Jump to content
cyberpunk

gia pite gnomh

Recommended Posts

loipon meta to strato tha dosw to 650 na parw kati pio grigoro ime metaksi SV1000s gsxr600 (h cbr600) kai gsxr750

to 750 einai ontos to poio grigoro kai erhete paraisagoghs me 11700euro

same timh kai gia ta ipolipa kai ekei einai to badget mou (around 12k euro)

to SV einai to poio ropato sa 1000ri to 750 to poio grigoro kai to 600 einai kati konta sto 750 alla antiprosopias (pou gia mena exei simasia)

kai ta 3 einai mixanakia pou kanoun ayta pou thelw apo ena mixanaki na kanei me ekseresh to taksidi me to 600 pou einai

psilotaleporiako giati den exei aloga/roph se strofes taksidiou to 750 poio epithetiko kai poio "gia pista" apo to sv alla paei kana taksidaki (me midenikh anesh alla tespa paei)

to SV me 120hp kai 11kg/m rwph mporei na pigenei taksidi me 6.000 strofes aprovlimatista kai me 6h na anigeis to gazi kai na feygei taxitata

gia pite kamia apopsh (PLZ mhn mou pite gia alla mixanakia kai xasoume to noima 99.99% de tha me endiaferoun)

sas anaferw th xrish pou kanw

18.000 km to xrono peripou

taksidia liga (panw apo 300km) alla an katsei paw kai eksoteriko (apla sinithos den exw parea)

voltes (xalkida penteles ktl ktl ktl)

track days (otan ginonte)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κοίτα cyberpunk, το επειδή έχεις ήδη SV και γνωρίζεις τα πλεονεκτήματα του V2,

εφόσον είσαι ικανοποιημένος απο την μηχανή σου, πιστεύω πως το SV είναι η καλύτερη

επιλογή...

Θα δεις πραγματικά μεγάλη διαφορά στο γκάζι, χωρίς να χασεις ευελιξία, κρατημα ή ότι άλλο...

Τα GSXR είναι ότι ταχύτερο έχει η αγορά, μόνο που δεν έχουν την μοναδικότητα του SV..

:winking::winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα διάλεγα το 750 σαν φανατικός οπαδός των τετρακύλινδρων και γιατί στίς ψηλές στροφές, το μηχανάκι θα τρελλαινέται και θα τα δίνει όλα.

Αλλά και το 1000αρι αν και δικύλινδρο δε θα με χάλαγε τόσο ίσως είναι και το μοναδικό δικύλινδρο που θα έπαιρνα στη ζωή μου αν αγόραζα δικύλινδρο.

Εγω προτείνω το gsxr750 γιατί το παω με χίλια το θεωρώ ένα απο τα καλύτερα μηχανάκια που βγαίνουν εδω και χρόνια και το γουστάρω που είναι και σπόρ(ο καθένας με τα γούστα του)

Σαν ταξίδι πάντως θα είναι πιο άνετο το sv και σαν δικύλινδρο 1000αρι θα κάνει και πιο πολλές ταρζανιές, γιατί θα τραβάει καλύτερα απο χαμηλά.

Διαλέγεις και παίρνεις.

Το 600 απορίπτεται πάντως :P :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε φτιάχνω με μεταχείρα gsxr του κουτιού!(το πουλάει για να πάρει το triple...... Ο ΚΑΦΤΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ) :_w00t:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεθάβω αυτό το thread γιατι με πνίγει το δίκιο!

Λοιπόν,η γνώμη μου είναι οτι το SV 1000 είναι η μηχανή που σου πρέπει.Είπες κάνεις 18000 χλμ.τον χρόνο.Είναι κάμποσα άρα θέλεις άνεση.Απο τις μηχανές που ανέφερες είναι το πιο άνετο για κοντινές αποστάσεις και άρα πόσο μάλλον και για μακρυνές.Είναι το πιο ροπάτο αλλά αυτό γυρνάει μπούμεραγκ μέσα στην πόλη(εδώ το 650 έχω και έχω προβλημα!)Ποιοτικά είναι πολύ καλό μηχανάκι όπως μας έχει συνηθήσει η suzuki και (κατι υποκειμενικό)είναι πανέμορφο.Δεν είναι σαν το 750 κ5 αλλά είναι κουκλί.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα αν και,επαναλαμβάνω,έχω εμπειρία απο το SV 650S

Μια διυκρίνηση,SV 1000 εννοείς το S έτσι?όχι το γυμνό?!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα