GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2007 ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΣΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ? ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ->ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΗΛΙΚΙΑ , ΠΟΛΗ , ΕΙΔΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΤΛ. ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΣΑΛΟΝΙΚΗ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a$wto$ 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2007 Παρων ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2007 Εγω μετραω που εχω Θεσσαλονικια ψυχη ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2007 ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ThaN0s 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2007 Είμαι απο Νέα Βρασνα,Δημος Αγίου Γεωργίου(30 λεπτά απο Θεσσαλονίκη) αν θέλετε βάλτε με,ειμαι Β' Θεσσαλονίκης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a$wto$ 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2007 (τροποποιήθηκε) GFiotakis ΒΕΒΑΙΩΣ ;) Κι οπως ειπε ενας μαγκας στην αρχαιοτητα: "Πατριδα του αγαθου ανθρωπου ειναι ολη η γη" (ξερω ξερω off topic :D) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2007 από τον a$wto$ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gitano_Canastero 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2007 Εγώ επίσης, 35 χρονών (για άλλες δύο μέρες), παντρεμένος, με 1 + 1/2 παιδιά, ένα σκούτερ Χ8 200 και ένα αρχαίο πλην όμως ωραίο TDM 850. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2007 (τροποποιήθηκε) καργα σαλλονικη σεξ-αλονικη :lol: :lol: Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2007 από τον xampos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2007 εγω, 7 χρονια, μετραω?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2007 Παρων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2007 (τροποποιήθηκε) Παρών και εγώ, εδώ και 33 χρόνια. Μηχανή TRIUMPH TIGER 955i. Ελπίζω να βοήθησα στην έρευνα. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2007 από τον spypetr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2007 (τροποποιήθηκε) ... παρων και γω ...και ας ζω στα ξενα ! ...Επταλοφος rulesss! :vv: Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2007 από τον IoannisPanagiotidis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimR6 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2007 Παρουσα....εεεεε ΠΑΡΩΝ εννοω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2007 Ευπειθώς αναφέρω ότι είμαι γέννημα-θρέμμα Σαλονικιός! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amiras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2007 ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΩΝ ΜΕΓΕΛΩΣΑ ΞΗΡΟΚΡΗΝΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΚΙΑ ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΟΪΡΑΝΗ - ΚΙΛΚΙΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2007 Παρουσα....εεεεε ΠΑΡΩΝ εννοω ΤΟ ΛΑΔΩΝΕΙΣ ΤΟ ΣΦΥΡΑΚΙ Ε ? ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ??? :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2007 Εγω μετραω που εχω Θεσσαλονικια ψυχη ??? Ναι. Εδώ κι εγώ. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2007 Παρών κι εγώ! Fazer 1000 2003 Συκιές(και δε θέλω σχόλια για το όνομα της περιοχής :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2007 παρων και εγω απο επταλοφο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelsGR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2007 μην ανησυχεις και ειναι πολλα τα καρντασια. Αρκετοι ειναι αυτοι που δεν απαντησαν. Ελα στον επομενο καφε μας να δεις λαος που υπαρχει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2007 (τροποποιήθηκε) Παρών Η μηχανη είναι περιττό να αναφερθεί . Δυο όλο κ όλο στη Θεσσαλονίκη . Μία εδω μεσα . Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2007 από τον Carlos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2007 χαλαρα σΕ λεω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Barchman 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2007 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2007 φιλε carlos ισουνα προχτες στα καστρα? γιατι ειδα ενα ιδιο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ISIGONIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2007 ΒΑΛΤΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕΣΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΛΙΓΟ ΕΞΩ. ΓΙΑ ΝΑ ΧΩ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες