Jump to content
acc

V-STROM

Recommended Posts

Μόλις το τρώσεις ΠΟΥΛΑ ΤΟ !!! :P

Ναι συμφωνω,,,

ΠΟυλα το να παρεις το 1000 VSTROM K9 με ΑBS!!! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
και τωρα που μείωσε την τιμή η αντιπρ/α.... καταλαβαίνετε τι θα γίνει....

το 650 7200,00ευρω

και το 1000...8995.00ευρω....πολύ λιγα χρήματα για ενα 1000αρι....

Και αυτο δεν ειναι εντελως ξεφτιλα για ενα που ηδη το εχει;Δεν του ριχνει την τιμη πωλησης ως μεταχειρισμενο στο τζαμπέ;... Οταν αυτες οι προσφορες σε καινουριο,πόσο δηλαδη να πουλησει ο κατοχος το δικο του;...Δεν τις καταλαβα ποτέ αυτες τις "γενναιες" εκπτωσεις...Παει να γινει και η Suzuki σαν την Ford στα αυτοκινητα.Σου λεει"παρτο σημερα καινουριο και πουλα το...ποτέ γιατι δεν σε συμφερει"... :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σε ρωτήσω κατι ρε Κωστα.....το ΚΤΜ αξιζει 14000 'η το bmw gs adv 18000!!!

οταν πηρα το δικο μου το αγόρασα 10800 παραεισαγωγης ενω ο σφακιανος το εδινε τοτε 12000ευρα....τωρα μετα απο σχεδον 5χρονια συμβίωσης....αν το δωσω ποσο θα πιασω ξερεις....ουτε 5000 ασχετα με το αν η μοτοσυκλετα ειναι αριστη...

δυστυχως ετσι ειναι αυτα...δεν μετραει πλεον η μεταπωληση...είναι οπως τα αυτοκίνιτα...και στο κατω κατω δημιουργεί ανταγωνισμο στην αγορα...ασε που θεωρω πως ειναι λογικες οι τιμες αυτες πλεον σε σχεση με τις προυγουμενες....εγω αυτο που θελω να δω ειναι οι παραεισαγωγεις τι θα κανουν...ποσο πιο κατω θα τα πουλησουν....!

Τροποποιήθηκε από τον morfeas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οταν πηρα το δικο μου το αγόρασα 10800 παραεισαγωγης ενω ο σφακιανος το εδινε τοτε 12000ευρα....τωρα μετα απο σχεδον 5χρονια συμβίωσης....αν το δωσω ποσο θα πιασω ξερεις....ουτε 5000 ασχετα με το αν η μοτοσυκλετα ειναι αριστη...

δυστυχως ετσι ειναι αυτα...δεν μετραει πλεον η μεταπωληση...είναι οπως τα αυτοκίνιτα...και στο κατω κατω δημιουργεί ανταγωνισμο στην αγορα...ασε που θεωρω πως ειναι λογικες οι τιμες αυτες πλεον σε σχεση με τις προυγουμενες....εγω αυτο που θελω να δω ειναι οι παραεισαγωγεις τι θα κανουν...ποσο πιο κατω θα τα πουλησουν....!

Δημητρη,περα απο τις παραεισαγωγες,που δεν τις προτιμα πολυς κοσμος λογω λογω λογω...οταν βλεπεις την επισημη εταιρεια και δινει "σκοτωμα" καινουριο οπως τα Vstrom τοτε σου κοβει τα πόδια αν θες να δωσεις το δικο σου...Δηλαδη ενας που θελει να αγορασει γιατι να παρει μεταχειρω και να μην παρει καινουριο με ξεφτιλα τιμη και με ατοκες...Καταλαβαινεις τι λεω.Τουλαχιστο το 990 ειχε απο τοτε που βγηκε μεχρι και σημερα 13.990...Δηλαδη κραταει μια τιμη ψηλα.Οπως και τα BMW...Αλλά οταν ακουω "Προσφορες εταιρειας σε καινουρια" με χαλαει... :wacko:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ μαζί σου Δημήτρη!

Τώρα για τις νέες τιμές μην τσιμπάτε και τόσο!

Εγώ όταν αγόρασα το 650 τον Μαιο, ο αντιπρόσωπος μου το έδινε 7.500 άδειο!

Ε τώρα για 300 ευρώ δεν θα πεθάνω κιόλας!

Σίγουρα χάνω κάποια μικρή αξία απο την μεταπώληση,αλλά αυτό που με καθησυχάζει είναι οτι μπορώ να το πουλήσω όποτε θέλω αβίαστα!

Τι να πούνε και άλλοι που αγοράζουν "σπάνιες" μηχανές με πολύ χαμηλές πωλήσεις και όταν πάνε να τις πουλήσουνε κλαίνε τα λεφτά τους!

Οι τιμές κάποια στιγμή πέφτουν!

Έτσι γινόταν πάντα και έτσι θα γίνεται!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τι να πούνε και άλλοι που αγοράζουν "σπάνιες" μηχανές με πολύ χαμηλές πωλήσεις και όταν πάνε να τις πουλήσουνε κλαίνε τα λεφτά τους!

Nομιζω αυτο ψιλομυθος ειναι...Το εζησα με το Caponord που υποτιθεται Aprilia και προβληματα και οχι τοσες πωλησεις κλπ...Και ομως η τιμη μεταπωλησης δεν μου εδειξε οτι εχασα...σε αντιθεση ας πουμε με το Vstrom 650 που ειχα αγορασει 7.780 και πουλησα σε μικρο χρονικο διαστημα 6.500..... :mellow:Για να μη μιλησω και για το VFR...Honda σου λεει μετα..εγγυηση,ψηλη τιμη μεταπωλησης...Βεβαια υπαρχουν και οι ΣΠΑΝΙΕΣ περιπτωσεις που χανεις πολλα απο μεταπωληση... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Nομιζω αυτο ψιλομυθος ειναι...Το εζησα με το Caponord που υποτιθεται Aprilia και προβληματα και οχι τοσες πωλησεις κλπ...Και ομως η τιμη μεταπωλησης δεν μου εδειξε οτι εχασα...σε αντιθεση ας πουμε με το Vstrom 650 που ειχα αγορασει 7.780 και πουλησα σε μικρο χρονικο διαστημα 6.500..... :mellow:Για να μη μιλησω και για το VFR...Honda σου λεει μετα..εγγυηση,ψηλη τιμη μεταπωλησης...Βεβαια υπαρχουν και οι ΣΠΑΝΙΕΣ περιπτωσεις που χανεις πολλα απο μεταπωληση... ;)

δηλαδη εγω τι πρεπει να πω που εδωσα vstrom 2004 μοντελο παραεισαγωγης και με 52000 χλμ στα 5.500 χιλ ευρω??

Οπως και να το κανεις το vstrom ειναι ενα μηχανακι πολυ καλο value for money και με μεταπωλητικη αξια!!!

VFR τελη 2001 με 40.000 προσπαθει να το δωσει ο πατζανακης μου και δεν το ζηταει κανεις πανω απο 4.000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
δηλαδη εγω τι πρεπει να πω που εδωσα vstrom 2004 μοντελο παραεισαγωγης και με 52000 χλμ στα 5.500 χιλ ευρω??

Οπως και να το κανεις το vstrom ειναι ενα μηχανακι πολυ καλο value for money και με μεταπωλητικη αξια!!!

VFR τελη 2001 με 40.000 προσπαθει να το δωσει ο πατζανακης μου και δεν το ζηταει κανεις πανω απο 4.000

Γιαυτο λεω ψιλομυθος...Διοτι τελικα περα απο εταιρειες με "βαρυ ονομα" μετρανε κι άλλα...Η πραξη δειχνει οτι πουλιουνται καλα "παρεξηγημενα" μοτο και καποια άλλα πιο "ευρειας καταναλωσης και χρησης" που περιμενεις να πιασεις καλη τιμη...πάνε σκότωμα ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο έμπορος δεν κοιτάει την τιμή μεταπώλησης του παλιού αγοραστή...

Βλέπει τα μηχανάκια να μαζεύονται στις αποθήκες και του βαράει καμπανάκι...

Καιρός να βγει και καμιά ευκαιρία, και να αλλάξουν οι συνθήκες στην αγορά...

Άσχετο, αλλά πριν καμιά 20αριά μέρες έβγαλε η Wind μια "σιωπηλή προσφορά" που δε διαφημίστηκε με 6-7 κινητά μισή τιμή χωρίς σύνδεση όπως το SE K850, Νokia Ν81 κλπ... Έγινε το έλα να δεις... Παρασκευή ακούστηκε, Δευτέρα δεν έβρισκες τίποτα... Εγώ τσίμπησα ένα K850 με 215 ευρώ... Όσο χαλάει κάποιον που το πήρε στα 400 ευρώ, τόσο ευχαριστεί εμένα που το πήρα στο κόστος (180+ΦΠΑ)... Υπάρχουν 2 όψεις δηλαδή...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν πέφτει η τιμή του μοντέλου δε θα πρέπει να πέφτουν και οι τιμές των αντίστοιχων αξεσουάρ / ανταλλακτικών της ίδιας εταιρείας??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Υπάρχουν 2 όψεις δηλαδή...

Σωστο αυτο... :_thumbsup:

Όταν πέφτει η τιμή του μοντέλου δε θα πρέπει να πέφτουν και οι τιμές των αντίστοιχων αξεσουάρ / ανταλλακτικών της ίδιας εταιρείας??

Δε συμφερει τις εταιρειες,οπότε "Αγαπητε Καταναλωτη σου προσφερουμε ΑΡΙΣΤΕΣ τιμες για τα μοντελα μας και μπλα μπλα....μπλα μπλα...κατι το οποιο σε συμφερει και εμεις ΓΙΑ ΣΕΝΑ δουλευουμε και μπλα μπλα....."...Ομως τα ανταλλακτικα και aftermarket αξεσουαρ δεν "κουνανε απ'επαε αν δεν τους πέψουνε τ'απολυτηριο" που λεει κι ο φιλος μας... :_thumbsup:

Καταλαβαινεις Γιωργη οτι οι εταιρειες κανουν ΜΟΝΟ αυτο που θα τους αποφερει ΚΕΡΔΟΣ και δεν νοιαζονται για τον μαλ...εεε σορυ για τον αγοραστη... :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπα, άλλο προϊόν το ένα, άλλο το άλλο. Καταλαβαίνω γιατί σε καίει αλλά δεν έχει σχέση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι όμως για τα αξεσουάρ έχω την εντύπωση ότι πέσανε οι τιμές. Πρίν τα χριστούγεννα το tank pad για τα DL650 kai DL 1000 είχε 30 ευρώ. Την προιγούμενη βδομάδα που πήγα και το πήρα είχε 20.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά έχω εδώ και μερικούς μήνες που σκέφτομαι σοβαρά να πάρω το στρωματακι(για τους λόγους που ανέφεραν όλοι οι προηγούμενοι φίλοι ) και επειδή δεν μου έφταναν τα φράγκα (είχα 6000) σκεφτόμουν να βρω ένα καλό μεταχειρω κ5με μερικά έξτρα από χέρι κλπ κλπ με την νέα τιμή που έχει τώρα το καινούριο άρχισα να νιώθω πολύ καλά(σε μερικούς ίσως να μην αρέσει)αλλά τώρα λέω εγώ ο <<πονηρός>>γιατί να μην βρω ένα φουλ έξτρα κ7 με τα ιδία λεφτά και με επιχείρημα ...ρε αφού το new κάνει 7 200 παίρνω το καινούριο και όχι το μεταχειρω με 6500 που το ζητάς κλπ κλπ κλπ αν καταλάβατε το σκεπτικό μου

Στο δια ταύτα λοιπόν μιλάμε για μια καλή μηχανή και τέτοιο ντόρο που κάνει έχω να δω από τα αφρικα όταν είχαν βγει . Ισως αρχίσουν κάποιοι πάλι να λένε για διάφορες μάρκες κάνει το ένα κάνει το άλλο κλπ αλλά μπορώ απλά να απαντήσω δεν μπορεί ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ (μεταφορικά πάντα) έτσι οι πωλήσεις δεν λένε ψέματα και η Ελλαδιτσα μας έχει τους <<κατάλληλους δρόμους>>....δηλαδή ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ και εκει πάει πολύ καλά το στρωματακι συν η τιμή συν ότι έχει την μούρη του μωρέ άκου εκεί άχρωμο που είπε κάποιος (δηλαδή όταν είχα ένα RD-σκοτωστρα η το κατά πολύ ποιο οφ KLE).....ναι για το 80τοσο μιλάμε ......είχαν χαρακτήρα η δεν είχαν πουλήσει-ενθουσιάσει το τότε κοινό ????????

Λοιπόν είναι μια χαρά μηχανή τα κάνει όλα έχει ένα όνομα με αξιώσεις βλ SUZUKI και παίρνοντας τα λόγια ενός φίλου.. είναι στην κατηγορία των suv... και όχι corolla-Astra suv έχει και η πορσε και η bmw την ίδια τιμή δεν έχουν όμως με τα υπόλοιπα suv και το ίδιο θα μπούνε σε οφ καταστάσεις αν μπούνε ποτέ

ουφ παρασύρθηκα αυυυυυτάααααα από έναν (πολύ κοντά) μελλοντικό κάτοχο V-STROM

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παιδιά έχω εδώ και μερικούς μήνες που σκέφτομαι σοβαρά να πάρω το στρωματακι(για τους λόγους που ανέφεραν όλοι οι προηγούμενοι φίλοι ) και επειδή δεν μου έφταναν τα φράγκα (είχα 6000) σκεφτόμουν να βρω ένα καλό μεταχειρω κ5με μερικά έξτρα από χέρι κλπ κλπ με την νέα τιμή που έχει τώρα το καινούριο άρχισα να νιώθω πολύ καλά(σε μερικούς ίσως να μην αρέσει)αλλά τώρα λέω εγώ ο <<πονηρός>>γιατί να μην βρω ένα φουλ έξτρα κ7 με τα ιδία λεφτά και με επιχείρημα ...ρε αφού το new κάνει 7 200 παίρνω το καινούριο και όχι το μεταχειρω με 6500 που το ζητάς κλπ κλπ κλπ αν καταλάβατε το σκεπτικό μου

Στο δια ταύτα λοιπόν μιλάμε για μια καλή μηχανή και τέτοιο ντόρο που κάνει έχω να δω από τα αφρικα όταν είχαν βγει . Ισως αρχίσουν κάποιοι πάλι να λένε για διάφορες μάρκες κάνει το ένα κάνει το άλλο κλπ αλλά μπορώ απλά να απαντήσω δεν μπορεί ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ (μεταφορικά πάντα) έτσι οι πωλήσεις δεν λένε ψέματα και η Ελλαδιτσα μας έχει τους <<κατάλληλους δρόμους>>....δηλαδή ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ και εκει πάει πολύ καλά το στρωματακι συν η τιμή συν ότι έχει την μούρη του μωρέ άκου εκεί άχρωμο που είπε κάποιος (δηλαδή όταν είχα ένα RD-σκοτωστρα η το κατά πολύ ποιο οφ KLE).....ναι για το 80τοσο μιλάμε ......είχαν χαρακτήρα η δεν είχαν πουλήσει-ενθουσιάσει το τότε κοινό ????????

Λοιπόν είναι μια χαρά μηχανή τα κάνει όλα έχει ένα όνομα με αξιώσεις βλ SUZUKI και παίρνοντας τα λόγια ενός φίλου.. είναι στην κατηγορία των suv... και όχι corolla-Astra suv έχει και η πορσε και η bmw την ίδια τιμή δεν έχουν όμως με τα υπόλοιπα suv και το ίδιο θα μπούνε σε οφ καταστάσεις αν μπούνε ποτέ

ουφ παρασύρθηκα αυυυυυτάααααα από έναν (πολύ κοντά) μελλοντικό κάτοχο V-STROM

Εσενα σε θελουμε για διαφημιστη του VSTROM, join the club!!!

τα ακουτε μαγκες ?????

Σε λιγο καιρο θα εχετε να αντιμετωπισετε και αλλον ενα vstroma!!!

KOΥΦΑΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΧΑΛΟΒΑΡΚΑΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΓΡΑΚΙΑ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

TO VSTROM E???

Μαγγες για τα λεφτα του ειναι κ πολυ μοτο!!!!

Και πολυ ομως..

Οταν βγηκε ηταν 10 χρονια πιο μπροστα απο κατι transalp 650 kai kle500 kai moufes

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Οταν βγηκε ηταν 10 χρονια πιο μπροστα απο κατι transalp 650 kai kle500 kai moufes

Δεδομένου ότι βγήκε 13 χρόνια μετά το KLE και 17 μετά το Transalp, μάλλον θάβεις το VStrom με αυτό που έγραψες! :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΝΤ ΤΟ ΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΩ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΑΚΡΥΝΑ.ΕΞΟΥ ΚΑΙ 22000 ΧΛΜ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ B) B)

ΣΩΣΤΟΣ.

21000 ΧΙΛ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...αχ αυτό το vstrom......

"ΧΩΡΙΣ ΣΧΌΛΙΑ"

http://img176.imageshack.us/my.php?image=img4424sn0.jpg

Φωτογραφία απο την τελευταία εκδρομή μας....τι να σχολιάσω γμτ για αυτη την μοτοσυκλέτα....ΑΦΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ!!! :D

ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!!

...αχ αυτό το vstrom......

"ΧΩΡΙΣ ΣΧΌΛΙΑ"

http://img176.imageshack.us/my.php?image=img4424sn0.jpg

Φωτογραφία απο την τελευταία εκδρομή μας....τι να σχολιάσω γμτ για αυτη την μοτοσυκλέτα....ΑΦΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ!!! :D

ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε αντιθεση ας πουμε με το Vstrom 650 που ειχα αγορασει 7.780 και πουλησα σε μικρο χρονικο διαστημα 6.500.....

Ρε παιδια αυτο το μηχανακι δεν μπορει καποιος να το διατηρησει για παντα?Όσο σχετικο και αν είναι αυτό το πάντα...Το λεω γιατι θέλω να αγορασω και εγω ενα αλλα το χρειαζομαι για εργαλειο και οχι για κατι που θα παρω τωρα και θα πουλησω μετα απο λιγο...

παπα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+10000 :2funny:

Τροποποιήθηκε από τον DOMINATOR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά δεν μ'αρέσει σαν εμφάνιση αλλά θεωρώ ότι έχει πολύ καλή σχέση value for money ειδικά το 650. Σε καμιά 20αριά χρόνια μπορεί να επιλέξω κάτι ανάλογο για ταξίδια. Γενικά τίμιο μηχανάκι, κορυφή για την χρήση που είναι σχεδιασμένο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα αδιαφορο το αν το χουν ολοι!!!!!Ουτε τοσο θετικο το βρισκω αλλα και ουτε τοσο αρνητικο.Το μηχανακι το θεωρω προχυροκατασκευη.Τι εννοω?Πηραν εναν κινητηρα ετοιμο(αλλα διαμαντι),τον βαλαν σε ενα πλαισιο πολυ καλο και.......ετοιμο το V-strom-ακι.Οποτε δε νομιζω πως παιδευτηκαν και τοσο ωστε να εξελιξουν και κατι......!Α και φυσικα σιδερενιο τιμονι,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ μαρσπιε συνοδηγου,ψιλο ασχημη κατα τα γουστα μου εξατμιση.

Τωρα θα μου πεις πως αυτα εινα αντικειμενικα κρητηρια για να μην αγορασεις ενα μηχανακι που στοιχιζει 7000? και κατι......και κανει τα παντα ανετα,ευκολα και οικονομικα....?Η απαντηση ειναι ΟΧΙ!!!!Γι αυτο εχω και εγω ενα................................. :P :P :P

Παιδες κακα τα ψεμματα αλλα εινα κατι λεπτομερειουλες.....μικρες μικρες που με ξενερωνουν. <_< (Καλα, δε ζητησα και WP ουτε και ρυθμιση αποσβεσης....)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα