ilias opel 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 2,5 χρόνια το είχα το ΧΤ 660Χ και ευτυχώς πρόλαβα και το πούλησα... είχα δυστυχώς επενδύσει πάνω του διότι θεώρησα ότι θα βγεί παλικάρι, μιας και νόμιζα ότι Yamaha=εγγύηση, αμ δε! Τα προβλήματα ΑΠΕΙΡΑ, από το TPS , το σταντ, και η αποκορύφωση... ΔΙΑΡΡΟΗ στην βάση του κυλίνδρου!!! το καθάρισα και το πούλησα... ότι είχα πάθει και με το ΤΤ-R 250 Raid... τι περιμένεις όμως από μηχανάκι που φτιάχνεται στη Γαλλία? Μην μιλήσουμε για τους άσχετους της Yamaha που ούτε να ρυθμίσουν το TPS ήξεραν! Σβησίματα εγκληματικά και άγιος ο θεός! Υ.Γ αν σε κάποιους επιμένουν τα σβησίματα... e-mail me και θα σας στείλω στο μόρτη που μου το είχε φτιάξει. CYA καλησπερα μηπως μπωρεις να μου βρεις το τηλ του τηπα που ρηθμιζη τα t.p.s των xt 660 r σε ευχαριστω πολλυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 αν σου εχει προβλημα πηγαινε σ οποιο εξουσιοδοτημενο συνεργιο θες.. θα κοιταξουν κωδικο..και θα στο αλλαξουν[αν χρειαζεται] αν το αγορασες μεταχειρισμενο θα ειναι ηδη αλλαγμενο αφου η γιαμαχα το αλλαζε στην εγγυηση τα προβληματα με το tps τα ειχαν μοντελα μεχρι το 05/06 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Το καλυτερο συνεργειο στην Αθηνα για Yamaha ΧΤΧ ποιο ειναι ; Με τιμες τι παιζει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 ε δεν καναμε επισκεψη και σ ολα τα συνεργεια ο καθενας εχει τον δικο του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 ε δεν καναμε επισκεψη και σ ολα τα συνεργεια ο καθενας εχει τον δικο του Καποιο θα ειναι καλυτερο απο ολα δεν μπορει ;) Μου ειχε αναφερει ενας φιλος εδω στο φορουμ αλλα δεν μπορω να το βρω που το ειχε γραψει.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
advetzas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Καλησπερα. Ειμαι νεος κατοχος XTR 660 06 το οποιο αγορασα ματαχειρισμενο. Εχω κανει μαζι του μονο 1500 χλμ αλλα ειμαι πολλυ ευχαριστημενος απο το εργαλειο.Με απασχολουν ομως μερικα θεματακια. Τα λαδια τα αλαξα με 15/50 ημισυνθετικα silkoline αλλα το σαζμαν παραμενει θωριβωδες.Βεβαια ο ηχος του ΧΤ εχει γλυκανει πολλυ ομως ο θορυβος παραμενει .Σκεφτομαι ισως ενα καλυτερο λαδακι ? Επισεις πολλυ σκορτσαρισμα απο την αλυσιδα ετσι κανουν ολα η το δικο μου χρειαζεται καινουργια αλυσιδα? Το τεντωμα ειναι ενταξει γρασσαρισμα οκ τα χλμ 9500, λιγα δεν ειναι για αλαγη?Αν υποθεσουμε οτι χρειαζεται ποιτε καμια καλη μαρκα.Αυτα για αρχη .Να εισται παντα καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Καλησπερα. Ειμαι νεος κατοχος XTR 660 06 το οποιο αγορασα ματαχειρισμενο. Εχω κανει μαζι του μονο 1500 χλμ αλλα ειμαι πολλυ ευχαριστημενος απο το εργαλειο.Με απασχολουν ομως μερικα θεματακια. Τα λαδια τα αλαξα με 15/50 ημισυνθετικα silkoline αλλα το σαζμαν παραμενει θωριβωδες.Βεβαια ο ηχος του ΧΤ εχει γλυκανει πολλυ ομως ο θορυβος παραμενει .Σκεφτομαι ισως ενα καλυτερο λαδακι ? Επισεις πολλυ σκορτσαρισμα απο την αλυσιδα ετσι κανουν ολα η το δικο μου χρειαζεται καινουργια αλυσιδα? Το τεντωμα ειναι ενταξει γρασσαρισμα οκ τα χλμ 9500, λιγα δεν ειναι για αλαγη?Αν υποθεσουμε οτι χρειαζεται ποιτε καμια καλη μαρκα.Αυτα για αρχη .Να εισται παντα καλα αλλαγή λαδιων κανε καθε 5000 χλμ το σασμαν ειναι θορυβωδες οτι λαδι κι αν βάλεις σκορτσαρισμα κανει ο κινητηρας [σε πρωτη και δευτερα με χαμηλες στροφες] σκορτσαρισμα που λες για αλυσιδα δεν καταλαβαινω τι εννοεις [δες επισης στο βιβλιο σερβις αν εχουν αλλαχθει υγρα φρενων κι υγρα ψυγειου] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
advetzas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 σκορτσαρισμα κανει ο κινητηρας [σε πρωτη και δευτερα με χαμηλες στροφες] σκορτσαρισμα που λες για αλυσιδα δεν καταλαβαινω τι εννοεις [δες επισης στο βιβλιο σερβις αν εχουν αλλαχθει υγρα φρενων κι υγρα ψυγειου] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 πως βγαζεις τα υγρα ψυγειου (παραφλου) και πρεπει να βαζεις συγκεκριμενη μαρκα ή ολα ειναι τα ιδια; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 πως βγαζεις τα υγρα ψυγειου (παραφλου) και πρεπει να βαζεις συγκεκριμενη μαρκα ή ολα ειναι τα ιδια; Γιατί θες να βγάλεις τα υγρά του ψυγείου;;; Τα παραφλού νομίζω ότι υπάρχουν 2 κατηγορίες, ας με διορθώσουν οι συμφορουμίτες αν κάνω λάθος. Η πρώτη είναι αυτή που το υγρό το βάζεις όπως είναι κατευθείαν στο παγουράκι του ψυγείου, και η άλλη κατηγορία είναι αυτό το παραφλού που θέλει αραίωση, δηλ το βάζεις στο παγουράκι του ψυγείου (είναι σχετικά μικρή ποσότητα, μέχρι 1/2 lt) και μετά συμπληρώνεις απιονισμένο νερό για να αραιωθεί. Δεν χρησιμοποιείται σκέτο. Έχω την εντύπωση όμως ότι έχει εξαλείψει το δεύτερο και υπάρχει μόνο το παραφλού που είναι χωρίς αραίωση. Τώρα για την πρώτη κατηγορία (αυτά που δεν χρειάζονται αραίωση) δεν νομίζω ότι έχουν μεγάλες διαφορές. Πιθανών να παίζουν ρόλο μόνο στις ακραίες θερμοκρασίες, δηλ το ένα να αντέχει από -12 >>> +55 και το άλλο από -10 >>> +60. Δεν νομίζω ότι, τουλάχιστον για την Ελλάδα, να παίζουν μεγάλο ρόλο. Εγώ σαν συμπλήρωμα, όποτε χρειαστεί, βάζω ότι βρω. Και το χρώμα, όπως γνωρίζω είναι θέμα γούστου, ανάμεσα σε μπλε και πράσινο, για το ροζ δεν ξέρω. That's all folks. Ότι θες έδω είμαστε πάλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 Γιατί θες να βγάλεις τα υγρά του ψυγείου;;; Τα παραφλού νομίζω ότι υπάρχουν 2 κατηγορίες, ας με διορθώσουν οι συμφορουμίτες αν κάνω λάθος. Η πρώτη είναι αυτή που το υγρό το βάζεις όπως είναι κατευθείαν στο παγουράκι του ψυγείου, και η άλλη κατηγορία είναι αυτό το παραφλού που θέλει αραίωση, δηλ το βάζεις στο παγουράκι του ψυγείου (είναι σχετικά μικρή ποσότητα, μέχρι 1/2 lt) και μετά συμπληρώνεις απιονισμένο νερό για να αραιωθεί. Δεν χρησιμοποιείται σκέτο. Έχω την εντύπωση όμως ότι έχει εξαλείψει το δεύτερο και υπάρχει μόνο το παραφλού που είναι χωρίς αραίωση. Τώρα για την πρώτη κατηγορία (αυτά που δεν χρειάζονται αραίωση) δεν νομίζω ότι έχουν μεγάλες διαφορές. Πιθανών να παίζουν ρόλο μόνο στις ακραίες θερμοκρασίες, δηλ το ένα να αντέχει από -12 >>> +55 και το άλλο από -10 >>> +60. Δεν νομίζω ότι, τουλάχιστον για την Ελλάδα, να παίζουν μεγάλο ρόλο. Εγώ σαν συμπλήρωμα, όποτε χρειαστεί, βάζω ότι βρω. Και το χρώμα, όπως γνωρίζω είναι θέμα γούστου, ανάμεσα σε μπλε και πράσινο, για το ροζ δεν ξέρω. That's all folks. Ότι θες έδω είμαστε πάλι. Ευχαριστω για την απαντηση. Τα υγρα παραφλου δεν πρεπει να τα βγαζεις μετα απο καποιο καιρο να βαλεις καινουρια ; Η πρωτη κατηγορια εχει μεινει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 στα 3 χρονια αλλαγη λεει το μανουαλ και καθε 10000 χλμ τσεκαρισμα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 στα 3 χρονια αλλαγη λεει το μανουαλ και καθε 10000 χλμ τσεκαρισμα ευχαριστω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Ασε τις συμβουλες για το XT αφου ειναι yamaha και δε χαλαει. :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 αν και το thread εχει ανοιξει εδω και καιρο και εχω καποιες αποριες , ειοα ναμην ανοιξω καινουργιο...οι ερωτησεις μου απευθυνοντε σε ιδιοκτητες XT660 1. ποιο ειναι πιο καταλληλο σε ταξιδι? το XT660 R ή το XT660 X 2. αυτη την ζελατινα γνωριζουμε αν την φερνει καποιος στο ελλαδισταν? http://www.moto24.de/images/product_images/popup_images/4466_0.jpg ειναι πανεμορφη η τατανα!!! 3. γνωριζει κανεις αν στο XT660 ταιριαζουν οι GIVI V35? 4. εχει φτιαξει κανεις την σελα του σε στυλ bagster ή ala τονυ μπατζιο αν και η προηγουμενη μοτο μου ηταν 4κ , αλλα εχω περασει παλιοτερα απο tenere 660 του '94 με τις 5 βαλβιδες για οσυς θυμουντε , μετα σε 2δ , σε σκουτερ και ξανα μανα σε 1κ , εχω φαει σκαλωμα να παρω μια μοτο που να την παρω στα χερια μου και την διαμορφωσω εγω οπως θελω τελειως διαφορετικα απο οποιαδηποτε αλλη. τεσπα ... αναμενω στην βοηθεια που θα μου δωσουν οι απαντησεις σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 ζελατινα παιρνουν τα xtr ολα και τα xtx μεχρι τα μοντελα του 06[πιθανον και στα πιο μετα αν κανεις κανα μονταρισμα και βαλεις την παλια μασκα.] αρα εφοσον βαλεις ψηλη ζελατινα καλυτερο ειναι το xtx απο το 07 και μετα η σελα εχει σκληρο υλικο οποτε ουτως ή αλλως καλο ειναι να κανεις ενα μαλακωμα στο υλικο της. πας σε ενα σελά και την φτιαχνεις οπως τη θες... αν θες μηχανη για μακρινο ταξιδι ισως πρεπει να κοιταξεις αλλη μηχανη που θα σε πηγαινει πιο ανετα οπως v strom, versys , transalp[οχι μονοκυλινδρο] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 αν και το thread εχει ανοιξει εδω και καιρο και εχω καποιες αποριες , ειοα ναμην ανοιξω καινουργιο...οι ερωτησεις μου απευθυνοντε σε ιδιοκτητες XT660 1. ποιο ειναι πιο καταλληλο σε ταξιδι? το XT660 R ή το XT660 X 2. αυτη την ζελατινα γνωριζουμε αν την φερνει καποιος στο ελλαδισταν? http://www.moto24.de/images/product_images/popup_images/4466_0.jpg ειναι πανεμορφη η τατανα!!! 3. γνωριζει κανεις αν στο XT660 ταιριαζουν οι GIVI V35? 4. εχει φτιαξει κανεις την σελα του σε στυλ bagster ή ala τονυ μπατζιο αν και η προηγουμενη μοτο μου ηταν 4κ , αλλα εχω περασει παλιοτερα απο tenere 660 του '94 με τις 5 βαλβιδες για οσυς θυμουντε , μετα σε 2δ , σε σκουτερ και ξανα μανα σε 1κ , εχω φαει σκαλωμα να παρω μια μοτο που να την παρω στα χερια μου και την διαμορφωσω εγω οπως θελω τελειως διαφορετικα απο οποιαδηποτε αλλη. τεσπα ... αναμενω στην βοηθεια που θα μου δωσουν οι απαντησεις σας για το 1ο... δεν γνωρίζω για το XTX αλλά το XTR αν αντέχεις τους κραδασμούς σε πάει παντού... για το 2ο... είναι η μια από τις 2 "μαμά" ζελατίνες της YAMAHA και θα την βρεις στην Μοτοδυναμική... αυτήν έχω και εγώ... αλλά να ξέρεις ότι στα "πολλά" θα σου κουνάει το μηχανάκι και σε συνδυασμό με top case.... άστα να πάνε... για το 3ο...δεν γνωρίζω. για το 4ο...εγώ...πολυθρόνα το έκανα... αν θες που και πόσο στείλε πμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2011 αν και το thread εχει ανοιξει εδω και καιρο και εχω καποιες αποριες , ειοα ναμην ανοιξω καινουργιο...οι ερωτησεις μου απευθυνοντε σε ιδιοκτητες XT660 1. ποιο ειναι πιο καταλληλο σε ταξιδι? το XT660 R ή το XT660 X Από πλευράς κινητήρα και τα δύο είναι το ίδιο. Και είναι απίστευτα ικανός κινητήρας για ταξίδι, αν αναλογιστείς ότι μιλάμε για μονοκύλινδρο. Ελάχιστοι κραδασμοί και ικανότητα διατήρησης υψηλής μέσης ωριαίας ταχύτητας (μ.ω.τ.) ακόμη και φορτωμένος. Στο λέω εκ πείρας, γιατί το είχα το μηχανάκι (το XT-R) και είχα ταξιδέψει πολύ, όπως θα διάβασες στην αρχή του θέματος. Ωστόσο, λάβε υπ' όψιν σου ότι, όταν το ταξιδεύεις με 160 χ.α.ω./ώρα (και σε πληροφορώ ότι ταξιδεύει πολύ καλά και σταθερά σε τέτοιες ταχύτητες), καίει τα κέρατά του. Και με δεδομένο ότι έχει μικρό τεπόζιτο, θα έχεις ένα θέμα με τους πολύ συχνούς ανεφοδιασμούς. Από πλευράς ζελατίνας, να ξέρεις ότι εξτρά ψηλότερη παίρνουν όλα τα ΧΤ-R και μόνο τα πρώτα μοντέλα του ΧΤ-Χ, διότι μετά άλλαξε το μασκάκι και πλέον δεν μπορεί να δεχτεί εξτρά ζελατίνα. Θεωρώ δεδομένο ότι στο ταξίδι είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ μια ψηλότερη ζελατίνα, εκτός κι αν ταξιδεύεις με μέχρι 120 χλμ./ώρα. 2. αυτη την ζελατινα γνωριζουμε αν την φερνει καποιος στο ελλαδισταν? http://www.moto24.de...ages/4466_0.jpg ειναι πανεμορφη η τατανα!!! Εγώ είχα της Givi και ήταν άψογη. Αλλαξε όμως και τις πλαστικές βιδούλες (που έχει η μικρή - μαμά ζελατινούλα) με μεταλλικές για πιο σίγουρο αποτέλεσμα, διότι ο αέρας στις υψηλές ταχύτητες δεν αστειεύεται. 3. γνωριζει κανεις αν στο XT660 ταιριαζουν οι GIVI V35? Είναι τεράστιες για το μέγεθος του ΧΤ660. Προτίμησε μικρότερες. 4. εχει φτιαξει κανεις την σελα του σε στυλ bagster ή ala τονυ μπατζιο Δε βολεύουν οι τόσο χωστές σέλες ενώ και η τεράστια υψομετρική διαφορά αναβάτη - συνεπιβάτη είναι κάτι που δε βολεύει. Γενικά οι υπερβολικά πολυθρονάτες σέλες φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιδιωκώμενο. Μια χαρά είναι η μαμά σέλα, αν κάνεις ολιγόλεπτες στάσεις ανά 100 χλμ. Σκέψου ότι εγώ πήγα μέχρι Κωνσταντινούπολη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2011 για το 1ο... δεν γνωρίζω για το XTX αλλά το XTR αν αντέχεις τους κραδασμούς σε πάει παντού... για το 2ο... είναι η μια από τις 2 "μαμά" ζελατίνες της YAMAHA και θα την βρεις στην Μοτοδυναμική... αυτήν έχω και εγώ... αλλά να ξέρεις ότι στα "πολλά" θα σου κουνάει το μηχανάκι και σε συνδυασμό με top case.... άστα να πάνε... για το 3ο...δεν γνωρίζω. για το 4ο...εγώ...πολυθρόνα το έκανα... αν θες που και πόσο στείλε πμ... για το 1ο εχω πειρα απο το τενερε του '94 που ειχα για το 2ο οι ταχυτητες που θελω ειναι μεχρι 140 για καμια προσπεραση , εχω γνωση τι θα οδηγω γιαυτο και θα το πηγαινω λαου λαου για το 4ο θα το εκτιμουσα αν εβαζες καμια φωτο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2011 οι ταχυτητες μου θα ειναι μεχρι 140 για καμια προσπεραση , στα 120 σταθερα ποση αυτονομια σου εβγαζε? για την ζελατινα και τις βιδουλες το ειχα υπ'οψιν , το ειχα κανει στο τενερε οσο για την σελα δεν σκεφτομαι να την κανω να με βαζει "μεσα" στην μοτο αλλα κατι πιο ανατομικο και με οσο το δυνατο μικροτερη υψομετρικη διαφορα με τον συνεπιβατη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PiNPaN 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2011 H μάσκα http://www.moto24.de/images/product_images/popup_images/4466_0.jpg την φέρνει η YAMAHA Εγω την έχω πάρει εδώ και 2 1/2 χρόνια από την YAMAHA Αγίας Παρασκευής. Η διαδρομή μου αυτά τα χρόνια ειναι Αθήνα - Λαμια 200 Khm μπορώ να πώ ότι κάνει απίστευτη δουλεια. και εγω την ειχα πάρει στην αρχη με επιφυλαξη διότι μου έλεγαν οτι δεν θα έχω αέρα αλλά θα κουνάει. Μετα από 2 1/2 χρόνια μπορω να πω ότι και αέρα κόβει και δεν κουναει (τρεμει) κανεις ταξίδη με 150 Κhm άνετα την συνηστώ ανεπιφυλακτα.... θα προσπαθησω να στείλω και φωτο να την δεις ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) οι ταχυτητες μου θα ειναι μεχρι 140 για καμια προσπεραση , στα 120 σταθερα ποση αυτονομια σου εβγαζε? Δε θυμάμαι να σου πω με 120 χ.α.ω πόσα χλμ. μου έβγαζε αλλά έχε κατά νου ότι με τα 15 λίτρα που χωράει το ρεζερβουάρ η αυτονομία του είναι ούτως ή άλλως μικρή. Και γι' αυτό θεωρώ πιο κατάλληλο το Tenere 660, το οποίο έχει μεγαλύτερο ρεζερβουάρ και, συνεπώς, είναι πιο κατάλληλο για ταξίδι. Ασε που έχει και καλύτερη σέλα αλλά και ανεμοκάλυψη. Αν λοιπόν έχεις κατά νου το ταξίδι και γουστάρεις μονοκύλινδρο μηχανάκι, πιστεύω ότι καλύτερα να πας στο Tenere. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2011 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2011 Δε θυμάμαι να σου πω με 120 χ.α.ω πόσα χλμ. μου έβγαζε αλλά έχε κατά νου ότι με τα 15 λίτρα που χωράει το ρεζερβουάρ η αυτονομία του είναι ούτως ή άλλως μικρή. Και γι' αυτό θεωρώ πιο κατάλληλο το Tenere 660, το οποίο έχει μεγαλύτερο ρεζερβουάρ και, συνεπώς, είναι πιο κατάλληλο για ταξίδι. Ασε που έχει και καλύτερη σέλα αλλά και ανεμοκάλυψη. Αν λοιπόν έχεις κατά νου το ταξίδι και γουστάρεις μονοκύλινδρο μηχανάκι, πιστεύω ότι καλύτερα να πας στο Tenere. εχεις δικιο για το τενερε , πανεμορφο (αν και το 1200 καλυτερο αλλα που 'ναι τα φραγκα οεο!!!???) αλλα με 1.71 υψος που να το φτασω το γα'ι'δουρι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2011 οι ταχυτητες μου θα ειναι μεχρι 140 για καμια προσπεραση , στα 120 σταθερα ποση αυτονομια σου εβγαζε? για την ζελατινα και τις βιδουλες το ειχα υπ'οψιν , το ειχα κανει στο τενερε οσο για την σελα δεν σκεφτομαι να την κανω να με βαζει "μεσα" στην μοτο αλλα κατι πιο ανατομικο και με οσο το δυνατο μικροτερη υψομετρικη διαφορα με τον συνεπιβατη.... εμένα πάντως φορτωμένος τίγκα και διπλός, μου βγάζει περίπου στα 300 χλμ... όταν λέμε για φόρτωμα μιλάμε για κάτι τέτοιο περίπου... καλή φωτό της σέλας δεν έχω, αλλά για να κάνουμε και λίγη πλάκα, μπορείς να την κάνεις και έτσι αν θες... τι να'ναι άραγες, τι να'ναι... είπαμε, έχουν γούστο οι BMWδάκιδες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bobkteakis 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Λεω να αλλάξω αλυσίδα και γρανάζια στο μηχανάκι μου,να βάλω RK ή DID; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες