το ωραιο μου Bering Μπουφαν μου και τους δουλευα, τους λεω εχω βρει και κατι γαντακια 75 ευρω της Bering καταπληκτικα. Να τους δωσουμε ενα μεγαλο μαθημα να δειτε πως θα το αλλαξουν το ονομα,να παρουμε και τηλ και στην αντιπροσωπεια εδω να τους ζαλησουμε. Λεφτα τους σκαμε, 300αρες 400αρες,500αρες euro,δεν θα μας περνανε και για μ@λ@κες! H DAINESE ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ καλη εταιρεια αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα μας προσβαλλουν κιολας οταν βοηθανε ετσι τους κλεφτες σκοπιανους να κλεβουν την ιστορια μας, υπαρχουν και αλλες μαρκες να αγορασουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 bering colori forever... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yotis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 Καλα ολος ο κοσμος Μακεδονια τα λεει... Η Dainese σας πειραξε? ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 Δεν νομιζω οτι ειναι λογικη αυτη ρε παιδια, δεν θα παρω τα καλυτερα μπουφαν, ειδικα στα δερματινα για αυτο το λογο; Η εταιρεια δεν κανει οτι θελει, ετσι ειναι αναγνωρισμενα τα Σκοπια ετσι τα γράφει, δηλ στα ποδοσφαιρακια (fifa κτλ) που σαν ομαδα λεγεται Macedonia; Για το θεμα μαΐμου τι να πω, αν καποιος γουσταρει να αγοραζει μαΐμου προΐοντα δικο του θεμα. Αλλα μην λεμε οτι θελουμε για την καλυτερη εταιρεια στην δερματινη ενδυμασια. +1 Θανο! αν ειναι ετσι θα κοψω να αγοραζω πολλα αλλα προιοντα που η εταιρια τους αναγνωριζει ως Μακεδονια τα Σκοπια.. Μηπως δεν φταινε οι εταιριες αλλα η δικη μας μερια γι αυτη την καταντια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 Η εταιρεια δεν κανει οτι θελει, ετσι ειναι αναγνωρισμενα τα Σκοπια ετσι τα γράφει, δηλ στα ποδοσφαιρακια (fifa κτλ) που σαν ομαδα λεγεται Macedonia; Θανο επειδη τα ποδοσφαιρακια τα εχω "σπουδασει" απο το 1998 η EA SPORTS ονομαζε τα σκοπια στο FIFA98 "Macedonia",πριν καν τα αναγνωρισουν μερικες χωρες,οποτε ειναι και θεμα εταιρειας το πως θα τους ονομασουν, τοσους αιωνες "σκοπια" τα ελεγαν,τωρα αμα ειναι ετσι να λεγομαι και εγω Μεγας Αλεξανδρος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
birichino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 (τροποποιήθηκε) παιδια ενταξη συγουρα ειναι πολυ καλη ιδεα να στηλουμε ενα email.. γιατι μας πειραζει που οι βαρβαροι θελουν να γεινουν ελλινες!? κακο ειναι αυτο ? πιστευω πως απο τιν μερια της ελλινικης κυβερνισεις, μπορουσε να κανει πιο εξυπνους χειρισμους κ να εκμεταλευτει το γεγονος... αλλα θα μου πεις εδω αλλα δεν μπορουνε να κανουνε σωστα αυτο τους μαρανε? κ κατι ακομα ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΙΝ ΕΥΡΩΠΗ Κ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΞΗ ΣΚΩΠΙΑ! ΟΛΟΙ ΜΑΤΣΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ! κ εχω γνωρισει μια σκωπιανη κοπελα, στη n.y. ειναι πανιψηλες, πανεμορφες, με μεγαλα βιζια! κ τελιες αναλογιες ειναι ΘΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣ!! ειναι! --------> Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2007 από τον birichino Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 Με προπαγανδα εχουν καταφερει οι σκοπιανοι να κλεψουν την ιστορια σας, τωρα αμα δεν σας ενοχλει μερικους δεν πειραζει, αμα δεν κοιμομασταν ορθιοι τοσο καιρο και κυνηγουσαμε τις εταιρειες θα βλεπατε εαν θα εγραφαν τα σκοπια Μακεδονια. Εγω εστειλα email εσεις αφηστε το να περασει και αυτο ετσι.. . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vampire 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 Και επειδη δλδ το λεει ολος ο κοσμος?Μας πειραξε ΚΑΙ η Dainese!!! Απο καπου ξεκινας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 Δεν νομιζω οτι ειναι λογικη αυτη ρε παιδια, δεν θα παρω τα καλυτερα μπουφαν, ειδικα στα δερματινα για αυτο το λογο; Η εταιρεια δεν κανει οτι θελει, ετσι ειναι αναγνωρισμενα τα Σκοπια ετσι τα γράφει, δηλ στα ποδοσφαιρακια (fifa κτλ) που σαν ομαδα λεγεται Macedonia; Για το θεμα μαΐμου τι να πω, αν καποιος γουσταρει να αγοραζει μαΐμου προΐοντα δικο του θεμα. Αλλα μην λεμε οτι θελουμε για την καλυτερη εταιρεια στην δερματινη ενδυμασια. Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.. Τα νήματα τα κινεί το χρήμα σε αυτό το πλανήτη.. Στην αγορά της μοτοσυκλέτας η Ελλάδα έχει απο τις μεγαλύτερες αγοραστικές δυνάμεις στην Ευρώπη.. Ο καθένας ας κρίνει που δίνει τα λεφτάκια του και ποιους πληρώνει.. Ο καθένας μπορεί να περνάει μηνύματα έστω και μικρά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 Οσοι εχουν ευαισθησιες και θελουν να εχουν την συνειδηση τους ησυχη (περιμενω ειδικα και απο την Βορεια Ελλαδα) στειλτε email να τους πειτε δυο λογακια,στειλτε και photos απο τα dainese μπουφαν σας και πειτε τους οτι ειναι τα τελευταια που αγοραζετε δυστυχως (γιατι ειναι κορυφαια μαρκα). P.S: Plz Moderators πως θα γινει να εμφανιστει το dainese@info.com ? Ποσοι σκοπιανοι εχουν μηχανη και ποσα μπουφαν Dainese πωλουνται στο μικρο "κρατος" των σκοπίων και ποσα στην Ελλαδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vampire 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 Ρε παιδια μηπως ειναι καλυτερα να στειλουμε στο αλλο mail απο κατω που εχει κ λεει "for advices and suggestions about this site"???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 Ναι η στειλτε το και στα δυο, και στο info και στο suggestions... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.. Τα νήματα τα κινεί το χρήμα σε αυτό το πλανήτη.. Στην αγορά της μοτοσυκλέτας η Ελλάδα έχει απο τις μεγαλύτερες αγοραστικές δυνάμεις στην Ευρώπη.. Ο καθένας ας κρίνει που δίνει τα λεφτάκια του και ποιους πληρώνει.. Ο καθένας μπορεί να περνάει μηνύματα έστω και μικρά.. Δικαιωμα σου ειναι να διαφωνεις και καλα κανεις ΑΛΛΑ, να "περασω μυνηματα" με κατι που εχει να κανει με την σωματικη μου ακεραιοτητα να μου λειπει, και δεν νομιζω αυτο να ειναι "μικρο" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 Ας βαλουν οι moderators τα email εδω και οποιος θελει ας στειλει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 (τροποποιήθηκε) να "περασω μυνηματα" με κατι που εχει να κανει με την σωματικη μου ακεραιοτητα να μου λειπει προσφατα με γλειτωσαν απο τα χειροτερα... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2007 από τον Ouzo Power Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 Θανο εαν σ'αρεσουν πολυ τα Dainese καλα κανεις,αλλα για την χωρα σου θα μπορουσες να στειλεις ενα email διαμαρτυριας και να τους πεις οτι εισαι χρονια πελατης της Dainese και δυσαρεστηθηκες με αυτο που γραφουν. Αν αισθανεσαι ασφαλεια με τα Dainese δεν σου ειπαμε να μην παρεις,και αλλες μαρκες στα ιδια επιπεδα ειναι,χθες δοκιμαζα φιλου το Dainese και ηταν ακριβως το ιδιο μπουφαν με το δικο μου,τα ιδια πλαστικα με το Bering μου. Η μιση Ελλαδα Dainese φοραει, δεν ειπαμε να μην παρεις εφοσον αισθανεσαι ασφαλης,αλλα ενα email δεν θα ηταν ασχημο εαν στελναμε να τους εκφρασουμε την δυσαρεσκεια μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos514 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 το θέμα , δεν είναι να μην αγοράζουμε τα προϊόντα τους μονο, το θέμα είναι να τους κάνουμε γνωστό , οτι αυτή η αντιμετώπιση , μας ενοχλεί , και για ΑΥΤΟ δεν θα αγοράζουμε !!! Ας πάρουν μερικές χιλιάδες ( λέμε τώρα ) εμαιλ διαμαρτυρίας , και βλέπουμε ... Εγω θα στείλω πάντως . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 κουβεντα να γινεται πάλι ετσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enigma 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 Καλα οι Σκοπιανοι κανουν <<καλα>> την δουλεια τους και εχουν πετυχει ΠΑΑΑΑΑΑρααα πολα στον στοχο τους ....Ντοκυμαντερ στην ΕΤ1 παραγωγης 1983!!! και τελειωνε λεγοντας οτι η παραγωγη εγινε στην MACEDONIA και λεμε απο το 83 τωρα ...Αν και προσωπικα ΔΕν νομιζω οτι κατι θα βγει απο το e-mail που λεει ο φιλος ο Ορεστης ... απο το να καθομαστε με σταυρωμενα χερια κακο ΔΕΝ ειναι ...Καποια στιγμη πρεπει να φανει η αγανακτηση μας με καποιο τροπο.Το θεμα δυστηχως ειναι ομως .... ΑΝ ηταν να κανουμε κατι θα επρεπε να βαλουμε στο μυαλο μας ΟΛΗ την Αμερικη (που χαλαρα τους υποστιριζει) και ενα τεραστιο μερος της Ευρωπης ...Για να μην αναφερω οτι και η καθε Ιαπωνεζικη εταιρια μιας και ειναι οι περοσσοτερες με Αμερικανικα κεφαλαια .... Τι να πρωτοαναφερω που ΔΕΝ θα επρεπε να αγωραζουμε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 λοιπον ξανασκεφτειτε το οσοι θα παρετε Dainese, Και για οσους ειναι ευαισθητη στο θεμα της Μακεδονιας μπορειτε να στειλετε email να τους πειτε οτι δεν θα αγορασετε ξανα Dainese,και στην Ελλαδα εχει μεγαλες πωλησεις η Dainese αλλα δεν το σεβαστηκαν,καλα εκανα και πηρα Bering!!! Θανο εαν σ'αρεσουν πολυ τα Dainese καλα κανεις,αλλα για την χωρα σου θα μπορουσες να στειλεις ενα email διαμαρτυριας και να τους πεις οτι εισαι χρονια πελατης της Dainese και δυσαρεστηθηκες με αυτο που γραφουν. Αν αισθανεσαι ασφαλεια με τα Dainese δεν σου ειπαμε να μην παρεις,και αλλες μαρκες στα ιδια επιπεδα ειναι,χθες δοκιμαζα φιλου το Dainese και ηταν ακριβως το ιδιο μπουφαν με το δικο μου,τα ιδια πλαστικα με το Bering μου. Το θεμα ποιοτητας ας το αφησουμε καλυτερα γιατι εχω και Bering και Dainese, καμια σχεση στα δερματινα Η μιση Ελλαδα Dainese φοραει, δεν ειπαμε να μην παρεις εφοσον αισθανεσαι ασφαλης,αλλα ενα email δεν θα ηταν ασχημο εαν στελναμε να τους εκφρασουμε την δυσαρεσκεια μας. Αλλο το να εκφρασω δυσαρεσκεια αλλο να μου λες να μην παρω ξανα Dainese, γιατι στο πρωτο ποστ αυτο μου λες και σου απαντησα οτι δεν ειναι λογικη αυτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 Καλα οι Σκοπιανοι κανουν <<καλα>> την δουλεια τους και εχουν πετυχει ΠΑΑΑΑΑΑρααα πολα στον στοχο τους ....Ντοκυμαντερ στην ΕΤ1 παραγωγης 1983!!! και τελειωνε λεγοντας οτι η παραγωγη εγινε στην MACEDONIA και λεμε απο το 83 τωρα ...Αν και προσωπικα ΔΕν νομιζω οτι κατι θα βγει απο το e-mail που λεει ο φιλος ο Ορεστης ... απο το να καθομαστε με σταυρωμενα χερια κακο ΔΕΝ ειναι ...Καποια στιγμη πρεπει να φανει η αγανακτηση μας με καποιο τροπο.Το θεμα δυστηχως ειναι ομως .... ΑΝ ηταν να κανουμε κατι θα επρεπε να βαλουμε στο μυαλο μας ΟΛΗ την Αμερικη (που χαλαρα τους υποστιριζει) και ενα τεραστιο μερος της Ευρωπης ...Για να μην αναφερω οτι και η καθε Ιαπωνεζικη εταιρια μιας και ειναι οι περοσσοτερες με Αμερικανικα κεφαλαια .... Τι να πρωτοαναφερω που ΔΕΝ θα επρεπε να αγωραζουμε..... πες τα χρυσοστομε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες