sefis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2008 Τωρα μαλιστα ξυπνησαν και οι φελοι (στρωματα) και κανουν καταδυσεις :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2008 Φίλε sefis απ'ότι βλέπω είσαι καινούριος στο forum και μάλλον δεν έχεις καταλάβει τον τρόπο λειτουργίας του. Τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί προσδίδουν έλλειψη πολιτισμού (τουλάχιστον) και δεν είναι αναγκαίοι εδώ μέσα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και αν είναι αυτή εφόσον δεν προσβάλλει τους υπόλοιπους. Δεν ξεκίνησες λοιπόν καλά εδώ μέσα και σε παροτρύνω να αναθεωρήσεις λίγο τον τρόπο έκφρασης σου... Φιλικά πάντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2008 Φίλε sefis απ'ότι βλέπω είσαι καινούριος στο forum και μάλλον δεν έχεις καταλάβει τον τρόπο λειτουργίας του. Τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί προσδίδουν έλλειψη πολιτισμού (τουλάχιστον) και δεν είναι αναγκαίοι εδώ μέσα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και αν είναι αυτή εφόσον δεν προσβάλλει τους υπόλοιπους. Δεν ξεκίνησες λοιπόν καλά εδώ μέσα και σε παροτρύνω να αναθεωρήσεις λίγο τον τρόπο έκφρασης σου... Φιλικά πάντα Πλάκα κάνεις φαντάζομαι.. το παιδί έχει TRANSALP... ήδη επέδειξε πολύ περισσότερο πολιτισμό από το αναμενόμενο... :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2008 Έχεις δίκιο, ζητάω συγγνώμη, δεν το εξέτασα από αυτή την οπτική γωνία :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2008 Έχεις δίκιο, ζητάω συγγνώμη, δεν το εξέτασα από αυτή την οπτική γωνία :D Γι'αυτό είμαι εγώ εδώ για να σου δείχνω την σωστή προοπτική.. δηλαδή τι μένει; να δίνεις και σημασία σε αυτά που λέει κάποιος με ΚΤΜ; όταν μάλιστα προσπαθεί να σε πείσει ότι δεν σπάνε; ήμαρτον δηλαδή! :D :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsumerman 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 μετα απο δυομιση χρονια και 55000 χιλιαδες χλμ.το μηχανακι δουλευει τζαμι,κανενα προβλημα δεν εχει εμφανιστει!Εμενα αυτο μου λεει πολλα.Το εχω κατα ευχαριστηθει! thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 (τροποποιήθηκε) Τωρα μαλιστα ξυπνησαν και οι φελοι (στρωματα) και κανουν καταδυσεις :lol: Σαν να εχεις δικιο φιλαρακι..Ειναι η ωρα να ξυπνησεις και εσυ,να παρεις το μηχανακι σου να παρεις φορα και βουρ μεσα στον θερμαικο,,αν θελεις σε παρακαλω ριχτο κοντα στον βιολογικο τις σινδου ετσι ωστε να ανακυκλωθει γρηγορα!! Μαγκες εχουμε ξεφυγει λεμε!!!! Τα Transalp απο παπακια το γυρισαν σε μοτοσυκλετες!! Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2008 από τον Vezouvios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 μετα απο δυομιση χρονια και 55000 χιλιαδες χλμ.το μηχανακι δουλευει τζαμι,κανενα προβλημα δεν εχει εμφανιστει!Εμενα αυτο μου λεει πολλα.Το εχω κατα ευχαριστηθει! thumbsup: Μπραβο ρε φιλαρακο,ξεπερασες το σκορ μου,,το 650 που ειχα παλιοτερα το ειχα 52000 στα 3,5 χρονια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nkapa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 (τροποποιήθηκε) Μ' αρέσει που κάθεστε και ασχολήστε ρε παιδιά με τέτοια θέματα. Τζάμπα χάνετε το χρόνο σας. Ο καθένας έχει τι γνώμη που έχει και παίρνει όποια μηχανούλα θέλει. Για το καθένα μας αυτό που έχει είναι το καλύτερο. Χαρακτηρισμοί του τύπου φελοί, από που είσαι εσύ από που είμαι εγώ ρίχνουν στο επίπεδο των συγκεκριμένων ατόμων και το forum. Ο άλλος που θα μπει εδώ μέσα μόνο τέτοιου είδους θέματα δε θέλει να δει. Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2008 από τον Nkapa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Τωρα μαλιστα ξυπνησαν και οι φελοι (στρωματα) και κανουν καταδυσεις :lol: Μπορείς να το εξηγήσεις με πιό απλά λόγια αυτό γιατί δεν τό 'πιασα !!!!! <_< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-PAKETAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Μπορείς να το εξηγήσεις με πιό απλά λόγια αυτό γιατί δεν τό 'πιασα !!!!! <_< μαλλον ο ποιητης ηθελε να πει οτι οι φελλοι λογω του μικρου και αραιου μοριακου βαρος εχουν την ιδιοτητα να μην βουλιαζουν. οποτε για εναν φελλο ειναι αδυνατο να κανει καταδυση. τς τς τς τι εξηγηση εκανα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 μαλλον ο ποιητης ηθελε να πει οτι οι φελλοι λογω του μικρου και αραιου μοριακου βαρος εχουν την ιδιοτητα να μην βουλιαζουν. οποτε για εναν φελλο ειναι αδυνατο να κανει καταδυση. τς τς τς τι εξηγηση εκανα. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?τα vstrom δεν βουλιαζουν,τα transalp πιανουν πατο!!! :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavro provato 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΘΕΣ ΓΚΑΖΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ , ΘΕΣ ΧΩΜΑ ΑΝΕΤΑ, ΘΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΑ,ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΣ ΣΤΑ S2R ΤΗΝ ΛΕΣ , ΘΕΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΘΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ Ελεύθερα είπατε;;;;; ΓΚΑΖΙ; καλά ΧΩΜΑ; Ενοείς πέρνω τη γυναίκα και την ομπρέλα και φθάνω μέχρι την παραλία. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ: ΟΜΟΡΦΙΑ: Θα λές για τα ματομπούκαλα για φώτα.Σαν το φύτουκλα στο σχολίο που τον βαράγανε όλοι Για να παραθέσω την αποψή μου.Άν θα πάω στα ον-οφ,θα πάρω KTM ή BMW.Τέλος πάντον,να έχει ακτίνες και λάστιχο με τακούνια να εύχαριστηθώ βουνό.Στην εθνική,μου θυμίζουν τις κυρίες με τα καγιέν που "νιώθουν ασφάλεια" και καλά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Ελεύθερα είπατε;;;;; ΓΚΑΖΙ; καλά ΧΩΜΑ; Ενοείς πέρνω τη γυναίκα και την ομπρέλα και φθάνω μέχρι την παραλία. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ: ΟΜΟΡΦΙΑ: Θα λές για τα ματομπούκαλα για φώτα.Σαν το φύτουκλα στο σχολίο που τον βαράγανε όλοι Για να παραθέσω την αποψή μου.Άν θα πάω στα ον-οφ,θα πάρω KTM ή BMW.Τέλος πάντον,να έχει ακτίνες και λάστιχο με τακούνια να εύχαριστηθώ βουνό.Στην εθνική,μου θυμίζουν τις κυρίες με τα καγιέν που "νιώθουν ασφάλεια" και καλά Έχεις μπερδευτεί άσχημα ;) Άλλο ednuro άλλο on-off Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavro provato 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Έχεις μπερδευτεί άσχημα ;) Άλλο ednuro άλλο on-off Όλος ο προβληματισμός μου είναι στο "οφ" Εχω καταλήξει οτι το πιο σοβαρό επιχείρημα,είναι οτι κάθετε άνετα η σύντροφος και μπορώ να την πείσω να πάμε και κανα ταξιδάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 (τροποποιήθηκε) Όλος ο προβληματισμός μου είναι στο "οφ" Εχω καταλήξει οτι το πιο σοβαρό επιχείρημα,είναι οτι κάθετε άνετα η σύντροφος και μπορώ να την πείσω να πάμε και κανα ταξιδάκι Τα τακούνια τα βάζεις όταν κάνεις επί το πλίστον χώμα. Για δοκίμασε να φρενάρεις σε βρεγμένη άσφαλτο με τακούνι να δεις γφια πότε θα φύγεις στο γκρεμό. Δεν είναι σοβαρό επιχείρημα αυτό. Και εν πάση περιτπώση το να μην σου αρέσει ένα μηχανάκι η μία κατηγορία δεν είναι κακό. Κακό είναι να λες την γνώμη σου με τέτοιο τρόπο που να προσβάλει την επιλογή του άλλου Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2008 από τον Drakos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsumerman 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Μ' αρέσει που κάθεστε και ασχολήστε ρε παιδιά με τέτοια θέματα. Τζάμπα χάνετε το χρόνο σας. Ο καθένας έχει τι γνώμη που έχει και παίρνει όποια μηχανούλα θέλει. Για το καθένα μας αυτό που έχει είναι το καλύτερο. Χαρακτηρισμοί του τύπου φελοί, από που είσαι εσύ από που είμαι εγώ ρίχνουν στο επίπεδο των συγκεκριμένων ατόμων και το forum. Ο άλλος που θα μπει εδώ μέσα μόνο τέτοιου είδους θέματα δε θέλει να δει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavro provato 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Πάω πάσω αν πρόσβαλα και ανακαλώ.Ίσως ο τρόπος έκφρασής μου να φαίνεται λίγο ειρωνικός μεταξύ αγνώστων αλλά κάθε άλλο.Πραγματικά έχω απορίες με τη συγκεκριμένη κατηγορία και συγκεκριμένα με το δεύτερο μισο της ονομασίας,σε μηχανές που οι ρόδες τους είναι καθαρά στρίτ.Επειδή δεν έχω εμπειρία (μεγάλης βόλτας ενοώ),γιατί TDM έχω πάρει,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπορεί να πάει καλύτερα στο χώμα απο ένα γυμνό πχ. που κι αυτό δεν έχω καβαλίσει,αλλά καταλαβαίνω τη φιλοσοφία του.Και σας εκθέτω απορία πολλών. Υ.Γ.Το πείραγμα έχει την πλάκα του.Όπως η ομάδα σου τρώει 4άρα και σε βλέπω στην καφετέρια και σου λέω "καλώς τα κουλάδια",έτσι κι ένα χόμπι όπως η μοτό (ελπίζω να συμφωνείτε σ'αυτό), είναι κήνητρο καζούρας-χαβαλέ.Η διαφορετικότητα είναι ευτυχεία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavro provato 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Τα τακούνια τα βάζεις όταν κάνεις επί το πλίστον χώμα. Για δοκίμασε να φρενάρεις σε βρεγμένη άσφαλτο με τακούνι να δεις γφια πότε θα φύγεις στο γκρεμό. Δεν είναι σοβαρό επιχείρημα αυτό. Και εν πάση περιτπώση το να μην σου αρέσει ένα μηχανάκι η μία κατηγορία δεν είναι κακό. Κακό είναι να λες την γνώμη σου με τέτοιο τρόπο που να προσβάλει την επιλογή του άλλου Φίλε δράκο,νομίζω οτι είναι σοβαρό επιχείρημα πάρα πολλών,(αν αναφέρεσαι στο θέμα σύντροφος),για την αγορά μηχανής.Και νομίζω οτι για την συγκεκριμένη κατηγορία,οι εταιρίες πρέπει να ποντάρουν πολλά πάνω σ'αυτό. Όσο για το τακούνι έχεις δίκιο.Απλά όταν θέλεις ν'απολαύσεις λίγο τη μηχανή σαν χόμπι,πρέπει κάπου να μειονεκτείς για να ευχαριστηθείς εκεί που γουστάρεις.Εμένα μου λείπει πολύ το βουνό απο πιτσιρικάς που βόλταρα με άλλο χόμπι-κινύγι.Τώρα έχω επικεντροθεί στο στρίψειν δια του γονάτου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thenietzschelegacy 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Είχα VStrom 650 και ήμουν ευχαριστημένος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sefis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 (τροποποιήθηκε) Απο μενα παιδια τελος επειδη το πειρατε στραβα αυτο που ειπα για φελλους δεν το ειπα για να θιξω κανεναν(αν νομιζει καποιος οτι θιχτηκε εγω δεν εχω προβλημα και ζηταω και συγγνωμη) και δεν εννοουσα οτι οσοι οδηγουν στρωμα ειναι φελλοι.Τελοσπαντων εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι ο καθενας θεωρει την μηχανη του την καλυτερη και εγω απο οσο θυμαμαι τον εαυτο μου απο τοτε που ασχοληθηκε με μηχανες(3 εχω αλλαξει) :) η TRANSALP αυτη ηταν που μου εκανε το κλικ. Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2008 από τον sefis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Φίλε δράκο,νομίζω οτι είναι σοβαρό επιχείρημα πάρα πολλών,(αν αναφέρεσαι στο θέμα σύντροφος),για την αγορά μηχανής.Και νομίζω οτι για την συγκεκριμένη κατηγορία,οι εταιρίες πρέπει να ποντάρουν πολλά πάνω σ'αυτό. Όσο για το τακούνι έχεις δίκιο.Απλά όταν θέλεις ν'απολαύσεις λίγο τη μηχανή σαν χόμπι,πρέπει κάπου να μειονεκτείς για να ευχαριστηθείς εκεί που γουστάρεις.Εμένα μου λείπει πολύ το βουνό απο πιτσιρικάς που βόλταρα με άλλο χόμπι-κινύγι.Τώρα έχω επικεντροθεί στο στρίψειν δια του γονάτου Εγώ όπως πιστεύω και το 80-85% χρησιμοποιούμε καθημερινά την μηχανή. Οπότε για μία βόλτα σε χώμα που θα πας το μηνα δεν αξίζει να έχεις τακούνια. Θα φας τα μούτρα σου σε καθημερινές μετακινήσεις. Μπορείς με 1-1.5 χιλιαρικάκι να βρείς ένα εντουράκι μεταχειρισμένο να το έχεις για βουνό ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Απο μενα παιδια τελος επειδη το πειρατε στραβα αυτο που ειπα για φελλους δεν το ειπα για να θιξω κανεναν(αν νομιζει καποιος οτι θιχτηκε εγω δεν εχω προβλημα και ζηταω και συγγνωμη) και δεν εννοουσα οτι οσοι οδηγουν στρωμα ειναι φελλοι.Τελοσπαντων εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι ο καθενας θεωρει την μηχανη του την καλυτερη και εγω απο οσο θυμαμαι τον εαυτο μου απο τοτε που ασχοληθηκε με μηχανες(3 εχω αλλαξει) :) η TRANSALP αυτη ηταν που μου εκανε το κλικ. Πλάκα κάνουμε βρε... Μια παρέα ιντερνετική είμαστε εδώ μέσα. Δεν είναι δυνατόν να παρεξηγούμαστε με τέτοιες χαζομαρίτσες! Η Transalp τα σπάει αν και προσωπικά μου την σπάνε τρομερά οι εξατμίσεις της αλλά αυτό έχει να κάνει καθαρά με το γούστο το καθενός... Οπότε, μη χαλιέσαι και go with the flow όπως θα έλεγε και κάποιος γνωστός μου! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
helonaracer 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Ναι ρε παιδια....αμαν πια με τις φαγωμαρες.... Στο κατω κατω τι εχεται να χωρισεται ε??? Άσε που στην ουσια τα V-Strom και τα Transalp έχουν κάτι που είναι κοινό και στα δυό τους.... ...είναι και τα δυό τους YATABASA!!!!!! :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 ...είναι και τα δυό τους YATABASA!!!!!! :P :P :yes: :grin: :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες