NIKOS. 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 ισα ισα πληρωσα πιο πολλα λογο το οτι ανεβηκαν τα ασφαλιστρα απ οτι μου ειπε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 ισα ισα πληρωσα πιο πολλα λογο το οτι ανεβηκαν τα ασφαλιστρα απ οτι μου ειπε Την ετησια αυτη μειωση, δεν την αναφερουν, αλλα ειναι υποχρεωμενοι να την κανουν εφ'οσον την ζητησεις κατα την ανανεωση (κοινως κανουν το κοροιδο..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 τι λες τωρα??? :0 μακαρι να το βρεις...ή τουλαχιστον να παρεις την αποζημειωση που δικαιουσαι χωρις μειωσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Δεν μαρεσει καθολου .....ΠΛΑΚΑ κανω φοβερο!!!!! καλοριζικο!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Δεν μαρεσει καθολου .....ΠΛΑΚΑ κανω φοβερο!!!!! καλοριζικο!!!!!!!!!!!!!!! του το κλεψανε φιλαρακι...το συγκεκριμενο θεμα ανοιχτηκε το 2007 και ξαναηρθε στην επιφανεια για να δηλωσει ο φιλος την κλοπη του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOS. 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Την ετησια αυτη μειωση, δεν την αναφερουν, αλλα ειναι υποχρεωμενοι να την κανουν εφ'οσον την ζητησεις κατα την ανανεωση (κοινως κανουν το κοροιδο..) μιλησα με εναν ασφαλιστη και μου ειπε οτι αφου στο τελευταιο συμβολαιο εχουν ασφαλισει το ποσο των 9460 δηλαδη το αρχικο βασι τιμολογιου. τοτε γι αυτο το ποσο πρεπει να αποζημιωθω διοτι γι ααυτο το ποσο πληρωνα ασφαλιστρα . Εχω μπερδευτει παρα πολυ και δεν ξερω τι να κανω help Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Φιλικη συμβουλή απο έναν τέως διευθυντή Ασφαλιστικής Εταιρείας: "Βρές έναν καλό φίλο δικηγόρο και βάλτον να τους μιλήσει. Είναι η γλώσσα που καταλαβαίνουν και φοβούνται". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THEOD 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 μιλησα με εναν ασφαλιστη και μου ειπε οτι αφου στο τελευταιο συμβολαιο εχουν ασφαλισει το ποσο των 9460 δηλαδη το αρχικο βασι τιμολογιου. τοτε γι αυτο το ποσο πρεπει να αποζημιωθω διοτι γι ααυτο το ποσο πληρωνα ασφαλιστρα . Εχω μπερδευτει παρα πολυ και δεν ξερω τι να κανω help Φίλε μου, ΑΣΧΕΤΑ με το ποσό της ασφάλισης, εσύ θα αποζημιωθείς με την ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΞΙΑ της μηχανής....Το ασφαλιστικό όριο δηλώνει την ανώτατη δυνατή κάλυψη, δεν σημαίνει ότι πληρώνουν αυτό το ποσό - πληρώνουν ΜΕΧΡΙ αυτό το ποσό.... Το πόσο θα εκτιμήσουν την εμπορική αξία είναι ένα θέμα και εκεί θα χρειαστεί να φωνάξεις και να αγριέψεις.... Στην πράξη, επειδή πιά η εμπορική αξία των οχημάτων πέφτει πολύ και γρήγορα, πρέπει εσύ ή ο ασφαλιστής σου να αναπροσαρμόζετε προς τα κάτω κάθε χρόνο το ανώτατο όριο κάλυψης ώστε να μην είναι πιο ψηλά από την πραγματική αξία του οχήματος... Αν δεν το κάνετε και παραμένει ψηλά, απλά πληρώνεις περισσότερα ασφάλιστρα γιαυτό και οι εταιρίες "ξεχνάνε" να το αναπροσαρμόσουν αυτόματα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 KAΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Radiant 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!και ειναι και SUZUKI!!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 (τροποποιήθηκε) KAΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ !!!! ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!και ειναι και SUZUKI!!! :_thumbsup: :wacko: :wacko: (Διαβαζετε και λιγο παραπανω, ρε παιδια...) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 29 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 του το κλεψανε φιλαρακι...το συγκεκριμενο θεμα ανοιχτηκε το 2007 και ξαναηρθε στην επιφανεια για να δηλωσει ο φιλος την κλοπη του... ......ναι φιλε το ειδα μετα στο θεμα τηs κλοπηs -_- ....ρε με τουs φουστηδεs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες