ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 Απαραίτητες προϋποθέσεις να έχει οδική βοήθεια και νομική προστασία. (ειδικά την οδική) Από κει και πέρα κοιτάμε τα καλύτερα πακέτα τιμών. Για πείτε τι πληρώνετε και που για να πάρω μια γεύση κι αν υπάρχουν και τηλέφωνα των ασφαλιστικών σας,ακόμα καλύτερα. Είμαι στην κατώτερη κατηγορία μπόνους μάλους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 Εγώ επειδή σύντομα θα πάρω το V-Strom σε έρευνα που έκανα μου βγαίνει μια ολοκληρωμένη ασφάλεια (με νομικη προστασια, ασφάλεια πυρώς, κλπ) 130 ευρώ το εξάμηνο. Τώρα οδική βοήθεια εγώ κάνω μπόνους πακέτο μαζί με τον αδερφό μου, και τους δικούς μου στην ΕΛΠΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 130? εξάμηνο είναι πολλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 130? εξάμηνο είναι πολλά. Έψαξα Εθνική, Αγροτική, και INTERAMERICAN. Οι διαφορές τους ήταν μέχρι 5 ευρώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 (τροποποιήθηκε) Έψαξα Εθνική, Αγροτική, και INTERAMERICAN. Οι διαφορές τους ήταν μέχρι 5 ευρώ.130 με οδική ή άνευ? μάλλον με? εντιτ -> αλχ δεν έχεις κανα ατζέντη να ρωτησεις? εγω την ασφαλεια μου την αγόρασα απο ατζεντη. Συμφερει αντι να παιρνεις ενα σωρό τηλέφωνα. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 από τον deusXT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 176/χρόνο Υδρόγειο με νομικη προστασία αλλα όχι οδικη βοηθεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 130 με οδική ή άνευ? μάλλον με? Χωρις οδική. Οδική έχω ΕΛΠΑ ξεχωριστή. Τωρα δεν ξέρω. Ίσως είναι αυξημένα τα ασφάλιστρα σε καινούριες μηχανές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 παιδια τα ασφάλιστρα κάθε χρόνο ανεβαίνουν και ενα 10% . Θα σκανάρω το δικό μου αλλα είναι και με ολική ασφάλεια κλοπής στην αξία της μότο . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 παιδια τα ασφάλιστρα κάθε χρόνο ανεβαίνουν και ενα 10% . Θα σκανάρω το δικό μου αλλα είναι και με ολική ασφάλεια κλοπής στην αξία της μότο .10% αμα σε πιανουν καρακοτσαουα. εμενα πήγαν να μου αυξησουν τα ασφαλιστρα με μια τετοια δικαιολογία και έφυγα ασαλιωτα και βρηκα άλλη. Ειδικά στια σφάλειες κλοπης κανουν τρομερες μαιμουδιες. σου δινουν μια τιμή μειωμένη κατά 20-25% στην αρχή την οποία διαφορά τη μαζευουν μετά κάθε χρόνο. ΨΑΞΤΟ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 Σάμη...αυτή που έχω είναι μέσω ατζέντη και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την τιμή. 150? / χρόνο με Ν.Π και Ο.Β Όμως ο ατζέντης αυτός από πέρσι,σταμάτησε να συνεργάζεται με την εταιρία αυτή (Sinco) κι έτσι το αυτοκίνητο (που ήταν κι αυτό στην Sinco) το πήγαμε σε άλλη εταιρία. Τώρα που τελειώνει και της μοτό,σίγουρα θα θελήσει να με πάει σε άλλη εταιρία με σίγουρα περισσότερα ασφάλιστρα όπως έκανε και με το αυτοκίνητο. Εγώ όμως δεν θέλω να φύγω από τους άλλους γιατί δίνω λίγα. Έλα όμως που κι αυτοί δεν με ασφαλίζουν κατευθείαν αλλά μου ζητάνε να μιλήσω με τον ατζέντη που μου είχε κάνει την ασφάλεια σε αυτούς!!! Κάτι παίζεται μάλλον. Ο ατζέντης έπαψε να συνεργάζεται με αυτούς και δεν με ασφαλίζει εκεί,και οι άλλοι δεν δέχονται απ'ευθείας κουβέντες μαζί μου! Μάλλον έχει αλλάξει η τιμολογιακή πολιτική και προσπαθούν να κάνουν εκ νέου συμβόλαια με τους ασφαλισμένους από πρακτορεία,με την νέα τιμολογιακή πολιτική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 (τροποποιήθηκε) Δεν μας είπες για πιο λόγο θες να πας σε άλλη; Αν θέλεις σου δίνω με pm το τηλέφωνο του ασφαλιστικού μου συμβούλου που σου κάνει προγράμματα από ΟΛΕΣ τις ασφαλιστικές που υπάρχουνε από την πιο φτηνή έως αυτή που σε βολεύει με αυτά που ζητάς, με τιμές που κάνει και η ίδια η κάθε ασφαλιστική (το έχω ελένξει ιδικά με την ασφάλεια που έκανα με τον ZZRα γιατί είναι αρκετά ακριβή με την κλοπή: 370Ε το εξάμηνο) Τώρα με το DT200R που έχω επιλέξει φτηνή ΜΕ νομική προστασία, πληρώνω 86Ε το χρόνο. Υ.Γ. ΟΚ τον λόγο τον διάβασα μετά Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 από τον ZZR1400 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 να πας σε αλλο ατζεντη. Θεωρω ότι είναι απο τις λίγες περιπτωσεις μεσαζοντων που βοηθανε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
capo998 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 ΑΛΧ εγώ πληρώνω 200? το χρόνο με την οδική. Δήλωσε μόνιμη κατοικία Αστακό. Εγώ δήλωσα Χίο και με μπόνους 3 είμαι στα 70 ? το εξάμηνο γιατί η επαρχία έχει λιγότερα ατυχήματα βάση στατιστικών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 Σαν οικονομικές αλλά αξιόπιστες λύσεις κοίτα την General Union/Trust και την Υδρόγειο. Και οι δύο διαθέτουν νομική προστασία και οδική βοήθεια, η πρώτη με την Inter Partner Assistance, η δεύτερη με την Eurosos. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 ΑΛΧ εγώ πληρώνω 200? το χρόνο με την οδική. Δήλωσε μόνιμη κατοικία Αστακό. Εγώ δήλωσα Χίο και με μπόνους 3 είμαι στα 70 ? το εξάμηνο γιατί η επαρχία έχει λιγότερα ατυχήματα βάση στατιστικών. Πες ρε και σε ποια είσαι! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 Sinco 150 euros Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 Αλεξ ειχα jeneral union και ξερω τον ασφαλιστη και μπορει να σε βαλει και σε αλλες εταιριες που συνεργαζεται, εδινα 145 το χρονο, παρε τηλ αν ειναι να σου πω ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 ασφαλειες, ατζεντηδες, μηχανες, γκομενες, λεφτα ......σε σωστο φορουμ μπηκα??? :_zeppelin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 Και που σαι ακόμα.Σε λίγο μπαίνει μπάνερ Blue oyster :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 Commercial Value με οδική και νομική προστασία 137 ευρώ το χρόνο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a$wto$ 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 ALX εχω συμβολαιο στην Ιντερσαλόνικα και μου κοστιζει 100Ε/εξαμηνο συμπεριλαβανομενης της Ο.Β. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mctalas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2007 (τροποποιήθηκε) Απαραίτητες προϋποθέσεις να έχει οδική βοήθεια και νομική προστασία. (ειδικά την οδική) Από κει και πέρα κοιτάμε τα καλύτερα πακέτα τιμών. Για πείτε τι πληρώνετε και που για να πάρω μια γεύση κι αν υπάρχουν και τηλέφωνα των ασφαλιστικών σας,ακόμα καλύτερα. Είμαι στην κατώτερη κατηγορία μπόνους μάλους. Στο ΧΤ μου για ενα χρονο πληρωνα 153? ενω τωρα για το CBR στα πιο κομπλε πακετα εχουμε: Υδρογειος 233/ετος (χωρις κλοπη) INTERAMERICAN 530/ ετος αλλα με ολικη κλοπη (ειναι τι πιο ακριβο της πακετο) αυριο θα ρωτησω στην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ειναι η μοναδικη που δινει κλοπης (μερικης - ολικης) ολες οι ανωθεν τιμες ειναι για τα ακριβοτερα πακετα των εταιρειων (οδικη,νομικη προστασια.κτλ) ΠΡΟΣΟΧΗ !! στην εταιρεια που θα διαλαξεται ΑΡΚΕΤΕΣ ειναι για κλεισιμο (πχ. ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2007 από τον mctalas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a$wto$ 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2007 ΠΡΟΣΟΧΗ !! στην εταιρεια που θα διαλαξεται ΑΡΚΕΤΕΣ ειναι για κλεισιμο (πχ. ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ) Αυτο που το διαβασες? Οπως καταλαβαινεις πρεπει να μαθω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2007 ΠΡΟΣΟΧΗ !! στην εταιρεια που θα διαλαξεται ΑΡΚΕΤΕΣ ειναι για κλεισιμο (πχ. ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ) Μην τα ακούτε αυτά... μακάρι δηλαδή για την συγκεκριμμένη αλλά όχι δεν είναι για κλείσιμο. Την συγκεκριμμένη ασφαλιστική αποφύγετε την.. στα εύκολα είναι οκ, στα δύσκολα θα σας σταυρώσει. Είναι η πιο οικονομική αλλά για ένα +5% μπορεί κανείς να πάει σε ασφαλιστικές όπως η General Union, Υδρόγειος, Com.Value κλπ. ταπεινή μου γνώμη ότι αξίζει τον κόπο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stefas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2008 Σήμερα ρώτησα στο γραφείο που συνεργάζομαι για τις ασφάλειες και μου είπε για την ασφαλιστική Βικτώρια 280 ευρώ και 310 με οδική βοήθεια !!! Κλοπή δεν παρέχει καθόλου... Για μηχανή SUZUKI GSR 600 ABS καινούρια... Εχει κανείς πιο πρόσφατες τιμές ??? Ασφάλεια κλοπής έχετε ή το ρισκάρετε ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες