Jump to content
marap

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟ TRACK DAY ΣΤΙΣ 28-10-07 ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ

Recommended Posts

κλεινω πως σου ευχομαι να το καταλαβεις αυτο που λεω και να το καταλαβεις απο συζητηση και οχι με τον "ασχημο τροπο"

Εννοείται πως την ευχή αυτή την ανταποδίδω, όχι μόνο όσον αφορά τις πίστες, αλλά οτιδήποτε!

Ας μείνουμε εκεί λοιπόν! B) Και ας προσπαθήσουμε, ο καθένας με τον τρόπο που θεωρεί καλύτερο, να διορθώσουμε αυτά που δεν μας αρέσουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

:think:

Να πω κατι ????

Αυτο βεβαια ενδιαφερει περισσοτερο το παιδι που επαθε το ατυχημα επειδη απο το φορουμ του Μοτο στο συγκεκριμενο track day , ειχαν παει αρκετα παιδια ισως - ισως λεω απο εκει βρει μια ακρη η' βρει τελος παντων καποιον που να ειδε το περιστατικο και εχει καποια βοηθεια σε οτι αλλο σκεφτεται να κανει.

Εχει γινει ποστ για το συγκεκριμενο track day , στο Μοτο και προς εκπληξη μου δεν αναφερει κανενας τιποτα για ατυχημα , ειδικα τοσο σοβαρο οπως περιγραφετε , ας το ψαξει λιγο το παιδι εκει μηπως βγαλει κατι !

Οσον αφορα τωρα τον διοργανωτη αν ψαχτειτε λιγο σε ποιο ειδικα φορουμ απο το δικο μας , οπου εχουν γινει και στο παρελθον τετοια θεματα και βγηκε και απαντησε θα δειτε ....οτι δεν βγαζεις ακρη .

Τωρα η γνωμη μου η οποια περιτη μεν αλλα..... μπαινεις σε ενα track day , γνωριζοντας σχεδον ολους τους κινδυνους και αδεια να ειναι η πιστα , απ την στιγμη που μπαινεις για να το γλεντησης να το πω , να κυνηγησης την μηχανη σου , να δεις τα ορια σου κτλ εγκυμονεί ο κινδυνος να τσακιστεις , απλα εκει δεν υπαρχουν τοσοι αστάθμητοι παραγοντες οσοι στον δρομο.

Τωρα για τα νομικα δεν μπορω να τα γνωριζω τοσο καλα , διοτι δεν ειμαι δικηγορος αλλα σιγουρα η υπογραφουλα που βαζουμε πριν μπουμε μεσα να κανουμε το κεφι μας παιζει σημαντικοτατο ρολο και οπως υπαρχουν νομικα παραθυρακια για την μια μερια,ετσι υπαρχουν και για την αλλη .....οποτε για ισοπαλια το κοβω , στην καλυτερη περιπτωση !!!

Αυτα ._

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
περαστικα στο παληκαρι....ημουν στο td την κυριακη αλλα μολις ειδα τοσο κοσμο την εκανα για επιδαυρο...

Και πολυ καλα εκανες ;)

τελικα δεν ειναι να μπαινεις με κοσμο στην πιστα!!!

+1000 ;)

Καλυτερα να παρεις αδεια απο την δουλεια σου και να πας μια δευτερα παρα κυριακη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια. Διαβασα προσεκτικα ολα οσα λετε.

Αλλα σας διαφευγει το κυριοτερο:

Οτι απο την στιγμη που μπαινεις σε ενα εξειδικευμενο χωρο, οπως μια πιστα, και απο την στιγμη που σου κανουν δηθεν "αλλη" ασφαλιση -που ουσιαστικα δεν καλυπτει τον αναβατη αλλα εκπίπτει απο την ευθυνη η πιστα-, αρα δεν ισχυει ο ΚΟΚ, αρα και το διπλωμα! Με τι πιστοποιητικο μπαινουν σε αυτο τον χωρο και με τι "βιογραφικο" αφηνουν τον καθενα να μπαινει μεσα; Ποιος ειναι αυτος που κρινει για το ποιος ειναι ικανος ή οχι; Ο ψητας της πιστας;

Υπαρχει προισταμενη αρχη στο υπουργειο μεταφορων που εκδιδει αδειες για τετοιους χωρους και ειναι οντως το σωστο υπουργειο για αυτην δουλεια ή μηπως το αθλητισμου; Γιατι οταν πας στο κολυμβητηριο σου ζητανε πιστοποιητικο απο παθολογο. Συμβαινει το ιδιο;

Αρα δεν επρεπε να κραταει στατιστικη η ιδια η διοργανωτρια αρχη ωστε να εχει μια εικονα για το επιπεδο των πελατων της; ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ! Μεγαλη κουβεντα!

Μηπως για μια ακομη φορα, στην Ελλαδαρα βρεθηκε ακαλυπτο νομικα πλαισιο, για να θυσαυρισουν "καποιοι" εκμεταλευομενοι την αναγκη καποιων πολιτων; Δεν θα επρεπε να χαρακτηριστουν αθλητες -εστω και ερασιτεχνες- οσοι αναβατες χρησιμοποιουν την μοτοσυκλετα σαν κατι παραπανω απο μεταφορικο μεσο σε εκτος δημοσιου δρομου συνθηκες; Να μπουν σε καποιους κανονες ωστε να καλυπτονται και νομικα αλλα να αναγκασουν πλεον τους διοργανωτες τετοιων εκδηλωσεων, να τους "προστατευουν" σαν τετοιους. Με τι τροπο πιστοποιεις οτι ο Χ μπορει να μπει μεσα στην πιστα και να οδηγησει μια μοτοσυκλετα στο οριο; Αν σκοτωθει εντος πιστας δεν εχει το ιδιο κοστος για το κρατος που θα χασει εναν ακομη πολιτη του;

Και μην μου πειτε γκαρντασια, οτι, ρε φιλε στο Nürburgring οσοι μπαινουν εχουν αγωνιστικες Lisance; Οχι, αλλα μην συγκρινετε την ιδιοσυγκρασια και την κοινωνικη ευθυνη που εχει ο Γερμανος ή ο Γαλλος απο τα γενοφασκια του σε σχεση με το Ελληνικο μπαχαλο!!! Ειδα πως φερονται στου δημοσιους δρομους στην Ευρωπη και δεν μπορει να μου κανενας τιποτα.

'Ενα αλλο. Ειλικρινα ποιος θεωρει τα Μεγαρα πιστα; Για καρτ καλη ειναι! Για Track day μοτοσυκλετων χλωμο. Εδω στις Σερρες που θεωρείται απο χωρους και πλατος διαδρομης και προσφυση σχετικα σε καλο επιπεδο και οταν εχει καλο καιρο ΣΚ γινεται σκοτωμος! Τι λεμε πιστα, μια λωριδα ασφαλτου με γρασιδι και αμμοχαλικο στις ακρες; Ενας τετοιος χωρος χρειαζετε προδιαγραφες αλλιως ολοι οι μηχανολογοι στην FIA και στην FIM ειναι αργοσχολοι που περναν την ωρα τους! Αυτοι δεν ειναι μαλακες που οριζουν ενα συγκεκριμενο πλατος και μηκος. Ουτε οταν δινουν συγκεκριμενα νουμερα για τοξα και ακτινες στροφης. Εμεις ειμαστε οι μαγκες οι Ελληνες που ριξαμε σε ενα χωραφι ασφαλτο και ξαφνικα εγινε πιστα αγωνων! Τα θερμα μου συγχαρητηρια...

Προσεχετε τους εαυτους σας παιδια, ζουμε στο ΤΙΠΟΤΑ, με ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ "υπευθυνους" και με πορεια στο ΠΟΥΘΕΝΑ....

:baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αλλά να πηγαίνεις εκεί, να πληρώνεις, ΞΕΡΟΝΤΑΣ τα πάντα και μετά να κλαίγεσαι; Με συγχωρείς, αλλά εγώ ως δικαστής δεν θα σου επιδίκαζα καμία αποζημίωση! Θα σου έλεγα μάλιστα: "καλά να πάθεις". Τα 'θελε ο κώλος σου!

Στα παντα που ξερεις περιλαμβανονται και κοκκινες/μαυρες σημαιες? Η καραγκιοζηδες που τις βλεπουν και συνεχιζουν? Και κατ' επεκταση ανευθυνοι που δεν κανουνε κλισμα στους καραγκιοζηδες?

Εγω αλλιως τα φανταστηκα τα τρακ ντευ.

Για την ιστορια ενας πεσων ηταν γενους θυληκου. Που μπορει να παει το μυαλο καθενος αραγε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ! Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΩΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΗ, ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ-ΑΝΑΒΑΤΗ! ΣΗΜΕΡΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΨΕΙ(!!), ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΝΟΥ! ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΩ ΣΑΝ 'ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ' ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ! ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ, ΜΑΡΑ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διάβασα το όλο θέμα με πολλή προσοχή,καταρχάς ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στο παληκάρι και σύντομα σιδερένιος!

Νομίζω και παλαιότερα είχε συζητηθεί οτι οι συνθήκες στα Τ.Days είναι αρκετά μπαχαλέ,δίχως να έχει γίνει κάποιο ατύχημα όμως!

Μοιραία έγινε και αυτό!

Δυστυχώς από οτι φαίνεται ένας θεσμός που θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιον να γίνει καλύτερος οδηγός,πάει να εκφυλιστεί γιατί κάποιοι έχουν στο μυαλό τους μόνο την κονόμα και την αρπαχτή και κάποιοι άλλοι δεν έχουν στο μυαλό τους τίποτε!

Σίγουρα ο διοργανωτής είναι υποχρεωμένος να 'εχει κάποιες προδιαγραφές ασφαλείας (ασθενοφόρο,κριτές,χωρισμό των συμμετεχόντων σε γρουπ έμπειρων και μη,βελτίωση του ασφαλτοτάπητα,αχυρόμπαλες στις εξόδους)ώστε να μειωθεί όσο γίνεται η πιθανότητα για ατύχημα εντός της πίστας!

Τώρα αν έχει στο μυαλό του μόνο την κονόμα είμαστε και εμείς συνυπεύθυνοι γιατί του ακουμπάμε τα λεφτάκια μας δίχως να προσφέρει τίποτα από τα παραπάνω και διαινίζουμε την κατάσταση!

Αν σε ένα Σ/κο οι μισοί που θα πάνε την ''κάνουν '' ζητώντας του και λέγοντας του γιατί,τι λέτε; ή θα το κλείσει ή θα βελτιωθεί!

Αν σπρωχνόμαστε και περιμένουμε στην ουρά για να μπούμε(με απαράδεκτες συνθήκες) γιατί να βελτιωθεί:Στην Ελλάδα βρισκόμαστε το ξερει και αυτός και εμείς,τι λέτε θα φοβηθεί τον ''τρελό'' που θα κυνηγήσει το δίκιο του;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περαστικα στο παλικαρι.

2 χρονια τωρα εχω μπλεξει με τα τρακ. εχω δει πολλα τετοια σκηνικα.... το φαινομενο του ενος να μπαινει στη γραμμη του αλλου το χω δει μπροστα στα ματια μου. εχω δει και να βγαζουν καγκουρες που δεν σεβονται κανεναν και τιποτε εκτος πιστας οι διοργανωτες. η αληθεια να λεγεται

ΝΑΙ τα γκρουπ ειναι μεγαλα (30+μοτοσυκλετες??? ΗΜΑΡΤΟΝ)

ΝΑΙ μπαινει ο καθε ενας που μπορει ανα πασα στιγμη να σε ριξει

ΝΑΙ το γνωριζεις

ΝΑΙ εχεις υπογραψει για αυτο

...κι εμενα με αηδιαζει αυτο αλλα αν το καλοσκεφτεις.... και στο δρομο γεματο δολοφονους ειναι....

ο οποιος δηποτε ειναι εχθρος που θα μας ριξει απο απροσεξια.... τωρα τι αποζημιωσεις και π@π@ρια...

ας ειμαστε γεροι.... και στην προκειμενη τυχεροι να μην μασ παρει ο καθε κουλος μαζι του στην εξοδο της στροφης....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ας ειμαστε γεροι.... και στην προκειμενη τυχεροι να μην μασ παρει ο καθε κουλος μαζι του στην εξοδο της στροφης....

Ένα σχόλιο μόνο:

Εγώ είμαι κουλός και στην πρώτη (και μοναδική ως τώρα) φορά που μπήκα σε t.d., κοίταζα πιο πολύ στους καθρέπτες μου για να μην ενοχλώ, παρά μπροστά μου για τις γραμμές μου. Δεν νομίζω ότι κινδυνεύετε/-ουμε τόσο πολύ απ' τους κουλούς, όσο απ' αυτούς που το "παίζουν" γρήγοροι και χεράδες.

Άλλωστε, οι πίστες είναι ΚΑΙ για εμάς, τους κουλούς, που θέλουμε να ξεκουλαθούμε σιγά-σιγά, σε ασφαλές περιβάλλον.

Γνώμη μου. Διαφωνίες, σεβαστές!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε νασο εννοειται οτι συμφωνουμε... κουλοι ειναι οι rossi wanna-be. αυτοι που κινουνται οπου να ναι με οσα να ναι. αυτοι το παιρνουν ευθεια, αυτοι τρωνε τα χαι σαιντινγκ. οχι εσυ κι εγω που παμε διστακτικα και με προσοχη, και μερα με τη μερα παμε ολο και πιο γρηγορα.

οσο για τους καθρεπτες κι εγω συμφωνω... πιο καλα ματια και στον κωλο στην πιστα, μπας και προλαβεις το κουλαδι που ερχεται κατα πανω σου....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ

ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ Η¨'ΜΕΓΑΡΩΝ

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΠΙΣΤΑ,ΟΥΔΕΜΙΑ ΥΛΙΚΗ Η' ΙΘΗΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΘΑ ΑΠΙΑΤΗΣΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΑΝΑΒΑΤΗ Η' ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΤΥΧΗΜΑ Η' ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ,ΑΠΟ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ Η' ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΡΙΤΟΥ.ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ,ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ Η' ΘΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΙΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΩ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΩ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΑΕ(Η' ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ),ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟ ΘΑΝΑΤΟ,ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ,ΦΘΟΡΕΣ ,ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ,ΑΞΙΩΣΕΙΣ,ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ,ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ/Η' ΔΑΠΑΝΕΣ Η' ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΚΥΨΕΙ ΑΜΜΕΣΑ Η' ΕΜΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΠΡΙΝ Η' ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ Η' ΤΟ ΣΥΜΒΙΜΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ Η' ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

δλδ αμα οι τυποι εχουν δωσει μια πιστα που εχει καρφια μεσα δεν φερουν καμια ευθυνη.

Κωλοχαρτο είναι δε σημαινει τίποτα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά καλά όλα αυτά που λέμε περί χαρτιών συμφωνητικών και λοιπών κολόχαρτων (συγνώμη για την έκφραση) αλλά υπάρχει το θέμα της αστικής ευθήνης. Εάν κάποιος τραυματιστεί μέσα στην επιχείρηση μου άσχετα με τι είδους επιχείρηση είναι αυτή η νομοθεσία και οι ασφαλιστικές αναγνωρίζουν την ευθήνη του καταστηματάρχη. Για αυτό το λόγο υπάρχουν και οι ασφάλειες αστικής ευθήνης επιχειρήσεων γιατρών κτλ κτλ. Η δική μου πρόταση είναι να κινηθεί κάποιος νομικά διότι εάν δεν υπάρχει ασφάλεια αστικής ευθήνης στην πίστα τότε μπορεί κάποιος να κινιθεί νομικά εναντίων των διοργανοτών. Εάν τώρα έχουν ασφάλεια αστικής ευθήνης τότε η ασφαλιστική τους υπάρχει περίπτωση να πληρώσει. Θέλει ψάξιμο το θέμα με δικηγόρο εδώ δεν θα βγάλετε άκρη.

Xepap

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
δλδ αμα οι τυποι εχουν δωσει μια πιστα που εχει καρφια μεσα δεν φερουν καμια ευθυνη.

Κωλοχαρτο είναι δε σημαινει τίποτα....

ακριβως ....οπως το ειπε ο Σαμης ...ενα κωλοχαρτο ειναι ...καθαρα Ελληνικο....αν παει σε δικαστικη αιθουσα ειμαι σιγουρος δεν στεκει ουτε 10 δευτερολεπτα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ακριβως ....οπως το ειπε ο Σαμης ...ενα κωλοχαρτο ειναι ...καθαρα Ελληνικο....αν παει σε δικαστικη αιθουσα ειμαι σιγουρος δεν στεκει ουτε 10 δευτερολεπτα....

Δηλαδή είμαστε σίγουροι ότι η εταιρία όταν συνέταξε αυτό το "κωλόχαρτο", δεν συμβουλεύτηκε δικηγόρο;

Μία απορία προς όλους: Αφού είναι τόσο "κωλόχαρτο", ΓΙΑΤΙ το υπογράφετε ρε παιδιά;;; Όταν κάτι έχει τόσα αρνητικά, για ποιο λόγο συμμετέχετε δηλαδή;;; Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω! Απ' τη μία δεν βλέπουμε την ώρα για το επόμενο t.d. και πάμε εκεί 2-3 ώρες πριν για να γουστάρουμε και απ' την άλλη κράζουμε τους πάντες και τα πάντα!!!

Τέλος πάντων... Το θέμα της αστικής ευθύνης που αναφέρει ο xepap, μου φαίνεται πιο βάσιμο απ' όλα τα υπόλοιπα που έχουμε γράψει ως τώρα.

(xepap, το nick σου μου θυμίζει κάτι, αλλά δεν μπορώ να βρω τι... Με βοηθάς; Ήσουν μέλος του 4ΤΦ; Άλλου forum; Πού σε έχω ξαναδεί; )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δηλαδή είμαστε σίγουροι ότι η εταιρία όταν συνέταξε αυτό το "κωλόχαρτο", δεν συμβουλεύτηκε δικηγόρο;

Μία απορία προς όλους: Αφού είναι τόσο "κωλόχαρτο", ΓΙΑΤΙ το υπογράφετε ρε παιδιά;;; Όταν κάτι έχει τόσα αρνητικά, για ποιο λόγο συμμετέχετε δηλαδή;;; Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω! Απ' τη μία δεν βλέπουμε την ώρα για το επόμενο t.d. και πάμε εκεί 2-3 ώρες πριν για να γουστάρουμε και απ' την άλλη κράζουμε τους πάντες και τα πάντα!!!

Τέλος πάντων... Το θέμα της αστικής ευθύνης που αναφέρει ο xepap, μου φαίνεται πιο βάσιμο απ' όλα τα υπόλοιπα που έχουμε γράψει ως τώρα.

(xepap, το nick σου μου θυμίζει κάτι, αλλά δεν μπορώ να βρω τι... Με βοηθάς; Ήσουν μέλος του 4ΤΦ; Άλλου forum; Πού σε έχω ξαναδεί; )

Το χαρτί είναι άκυρο από μόνο του. Χαρτί που να ανφέρει ότι ο διοργανωτής δεν έχει ευθύνη σε περίπτωση θανάτου ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ προσβάλεται με συνοπτικές διαδικασίες σε ένα δικαστίριο ;)

Τροποποιήθηκε από τον Drakos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νασο ενα πολύ απλό παραδειγμα είναι οι τραπεζες.

Θεωρεις ότι μια οποιαδήποτε τραπεζα εχει λίγους δικηγορους?

Αλλά κάθε τόσο βγαινουν αποφάσεις οι οποίες αναιρουν όρους τους οποίους δικαστηρια βρισκουν καταχρηστικους ή παρανομους.

Και απο την άλλη εχεις μια εταιρεία η οποία χλωμο το βλέπω να εχει δικηγορο , μάλλον συνεργαζονται περιστασιακά με κανα γραφείο.

Δε είναι δυνατό να πηγαινεις για σπίρτα με το κούγια παρέα σου. Σε περιπτωση που σου συμβεί κάτι τότε έχεις το δικαίωμα να εξετάσεις εάν μπορείς να διεκδικησεις οτιδήποτε μεσα σε λογικά πλαίσια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σάμη, εγώ συμφωνώ μαζί σου στο ότι ενδεχομένως να μπορούν/-ούμε να το κυνηγήσουμε (μακριά από εμάς).

Αλλά θα επιμείνω στην ερώτησή μου: Αφού όλοι ξέρουμε τι χάλια έχουν αυτές οι διοργανώσεις, γιατί πάμε; Και αφού πάμε, δεν νομίζεις ότι σαν ώριμοι άνθρωποι θα έπρεπε να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας; Γιατί σίγουρα κι εμείς έχουμε ευθύνες εφόσον συμμετέχουμε, πληρώνουμε (αδρά μάλιστα) και διαιωνίζουμε μία κατάσταση;

Θα μου πεις, αν ταξιδέψεις μ' ένα πλοίο και βουλιάξει, δεν θα το κυνηγήσεις για να αποζημιωθείς, παρόλο που έχεις μπει εν γνώσει των κινδύνων μέσα; Σωστό κι αυτό... Τι να πω, δεν ξέρω. Αλλάζω γνώμη από ώρα σε ώρα σχετικά μ' αυτό το θέμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδη πιστευω πως ειπαμε πολλα πανω στο θεμα ..

το καλυτερο που εχει να κανει το παλικαρι που ειχε το ατυχημα ειναι να ακολουθησει την νομικη οδο…

αποψη μου ειναι πως θα δικαιωθει και θα δημιουργησει και δεδικασμενο και ισως ειναι και η αρχη να στρωσουνε τα πραγματα εδω στο Ελλαντα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
επειδη πιστευω πως ειπαμε πολλα πανω στο θεμα ..

το καλυτερο που εχει να κανει το παλικαρι που ειχε το ατυχημα ειναι να ακολουθησει την νομικη οδο…

αποψη μου ειναι πως θα δικαιωθει και θα δημιουργησει και δεδικασμενο και ισως ειναι και η αρχη να στρωσουνε τα πραγματα εδω στο Ελλαντα

:spam:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σάμη, εγώ συμφωνώ μαζί σου στο ότι ενδεχομένως να μπορούν/-ούμε να το κυνηγήσουμε (μακριά από εμάς).

Αλλά θα επιμείνω στην ερώτησή μου: Αφού όλοι ξέρουμε τι χάλια έχουν αυτές οι διοργανώσεις, γιατί πάμε; Και αφού πάμε, δεν νομίζεις ότι σαν ώριμοι άνθρωποι θα έπρεπε να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας; Γιατί σίγουρα κι εμείς έχουμε ευθύνες εφόσον συμμετέχουμε, πληρώνουμε (αδρά μάλιστα) και διαιωνίζουμε μία κατάσταση;

Θα μου πεις, αν ταξιδέψεις μ' ένα πλοίο και βουλιάξει, δεν θα το κυνηγήσεις για να αποζημιωθείς, παρόλο που έχεις μπει εν γνώσει των κινδύνων μέσα; Σωστό κι αυτό... Τι να πω, δεν ξέρω. Αλλάζω γνώμη από ώρα σε ώρα σχετικά μ' αυτό το θέμα.

:lol: :lol: :lol: :lol:

με τσακισες....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά,sorry για το off topic αλλά ρε φίλε Gfiotaki,μείωσε λίγο την υπογραφή σου.Έχεις γεμίσει με gif και φωτογραφίες και το internet που έχω δεν έχει μεγάλες ταχύτητες (όπως και το PC μου εξάλλου) και όπου έχεις απαντήσει εσύ η σελίδα κάνει μια ώρα να μου ανοίξει.

Χωρίς παρεξήγηση.Μην το πάρεις στραβά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παιδιά,sorry για το off topic αλλά ρε φίλε Gfiotaki,μείωσε λίγο την υπογραφή σου.Έχεις γεμίσει με gif και φωτογραφίες και το internet που έχω δεν έχει μεγάλες ταχύτητες (όπως και το PC μου εξάλλου) και όπου έχεις απαντήσει εσύ η σελίδα κάνει μια ώρα να μου ανοίξει.

Χωρίς παρεξήγηση.Μην το πάρεις στραβά.

οκ φιλε Deja Vu ???

μολις παρεις κανα pc της προκοπης ενημερωσεμε να την ξαναφτιαξω

:D :P

ΥΓ. μα με ΚαΤιΜα και δεν εχεις μεγαλη ταχυτητα ...??...κριμα :P

Τροποποιήθηκε από τον GFiotakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα