Jump to content
ALX™

HONDA XLV 1000 VARADERO 2007

Recommended Posts

V-strom: πιο φθηνό, πιο χρηστικό στην πόλη.

Varadero: πιο ταξιδιάρικο, δυνατό.

Με το Ντέρο θα χεις ένα θέμα με τον όγκο και το βάρος. Θα σου πω από μένα. Είχα Στρωμ και πάω στην αντιπροσωπεία να πάρω Βαραντέρο με τα λεφτά στο χέρι. Έλα όμως που στη βιτρίνα είχε δύο γκομενάκια (R1200GS) και μου κλείσανε το μάτι...

Η κατάληξη φαίνεται στο τι μηχανή έχω τώρα :)

Δες κι άλλα μηχανάκια εκτός του Ντέρο (πχ το GS ή το GS, και το GS είναι καλό, ενώ και το GS είναι τοπ στην κατηγορία του) :D

Καλημέρα! Πολύ ξεκάθαρη η τοποθέτηση σου, ευχαριστώ.

Τα δυο γκομένακια που λες κι εμένα μ'αρέσουν αλλά απο budget ξεφεύγουν. :(

Το ντέρο που κοιτάω ειναι 06 και πιο φθηνό απο τα 08 και 09 μοντέλα.

Το Στρωμ ίσως ειναι πιο καλό all around μηχανάκι.

Πάντως σύντομα το μηχανάκι εκεί δεξια στα ποστ μου θα αλλάξει :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Με το Ντέρο θα χεις ένα θέμα με τον όγκο και το βάρος. Θα σου πω από μένα. Είχα Στρωμ και πάω στην αντιπροσωπεία να πάρω Βαραντέρο με τα λεφτά στο χέρι.

Τι θέμα να έχει?????

Εδώ δεν έχω εγώ. ( Είμαι 1,72 και 78 κιλά, έπεσα τώρα τελευταία αλλά είμαι στηΝ γράμμωση).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι θέμα να έχει?????

Εδώ δεν έχω εγώ. ( Είμαι 1,72 και 78 κιλά, έπεσα τώρα τελευταία αλλά είμαι στηΝ γράμμωση).

Μιας και το ανέφερες, αυτή η μηχανή αν πέσει πως σηκώνεται? Φαντάζομαι με ένα άτομο λίγο δύσκολο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
V-strom: πιο φθηνό, πιο χρηστικό στην πόλη.

Varadero: πιο ταξιδιάρικο, δυνατό.

Με το Ντέρο θα χεις ένα θέμα με τον όγκο και το βάρος. Θα σου πω από μένα. Είχα Στρωμ και πάω στην αντιπροσωπεία να πάρω Βαραντέρο με τα λεφτά στο χέρι. Έλα όμως που στη βιτρίνα είχε δύο γκομενάκια (R1200GS) και μου κλείσανε το μάτι...

Η κατάληξη φαίνεται στο τι μηχανή έχω τώρα :)

Δες κι άλλα μηχανάκια εκτός του Ντέρο (πχ το GS ή το GS, και το GS είναι καλό, ενώ και το GS είναι τοπ στην κατηγορία του) :D

δε του είπες του παιδιού να κοιτάξει και κάτι σε BMW. έχω ακούσει ότι τσουλάνε καλά :P :D :P :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μιας και το ανέφερες, αυτή η μηχανή αν πέσει πως σηκώνεται? Φαντάζομαι με ένα άτομο λίγο δύσκολο?

Πανεύκολα και με ένα άτομο .... απλά στις παραπάνω από 3 φορές κουράζεσαι υπερβολικά...... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...στο ζετέ ή στο αρασέ; :P

Φίλε, δεν θα σου πώ πάρε αυτό ή εκείνο, απλά πως έχω 10 χρόνια το Βάρα, απροβλημάτιστα, και ο λόγος που δεν το άλλαξα μέχρι τώρα είναι η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ του ευκολία στο να καταπίνει τα χιλιόμετρα. Καβάλα - Θεσσαλονίκη - Καβάλα για καφέ με τους Βόρρειοκάγκουρες γίνεται σχεδόν κάθε βδομάδα δίχως δεύτερη σκέψη.

Όσο για το image που λές, ναι, θα συμφωνήσω, αλλά οι φλώροι και οι χλεχλέδες είναι το τίμημα της επιτυχίας μιάς οποιασδήποτε μηχανής. Παλιότερα τους έβλεπες με Africa, τώρα με GS και Varadero, αύριο ποιός ξέρει με τί;

Καλή απόφαση και καλά χιλιόμετρα με ό,τι και αν πάρεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτι άκουσα και δεν ξέρω αν ισχύει πως έχει χαμηλώσει και το κέντρο βάρους, αληθεύει;

Επίσης,

9- Πιρούνια cartridge
τι σημαίνει αυτό και τι κάνει στην πράξη;

Μαζί με αυτό;

8- ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ πλαίσιο
πως αλλάζει η συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας;

Η ρυθμιζόμενη απόσβεση επαναφοράς - που εγώ δεν έχω ενώ το νέο μοντέλο έχει - πόσο χρήσιμη είναι ;

Ακόμα το ABS πόσο βοηθά όταν ήδη τα συνδυασμένα φρένα αποδίδουν πολύ καλά;

Τέλος, υπάρχει κάποιο % λιγότερη κατανάλωση; (ξέρω, χαζή αυτή η μανία μου με την κατανάλωση αλλά το θεωρώ ένδειξη αποδοτικότητας)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ντανης Φώτος περιγράφει: http://www.mrbike.gr/website/o-pagkos/

Πωπω γραφει ακομα ο Ντανης? Δεν κατεφυγε σε κανενα υψηπεδο στο θιβετ να βρει το ζεν του? :tooth: \

Απολαυστικος οπως παντα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τραγικο και εμετικο αρθρο...Φτανει δεν χρειαζεται αλλο σπρωξιμο η Χονδα ουτε ο κοσμος αλλο παραμυθιασμα....Φτου σας υπαλληλακια του Σαρακακη.

:shit::puke::shit::puke::shit::puke::shit::puke::shit::puke:

puke.jpg11971498111217377622nicubunu_Feces_svg_med.png

Τροποποιήθηκε από τον yamahakias666

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τραγικο και εμετικο αρθρο...Φτανει δεν χρειαζεται αλλο σπρωξιμο η Χονδα ουτε ο κοσμος αλλο παραμυθιασμα....Φτου σας υπαλληλακια του Σαρακακη.

Νομίζω είσαι υπερβολικός. Δεν χρειάζεται διαφήμιση η Varadero-Honda ύστερα απο 12 χρόνια στην αγορά.

Κάνε εναν κόπο να διαβάσεις και τα άλλα τεστ που έχει κάνει για Tiger - Super Tenere κλπ και θα δεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mε αυτό που γράφει το mrbike (είναι και επαναλαμβανόμενο από εδώ και από εκεί, το έχει π.χ. γράψει και το moto) πως το βάρος είναι σύμμαχος στο ταξίδι διαφωνώ. Η καλή αεροδυναμική ναί, το βάρος είναι πάντα κακό για μένα.

Έδωσα την varadero πριν 2,5 χρόνια κυρίως λόγο του μεγάλου και ψηλά τοποθετημένου βάρους του, έχοντας το κάπου 3,5 χρόνια. Ίσως να το είχα κρατήσει αν είχε abs αν και τα φρένα του ποτέ δεν μου είχαν μπλοκάρει (διπλά συνδυασμένα DCBS, σε αντίθεση με το deauville που έχει απλό CBS = πατάς πίσω πιάνει και μπροστά αλλά όχι και αντίστροφα).

Για να καταλήξω δεν είχα παράπονα, μου άρεσε και το πήγαινα. Δεν θα το ξαναέπερνα όμως. Κάτι ευρωπαϊκό με τραβάει κάποια στιγμή να δοκιμάσω...

Τροποποιήθηκε από τον mesastou

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eυχαριστο άρθρο κατα τη γνώμη μου το οποίο μου θυμίζει τον Ντανη Φωτο που διαβαζα πιτσιρικάς στο ΜΟΤΟ.

Δυστυχώς όμως είναι ένα άρθρο που δείχνει ότι ο συγγραφέας έχει μείνει στην εικόνα που είχε για τα Honda των 80s και 90s.

Αν και ακόμα πιστεύω πως υπάρχει διαφορά σε ποιότητα και τεχνολογία μεταξύ Honda και υπολοίπων, στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης οι διαφορές είναι πλέον μικρές.

Το αποτέλεσμα είναι να βλέπεις ιαπωνικά μηχανάκια με μέτρια ποιότητα κατασκευής και ευρωπαϊκά που ξεπερνούν σε τεχνολογία τα ιαπωνικά. Αλήθεια ποιός θα φανταζόταν πριν 20+ χρόνια ότι θα υπήρχαν μοτοσυκλέτες όπως οι BMW S1000RR, Aprilia RSV4, BMW GS, Ducati Multistrada, Triumph 675 κτλ κτλ που θα κοντραρίζονταν στα ίσα σε τόσο σημαντικές κατηγορίες με τους ιάπωνες γίγαντες και δη τη Honda;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω είσαι υπερβολικός. Δεν χρειάζεται διαφήμιση η Varadero-Honda ύστερα απο 12 χρόνια στην αγορά.

Κάνε εναν κόπο να διαβάσεις και τα άλλα τεστ που έχει κάνει για Tiger - Super Tenere κλπ και θα δεις.

Τον διαβαζω τον Ντανη περιστασιακα αυτο μου χε ξεφυγει. Το υφος γραφης στο συγκεκριμενο ειναι απαραδεκτο για την δικη μου αισθητικη. Ενα σωρο σαλτσες εκθειασματος που ουδεμια σχεση εχουν με το προς εξετασιν μηχανακι, και προσωπικες αποψεις του Ντανη που παρουσιαζονται ως κοινος τοπος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλέον ο καλύτερος τεστερ ειναι ο απλός οδηγός που θα δοκιμάσει μια μοτο,δε πιστεύω τίποτα άλλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίος ο τύπος, τα παρακολουθώ τα videos του. Έχει ενδιαφέρουσες απόψεις! Το μόνο πράγμα που με κουράζει με τα moto vlogs (γενικά) είναι πως κυρίως έχεις να ακούσεις (σαν ράδιο) παρά να δεις, γιατί η εικόνα είναι κάπως βαρετή. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα