valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2008 νταξει για 220 δεν το πιστευω,, αλλα μια 200αρα ναι ταχει 205 για την ακρίβεια :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2008 205 για την ακρίβεια :P σηγνωμη και λιγα ειναι 205 χλμ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2008 καλά είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2008 καλά ναι, όμως μετά τα 160 τρέμει το μηχανάκι, όχι από τον αέρα αλλά από τους κραδασμούς του κινητήρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
martinez 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2008 το versys650 γιατί το ξεχνας??Multi620??γιατί το στρομ είναι τόσο καλύτερο (και που ακριβώς) ωστε να αποτελεί μονοδρομο???? αυτά είναι αλλού, αν δε αλλάξουν μούρη δεν πρόκειται να πουλήσουν ,για το γούστο των περισσοτέρων πιστεύω. ίσως είναι καλύτερες μότο αλλά....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
martinez 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ελεύθερα είπατε;;;;; ΓΚΑΖΙ; καλά ΧΩΜΑ; Ενοείς πέρνω τη γυναίκα και την ομπρέλα και φθάνω μέχρι την παραλία. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ: ΟΜΟΡΦΙΑ: Θα λές για τα ματομπούκαλα για φώτα.Σαν το φύτουκλα στο σχολίο που τον βαράγανε όλοι Για να παραθέσω την αποψή μου.Άν θα πάω στα ον-οφ,θα πάρω KTM ή BMW.Τέλος πάντον,να έχει ακτίνες και λάστιχο με τακούνια να εύχαριστηθώ βουνό.Στην εθνική,μου θυμίζουν τις κυρίες με τα καγιέν που "νιώθουν ασφάλεια" και καλά είσαι λάθος Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2008 από τον martinez Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 καλά ναι, όμως μετά τα 160 τρέμει το μηχανάκι, όχι από τον αέρα αλλά από τους κραδασμούς του κινητήρα. Αν θελεις μετα τα 160 να εισαι "κυρια" συγνωμη αλλα δεν παιρνεις V-Strom.Παιρνεις FJR οπως λεω να κανω κι εγω αργοτερα.Το Strom ειναι μια χαρα μηχανη για τα ελληνικα δεδομενα.Και σβελτο ειναι(με λιγα πραγματακια γινεται γρηγορο) και δεν καιει τιποτα,και σε βγαζει ασπροπροσωπο σε ολες τις μετακινησεις σου.Και μιλαω για τις μετακινησεις του 98% της πραγματικοτητας σου. Αντε γιατι χορτασαμε απο Adventure-υπερμηχαναρες-τερατα(οχι πως δεν ειναι)που κανουν την διαδρομη σπιτι-παραλιακη-σπιτι και γυρναει ο αλλος και λεει πως πηρε εργαλειο.Γι'αυτες τις διαδρομες το παπι ειναι εργαλειο.Τα υπολοιπα να τα βρασω. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 Αν θελεις μετα τα 160 να εισαι "κυρια" συγνωμη αλλα δεν παιρνεις V-Strom.Παιρνεις FJR οπως λεω να κανω κι εγω αργοτερα.Το Strom ειναι μια χαρα μηχανη για τα ελληνικα δεδομενα.Και σβελτο ειναι(με λιγα πραγματακια γινεται γρηγορο) και δεν καιει τιποτα,και σε βγαζει ασπροπροσωπο σε ολες τις μετακινησεις σου.Και μιλαω για τις μετακινησεις του 98% της πραγματικοτητας σου. Αντε γιατι χορτασαμε απο Adventure-υπερμηχαναρες-τερατα(οχι πως δεν ειναι)που κανουν την διαδρομη σπιτι-παραλιακη-σπιτι και γυρναει ο αλλος και λεει πως πηρε εργαλειο.Γι'αυτες τις διαδρομες το παπι ειναι εργαλειο.Τα υπολοιπα να τα βρασω. B) ποια ειναι αυτα τα λιγα πραγματακια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 Αν θα έπαιρνα ποτέ V-Strom, θα ήταν για να ανεβαίνει και η κοπελιά μου (είναι λίγο δύσκολα τα πράματα στο Hornet). Βέβαια θα το σκεφτόμουν λίγο παραπάνω γιατί υπάρχουν πολλά αξιόλογα μηχανάκια που δεν τα έχει και η μισή Ελλάδα! :P Πάντως είναι πολύ άνετο για ταξίδι και από γκάζι δεν πάει και άσχημα! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 Αν θελεις μετα τα 160 να εισαι "κυρια" συγνωμη αλλα δεν παιρνεις V-Strom.Παιρνεις FJR οπως λεω να κανω κι εγω αργοτερα.Το Strom ειναι μια χαρα μηχανη για τα ελληνικα δεδομενα.Και σβελτο ειναι(με λιγα πραγματακια γινεται γρηγορο) και δεν καιει τιποτα,και σε βγαζει ασπροπροσωπο σε ολες τις μετακινησεις σου.Και μιλαω για τις μετακινησεις του 98% της πραγματικοτητας σου. Αντε γιατι χορτασαμε απο Adventure-υπερμηχαναρες-τερατα(οχι πως δεν ειναι)που κανουν την διαδρομη σπιτι-παραλιακη-σπιτι και γυρναει ο αλλος και λεει πως πηρε εργαλειο.Γι'αυτες τις διαδρομες το παπι ειναι εργαλειο.Τα υπολοιπα να τα βρασω. B) συμφωνώ μαζί σου! επίσης μια καλή εναλλακτική σε στυλ Στρώμα είναι το Βαραντέρο, που με 160 είσαι επίσης κυρία. Τι εννοείς "με λίγα πραγματάκια γίνεται γρήγορο?" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 (τροποποιήθηκε) Αντε γιατι χορτασαμε απο Adventure-υπερμηχαναρες-τερατα(οχι πως δεν ειναι)που κανουν την διαδρομη σπιτι-παραλιακη-σπιτι και γυρναει ο αλλος και λεει πως πηρε εργαλειο.Γι'αυτες τις διαδρομες το παπι ειναι εργαλειο.Τα υπολοιπα να τα βρασω. +ΠΟΛΛΑ! (Βαλε και κανενα on-off 250 και ειμαστε οκ! :D ) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2008 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ουφ...δέν αντέχω άλλο....έχω βαρεθέι να βλέπω vstrom...εχω βαρεθεί να ακουω για vstrom.... και spamάρω ασύστολα τώρα για αυτούς τους λόγους... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2008 από τον DeadRider Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 καλά ναι, όμως μετά τα 160 τρέμει το μηχανάκι, όχι από τον αέρα αλλά από τους κραδασμούς του κινητήρα. Για να βαράς 160άρια το παίρνεις το στρώμα η για να πηγαίνεις κύριος??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 (τροποποιήθηκε) συμφωνώ μαζί σου! επίσης μια καλή εναλλακτική σε στυλ Στρώμα είναι το Βαραντέρο, που με 160 είσαι επίσης κυρία. Τι εννοείς "με λίγα πραγματάκια γίνεται γρήγορο?" Εξατμιση(τελικο),KnN και σωστη ρυθμιση injection=+ 3-4 μηχανακια μπροστα απο το μαμα,απο σταση. Τωρα για το Varadero να σου πω την αμαρτια μου,του πατερα μου που οδηγησα δε με τρελανε.Μαλλον ειναι θεμα συνηθειας ομως! Μαυρογερακα το 250αρι on-off με διαολιζει αυτο τον καιρο... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2008 από τον rallistas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 Για να βαράς 160άρια το παίρνεις το στρώμα η για να πηγαίνεις κύριος??? για να πηγαίνεις ακόμα και 190 όπου μπορείς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chdimis 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Λέγεται το καινούριο θα πουλιέται 7600-7800? λόγω ανατίμησης ευρώ και γιέν. Αληθεύει;Εχει ακούσει κανείς τίποτα;Επίσης ακούγεται ότι ο Σφακιανάκης τα τσίμπησε λίγο όλα Για ένα αυτοκόλλητο λευκά φλάς και γκρι ζάντα πολύ πάει νομίζω η αύξηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Λέγεται το καινούριο θα πουλιέται 7600-7800? λόγω ανατίμησης ευρώ και γιέν. Αληθεύει;Εχει ακούσει κανείς τίποτα;Επίσης ακούγεται ότι ο Σφακιανάκης τα τσίμπησε λίγο όλα Για ένα αυτοκόλλητο λευκά φλάς και γκρι ζάντα πολύ πάει νομίζω η αύξηση Ο αδερφός μου εκλεισε το μοντέλο του 09 7.500 με όλα τα έξτρα πάνω του!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axibde 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Που? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valantis8 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 το strom είναι το καλύτερο on-off μοτό με διαφορά, είναι ταξιδιάρικο, ροπάτο, φιλικό προς κουλούςςς :D :D εγω το έδωσα απλά γιατί το βαρέθηκα ήθελα κάτι πιο παιχνιδιάρικο. Αλλά αν θα ξαναγύριζα σε αυτή την κατηγορία πάλι το strom θα έπερνα με κλειστά τα μάτια. διαβασα πιο πάνω ότι κάποιος είδε 220, σε κοντερ που γράφει 210... έλεος παιδιά... και τα 205 εγω τα είδα με lazer εξάτμηση bmc φιλτρο και πρόγραμα, και το μοτο ήταν στα όρια του, πολλούς κραδασμούς και δεν το ένιωθες, ούτε και ήταν για πολύ ώρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snatch 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Λέγεται το καινούριο θα πουλιέται 7600-7800? λόγω ανατίμησης ευρώ και γιέν. Αληθεύει;Εχει ακούσει κανείς τίποτα;Επίσης ακούγεται ότι ο Σφακιανάκης τα τσίμπησε λίγο όλα Για ένα αυτοκόλλητο λευκά φλάς και γκρι ζάντα πολύ πάει νομίζω η αύξηση Με αντιπροσωπο που μιλησα εδω ,μου ειπε οτι θα πωλειται πλεον 7500-7600! Οσο για την αυξηση μην ξεχνας οτι το μηχανακι με χρι πριν 10 μηνες κοστιζε 8000! Επεσε στα 7200 λογω παραεισαγωγης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Είπατε κάτι για το μηχανάκι μου;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Για το avatar σου ειπαμε!!! :P :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2008 Με αντιπροσωπο που μιλησα εδω ,μου ειπε οτι θα πωλειται πλεον 7500-7600! Οσο για την αυξηση μην ξεχνας οτι το μηχανακι με χρι πριν 10 μηνες κοστιζε 8000! Επεσε στα 7200 λογω παραεισαγωγης! Και τώρα που έπιασε και η αντιπροσωπεία πωλήσεις, καιρός να τσιμπήσει πάλι την τιμή, και μάλιστα σε περίοδο ύφεσης... Και αν ξαναγόραζα, πάλι παραεισαγωγή θα 'παιρνα (άμα λάχει να 'ουμε)... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2008 ρε παιδιά ακούστηκε τίποτα για το 100άρι;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2008 κατοστάρι V-strom δεν θα βγει ούτε φέτος, μάλλον πρέπει να πας σε παπί :lol: 1000άρι αν εννοείς βγαίνει καινούριο, υπάρχει στο επίσημο σάητ της Suzuki (όχι το ελληνικό) και βγαίνει σε κατάμαυρο κι ένα ακόμα χρώμα, χωρίς ABS πάντα. http://www.suzukicycles.com/Products/DL1000K9 κι αυτό από ότι είδα 200 δολάρια πιο ακριβό από το Κ8. Το καινούριο 650 βγαίνει και ΧΩΡΙΣ ABS αν θες. Στην Αθήνα υπάρχουν μεγάλα μαγαζιά που τα πουλάνε 6.800ε αντιπροσωπείας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες