Jump to content
Αιγαιοπλόος

Μερικές συμβουλές για το Yamaha XT 660

Recommended Posts

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, μάλλον με βλέπω για GIVI :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλημέρα σας!!Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αιγαιοπλόο τον hidedo και τον aisxos18 για τις συμβουλές τους!!Οι 33l της kappa δέν μπαίνουνε στο xt!!Δυστηχώς δέν βγάζει η εταιρεία το σωληνωτό πλαίσιο που απαιτήται για το xt.Οι μόνες εναλλακτικές που έχω είναι οι 40l και οι 21l!!Το ξέρω ότι οι 40 είναι μεγάλες και ίσως δημιουργήσουνε ένα πρόβλημα σε ότι αφορά την αντίσταση του αέρα αλλά φοβάμαι ότι με τις 21l θα έχουμε πρόβλημα χώρου(θα υπάρχει συνεπιβάτης η κοπέλα μου οπότε καταλαβαίνετε τη μάχη πρέπει να δώσω για τον όγκο!!!!!).Το διπλό stand σκέφτομαι να το βάλω για να αποφύγω τυχόν προβλήματα όπως λύγισμα.Εάν η 46l είναι μεγάλη η επόμενη εναλλακτική που έχω είναι 35l.Tι λέτε για αυτή??Θα συμφωνήσω με την ζελατίνα της givi,θεωρώ πως χρειάζεται και θα κάνει καλή δουλειά!!Tο tang bag λέω να το αποφύγω για να έχω την πλήρη ελευθερία στο τιμόνι.Το πρόβλημα είναι με τις πλαινές βαλίτσες!!!!!!!!Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι Πάτρα-Αγκώνα-Ρώμη-Φλωρεντία-Βενετία και πίσω.Το ταξίδι θα είναι 10ήμερο οπότε χρειαζόμαστε έναν αξιοπρεπή όγκο στις βαλίτσες!!Δυστηχώς δέν μπορώ να βρω 33L για το xt!!Μάλλον θα πρέπει να καταφύγω στις 40 με ότι αυτό συνεπάγεται!!

Για να αλλάξουμε και θέμα σήμερα θα πάω για αλλαγή αλυσίδας και γραναζιών.Η μανίσια μου έβγαλε 17,700 χιλιόμετρα.Από ότι φαίνεται πρέπει να ήμουνα απο τους τυχερούς γιατί ακουσα διάφορα για την αλυσίδα του χτ,έσπαγε από τα πρώτα χιλιόμετρα.Αγόρασα μία της DID όχι όμως την απλή αλλά την 520VM XRING και γρανάζια της JT 15/45.Εδωσα κάποια χρήματα παραπάνω αλλα θεωρώ πώς θα πιάσει τα λεφτά της!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

kalispera filaraki..loipon koita ti pezei..egw tyxainei kai kanw taksidia me to xtaki mou.alla milaw gia 400 -500 xlm tetoia pragmata..esy les gia perissotera fantazomai.prwton xreiazesai zwni mesis..st lew gt pithanotata tha theleis na sikwtheis thn epomeni mera na deis tin italia..i gelatina pou les tis givi einai apo tis kalyteres kai to mixanaki einai poli stathero.egw exw t xtx 2007 kai dystyxws den mporw na balw zelatina oso kai ean epsaksa.mono allazontas tin maska..pragma apithano..i sumbouli mou einai:to stand den einai toso aparaitito.egw tha epairna basiko eksoplismou gia tyxon traymatismous kai gia ta elastika mou..ta sigoura thelw na pisteyw.wstoso exw balei balitses pisw kai i odiki sumperifora allazei dramatika tha elega.poli astatheia se strofes.egw exw tank bag tis tourateck germanikis kataskeyis pou ftiaxnete mono gia to montelo ayto.i timi tis einai st 130 me xwritikotita 26 lt..pragmatika boithaei gia t mikro pragmata.loipon gia na mhn se poli prizw steile ean thes gia tyxwn plirofories alles..

καλημέρα φίλε μου!!!Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου με την ζώνη μέσης.Δέν το σκέφτηκα αυτό και μάλλον θα μου είναι απαραίτητη.Από εξοπλισμό αναβάτη είμαστε κομπλέ όσο για τα ελαστικά μου τα έχω αλλάξει και φοράω τα pirelli diablo!!Έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος απο το συγκεκριμένο ζευγάρι ελαστικών!!Οι χιλιομετρικές αποστάσεις που θα κάνουμε δέν θα ξεπερνάνε τα 300χιλιόμετρα.Η μεγαλύτερη διαδρομή είναι ανάμεσα Αγκώνα Ρώμη που είναι γύρω στα 304χιλ!!Το πρόβλημα είναι με τις πλαινές βαλίτσες.Δέν μπορώ να βάλω 33l γιατί οι εταιρίες δέν βγάζουνε για το xt το σωληνωτό πλαίσιο που απαιτήται για την μοτοσυκλέτα μας.Αναγκαστικά πρέπει να πάω σε 21 ή 40!!Το ταξίδι θα έχει διάρκεια 10ημέρες οπότε χρειαζόμαστε έναν αξιοπρεπή χώρο για δύο άτομα και οι 21 μου φαίνονται μικρές

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα Νίκο και καλώς όρισες στο mybike.

Ενα μοτοσυκλετιστικό ταξιδάκι στην Ιταλία με καλή παρέα είναι μεγάλη απόλαυση.

Ως πρώην κάτοχος ΧΤ660 (το R είχα εγώ αλλά και για το Χ τα ίδια περίπου ισχύουν) θα σου πω ότι οι βαλίτσες που θέλεις να του βάλεις είναι καλές ως μάρκα αλλά ακατάλληλες ως μέγεθος.

Ενα top case 46 λίτρων είναι οριακά μεγάλο για το ΧΤ. Εκτός του ότι θα είναι οπτικά παράταιρο, πιθανώς θα σου δημιουργεί αστάθεια. Προτίμησε λίγο μικρότερο.

Τα πλαϊνά βαλιτσάκια τώρα. Εννοείς 40 λίτρα το καθένα; Αν ναι, είναι τεράστια. Κάπου 20 λίτρα το καθένα ήταν αυτά εδώ που είχα στο ΧΤ και τα θεωρώ οριακά. Μη βάλεις μεγαλύτερα.

post-2767-1193985790_thumb.jpg

Αυτά. Διάβασε το post μου από την αρχή (1η σελίδα), αν θέλεις κι άλλες λεπτομέρειες για το ΧΤ και τα ταξίδια.

Φίλε Αιγαιοπλόε διάβασα το post σου από την αρχή και δέν σου κρύβω ότι κινήθηκα σε μεγάλο βαθμό για την έρευνα αγοράς που έκανα με βάση τις συμβουλές που δίνεις για τα ταξίδια με το xt!!Το πρόβλημα είναι με τις πλαινές βαλίτσες.Δέν γίνεται να βάλω 33l επειδή δέν βγάζει η εταιρία το πλαίσιο στήριξης για το xt.Σε πηγαίνει σε 21 που έβαλες και εσύ ή σε 40!!Το ταξίδι θα κρατήσει 10ημέρες.8ημέρες σε τρείς διαφορετικές πόλεις της Ιταλίας,Ρώμη-Φλωρεντία-Βενετία.Οι 21l μου φαίνονται μικρές σε όγκο(θα υπάρχει και συνεπιβάτης η κοπέλα μου).Όσο για την πίσω βαλίτσα όντως η 46 είναι μεγάλη μάλλον θα προτιμήσω την 35 που είπες!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι συμβουλές του Αιγαιοπλόου ήταν πολύ χρήσιμες για όλους εμάς τους κατόχους XT (X & R), τις οποίες και εγώ ακολούθησα γι'αυτό και τον ευχαριστούμε. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσο για αλυσίδα μάλλον πρέπει να ετοιμάζομαι για αντικατάσταση, γιατί από όσα διάβασα μετά τα 15000 - 16000 χ.λ.μ. την πιάνει "κόψιμο". Εγώ έχω 18800, άν και προσέχω να την γρασσάρω τακτικά (μετά από πλύσιμο, βροχή η και αν κάνω αρκετά χ.λ.μ.). Μου έχουν πεί (δεν ξέρω κατα πόσο αληθεύει) ότι κάθε 500 χ.λ.μ. θέλει γρασσάρισμα για να διατηρείται σε "φόρμα"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλημέρα σας!!Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αιγαιοπλόο τον hidedo και τον aisxos18 για τις συμβουλές τους!!Οι 33l της kappa δέν μπαίνουνε στο xt!!Δυστηχώς δέν βγάζει η εταιρεία το σωληνωτό πλαίσιο που απαιτήται για το xt.Οι μόνες εναλλακτικές που έχω είναι οι 40l και οι 21l!!Το ξέρω ότι οι 40 είναι μεγάλες και ίσως δημιουργήσουνε ένα πρόβλημα σε ότι αφορά την αντίσταση του αέρα αλλά φοβάμαι ότι με τις 21l θα έχουμε πρόβλημα χώρου(θα υπάρχει συνεπιβάτης η κοπέλα μου οπότε καταλαβαίνετε τη μάχη πρέπει να δώσω για τον όγκο!!!!!).Το διπλό stand σκέφτομαι να το βάλω για να αποφύγω τυχόν προβλήματα όπως λύγισμα.Εάν η 46l είναι μεγάλη η επόμενη εναλλακτική που έχω είναι 35l.Tι λέτε για αυτή??Θα συμφωνήσω με την ζελατίνα της givi,θεωρώ πως χρειάζεται και θα κάνει καλή δουλειά!!Tο tang bag λέω να το αποφύγω για να έχω την πλήρη ελευθερία στο τιμόνι.Το πρόβλημα είναι με τις πλαινές βαλίτσες!!!!!!!!Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι Πάτρα-Αγκώνα-Ρώμη-Φλωρεντία-Βενετία και πίσω.Το ταξίδι θα είναι 10ήμερο οπότε χρειαζόμαστε έναν αξιοπρεπή όγκο στις βαλίτσες!!Δυστηχώς δέν μπορώ να βρω 33L για το xt!!Μάλλον θα πρέπει να καταφύγω στις 40 με ότι αυτό συνεπάγεται!!

Για να αλλάξουμε και θέμα σήμερα θα πάω για αλλαγή αλυσίδας και γραναζιών.Η μανίσια μου έβγαλε 17,700 χιλιόμετρα.Από ότι φαίνεται πρέπει να ήμουνα απο τους τυχερούς γιατί ακουσα διάφορα για την αλυσίδα του χτ,έσπαγε από τα πρώτα χιλιόμετρα.Αγόρασα μία της DID όχι όμως την απλή αλλά την 520VM XRING και γρανάζια της JT 15/45.Εδωσα κάποια χρήματα παραπάνω αλλα θεωρώ πώς θα πιάσει τα λεφτά της!!!

Η αλήθεια ειναι πως θα γίνει σαν αεροπλάνο το XT με τα 40αρια. :)

Έχει και κάτι πολύ καλές βαλίτσες η Hepco & Becker που ταιριάζουν πολύ στο XT (στα R περισσότερο που ειναι πιο "adventure") και ειναι πιο πρακτικές γιατί έχουν καπάκι που ανοίγει απο πάνω.

Το μείον ειναι πως ειναι αρκετα πιο ακριβές.

Επίσης αν θυμάμαι καλά η Yamaha αναφέρει σαν μέγιστο βάρος φόρτωσης για το XT τα 160 κιλά. Έχε το κι αυτό στα υπόψιν..

Σχετικά με την αλυσίδα, εγώ έφτασα στα 28.000χλμ με τη μαμίσια. Όλα σχετικά ειναι αλλα σίγουρα θα την αλλάξεις για να έχεις μια γερή για το ταξίδι.

Μια συμβουλή/υπενθύμιση (επειδή εγώ ως αδαής την πάτησα): μην ξεχάσεις να δώσεις μπόσικα πριν ταξιδέψεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Οι μόνες εναλλακτικές που έχω είναι οι 40l και οι 21l!

...................

Εγώ είχα αυτές των 21 λίτρων (η καθεμία εννοώ) και τις θεωρώ οριακές για το μέγεθος του ΧΤ660. Αν πάρεις τις 40άρες θα εξέχουν πέρα από το τιμόνι και πιθανόν να σου δημιουργούν πρόβλημα. Για τις 33άρες έχω μια επιφύλαξη. Δες πώς είναι πάνω στο μηχανάκι και κυρίως αν εξέχουν πολύ. Γνώμη μου πάντως είναι να προτιμήσεις τις 21άρες και να αυξήσεις το χώρο σου βάζοντας και ένα tank bag (νομίζω ότι είχα δει ένα καλό της IXS που ταιριάζει καλά πάνω στο ΧΤ). Δηλ. θα έχεις top case + πλαϊνές βαλίτσες + tank bag. Οπότε θα βολευτείτε μια χαρά με την κοπέλα σου. Ε, πές να μη κουβαλήσεις και το ... πιστολάκι μαζί της :P :lol:. Εμάς πάντως στο 8ήμερο ταξίδι στην Κων/πολη μια χαρά τα βολέψαμε (και χωρίς tank bag). Σωστή κατανομή χώρου χρειάζεται και θα χωρέσουν μπόλικα πράγματα. Μόνο να σου τονίσω το εξής: Προσοχή στο ισομοίρασμα του βάρους στις πλαϊνές βαλίτσες. Παίζει μεγάλο ρόλο στη σωστή οδική συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας. Και όχι μεγάλο βάρος στο top case. Είναι το χειρότερο σημείο για φόρτωμα στη μοτοσυκλέτα γιατί είναι πίσω και ψηλά.

Η αλυσίδα και τα γρανάζια που έβαλες είναι πολύ καλά.

Νick76, MANOLITO ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αλήθεια ειναι πως θα γίνει σαν αεροπλάνο το XT με τα 40αρια. :)

Έχει και κάτι πολύ καλές βαλίτσες η Hepco & Becker που ταιριάζουν πολύ στο XT (στα R περισσότερο που ειναι πιο "adventure") και ειναι πιο πρακτικές γιατί έχουν καπάκι που ανοίγει απο πάνω.

Το μείον ειναι πως ειναι αρκετα πιο ακριβές.

Επίσης αν θυμάμαι καλά η Yamaha αναφέρει σαν μέγιστο βάρος φόρτωσης για το XT τα 160 κιλά. Έχε το κι αυτό στα υπόψιν..

Σχετικά με την αλυσίδα, εγώ έφτασα στα 28.000χλμ με τη μαμίσια. Όλα σχετικά ειναι αλλα σίγουρα θα την αλλάξεις για να έχεις μια γερή για το ταξίδι.

Μια συμβουλή/υπενθύμιση (επειδή εγώ ως αδαής την πάτησα): μην ξεχάσεις να δώσεις μπόσικα πριν ταξιδέψεις.

καλησπέρα σας!! Φίλε μου θα συμφωνήσω μαζί σου για τις βαλίτσες της H&B αλλά είναι αρκετά πιό ακριβές και δέν με παίρνει για αγορά.Όσο για την αλυσίδα το έχω στα υπόψη μου για τον ρεγουλάρισμα που χρειάζεται!!!Σ'ευχαριστώ για την συμβουλή σου!!!Το ξέρω ότι είναι μεγάλες οι 40 αλλά δέν υπάρχει και μία μέση όδος στην προκειμένη περίπτωση.Διαφορετικά πάμε σε 21!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
καλησπέρα σας!! Φίλε μου θα συμφωνήσω μαζί σου για τις βαλίτσες της H&B αλλά είναι αρκετά πιό ακριβές και δέν με παίρνει για αγορά.Όσο για την αλυσίδα το έχω στα υπόψη μου για τον ρεγουλάρισμα που χρειάζεται!!!Σ'ευχαριστώ για την συμβουλή σου!!!Το ξέρω ότι είναι μεγάλες οι 40 αλλά δέν υπάρχει και μία μέση όδος στην προκειμένη περίπτωση.Διαφορετικά πάμε σε 21!!

Να'σαι καλά Nick.

Δες πως κάθονται οι πλαϊνες στο XT και αποφάσισε.

Ο,τι κι αν αποφασίσεις, το βασικό είναι να περάσετε καλά και με ασφάλεια! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Όσο για αλυσίδα μάλλον πρέπει να ετοιμάζομαι για αντικατάσταση, γιατί από όσα διάβασα μετά τα 15000 - 16000 χ.λ.μ. την πιάνει "κόψιμο". Εγώ έχω 18800, άν και προσέχω να την γρασσάρω τακτικά (μετά από πλύσιμο, βροχή η και αν κάνω αρκετά χ.λ.μ.). Μου έχουν πεί (δεν ξέρω κατα πόσο αληθεύει) ότι κάθε 500 χ.λ.μ. θέλει γρασσάρισμα για να διατηρείται σε "φόρμα"

Αυτό δεν είναι απόλυτο. Εγώ ξέρω ότι η μανίσια αλυσίδα αν συντηρείται όπως πρέπει αντέχει μέχρι και 25000 χλμ. Μη βιαστείς να τη βγάλεις. Δες σε τι κατάσταση είναι, συζήτησε και με το μάστορα σου, κι έπειτα αποφασίζεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα σας!!! Έχω μία ερώτηση σχετικά με τον καθαρισμό της αλυσίδας.Ξέρετε που μπορώ να βρω κηροζίνη για τον καθαρισμό της??Πουλάνε στα καταστήματα με είδη λιπαντικών????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλημέρα σας!!! Έχω μία ερώτηση σχετικά με τον καθαρισμό της αλυσίδας.Ξέρετε που μπορώ να βρω κηροζίνη για τον καθαρισμό της??Πουλάνε στα καταστήματα με είδη λιπαντικών????

Βενζινάδικα, χρωματοπωλεία ίσως και σουπερ μαρκετ (τα kerosun ειναι κλασσικά)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θες να δώσεις κάτι παραπάνω πάρε ένα spay για καθαρισμό καρμπυρατέρ και μετά με ένα πινέλο με πετρέλαιο την περνάς για να φύγουν και τα υπόλοιπα. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως μετά θα χρειαστεί λιπανση γιατί στεγνώνει σχεδόν τελείως η αλυσίδα από το γράσσο από το καθαριστικό. Με προσοχή όμως και στα πλαστικά γιατί είναι πολύ ισχυρό (φαντάσου ότι καθαρίζει ότι σκουπίδια από καρμπυρατέρ,φρένα κ.α.)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρω την ζελατίνη της GIVI; Έχω φαει όλη την Αθήνα και δεν την έχω βρει πουθενά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λογικά σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο μάστορα για Yamaha - εγώ αυτό έκανα (θα την παραγγείλει αυτός για σένα, χωρίς επιπλέον κέρδος βέβαια αν είναι σωστός). Διαφορετικά δοκίμασε να την παραγγείλεις εσύ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την πήρα και την τοποθέτησα χθες. Την αγόρασα από τον ΠΕΙΡΑΙΑ στο MOTO-RICABI, όπου και την είχα παραγγείλει.Τιμή 75 ?. Λογικά και ο ΞΥΚΗΣ στην ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ πρέπει να την έχει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ παιδιά αύριο θα πάω να ψάξω Ελπιζω να βρω και οχι να πρεπει να την παραγγείλω γιατί την χρειάζομαι άμεσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ευχαριστώ παιδιά αύριο θα πάω να ψάξω Ελπιζω να βρω και οχι να πρεπει να την παραγγείλω γιατί την χρειάζομαι άμεσα.

Κανένα ταξιδάκι πασχαλινό να υποθέσω; :)

Αντε, καλά χιλιόμετρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Προφανώς υπερτερεί το top case.

Top Case τα ανοίγουνε και στο περνουν στα μπαμ... :(

Εννοείται ότι ειναι o-ring.

post-2767-1193820960_thumb.jpg

Τί είναι το O-Ring?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α) Ολα ανοίγουνε και τα πάντα κλέβονται.

Δεν αφήνεις άλλωστε φορτωμένη τη μοτο σε ερημικό σημείο για να φύγεις για μισή μέρα!

Και στο κάτω κάτω, είναι πολύ πιο εύκολο να σου ανοίξουν (με ένα ξυραφάκι π.χ.) τα σαμάρια ή ακόμη και να στα πάρουν ολόκληρα ενώ στην περίπτωση του Top Case ή των πλαϊνών σκληρών βαλιτσακιών είναι κάπως πιο δύσκολο (όχι βέβαια αδύνατο).

Προσωπικά, στα ταξίδια μου με βολεύει να έχω τα πράγματα σε Top Case και σε μικρά πλαϊνά σκληρά βαλιτσάκια, διότι:

1) Μπαινοβγαίνουν πανεύκολα

2) Δε χρειάζεται να λύνεις - δένεις με χταπόδια

3) Δεν περνάει ούτε σταγόνα νερό (εγγυημένα)

4) Μπορείς να παρκάρεις (σε ένα πολυσύχναστο μέρος) για έναν καφέ και να έχεις μια σχετική ασφάλεια για τα πράγματά σου, σε σχέση π.χ. με ένα tank bag ή ένα ζευγάρι σαμάρια.

β) O-ring είναι οι αλυσίδες κίνησης που έχουν τσιμουχάκια στα κυλινδράκια της αλυσίδας και συγκρατούν το λιπαντικό, μη αφήνοντάς το να φύγει. Για το λόγο αυτό θέλουν λίπανση σε αραιότερα διαστήματα σε σχέση με τις απλές (ή Χ-ring) αλυσίδες. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ό,τι αλυσίδα και να έχεις, καλό είναι να της βάζεις λιπαντικό σπρέυ κάθε 500 χλμ. για να κρατήσει παραπάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
β) O-ring είναι οι αλυσίδες κίνησης που έχουν τσιμουχάκια στα κυλινδράκια της αλυσίδας και συγκρατούν το λιπαντικό, μη αφήνοντάς το να φύγει. Για το λόγο αυτό θέλουν λίπανση σε αραιότερα διαστήματα σε σχέση με τις απλές (ή Χ-ring) αλυσίδες. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ό,τι αλυσίδα και να έχεις, καλό είναι να της βάζεις λιπαντικό σπρέυ κάθε 500 χλμ. για να κρατήσει παραπάνω.

Thanks! :drunk::thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλησπέρα παιδιά. Κάτοχος και εγώ ενός ΧΤΧ εδώ και 2 μήνες και τώρα άρχισα σιγά σιγά να εξοπλίζομαι για ταξιδάκια. Βλέπω που προτείνετε την ζελατίνα της GIVI. Μ'αρέσει όμως πάρα πολύ η ζελατίνα της Barracuda. Την έχει δοκιμάσει κανείς για να μου πει αν κάνει δουλειά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα