Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2009 Για τον Thetreeoflife. Σήμερα έτυχε και πέρασα από το MOTOMARKET, και ρώτησα για την ζελατίνα. Έχει την ίδια της ΚΑΡΡΑ (έιναι ίδια με την GIVI). Τιμή 65 € πρώτα από όλα, Manolito σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων. Κατα δεύτερον, έχουμε εξελίξεις με το θέμα "μαμά ανεμοθώρακας Yamaha". Μετά από κάποιες πατέντες που έκαναν τα τσακάλια στην Μοτοδυναμική, έχουμε και λέμε: Τρίξιμο πάπαλα... μούγκα η ζελατίνα Θόρυβος και κούνημα στο κράνος μειώθηκαν αισθητά (λόγο του ότι με την πατέντα άλλαξε όλη η γεωμετρία της ζελατίνας) Για την αστάθεια στο μπροστινό, δεν έχω ακόμα άποψη (δεν είχα το χρόνο να κάνω μια καλή βόλτα)... οσονούπω... και τώρα το μεγάλο μυστικό, η "πατέντα" H συσκευασία εκτός των άλλων περιέχει και δυο μεταλλικές ροδέλες (washers). Κατά την τοποθέτηση, οι οδηγίες και το σχεδιάγραμμα λένε ότι πρέπει να τοποθετηθούν στην εσωτερική πλευρά ακριβώς πάνω από την μεταλλική βάση. Εκεί είναι το πρόβλημα. Αν γίνει έτσι, τότε το ένα από τα 2 "αυτιά" της ζελατίνας από τους κραδασμούς και από την αντίσταση του αέρα, βρίσκει πάνω στο δοχείο των υγρών φρένων και τρίζει του σκοτωμού. Ενώ αν τις βάλεις από την πάνω μεριά μεταξύ σινεμπλόκ και πλαστικού πλαισίου, αλλάζει η γωνία της, με αποτέλεσμα να μην ακουμπάει πλέον στο δοχείο αλλά και να έρχεται σε πιο κάθετη θέση. Έτσι ο αέρας πλέον κατευθύνετε πιο ψηλά. Αυτά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2009 Τέλος καλό, όλα καλά. Αν και πρέπει να το δω λίγο για να το καταλάβω τελείως αλλά το φαντάζομαι πως πρέπει να είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris_13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2009 Εγώ σαν νέος κάτοχος του XTX έχω κάποιες απορίες. Η πρώτη είναι για την κατανάλωση, η μηχανή όταν την πήρα είχε 7.0000 χλμ έως τώρα που έχω κάνει περίπου 1500 επιπλέον η κατανάλωση είναι περίπου 8l /100 χλμ Βέβαια το τρέχω αρκετά και οι αποστάσεις που κάνω καθημερινά δεν είναι με χαμηλές ταχύτητες. Δεύτερο θέμα, εμείς που έχουμε το Χ τί μπορούμε να κάνουμε στο θέμα της ζελατίνας?Υπάρχει κάτι που να έχει δοκιμάσει κάποιος και να έχει μείνει απόλυτα ευχαριστημένος?Θέλω να κάνω ταξιδάκι χαλαρό και το σκέφτομαι...Έχω την εντύπωση οτι μετά τα 120 η οδήγηση είναι αρκετά δύσκολη... Ευχαριστώωωωω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2009 Καλημέρα, κατ'αρχήν & welcome on Mybikeboard. Αν το μοντέλο της μηχανής σου είναι `04-`06 τότε αλλάζεις μια ζελατίνα για την προστασία του αέρα. Αν όμως είναι το τελευταίο μοντέλο τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, γιατί απλά έχει διαφορετική μάσκα και δεν παίρνει ζελατίνα. Δεν ξέρω αν το τελευταίο μοντέλο μπορεί να προσαρμοστεί η μάσκα του προηγούμενου μοντέλου, και αυτό για να μπορείς να βάλεις ζελατίνα. Όσο για την κατανάλωση όσο και να το κυνηγάς τα 8 l/100km μου φαίνονται πολλά. Βέβαια να ξέρεις ότι δεν μπορείς να το υπολογίσεις με ακρίβεια αυτό, γιατί κάθε γέμισμα δεν είναι το ίδιο, με αποτέλεσμα να έχεις κάποιες μικρές διαφορές. Αυτό για την κατανάλωση πιστεύω μπορείς να το ελέγξεις σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Το δικό μου μέσα στην πόλη με 90% δικάβαλος η κατανάλωση φτάνει μέχρι 6l/100km. Αυτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris_13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2009 08 είναι το μοντέλό μου!! Ούτε καν η Μοτοδυναμική δεν έχει ζελατίνα για το μοντελο αυτο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2009 Καλημέρα, κατ'αρχήν & welcome on Mybikeboard. Αν το μοντέλο της μηχανής σου είναι `04-`06 τότε αλλάζεις μια ζελατίνα για την προστασία του αέρα. Αν όμως είναι το τελευταίο μοντέλο τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, γιατί απλά έχει διαφορετική μάσκα και δεν παίρνει ζελατίνα. Δεν ξέρω αν το τελευταίο μοντέλο μπορεί να προσαρμοστεί η μάσκα του προηγούμενου μοντέλου, και αυτό για να μπορείς να βάλεις ζελατίνα. Όσο για την κατανάλωση όσο και να το κυνηγάς τα 8 l/100km μου φαίνονται πολλά. Βέβαια να ξέρεις ότι δεν μπορείς να το υπολογίσεις με ακρίβεια αυτό, γιατί κάθε γέμισμα δεν είναι το ίδιο, με αποτέλεσμα να έχεις κάποιες μικρές διαφορές. Αυτό για την κατανάλωση πιστεύω μπορείς να το ελέγξεις σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Το δικό μου μέσα στην πόλη με 90% δικάβαλος η κατανάλωση φτάνει μέχρι 6l/100km. Αυτά. άστο φίλε, έχω δει μέχρι και 10 lt/100 χλμ στο δικό μου... 1η 2α 3η συνέχεια και η κατανάλωση στα ύψη... έχω δει και το ανάποδο βεβαίως... 10 lt/225χλμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2009 Ούτε καν η Μοτοδυναμική δεν έχει ζελατίνα για το μοντελο αυτο?? ΤΣΟΥ!!! Οπότε για δες για αλλαγή μασκάς από το προηγούμενο, ή δες στην Καλλιθέα που κατασκευάζει ζελατίνες μήπως μπορεί να σου κάνει καμιά πατέντα, η να σου κατασκευάσει καμία εξ'αρχής. Α! Τώρα μου ήρθε. Κάποια στιγμή είχα μετρήση και εγώ κατανάλωση περί τα 7lt/100 km και το πέρασα ότι είχα κάνει λάθος μέτρηση. Μάλλον σωστή ήταν τελικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2009 @Chris 13. Αφού το ΧΤ σαυ είναι μοντέλο του '08, έχει την αλλαγμένη μάσκα και δεν μπορεί να δεχτεί ψηλή ζελατίνα, διότι απλά δεν έχει καθόλου ζελατίνα. Είναι ένα ενιαίο μασκάκι (όπως το παλιό ΧΤ 600) και δεν έχει βιδωμένη πάνω ζελατινούλα (που θα μπορούσες να την αλλάξεις με μεγαλύτερη). Ισως, αν άλλαζες το μασκάκι με ένα από τα πρώτα μοντέλα του ΧΤ (2004 - 2006), θα μπορούσες να βάλεις μεγάλη ζελατίνα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι εφικτό. Κάνε μια ερώτηση πάντως στη Μοτοδυναμική, αν σε ενδιαφέρει το θέμα "ταξιδεύειν με άνεση". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
commandersotos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 Γεια σας παιδια ειμαι καινουριος στην παρεα σας...και μελλοντικος χρηστης μιας XT...σκεφτομαι να παρω παρα πολυ συντομα την XT660X '06 για να μπορω να κανω και ταξιδακια,για το θεμα της ζελατινας....ειναι καλη επιλογη ή να παρω το νεο μοντελο '10...;λιγη βοηθεια;Σωτηρης απο Ωρωπο...Σας ευχαριστω εκ των προτερων...!Εχω διαβασει τα παραπανω και εχω εντυπωσιαστει...ειστε πολυ Παλικαρια...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 ταξιδακια με τι ταχυτητα θες; αν ειναι στα 120 130 πας και χωρις ζελατινα..για την ψηλη ξερουν καλυτερα οι εχοντες παντως ριξε μια ματια στο mt3 ειναι σε ξεφτυλα τιμη 5.300 εχει ιδιο κινητηρα με το χτ και παρομοιο προσανατολισμο..αλλα λιγο πιο στρητ το εχει προσφορα η μοτοδυναμικη [του 08] http://www.yamaha-motor.gr/products/motorcycles/sport_roadster/MT-03.jsp?view=explorer&subview=colours επισης αν σ ενδιαφερει η ζελατινα..ιδιο κινητηρα με χτ εχει επισης και το απριλια pegaso strada-trail-factory το τελευταιο ειναι το αντιστοιχο του χτχ ουσιαστικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
commandersotos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2010 ταξιδακια με τι ταχυτητα θες; αν ειναι στα 120 130 πας και χωρις ζελατινα..για την ψηλη ξερουν καλυτερα οι εχοντες παντως ριξε μια ματια στο mt3 ειναι σε ξεφτυλα τιμη 5.300 εχει ιδιο κινητηρα με το χτ και παρομοιο προσανατολισμο..αλλα λιγο πιο στρητ το εχει προσφορα η μοτοδυναμικη [του 08] http://www.yamaha-motor.gr/products/motorcycles/sport_roadster/MT-03.jsp?view=explorer&subview=colours επισης αν σ ενδιαφερει η ζελατινα..ιδιο κινητηρα με χτ εχει επισης και το απριλια pegaso strada-trail-factory το τελευταιο ειναι το αντιστοιχο του χτχ ουσιαστικα Σ'ευχαριστω φιλε μου για τη βοηθεια, αλλα δειχνω εμπιστοσυνη μονο στη μαμα yamaha...κοιταξα και το mt3 αλλα δεν το πολυ γουσταρω εχω τρελa με τα motard και ειδικα με το xtx... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2010 καλη μηχανη αλλα ακριβη πιστευω το χτχ..μου ακουγεται καπως δηλ 7290 για αυτο σου πα μτ3..ειναι αρκετα κοντινο παντως ..μη νομιζεις..[αν σ αρεσει αισθητικα] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
commandersotos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2010 φιλε θα το κοιταξω παντως το θεματακι με το mt3...γιατι αλλιως ειναι απο κοντα και αλλιως απο φωτογραφιες για να σχηματισω μια σφαιρικη αποψη επι του θεματος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2010 φιλε θα το κοιταξω παντως το θεματακι με το mt3...γιατι αλλιως ειναι απο κοντα και αλλιως απο φωτογραφιες για να σχηματισω μια σφαιρικη αποψη επι του θεματος... ειναι ωραιο απο μενα να το παρεις :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2010 εμενα δε μ αρεσει το μτ3 αισθητικα πριν για δυο τρια χρονια..ειχε παρομοια τιμη με το χτχ και για μενα δεν πολυαξιζε αλλα οταν εχεις μια μηχανη..δυο χιλιαδες πιο κατω.. ιδιο κινητηρα...παρομοια μηχανη...παρομοια ροπη ε τοτε αξιζει τα λεφτα της [απλα δε μου πολυαρεσει η μασκα της] το χτχ παντως..το παρακριβυναν..καλυτερα να δωσει καποιος 5000 να παρει ενα μεταχειρισμενο ενος δυο χρονων σε καλη κατασταση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
commandersotos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2010 Αυτο λεω και εγω, γι'αυτο θα παρω το xt660x του '06 που το βρισκω και 4χιλιαρικα και ειναι στην πενα...βεβαια εχει περασει απο κοσκινο για να το παρω...δεν θα παρω και γουρουνι στο σακι...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2010 εχεις βαλει στο ματι καποιο συγκεκριμενο ή γενικα μιλας οτι εκει παιζει η τιμη του; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
commandersotos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 Εκει παιζει η τιμη του απ' οτι ξερω και απ' οτι εχω κοιταξει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 ...βεβαια εχει περασει απο κοσκινο για να το παρω...δεν θα παρω και γουρουνι στο σακι...!!! Και πολύ καλά θα κάνεις. Οταν παίρνεις μεταχειρισμένο (ασχέτως μάρκας) οφείλεις να το ψάξεις καλά, διότι μετά την απομάκρυνση από τον ... πωλητή, παπαλα!! Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Πέρασέ το λοιπόν "από κόσκινο", όπως λες, και πάνω απ' όλα κάνε το μόνος σου μια μεγάλη βόλτα, τόσο σε ανοιχτό δρόμο (για να δεις τη σταθερότητά του στα "πολλά") όσο και σε μποτιλιάρισμα (για να δεις αν ο ψεκασμός δουλεύει απροβλημάτιστα στα ανοιγοκλεισίματα του γκαζιού, χωρίς σβησίματα και κομπιάσματα). Αντε, και καλορίζικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spikri79 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 ΟΧΙ! πριν του 07.Θα μπλέξεις μόνιμα με ψεκασμούς,tps κτλ.Και τις ανακλήσεις να έχει περάσει πάλι πρόβλημα θα έχεις.Εμένα που είναι του 07 και έχει τελείως διαφορετικό ΤPS(καθώς έχει και αισθητήρα λ) δεν έχει κάνει κιχ ποτέ.Ειδικά σε μεγάλες ζέστες θα την ακούς.Και αυτό δεν έχει να κάνει με τη χρήση που του γινόταν πριν και το πόσο καλοδιατηρημένο είναι,αλλά είναι κάτι που θα το κουβαλάει πάντοτε.Αν μπορείς βρές μοντέλο,από 07 και μετά.Σόρυ αν μπήκα λίγο απότομα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 του 04-06 ειναι euro 2 του 07-10 ειναι euro3 οπως το ειπες ομως το προβλημα με το tps δεν υφισταται σε κανενα αφου και τα προηγουμενα εχουν αλλαχθει μεσα στην εγγυηση εσυ ξερεις καποιον που συνεχιζει να εχει προβλημα; ζεστη εννοεις οτι εχει σ ολα τα χτχ ή μονο στα μοντελα 04-06; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spikri79 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 Οταν λέω ζέστη εννοώ καλοκαίρι ή κολημένος σε μποντιλιάρισμα στο κέντρο μια πόλης κτλ.Δεν έχει να κάνει αν είναι X ή R.Από το 04 εως το 06 παρουσιαζόταν το ίδιο πρόβλημα.Σε περιπτώσεις ανάκλησης ή γενικώς,επισκευής δούλευε καλά για λίγο καιρό και μετά πάλι τα ίδια.Και ο λόγος ήταν οτι το ανταλακτικό που άλλαζαν ήταν μια από τα ίδια.Στα μοντέλα του 07 έγινε η σωστή αλλαγή που μπήκε καινούριο ΤPS τελείως διαφορετικό και από άλλο υλικό.Χωρίς να είμαι σίγουρος άλλαξε και χαρτογράφιση του εγκεφάλου για καλύτερη διαχείρηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 λιγη ζεστη εχουν ολες οι μηχανες το καλοκαιρι νομιζω τα μοντελα 04-06 με αλλαγμενο tps γιατι να εχουν προβλημα; δε νομιζω..να ισχυει κατι τετοιο ισως σε καποιον αν εγινε νεα ρυθμιση κι οχι αλλαγη να συμβαινει κατι τετοιο αλλωστε για το προβλημα με τα σβησιματα δε μιλαει πια κανεις..αρα εχει διορθωθει με την αλλαγη tps και στο μοντελο του 04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
commandersotos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 Ευχαριστω παιδια...και νομιζω πως με την αλλαγη tps το μηχανακι δουλευει ρολοι...παντως θα το ρωτησω αν και το βρηκα αυτο που θα παρω...το εχω δοκιμασει στα πολλα και ειμαι ετοιμος να το κλεισω...δεν νομιζω να εχω προβλημα παντως.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 μοντελο; χρωμα; χλμ κλπ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες