NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2005 θα περίμενα το "ακόμα" στο άγαμη και το αθηναία, σκέτο φώτο γιατί όχι αλήθεια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2005 λολ στο ζουμί κατευθείαν NLS ωραίος :D :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2005 όχι βρε (εξάλλου εγώ χλωμό να "ψαχτώ" για οτιδήποτε) απλά όταν λέει κάποιος "δεν βάζω" όχι "δεν έχω" (έστω και παραμύθι), ε προκαλεί την ερώτηση που έκανα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2005 Mα δεν υπονοούσα οτι ψάχνεσαι απλά μου άρεσε το στυλάκι όπως το είπες.Είχε το χαβαλέ του. Συν το οτι ήταν και μια πολύ καλή ερώτηση :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2005 είμαι ευθής τι να κάνουμε (κατά το μακαρονάς), όπως έχει αποδειχτεί εδώ μέσα, ΜΕΓΑΛΟ μειονέκτημα (java δεν είμαι καν off topic μια και μιλάμε για τους εαυτούς μας ε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2005 Καλά κάνεις :) Δυστυχώς και γω το χω αυτό. Αλλά τουλάχιστον είμαστε ήσυχοι με τις συνειδήσεις μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2005 ...Ξαναφέρνω την σοβαρότητα του ποστ ( :) ) και συστήνομαι: Άρτεμις 24 χρόνων Άγαμη Αθηναία (ακόμα) Χάρηκα Υ.Γ.: Φωτό, επιτρέψτε μου, δεν βάζω :) <{POST_SNAPBACK}> Η ιδανική νύφη λέμε!!!! Νέα, Αθηναία και Άγαμη!!! Κι εγώ που παντρεύτηκα τι κατάλαβα; θα μ'ακούσει η γυναίκα μου....και... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2005 Η ιδανική νύφη λέμε!!!! Νέα, Αθηναία και Άγαμη!!! Κι εγώ που παντρεύτηκα τι κατάλαβα; θα μ'ακούσει η γυναίκα μου....και... <{POST_SNAPBACK}> :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2005 (τροποποιήθηκε) XAAXXAXAAXAXAXAX O VARADERO TA SPAEI!!!! javanezako sorry re apla to pirame stin plaka oi perissoteroi (kai emena proswpika to nick einai kai in real life, oxi mono sto mybike, katemi me kseroun :P ) stefanos 24 athina-coventry kai gia na deis poso kalo paidi eimai bazw kai foto epistrofi apo akropolis... ti thelei na pei o poihths... pou koitaei... ti skeftetai :P Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2005 από τον katemis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paramedicgf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2005 ήθελα ναξερα τι κάνεις στη μηχανή μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2005 katemis τώρα σε βλέπω πρώτη φορά!!!! Μιλάμε για πολύ πρώτη μούρη. Όχι αστεία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2005 ήθελα ναξερα τι κάνεις στη μηχανή μου pou na deis pio prin ti ekana sti mixani sou MUXAXAXAXAXAXAXA katemis τώρα σε βλέπω πρώτη φορά!!!! Μιλάμε για πολύ πρώτη μούρη. Όχι αστεία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2005 ξεχαστε το το τι ειπαμε για το τοπικ ρε... περασμενα ξεχασμενα ... Katemis η κρανουμπα τρελη! Αλλα και το μπλαζε υφος, ειναι ακριβως το υφος που ταιριαζει σε εναν KTM-α ή αν προτιμας, katemi! :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2005 Κάπως έτσι ήταν και σε μια φωτογραφία που είχα δει παλιά ο Max Biaggi. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zaharakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2005 αντε και γω... με λενε ζαχαρακη δημητρη ειμαι 40 χρονων παντρεμενος με δυο πανεμορφα παιδια,ενα αγορακι (10 χρονων )και ενα κοριτσακι (7 χρονων-ο θεος να το πει κοριτσακι αυτο το θηριο!!!απο την μερα που με πηρε χαμπαρι ...(χαζομπαμπας )σταματησα να αγοραζω δυο παπουτσια......λογος???μου τα χει βαλει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι!!!! :D :D ) μενω παραλια αυλιδος λιγο πριν την χαλκιδα να και μια φωτο απο εντουρο με το fazer στο δρομο για την Παναγια την Σπηλιωτισα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2005 Ρε Δημήτρη πηγαίνουνε τα Yamaha και με χιόνι? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2005 δεν ξερω για τα yamaha, αλλα ο Δημητρης παει παντου σιγουρα! :D Ρε θηριο ... με χιονια???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zaharakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2005 Ρε Δημήτρη πηγαίνουνε τα Yamaha και με χιόνι? :P <{POST_SNAPBACK}> η φαση ειναι οτι εκεινη την μερα γραψαμε μαζι με δυο βαραντερο 9.5 ωρες καθαρης οδηγησης και το γελιο ειναι οτι τις 5 κοντα τις καναμε σε χωμα κροκαλα μεσα απο ποταμιες και φαραγγια .....με νερο πανω απο 40 -50 ποντους στα περασματα που καναμε μεσα απο μονοπατια που περναγαν απο ποταμια..... το γελιο ειναι οτι πριν πιασουμε χωμα οι φιλοι μου μου ζητησαν να αφησω το φειζερ σε ενα φιλικο σπιτι και να με επαιρνε ενας απο αυτους γιατι """που να παει το φειζερ εκει μεσα"""......ελα ομως που το φειζερ περναγε απο παντου και τα βαραντερο παιδευοντουσαν να ακολουθησουν.... το βαρος και ο ογκος βλεπεις δεν μαζευονται και πολυ ευκολα.... :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paramedicgf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2005 ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 το γελιο ειναι οτι πριν πιασουμε χωμα οι φιλοι μου μου ζητησαν να αφησω το φειζερ σε ενα φιλικο σπιτι και να με επαιρνε ενας απο αυτους γιατι """που να παει το φειζερ εκει μεσα"""......ελα ομως που το φειζερ περναγε απο παντου και τα βαραντερο παιδευοντουσαν να ακολουθησουν.... το βαρος και ο ογκος βλεπεις δεν μαζευονται και πολυ ευκολα.... :D :D :D <{POST_SNAPBACK}> Δηλαδή φάγανε ήττα τα Varadero από το Fazer? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 Δηλαδή φάγανε ήττα τα Varadero από το Fazer? <{POST_SNAPBACK}> Μην αγχωνεσαι ρε, θεμα οδηγου ειναι! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
oxygen 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 (τροποποιήθηκε) Θέμης, 26, Βρίσκομαι στο Βόλο Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2005 από τον oxygen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 (τροποποιήθηκε) Θέμης, 26, Βρίσκομαι στο Βόλο <{POST_SNAPBACK}> Γεια σου ρε Θέμη..... ....τώρα την R1200GS τι μας τιν πόσταρες τη φώτο? για να μας φτιάξεις πρωινιάτικα? (γ@μ@τη φωτο λέμε, αν και ήθελε λίγο περισσότερο φως) Την θέλω λέμε ρεεεεεεεεεε Την βλέπω και την ζαχαρώνω στο net, στο προσπέκτ της BMW..... Δε πάω καλά....πήρα πριν 5 μήνες το Varadero του κουτιού και ψήνομαι για άλλο.... αλλά τι άλλο.....!!! Άλλο πράγμα Πάντως σε ζηλεύω φιλαράκι......είσαι με BMW R1200GS, είσαι από τον Βόλο...και το Πήλιο δίπλα Είδα όμως ότι στο dreambike παίζει Honda Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2005 από τον Varadero Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 Γεια σου φίλε oxygen και από μένα! Πότε θα μας καλέσεις καμιά βόλτα στα μέρη σου να μας ξεναγήσεις σε τέτοια απίστευτα μονοπάτια??! Κώστα stay cool και βγάλε λίγο από το μυαλό τη μπέμπα! Varadero έχεις!Για όνομα...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 Γεια σου φίλε oxygen και από μένα! Πότε θα μας καλέσεις καμιά βόλτα στα μέρη σου να μας ξεναγήσεις σε τέτοια απίστευτα μονοπάτια??! Κώστα stay cool και βγάλε λίγο από το μυαλό τη μπέμπα! Varadero έχεις!Για όνομα...! <{POST_SNAPBACK}> Γιώργο πρέπει να μου δώσεις κανά δυο χαστούκια να συνέλθω μου φαίνεται.... :lol: Κάτσε να φτιάξει λίγο ο καιρός να μπορούνε να ακολουθήσουν και οι γυναίκες μας και το Πήλιο θα το κάνουμε κόσκινο λέμε!!! Sarevock και salcon ακούνε? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες