unknown 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2007 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα παιδιά, Κατ'αρχάς συγνώμη αν γράφω σε λάθος μέρος. Λοιπόν τον Ιανουάριο κλείνω τα 16 και σκέφτομαι να βγάλω δίπλωμα για 50άρι. Αυτό βέβαια δε σημαίνει οτι θα οδηγάω μηχανάκι 50 κυβικών γιατί όλοι μου λένε οτι αν βρεθώ σε ανηφόρα και ειδικά με δυκαβαλιά μάλλον θα πρέπει να σπρώξω. Έτσι λοιπόν θέλω να πάρω ενα 125άρι μηχανάκι αλλά μου αρέσουν πάρα πολύ η CBR 125 και η VESPA LX 125 (καμιά σχέση το ένα με το άλλο βέβαια αλλά τέσπα). Από τεχνικά και τέτοια δεν είμαι πολύ καλός. Απλά θέλω να μου πείτε ποιό να διαλέξω. Ποιό είναι πιο καλό μηχανάκι και πιο δε θα με κάνει να μετανιώσω που το πήρα? Επίσης, για να βγάλω δίπλωμα για 50άρι με τί μηχανάκι πρέπει να πάω? Εννοώ με ταχύτητες ή αυτόματο? Πόσο κοστίζει για δίπλωμα? Και κάτι άλλο. Γιατί να μην μπορούμε να βγάλουμε δίπλωμα για 125 από τα 16? Έλεος. Τί τους κόφτει δηλαδή? Στην Αμερική στα 16 βγάζουν για αυτοκίνητο... Ευχαριστώ Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 15 , 2007 από τον unknown Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
acc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2007 ΣΤΗ ΘΈΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ VESPA LX . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2007 Στην Αμερική πίνεις αλκοόλ μετα τα 21 ενώ Ελλάδα 17. Vespa LX ψηφίζω εγώ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Plagiasto arni 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2007 καλησπέρα και από μένα , Αν θες ένα entry bike για να πάρεις πιο μετά μηχανή CBR125 , ή στα ίδια κυβικά αλλά πιο x-treme , Derbi GPR125 και Aprilia 125RS (δίχρονα με αρκετό γκάζι). Αν ο σκοπός σου είναι απλά να εξυπερετήσε πάρε Vespa . B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
odontiatros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2007 Λοιπόν τον Ιανουάριο κλείνω τα 16 και σκέφτομαι να βγάλω δίπλωμα για 50άρι. . ρε man εγω θα σου ελεγα να παρεις ενα πενηνταρι και να αφησεις για λιγο τα 125αρια...συμφωνω οτι δεν θα σου πεσουν τα μαλλια απο τισ επιταχυνσεις αλλα σιγουρα θα κανεις την δουλεια σου και μην ξεχνας οτι απο την στιγμη που θα κυκλοφορισεις πρωτη φορα μηχανακι και γενικα μεσω μετακινησης θα την κανεις την μαμακια σου και τοτε θα θελεις να εισαι νομικα οκ! μην ξεχνας οτι παιζουν ομορφα πενηνταρια με επιδοσεις 125...οπω : 1) aprilia rs50 (το ειχα και ακομα θα ηθελα να το εχω..) 2) gagiva mito (πολυ ομορφο ..οχι μονο το τελευταιο μοντελο αλλα ΟΛΑ τα προηγουμενα) 3) και ενα gillera που δεν θυμαμαι το ονομα του λυσεις υπαρχουν .. η επιλογη δικη σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2007 ρε man εγω θα σου ελεγα να παρεις ενα πενηνταρι και να αφησεις για λιγο τα 125αρια...συμφωνω οτι δεν θα σου πεσουν τα μαλλια απο τισ επιταχυνσεις αλλα σιγουρα θα κανεις την δουλεια σου και μην ξεχνας οτι απο την στιγμη που θα κυκλοφορισεις πρωτη φορα μηχανακι και γενικα μεσω μετακινησης θα την κανεις την μαμακια σου και τοτε θα θελεις να εισαι νομικα οκ! μην ξεχνας οτι παιζουν ομορφα πενηνταρια με επιδοσεις 125...οπω : 1) aprilia rs50 (το ειχα και ακομα θα ηθελα να το εχω..) 2) gagiva mito (πολυ ομορφο ..οχι μονο το τελευταιο μοντελο αλλα ΟΛΑ τα προηγουμενα) 3) και ενα gillera που δεν θυμαμαι το ονομα του λυσεις υπαρχουν .. η επιλογη δικη σου + 1000000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2007 Καλησπέρα παιδιά, Κατ'αρχάς συγνώμη αν γράφω σε λάθος μέρος. Λοιπόν τον Ιανουάριο κλείνω τα 16 και σκέφτομαι να βγάλω δίπλωμα για 50άρι. Αυτό βέβαια δε σημαίνει οτι θα οδηγάω μηχανάκι 50 κυβικών γιατί όλοι μου λένε οτι αν βρεθώ σε ανηφόρα και ειδικά με δυκαβαλιά μάλλον θα πρέπει να σπρώξω. Έτσι λοιπόν θέλω να πάρω ενα 125άρι μηχανάκι αλλά μου αρέσουν πάρα πολύ η CBR 125 και η VESPA LX 125 (καμιά σχέση το ένα με το άλλο βέβαια αλλά τέσπα). Από τεχνικά και τέτοια δεν είμαι πολύ καλός. Απλά θέλω να μου πείτε ποιό να διαλέξω. Ποιό είναι πιο καλό μηχανάκι και πιο δε θα με κάνει να μετανιώσω που το πήρα? Επίσης, για να βγάλω δίπλωμα για 50άρι με τί μηχανάκι πρέπει να πάω? Εννοώ με ταχύτητες ή αυτόματο? Πόσο κοστίζει για δίπλωμα? Και κάτι άλλο. Γιατί να μην μπορούμε να βγάλουμε δίπλωμα για 125 από τα 16? Έλεος. Τί τους κόφτει δηλαδή? Στην Αμερική στα 16 βγάζουν για αυτοκίνητο... Ευχαριστώ Φιλε μου, ο γιος μου ειναι στην ηλικια σου, και μου ελεγε τα ιδια! Τελικα, πειστηκε οταν του ειπα τα παρακατω! ;) ρε man εγω θα σου ελεγα να παρεις ενα πενηνταρι και να αφησεις για λιγο τα 125αρια...συμφωνω οτι δεν θα σου πεσουν τα μαλλια απο τισ επιταχυνσεις αλλα σιγουρα θα κανεις την δουλεια σου και μην ξεχνας οτι απο την στιγμη που θα κυκλοφορισεις πρωτη φορα μηχανακι και γενικα μεσω μετακινησης θα την κανεις την μαμακια σου και τοτε θα θελεις να εισαι νομικα οκ! μην ξεχνας οτι παιζουν ομορφα πενηνταρια με επιδοσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2007 Φιλαράκι, δεν ξέρω τι να πάρεις, αλλά έχεις με απόσταση το Nick με την πιο πολύ φαντασία στο MyBike. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2007 ρε man εγω θα σου ελεγα να παρεις ενα πενηνταρι και να αφησεις για λιγο τα 125αρια...συμφωνω οτι δεν θα σου πεσουν τα μαλλια απο τισ επιταχυνσεις αλλα σιγουρα θα κανεις την δουλεια σου και μην ξεχνας οτι απο την στιγμη που θα κυκλοφορισεις πρωτη φορα μηχανακι και γενικα μεσω μετακινησης θα την κανεις την μαμακια σου και τοτε θα θελεις να εισαι νομικα οκ! μην ξεχνας οτι παιζουν ομορφα πενηνταρια με επιδοσεις 125...οπω : 1) aprilia rs50 (το ειχα και ακομα θα ηθελα να το εχω..) 2) gagiva mito (πολυ ομορφο ..οχι μονο το τελευταιο μοντελο αλλα ΟΛΑ τα προηγουμενα) 3) και ενα gillera που δεν θυμαμαι το ονομα του λυσεις υπαρχουν .. η επιλογη δικη σου +1 Και προσθέτω, αφού θα είσαι παράνομος με το 125 (έτσι δεν είναι??) τί σκέφτεσαι να πα να μπλέξεις τώρα για μερικά cc!! Υπάρχουν πολύ όμορφα και δυνατά πενηνταράκια. Πάρε ένα τέτοιο και αν σου μπεί το μικρόβιο του μοτοσυκλετιστή, το αλλάζεις μελλοντικά με κάτι πιο δυνατό. Έτσι θα είσαι και νόμιμος αλλά κυρίως πιο ασφαλείς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
unknown 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2007 δηλαδή αν πάρω ένα πενηντάρι θα είμαι οκ έτσι? Αν είμαι με κάποιον φίλο μου δηλαδή και μας τύχει καμιά ανηφόρα δεν θα υπάρξει πρόβλημα λέτε ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
contes di Zante 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2007 ρε man εγω θα σου ελεγα να παρεις ενα πενηνταρι και να αφησεις για λιγο τα 125αρια...συμφωνω οτι δεν θα σου πεσουν τα μαλλια απο τισ επιταχυνσεις αλλα σιγουρα θα κανεις την δουλεια σου και μην ξεχνας οτι απο την στιγμη που θα κυκλοφορισεις πρωτη φορα μηχανακι και γενικα μεσω μετακινησης θα την κανεις την μαμακια σου και τοτε θα θελεις να εισαι νομικα οκ! μην ξεχνας οτι παιζουν ομορφα πενηνταρια με επιδοσεις 125...οπω : 1) aprilia rs50 (το ειχα και ακομα θα ηθελα να το εχω..) 2) gagiva mito (πολυ ομορφο ..οχι μονο το τελευταιο μοντελο αλλα ΟΛΑ τα προηγουμενα) 3) και ενα gillera που δεν θυμαμαι το ονομα του λυσεις υπαρχουν .. η επιλογη δικη σου Συμφωνώ και΄γώ. Άσε που σε περίπτωση μ@λ@κί@ς θα βρεθείς μπλεγμένος και εσύ αλλά ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ. Κρίμα δεν είναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2007 δηλαδή αν πάρω ένα πενηντάρι θα είμαι οκ έτσι? Αν είμαι με κάποιον φίλο μου δηλαδή και μας τύχει καμιά ανηφόρα δεν θα υπάρξει πρόβλημα λέτε ε? ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΑΝΥΣΥΧΕΙΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΙΑ ΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 50αρι ΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΠΑΡΕ ΕΝΑ 50αρι ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ...ΜΑΘΕ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ 18 ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΕΒΑΙΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΗΔΩΝΤΑΣ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΔΙΝΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2007 ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΑΝΥΣΥΧΕΙΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΙΑ ΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 50αρι ΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΠΑΡΕ ΕΝΑ 50αρι ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ...ΜΑΘΕ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ 18 ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΕΒΑΙΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΗΔΩΝΤΑΣ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΔΙΝΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ +650 Και γνώμη μου πάρε κανένα εντουράκι 50αρι. Είναι το μεγαλύτερο σχολείο για οτιδήποτε μηχανάκι και να πάρεις αργότερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpag 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2007 (τροποποιήθηκε) δηλαδή αν πάρω ένα πενηντάρι θα είμαι οκ έτσι? Αν είμαι με κάποιον φίλο μου δηλαδή και μας τύχει καμιά ανηφόρα δεν θα υπάρξει πρόβλημα λέτε ε? τον κατεβαζεις να παει με τα ποδια και αμα γουσταρει!!!!!!!!!!! σοβαρα τωρα προβλημα δεν θα χεις εδω δεν ειχαμε στην εποχη που καβαλαγαμε τα ψοφια ts ,dt kai ar 50cc και θα χεις τωρα ιδιως με τα μηχανακια που σου προτειναν παραπανω? απλα αν μπορεις μην παρεις παπι Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 15 , 2007 από τον jpag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2007 Μπορεις να ριξεις και μια ΚΑΛΗ ΜΑΤΙΑ, ΕΔΩ! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2007 εγω θα ελεγα αν δε παρεις τη βεσπα να παρεις το απριλια rs50 και νομιμος θα εισαι, και αρκετο γκαζι εχει η διχρονιλα, και ειναι μοτοσυκλετα(και οχι παππι η σκουτερ) και θα μαθεις να οδηαγας σωστα με συμπλεκτη και ειναι και μουρι...και και και... αν το αντεχει η τσεπη σου βουρ για rs 50... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2007 Φιλαράκι, δεν ξέρω τι να πάρεις, αλλά έχεις με απόσταση το Nick με την πιο πολύ φαντασία στο MyBike. !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2007 Βεσπα ! Τελος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2007 Ένα καλο 50άρι 2χρονο δεν έχει και τόσο μεγάλη διαφορά σε επιδόσεις με ένα τετράχρονο 125cc Στη Σύρο είχα για 5 μέρες ένα νοικιάρικο Piaggio Stalker και τα 80km/h τα έβγαζε και δικάβαλο Να ξέρεις πως όλα στη ζωή έχουν μια πορεία Για σένα η σωστή επιλογή είναι ένα ωραίο 50άρι τώρα για να μάθεις και για να είσαι και νόμιμος. Αν γίνει κάτι και δεν σε καλύψει η ασφάλεια λόγω του διπλώματος, εκτός οτι θα πάθεις πράγματα που δεν τα έχεις φανταστεί, μετά επειδή η ευθύνη θα καταλογιστεί στους γονείς σου σαν ανήλικος που είσαι το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσουν έναν απίστευτο πόλεμο για να μην ξανακαβαλήσεις ξανα μηχανάκι Οπότε κράνος-μπουφάν γάντια και ένα τέτοιο και είσαι μέσα στο παιχνίδι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
unknown 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2007 (τροποποιήθηκε) ρώτησα και φίλους μου αν ήταν στην θέση μου τί θα έπερναν και μου είπαν vespa με κλειστά τα μάτια. Αλλά άλλοι μου λένε οτι μετά από ένα χρόνο δεν θα μπορεί να πάει καθόλου (γενικά τα 50άρια). Τί λέτε στέκει να πάρω vespa 50cc?? Το μηχανάκι δεν το θέλω για να κάνω κόντρες ή για επίδειξη , Το θέλω απλά για να μετακινούμαι μέσα στην πόλη ξέρετε σπίτι-σχολείο, σπίτι-φροντιστήριο, βόλτες και άλλα. jpag έχεις δίκιο αλλά αμα έχω την κοπέλα μου πάνω στο μηχανάκι τί θα κάνω, θα της πώ κατέβα γιατί η μηχανάρα μου ζορίζεται? Στέκει να πάρω vespa LX 50cc -υπάρχει μόνο τετράχρονη-(είναι το μόνο scooter που μου αρέσει - για μηχανές τύπου cbr kai aprilia rs οι γονείς μου δεν με αφήνουν με τίποτα να οδηγήσω)?? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2007 από τον unknown Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2007 αμα έχω την κοπέλα μου πάνω στο μηχανάκι τί θα κάνω, θα της πώ κατέβα γιατί η μηχανάρα μου ζορίζεται? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ, ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ! ;) Στέκει να πάρω vespa LX 50cc -υπάρχει μόνο τετράχρονη-(είναι το μόνο scooter που μου αρέσει - ΣΤΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΕΚΕΙ! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpag 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2007 (τροποποιήθηκε) 1. τον κατεβαζεις να παει με τα ποδια και αμα γουσταρει!!!!!!!!!!! jpag έχεις δίκιο αλλά αμα έχω την κοπέλα μου πάνω στο μηχανάκι τί θα κάνω, θα της πώ κατέβα γιατί η μηχανάρα μου ζορίζεται? σου προτεινω το εντουρακι γιατι κατα τη γνωμη μου ειναι οτι ποιο κοντα σε μεγαλη μοτοσυκλετα.αντιδρασεις φρενα συμπεριφορα γενικα.ακομα θυμαται ο κολητος ο γιωργος πριν 15 χρονια το διπλο πλαγιασμα εξω απο το spider και πως αποφυγαμε τον ταρηφα..... θα μαθεις να οδηγας με συμπλεκτη και πιστεψε με θα εισαι ετοιμος για μεγαλητερη μοτο αργοτερα. απο το ταπεινο suzuki tsx τοτε πηγα στο yamaha fz 400 r και δεν ειχα κανενα προβλημα να προσαρμοστω! οσο για το κατεβασμα πλακα κανω αν και το χω κανει οταν το στρωνα καποτε....... ΣΤΕ... θημασε μωρο? (καλη σου ωρα) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2007 από τον jpag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vourkoufales 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2007 Απριλια αρες πενιντάρι, ή πάρε κανα σκούτεράκι σα το ενερτζι! ! ! μια χαρα πάνε! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες