javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2005 οποιος θελει ας βαλει τα δικα του στοιχεια... ονομα/ηλικεια/τοποθεσια/φωτο Νικολας / 25 / Αθηνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2005 ..ΤΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ(!!)ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ topics... EΠΑΝΑΛΗΨΗ('Η ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ..) ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ,43 ΜΑΙΩΝ :D ,ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ..(ΤΟ ΠΟΙΟ??? :P :lol: ) ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗ BMW TOY..) ANTE NA BΡOYME KAI FOTO TΩΡA ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2005 (τροποποιήθηκε) eimai kata sto na deixnoume poioi eimaste! Yparxoun POLLOI treloi sto diadiktio opote pote den xereis... ...sorry guys! Sarevock ...osoi me xeroun ... me xeroun! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2005 από τον Sarevock Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2005 Συγνώμη και απο εμένα θα συμφωνήσω με τον Sarevock..υπάρχουν πολλοί όχι μόνο τρελοί αλλά και ανώμαλοι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2005 ΣΙΓΑ ΡΕ sav MH MAΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΓΩΓΗ ΚΟΣΜΙΑ!!!(ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ...) ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.. Α-Λ-Λ-Ο-Σ??? :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2005 (τροποποιήθηκε) me lene katemi kai eimai kala, 3 mines katharos :P :P :P sarevock mpratswmenos fainesai... i mipws ftaiei i stoli? ahahaha Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2005 από τον katemis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pulsewidth 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2005 sarevock ti pineis kai exeis ginei etsi re??? xoris plaka kai go photo den vazo, alla toulaxiston boro na po oti me lene gianni eimai 297 minon kai meno stin kypseli.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2005 Εγω τι βαλω,τι δεν βαλω το ιδιο ειναι..αφου υπαρχουν πολλες φωτο στο forum ! τσιου Πατρα εδω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2005 sarevock mpratswmenos fainesai sarevock ti pineis kai exeis ginei etsi re??? RedBull @java Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2005 (τροποποιήθηκε) Παρούσα! Παρούσα! Ηλικία έχω δηλώσει και στο παρελθόν... (ανοίξτε ντε και κανένα προφίλ, δηλώνουμε τα πραγματικά μας έτη!) Τα μοτοράκια μου επίσης τα έχω δηλωμένα σε παλαιότερο post μου... Όσο για το πως με λένε? Δε σας φτάνει που φωνάζει στο nickname μου? (προσοχή παρακαλώ όμως στον τόνο και στο τελικό γράμμα...) όσο για φωτό... χμμ... θέλετε πριν ή μετά? (κι όμως... κάποιοι μ' έχουν ήδη δει... είμαι σίγουρη! ) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 12 , 2005 από τον Μαρίλυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2005 prin i meta?? lol Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2005 Παναγιώτης - Πάτρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paramedicgf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2005 (τροποποιήθηκε) Ανέμελος Θεοπάλαβος απο Κ.Περδικάκι. Καλά καλά.Χρήστος απο Αθήνα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 6 , 2005 από τον paramedicgf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CROW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2005 Ελένη - 24 ετων - από Σέρρες αλλά μένω 2,5 χρόνια μόνιμα Θεσσαλονίκη :) Τώρα είμαι στη δουλειά άρα foto next time Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2005 Παρούσα! Παρούσα! όσο για φωτό... χμμ... θέλετε πριν ή μετά? (κι όμως... κάποιοι μ' έχουν ήδη δει... είμαι σίγουρη! ) Δηλαδη δεν εισαι συ στην φωτογραφια στο avatar ??? :o :o :o Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2005 ...για να ξερουμε ποιος ειναι ποιος και πως ειναι αυτος. Ποιο καλα θα ειναι νομιζω. Αντε γιατι δεν ξερω κανεναν/καμμια σας πως ειστε. Κανω την αρχη με 3 φωτο: Εδω φετος στον Γυρο Κορινθιακου με γυαλια.(Σεπτεμβριος) Εδω στο 36ωρο 2005 (Μαιο) Και δω επισης στο 36ωρο 2005 (Μαιο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2005 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2005 Ρε ALX τώρα που σε βλέπω καλύετρα σε θυμάμαι από τον γύρο (πίτα με απ'ολα) Κορινθιακού! :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2005 :P :P :P Xarhs Giannena monimos se allous topous omws tous telefteous 2,5 mhnes logo ths mamas patridas!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2005 Varadero ή Κώστας Ετών 32. Θεσσαλονίκη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2005 μου θυμίζεις ένα site btw... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2005 μου θυμίζεις ένα site btw... <{POST_SNAPBACK}> ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2005 άμα το βρω θα στο στείλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Horhe 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2005 Με λενε Γιωργο και δεν ειμαι καλα, μου μενουν ακομα μερικες συνεδριες, το προβλημα μου ειναι τα moto δεν μπορω χωρις moto απο Γλυφαδα, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LOCKHEART 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2005 (τροποποιήθηκε) well , well .... Νεο μέλος και εγω , το site το γνωρισα απο τον javaneze....!!!!!(τρελε-Νικόλα) Σπυρος - 25 Πατησια Αλλα την έκανα για Κόρινθο και μένω τώρα μόνιμα εκει και συγκεκριμένα Ασσο (κοντα στο Βραχατι) Πολλα φιλια και καλα χιλιόμετρα σε όλους! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 1 , 2005 από τον LOCKHEART Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες