ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2007 Ένα ωραίο σάιτ που μπορείς να σημειώσεις πάνω σε έναν ηλεκτρονικό χάρτη κάποιο επικίνδυνο σημείο,επιλέγοντας την επικινδυνότητα,το είδος του προβλήματος καθώς και να κάνεις ένα μικρό σχόλιο για το συγκεκριμένο σημείο. Ελπίζω μόνο να φτάνει στα μάτια των υπευθύνων :/ The PIN project Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos650 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2007 εχει ξαναγινει αυτο το topic και τους εγραψα να βαλουν ενα τεραστιο pin σε ολη την Ελλαδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2007 http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=11309&hl= ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos650 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2007 http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=11309&hl= ;) [/quo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geostoik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2008 στο καρφι!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2008 Πολύ ωραία αυτή η προσπάθεια. Μόνο που αν συνεχίσει έτσι σε λίγο δεν θα φαίνεται ο χάρτης από τα pins.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2008 Ενδιαφέρον, δεν το ήξερα ότι υπήρχε αυτό. Όντως όμως, πολλά πιν μαζεύονται. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2008 Αραγε, τα παρακολουθεί κανείς υπεύθυνος ή μπα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2008 τι και εάν είσαι "παπάς" ... την πέτρα σου θα την φάς ! ! ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisxtx 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2009 ναι σιγα,σκοτιστηκαν να τα παρακολουθησουν!!!ειδατε καμια λακουβα να κλεινει....?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adagio 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2009 Πολυ καλη δουλεια! Ελπιζω να το λαβουν υποψη τους οι "υπευθυνοι" γιατι οπως ειπε ο deadehead_pirate παραπανω σε λιγο δεν θα φαινετε ο χαρτης απο τις πινεζες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r1 pilot 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2009 ναι θα το δουν οι υπευθυνοι και θα χασουν τον υπνο τους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2009 Βασικά μόνο μια πινέζα χρειάζεται. Απλά ποιό μεγάλη σε μέγεθος ώστε να καλύπτει όλο το χάρτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2010 Φταιω εγω τωρα να βαλω μια γραμμη σε ολη την θηβων και να λεω "απειρες λακουβες - εξογκοματα - βαθουλωμενα καπακια βοθρων - γλυστραει , γενικα τραβα απο αλλου" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2010 για θεσσαλονικη ουτε ενα ? αλα να μου πεις,σε καθε δρομο pin θελει. ετσι οπως ειναι οι κολοδρομοι :ranting3: :ranting3: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LLucky24 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 + μενα ρε παιδια λιγο ματαιο μου φαινεται το ολο project.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GhoSTRiDeR_SToRM 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 όλος ο χάρτης γεμάτος.. πρέπει να πάτωσε το project.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Φταιω εγω τωρα να βαλω μια γραμμη σε ολη την θηβων και να λεω "απειρες λακουβες - εξογκοματα - βαθουλωμενα καπακια βοθρων - γλυστραει , γενικα τραβα απο αλλου" πιασε εσυ την Θηβων να πιασω εγω την ιερα οδο να πιασει ο αλλος την Θησεως .... Μονο μην ξεχαστει κανεις και πιασει το στενο πισο απο το σπιτι μου που ειναι αδιεξοδο και δεν μπαινει κανεις ποτε ... μιλαμε ΑΨΟΓΑ 10 μετρα ασφαλτου ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες