Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Πάντως με της GIVI, πριν μερικές μέρες όδευα στην Αττική Οδό, σε έλαφρια κατηφόρα το XTR έδειξε στο κοντέρ 180 χ.λ.μ. Με την ζελατίνα πάντως γλύτωνες και σε αυτά τα χιλιόμετρα τα ταρακούνημα του κεφαλίου και την αντίσταση να το κρατήσεις όρθιο (είχε δίκιο ο ΑΙΓΑΙΟΠΛΟΟΣ), για θόρυβο δεν μπορώ να σου πω γιατί έχω κράνος ανοικτό, και με το παραμικρό κάνει θόρυβο (το κράνος),(είμαι σε αναζήτηση καινούργιου). Που και πόσο την έχεις βρει; Βάλε μια φώτο να δούμε και να σχολιάσουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Πάντως αν είναι αυτή που είδα σε μία Ιταλική σελίδα (http://www.barracudamoto.it/elenco.aspx?CAT=29) δε νομίζω να σου προσφέρει και πολύ καλή προστασία γιατί την βλέπω χαμηλή, και χωρίς κούρμπα για να διώχνει τον αέρα. Και εγώ σκεφτόμουν να βάλω της YAMAHA την χαμηλή (139 ?) αλλά δεν ήξερα αν είχε καλή προστασία από τον αέρα. Η μεγάλη πάλι της YAMAHA είχε πολύ μεγάλη επιφάνεια και δεν ξέρω αν λειτουργούσε σαν αερόφρενο οπότε κατέληξα στην δοκιμασμένη λύση. Η επιλογή το τι θέλεις και τι σου αρέσει είναι δική σου. Ελπίζω να σε βοήθησα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
los_re 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Aυτή είναι η ζελατίνα. Εδώ να σημειώσω πως είμαι 1.70 που πιστεύω πως παίζει κάποιο ρόλο..(;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hideto 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Καλησπέρα, Η ζελατίνα αυτή εξ' όψεος μου φαίνεται περισσότερο διακοσμητική παρά πρακτική. Είναι λίγο πιο ψηλή απο την εργοστασιακή αν δεν κάνω λάθος. Αν δεν βρείς κανέναν που να την έχει δοκιμάσει, πήγαινε στα δοκιμασμένα όπως της Givi που πρότειναν τα υπόλοιπα παιδιά. Εγώ είχα την μεγάλη της Yamaha και ήμουν ευχαριστημένος (στα πλαισια της προστασίας που μπορούσε να σου παρέχει..). Και ειμαι 1,83. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 Λίγα πράγματα θα κάνει αυτή η ζελατίνα. Μικρή διαφορά έχει από τη μαμίσια που έχει στάνταρ το ΧΤ πάνω του. Αν θέλεις να κάνεις ταξίδια με άνεση, βάλε μια μεγαλύτερη (αλλά δοκιμασμένη και αεροδυναμική), γιατί δε μετράει μόνο το μέγεθος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
los_re 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2009 Καλώς τότε. Θα πάρω της GIVI και θα ακολουθήσω την βάλε βγάλε τακτική. Μέσα στην εβδομάδα θα πάω για λάδια και επ ευκαιρίας θα μου βάλουν και τις akrapovic. Ξέρετε καμία πατέντα ρε μάγκες για να μην μου τις κλέψουνε; Μόνο με ηλεκτροκόλληση γίνεται δουλειά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faif 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2009 Καλώς τότε. Θα πάρω της GIVI και θα ακολουθήσω την βάλε βγάλε τακτική. Μέσα στην εβδομάδα θα πάω για λάδια και επ ευκαιρίας θα μου βάλουν και τις akrapovic. Ξέρετε καμία πατέντα ρε μάγκες για να μην μου τις κλέψουνε; Μόνο με ηλεκτροκόλληση γίνεται δουλειά; Να μη φοβάσαι για τις εξατμίσεις, για ολόκληρη τη μοτοσυκλέτα να φοβάσαι. Τα λένε συνέχεια τα παιδιά και είναι καλό να επαναλαμβανόμαστε -- συναγερμός και κουκούλα. Και αν θες να μη το πλησιάζουν (και άρα και τις εξατμίσεις) βάλε συναγερμό με αισθητήρες, πχ τον Scorpio της Elser Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
los_re 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2009 Να μη φοβάσαι για τις εξατμίσεις, για ολόκληρη τη μοτοσυκλέτα να φοβάσαι. Τα λένε συνέχεια τα παιδιά και είναι καλό να επαναλαμβανόμαστε -- συναγερμός και κουκούλα. Και αν θες να μη το πλησιάζουν (και άρα και τις εξατμίσεις) βάλε συναγερμό με αισθητήρες, πχ τον Scorpio της Elser Tα άλλα δεν τα αναφέρω γιατί πολύ απλά εννοούνται. Συγκεκριμένα όμως για τις εξατμίσεις τί προτείνετε; Υπάρχει καμία καλή πατέντα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skordilis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 σε ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες σου φιλε μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mohawk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2009 Αγαπητοί συμφορουμίτες καλώς σας βρήκα. σκοπεύω να αγοράσω αν όλα πάνε καλά μεταχειρισμένο το ΧΤ660Χ και μετά από προσεκτική ανάγνωση αυτού του τόπικ (και όχι μόνο) θα ήθελα να ευχαριστήσω ειδικά τον αιγαιοπλόο αλλά και όλα τα παιδιά για τις χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες. Υ.γ. Για εμάς που αγοράζουμε μεταχειρισμένο υπάρχουν κάποιες πληροφορίες του τι να τσεκάρουμε για να μην τη πατήσουμε; Αν έχει συζητηθεί ήδη σε άλλο τόπικ παρακαλώ κάντε μου επικόληση το λίνκ αλλιώς θα το βρώ εγώ σιγά σιγά διαβάζοντας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2009 Για εμάς που αγοράζουμε μεταχειρισμένο υπάρχουν κάποιες πληροφορίες του τι να τσεκάρουμε για να μην τη πατήσουμε; http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=1499 :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotos3600 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 Καλημέρα σε όλους, Είμαι νέο μέλος (από Γιάννενα) και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση προς τους πιο έμπειρους και γνώστες! Ενδιαφέρομαι για αγορά Υamaha XT 660. Βρήκα μια με 4.450 χιλ., μοντέλο 2006 (αχρησιμοποίητη στο γκαράζ) και τιμή 4000 ευρώ! Τι μου προτείνετε? Συμβουλές? Ευχαριστώ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 Για ποιό ΧΤ μιλάμε; Για το R (on-off) ή για το X (super-moto); Πέρα απ' αυτά, δεν μπορεί κανείς να σου πει αν αξίζει ή όχι, αν δε δει από κοντά και δεν οδηγήσει το μηχανάκι. Το ΧΤάκι πάντως είναι ένα αρκετά καλό μηχανάκι, αξιόπιστο, ευκολοοδήγητο και πολύ οικονομικό στη χρήση και τη συντήρηση. Αλλά ένα μηχανάκι του 2006 (δηλ. κάπου 4 ετών) με μόλις 4.450 χλμ. θα με παραξένευε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faif 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 Ναι όντως, είναι λίγα τα χιλιόμετρα για την ηλικία του. Πήγαινε το σε κάποιο μάστορα για να σιγουρευτείς ότι είναι σε καλή κατάσταση. Τώρα τα χιλιόμετρα μπορούν να τα πειράξουν οπότε μη τα πολυεμπιστεύεσαι. Αν είναι όμως σε καλή κατάσταση, δεν έχει σημασία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Έβαλα που λέτε κι εγώ την Ζελατίνα της μαμά Yamaha την μεγάλη. Ήθελα να βάλω της Givi, σαν αυτή του Αιγαιοπλόου, αλλά την έχουν αντικαταστήσει και η καινούργια δεν μου άρεσε καθόλου. Λοιπόν οι πρώτες εντυπώσεις... Πρώτα από όλα για κάποιο λόγο τρίζει... μετά τα 120 χλμ σου παίρνει τα αυτιά... Δεύτερον κουνάει το μπροστινό... Τρίτον, από ανεμοκάλυψη, μου φέρνει όλο τον αέρα στο κράνος με αποτέλεσμα κουνήματα και θόρυβο... Όπως μάλλον θα καταλάβατε... την πάτησα... Α, ξέχασα, είμαι 1,75... Πάλι καλά που δεν την ακριβοπλήρωσα... Και τώρα, τι κάνουμε... Ψάχνοντας σήμερα στην Kappa είδα ότι έχει κάποιες ζελατίνες που τις αναφέρει ως universal. ξέρει κανείς τίποτα για αυτές; ή ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ την παλιά της Givi; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Πόλη, Περιοχή;;; Αν είσαι εν Αθήναι ο ΞΥΚΗΣ στην Μιχαλακοπούλου όπως υποθέτο και η Μότομάρκετ πρέπει να έχει. Πάντως και εγώ που έχω της GIVI τρανταζώταν αρκετα το μπροστινό μέχρι που στερέωσα την μάσκα με την ζελατίνα τοποθετώντας στο κενό ανάμεσά τους ψιλά βιδάκια με ροδελίτσες και έγινε κάπως πιο σταθερό. (Πίσω από τις ροδέλες στα σημεία επαφής τοποθέτησα αυτοκόλλητο αφρολέξ για να μην γδέρνει τα πλαστικά). Επίσης μπορείς να πας και στην MPF WINDSHIELDS στην Καλλιθέα ΥΔΡΑΣ 3 ( http://www.mpf-windshields.com/home.html ) και να δεις αν μπορεί να σου φτιάξει ζελατίνα και σε ότι απόχρωση θέλεις (δεν την ήξερα την εταιρία όταν έβαλα την ζελατίνα). Ελπίζω να σε βοήθησα. Οτιδήποτε άλλο θες εδώ είμαστε A! Εν Αθήναι είσαι τώρα το είδα. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 Πόλη, Περιοχή;;; Αν είσαι εν Αθήναι ο ΞΥΚΗΣ στην Μιχαλακοπούλου όπως υποθέτο και η Μότομάρκετ πρέπει να έχει. Πάντως και εγώ που έχω της GIVI τρανταζώταν αρκετα το μπροστινό μέχρι που στερέωσα την μάσκα με την ζελατίνα τοποθετώντας στο κενό ανάμεσά τους ψιλά βιδάκια με ροδελίτσες και έγινε κάπως πιο σταθερό. (Πίσω από τις ροδέλες στα σημεία επαφής τοποθέτησα αυτοκόλλητο αφρολέξ για να μην γδέρνει τα πλαστικά). Επίσης μπορείς να πας και στην MPF WINDSHIELDS στην Καλλιθέα ΥΔΡΑΣ 3 ( http://www.mpf-windshields.com/home.html ) και να δεις αν μπορεί να σου φτιάξει ζελατίνα και σε ότι απόχρωση θέλεις (δεν την ήξερα την εταιρία όταν έβαλα την ζελατίνα). Ελπίζω να σε βοήθησα. Οτιδήποτε άλλο θες εδώ είμαστε A! Εν Αθήναι είσαι τώρα το είδα. :D Ο Ξύκης έχει την καινούργια και από ότι είδα είναι κατα πολύ διαφορετική από αυτή του Αιγαιοπλόου (και πιο κοντή)... ίδωμεν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 Πάντως η GIVI στην σελίδα της δεν την έχει αλλάξει. Υπόψιν όταν την είδα από την φωτό, και μένα δεν μου άρεσε. όταν όμως την δεις από πλαγίως έχει άλλη χάρη. Μπορεί να την άλλαξε και να μην έχει ενημερώσει την σελίδα της ακόμη (η GIVI). Δες και στην Καλλιθέα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
0-200aras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 Όλες οι πληροφορίες ήταν πολύ χρήσιμες. Ευχαριστουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 Έβαλα που λέτε κι εγώ την Ζελατίνα της μαμά Yamaha την μεγάλη. Ήθελα να βάλω της Givi, σαν αυτή του Αιγαιοπλόου, αλλά την έχουν αντικαταστήσει και η καινούργια δεν μου άρεσε καθόλου. Λοιπόν οι πρώτες εντυπώσεις... Πρώτα από όλα για κάποιο λόγο τρίζει... μετά τα 120 χλμ σου παίρνει τα αυτιά... Δεύτερον κουνάει το μπροστινό... Ως προς το θέμα του "κουνήματος". Από ό,τι θυμάμαι, οι μαμίσιες βίδες που συγκρατούσαν το μικρό ζελατινάκι στη μάσκα του ΧΤ660R ήταν ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ (δεν κάνω πλάκα, πλαστικές ήταν). Οταν λοιπόν εγώ άλλαξα τη ζελατίνα (με αυτήν της Givi, θα θυμάστε), άλλαξα τις βιδούλες αυτές με σιδερένιες (ανοξείδωτες φυσικά). Ισως να παίζει κι αυτό ένα ρόλο, μιας και η μετωπική επιφάνεια της μεγάλης ζελατίνας είναι αντίστοιχα μεγάλη και ούτως ή άλλως το μασκάκι (πάνω στο οποίο στηρίζεται) τα φέρνει λίγο "σκούρα". Οπότε καλό είναι να στηρίζεται καλά επάνω του η μεγάλη ζελατίνα και σε αυτό βοηθάνε οι μεταλλικές βίδες αντί για τις πλαστικές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2009 Αιγεοπλόε δεν ξέρω αν βοηθάνε οι βίδες που στερεώνουν την ζελατίνα, πάντως θα πάω να πάρω αλουμινίου βίδες να τις δοκιμάσω. Πως την έχω στερεώσει φαίνεται στην κάτωθι φωτό: Πάνω από το φανάρι, κάτω από το μασκάκι, έχω βάλει ταινία διπλής όψης για να μην ανασηκώνεται από τον αέρα το μπροστινό μέρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2009 Α! ξέχασα να αναφέρω ότι πάνω από τα βιδάκια είχα βάλει αυτοκόλλητα μικρά στρογγυλά μαύρου χρώματος για να μην φαίνωνται τα βιδάκια, αλλά με τον καιρό ξεκόλλησαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Manolito, δεν είχα βάλει εγώ (όταν είχα το ΧΤ) τέτοια εξτρά βιδάκια. Η ζελατίνα της Givi ήταν βιδωμένη μόνο με τα 4 βιδάκια (μεταλλικά όμως) στις αντίστοιχες υποδοχές στο μασκάκι. Και το μηχανάκι ήταν εντυπωσιακά σταθερό ακόμη και στην τελική των 170 χ.α.ω. Φυσικά, μετά τα 120 χ.α.ω., ο αέρας πίεζε τη ζελατίνα και τη "ζουλούσε" προς τα πίσω στο σημείο όπου εσύ έβαλες τις εξτρά βίδες. Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι υπολογισμένο και τουλάχιστον σε εμένα δεν προξενούσε καμία απολύτως παρενέργεια ούτε επηρέαζε τη σταθερότητα της μοτοσυκλέτας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Δεν τίθεται θέμα σταθερότητας. Και εγώ συμφωνώ, μέχρι την τελική του, η μηχανή είναι σταθερή. Απλώς για λόγους, ας πουμε, αισθητικής, να μην βλέπουμε αυτό το "παίξιμο" ή το "ζούλιγμα" προς τα πίσω, που κάνει το μασκάκι με την ζελατίνα. Με την τοποθέτηση αυτών τον μικρών βιδών, καθώς και την ταινία διπλής όψης, μειώνεται το "παίξιμο" / "ζούλιγμα" της ζελατίνας και της μάσκας. Σε άλλο XT είχα δει, τοποθετημένες βίδες μακριές με το κεφάλι τους στην ζελατίνα και να βιδώνουν σε κάποιες βάσεις πάνω στο τιμόνι. Βέβαια δεν μπορώ να πώ ότι μου άρεσε αισθητικά, νε μεν τελείως σταθερό, αλλά είπαμε ότι είναι ΜΟΝΟ για λόγους αισθητικής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2009 Για τον Thetreeoflife. Σήμερα έτυχε και πέρασα από το MOTOMARKET, και ρώτησα για την ζελατίνα. Έχει την ίδια της ΚΑΡΡΑ (έιναι ίδια με την GIVI). Τιμή 65 € Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες