ΖΕΥS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2005 ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑ 41ΧΡ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΕΧΩ ΡΕΤΟΥΣΑΡΕΙ ΛΙΓΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2005 Eμένα με λένε Θανάση όπως είναι εύκολο να καταλάβετε και απο το Nickname μου :P Είμαι 28 Μαίων(και ας γεννήθηκα Δεκέμβριο :D ) Και μένω Αθήνα στον κολωνό Α ναι ας βάλω και μια φωτό μου έτσι τυπικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2005 Είσαι και βάζελος μάλλον..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2005 Ναί είμαι Παναθηναικός :D Αλλά αυτό δε νομίζω οτι έχει και τόσο σημασία σε αυτό το φόρουμ τουλάχιστον ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2005 ε οκ κανείς δεν είναι τέλειος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2005 ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑ 41ΧΡ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΕΧΩ ΡΕΤΟΥΣΑΡΕΙ ΛΙΓΟ <{POST_SNAPBACK}> χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ΖΕΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Έχω πεθάνει στο γέλιοοοοοοοοοοοοοοο :P Να σου πώ μου αρέσει το γυαλάκι ray ban είναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paramedicgf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2005 χαχαχχαα.καλό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggelos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2005 Αγγελος απο λαμπρινη Αθηνα, κ ισως ο πιτσιρικας της παρεας απο οτι μου φαινεται...μολις 22 ετων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2005 (τροποποιήθηκε) ce moi !! Βασιλης 42 ετων , εγγαμος :( ,Κερκυρα Απο συναντηση στην Ελατη Τρικαλων . Παρακαλω προσεξτε τους ηρωες στο παρασκηνιο ..... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2005 από τον ducduc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2005 Ελα ρε σκοτεινε τυπε Θαναση ! αχαχα Τωρα καταλαβα ποιος εισαι . Γνωστη φυσιογνωμια απο το Γυμνασιο . Αναμενε να δεις και τη μουρη μου να καταλαβεις με ποιον μιλας . ce moi !! Απο συναντηση στην Ελατη Τρικαλων . Παρακαλω προσεξτε τους ηρωες στο σκηνικο ..... <{POST_SNAPBACK}> :lol: :lol: :lol: Περνα να τα πουμε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2005 Να κανω κι εναν καθαρισμο με την ευκαιρια??? μπρρρρρρρρρρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2005 Καθαρισμο σε γιατρο που κοιμαται καθε βραδυ στις 4 ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2005 Καθαρισμο σε γιατρο που κοιμαται καθε βραδυ στις 4 ??? <{POST_SNAPBACK}> :lol: :lol: ...Ε..αφου το θεμα που μπηκε εκεινο βραδυ μπηκε αργα(03¨00,"η καλυτερη μοτο '05)να τ'αφηνα? (Ενταξει την αλλη μερα,δεν ημουν και στα καλυτερα μου, με 5 ωρες, αλλα.."συνηθισμενα τα βουνα.." :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2005 ωχωχ :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2005 Ο Γιατρος Της Νυχτας :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2005 :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paramedicgf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2005 Επιτέλους βάλτε φωτό μη ντρέπεστε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2005 ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2005 χαχαχα καλό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2005 επειδη βαρεθηκα να κανω παρατηρησεις και να φαινομαι ο μαλακας της υποθεσης, ζηταω συγνωμη για οσα ποστ ειχα κανει αορατα και τα επαναφερω ολα... Επισης εσβησα και ολα τα ποστ-παρατηρησεις μου, τα οποια ομολογω πως ειχα κανει. Μπορειτε να συνεχισετε να σπαμαρετε ελευθερα με ποστ που εχουν smilies ή "χαχαχα", στο μοναδικο τοπικ του mybike, που καλως ή κακως, καποιος μαλακας το θεωρησε σημαντικο και παρακαλασε μια-δυο-τρεις, να διατηρηθει καθαρο ... Επισης μπορειτε ελευθερα αν θελετε, να βγαλετε και offtopic το thread με το να αρχισετε να απαντατε σε τουτο εδω το ποστ, με ποστακια τυπου "αντε ρε μαλακα" ή "ναι εχεις δικιο", ή "σιγα και τι εγινε και κανεις ετσι" ή "πως την ειδες ετσι" και ουτω καθ'εξης ... Καλη συνεχεια. <_< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2005 sorry ρε φίλε δεν ήξερα ότι ενοχλεί αυτό, σβήσε το (και αυτό εδώ επίσης) πάντως ένα φορουμ είναι ζωντανός οργανισμός, δεν φτιάχνουμε κανένα FAQ ή τίποτα τέτοιο να πεις ότι δεν μπορεί ο άλλος να πει μια κουβέντα εκτός των "κεφαλαίων" του FAQ αν είναι σβύσε τα, no problem by me Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2005 ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ! <{POST_SNAPBACK}> ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2005 Ούπςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :/ javanezako?Δεν είσαι ο μ......ς της υπόθεσης....απλά κάποιες φορές ίσως παρασυρόμαστε και πολύ καλά κάνεις και μας κάνεις παρατηρήσεις...αν δεν ήσουν εσύ και άλλοι 2-3 μπορεί να είχε κλείσει το μαγαζάκι Πολύ καλά έκανες και καλά θα κάνεις να συνεχίσεις τις παρατηρήσεις γιατί μόνο τότε θα λειτουργούνε όλα ρολόι ... απλά θέλει ΥΠΟΜΟΝΗ... Και είμαι σίγουρη πως την έχεις τα παρατάς?τόσο εύκολα?Δεν θέλεις το καλό της σελίδας σας?Να διατηρηθεί καθαρό?Έ αν το θέλεις συνέχισε...Και καλό θα ηταν να γίνουν πόστ για χαχαχα και χουχουχου...γιατί και αυτό μέσα στην ζωούλα μας είναι.. Δεν το παίζω ΕΞΥΠΝΗ γιατί κι εγώ σε ένα πόστ δεν σεβάστηκα και απλά το έριξα στην πλάκα....και ζητάω συγνώμη....απλά κατάλαβα και δεν ξαναέγινε... javanezako :) Φιλικά Κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άρτεμις 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2005 ...Ξαναφέρνω την σοβαρότητα του ποστ ( :) ) και συστήνομαι: Άρτεμις 24 χρόνων Άγαμη Αθηναία (ακόμα) Χάρηκα Υ.Γ.: Φωτό, επιτρέψτε μου, δεν βάζω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2005 Άγαμη Αυτο, πως ακριβως υπεθεσες οτι μπορει να μας ενδιαφερει; χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες