black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2008 1. ΚΟΣΤΟΣ ………..και φυσικά το πιο βασικό: Αν σας τα δώσω ΟΛΑ ΜΑΖΙ φέτος, τι σκ@τ@ θα σας πουλήσω του χρόνου;;;;;;;;;; Βασικα, αυτα τα δυο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
savvas1300 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2008 Το μόνο εύκολο για μια μεγάλη εταιρεία (και εδώ μιλάμε για την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ), είναι να βγάλει ένα μηχανάκι, όχι με 167, αλλά με 207 άλογα στον τροχό, USD, αλουμίνια, ανθρακονήματα, τιτάνιο, και Ο,ΤΙ μπορούμε ή δεν μπορούμε να φανταστούμε. Αυτά που την σταματάνε, και αυτήν και ΟΛΕΣ τις άλλες είναι: 1. ΚΟΣΤΟΣ 2. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ 3. ΟΔΗΓΗΣΙΜΟΤΗΤΑ 4. ΡΥΠΟΙ ………..και φυσικά το πιο βασικό: Αν σας τα δώσω ΟΛΑ ΜΑΖΙ φέτος, τι σκ@τ@ θα σας πουλήσω του χρόνου;;;;;;;;;; ξεχασες και τον παραγοντα ελαστικα να σας πω τι επεθα εχθες!!! πηγα στο μαστορα μου να τεντωσω καλα την αλυσιδα και μου ειπε τα εξης μαστορας:κανενα μηχανακι για κοντρα εχουμε? εγω:τι μηχανακι? μαστορας:οτι να'ναι εγω:μαμισιο? μαστορς:αρκει να μην εχει πειραξει τα εντοσθεια!! εγω:εγω ενα μπουσα μοντ 2002 ενος φιλου μαστορας:φερτο! εγω:εσυ ρε μεγαλε τι εχεις? μαστορας:CBR1000RR 08 εγω:εεε και τι!!! μαστορας:εε τι τι?το μηχανακι ειναι κροτιδα!!! εγω:ποιος το πηρε ρε φουστη κιολας!!! μαστορας:θυμασε εναν τρελαμενο που αλλαζει μηχανη καθε τρεις μηνες?αυτος με το κ8 που μολις πηρε απο βιτρινα το εφερε κατευθειαν για εξατμισεις? εγω:ναι ναι!! μαστορας:εε αυτος εδωσε το κ8 και πηρε το cbr1000RR εγω:πλακα με κανεις??αυτος προσκυνουσε πανω στο Κ8!!! μαστορας:εεε αυτος μολις ακοσε για το HONDAτο καρφωσε κατευθειαν!!! λοιπον μαγκες ετσι μαλλον θα γινει και με το ΧΧ.η χοντα θα κλεισει πολλα στοματα!!!!!! επισης εμαθα οτι το ZX10 μεχρι τις 10 ειναι ενα ψωφιμι!!μετα τις 10 σου δινει κλωτσια ο θεος!!!! το θεμα ειναι μεχρι τις 10 τι γινετε!!!! οποτε λοιπον περιμενουμε να το δουμε και σε αλλα τεστ!!!!! ο τυπος τωρα αγαπαει τα μηχανακια η απλα κανει επιδειξη στην καφετερια(προφανως θα εχει και κανενα πορσικο για τα δυσκολα Σαββατοβραδα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2008 Πριν μερικούς μήνες, η HONDA είπε πως το νέο ΧΧ, θα βγει το 2010 !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2008 (προφανως θα εχει και κανενα πορσικο για τα δυσκολα Σαββατοβραδα) Σιιιιιιιιγουρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acanthor 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Πριν μερικούς μήνες, η HONDA είπε πως το νέο ΧΧ, θα βγει το 2010 !!! Καλό είναι αυτό, γιατί αν το βγάλει του χρόνου θα ψάχνουμε αγοραστή για νεφρό μου φαίνεται.... Άλλωστε το καλό πράγμα αργεί.... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Πριν μερικούς μήνες, η HONDA είπε πως το νέο ΧΧ, θα βγει το 2010 !!! Παίζει κανάς σύνδεσμος για τέτοιο press release; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 H ΗΟΝDA βεβαια ειναι κορυφη και μπορει να κανει οτι θελει ετσι???Αλλα θα δυσκολευτει πολυ πιστευω αλλα ειμαι και περιεργος,τι κανει τοοοοσα χρονια που περημενει και βλεπει???? Βγάζει Τρανσάλπ 700 με ατσάλινο πλαίσιο και 60 άλογα, να χτυπήσει το Vstrom των 72 αλόγων :lol: Το μόνο εύκολο για μια μεγάλη εταιρεία (και εδώ μιλάμε για την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ), είναι να βγάλει ένα μηχανάκι, όχι με 167, αλλά με 207 άλογα στον τροχό, USD, αλουμίνια, ανθρακονήματα, τιτάνιο, και Ο,ΤΙ μπορούμε ή δεν μπορούμε να φανταστούμε. Αυτά που την σταματάνε, και αυτήν και ΟΛΕΣ τις άλλες είναι: 1. ΚΟΣΤΟΣ 2. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ 3. ΟΔΗΓΗΣΙΜΟΤΗΤΑ 4. ΡΥΠΟΙ ………..και φυσικά το πιο βασικό: Αν σας τα δώσω ΟΛΑ ΜΑΖΙ φέτος, τι σκ@τ@ θα σας πουλήσω του χρόνου;;;;;;;;;; Αν το βγάλει με όλα αυτά θα κοστίζει όσο και το K1200S. Kι άντε να πουλήσει μετά :lol: Ο Ιάπωνας για να πουλήσει, πρέπει να είναι πάντα φθηνότερος από τον Ευρωπαίο, γιατί όταν το κόστος εξισώνεται, όλοι προς Ευρώπη μεριά πάνε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Αν το βγάλει με όλα αυτά θα κοστίζει όσο και το K1200S. Kι άντε να πουλήσει μετά :lol: Ο Ιάπωνας για να πουλήσει, πρέπει να είναι πάντα φθηνότερος από τον Ευρωπαίο, γιατί όταν το κόστος εξισώνεται, όλοι προς Ευρώπη μεριά πάνε! ....................ALX, αν η HONDA έβγαζε σήμερα στην παραγωγήένα μηχανάκι σαν αυτό που υποθετικά περιγράφω (πρόσεξε τα 207 στον τροχό κλπ), και κόστιζε μόνο όσο η Κ1200S, να είσαι βέβαιος πώς ΟΛΑ τα άλλα θα πήγαιναν αδιάβαστα.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 ....................ALX, αν η HONDA έβγαζε σήμερα στην παραγωγήένα μηχανάκι σαν αυτό που υποθετικά περιγράφω (πρόσεξε τα 207 στον τροχό κλπ), και κόστιζε μόνο όσο η Κ1200S, να είσαι βέβαιος πώς ΟΛΑ τα άλλα θα πήγαιναν αδιάβαστα.......... Kι εγώ αυτό λέω. Επειδή τα 207 στον τροχό φαντάζουν για τα σημερινά τουλάχιστον δεδομένα όνειρο θερινής νυκτός,υποθέτω πως θα κινηθεί πάνω κάτω στα άλογα που βγάζουν και οι άλλοι. Απλά με την χρήση των USD, ανθρακονημάτων , τιτανίων κτλ, το κόστος θα ανέβει ψηλά. Τόσο που ο άλλος δύσκολα θα τα δώσει για Γιαπωνέζικο μηχανάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Παντως απο τις μεχρι στιγμης φωτογραφιες που εχουν διαρρευσει,εμενα το ιδιο και το ιδιο μου φαινεται... -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Πολλές βαριές υποθετικές κουβέντες ακούγονται.. ..τουλάχιστον.. όταν, ΑΝ βγει αντικαταστάτης θα έχει να βουλώσει πολλά στόματα. Τα σέβη μου στο υπέροχο K1200S, το οποίο όμως είναι ακόμη υπερβολικά ακριβό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2008 σας πληροφορω οτι κατι τετοιοι τυποι ειναι αυτοι που αλλαζουν καποια στανταρ δεδομενα και κατεστημενα σε μικρες η' μεγαλες πολεις!!!! αυτοι ειναι που κατα καποιο τροπο "πιεζουν" καταστηματα, μαστορια,εμπορους, να ψαχτουν και να φερουν καινουργια πραγματα καινουργιες ιδεες. Βασικά κάτι τέτοιοι τύποι είναι η αιτία για τις εξωφρενικές τιμές που έχουν πολλές μοτοσυκλέτες και αντίστοιχα αξεσουάρ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2008 (τροποποιήθηκε) συγνωμη τωρα!! ειναι δυνατον να βγαζετε τετοια συμπερασματα? εσεις εαν ειχατε πολλα λεφτα,ενα μηχανακι θα περνατε?δηλαδη επειδη αλλαξε το GSXR και πηρε CBR διοτι εχει οικονομικη δυνατοτητα δεν νοητε μηχανοβιος η' δεν ειναι σοβαρος?θελει πιο δυνατο μηχανακι πως να το κανουμε δλδ!!!!! B) Δηλαδη ειχε χορτασει,ειχε ξεζουμισει το GSXR και θα σωθει με τα 10 παραπανω αλογα του CBR????????? B) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2008 από τον 888HAYABUSA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2008 σας πληροφορω οτι κατι τετοιοι τυποι ειναι αυτοι που αλλαζουν καποια στανταρ δεδομενα και κατεστημενα σε μικρες η' μεγαλες πολεις!!!! αυτοι ειναι που κατα καποιο τροπο "πιεζουν" καταστηματα, μαστορια,εμπορους, να ψαχτουν και να φερουν καινουργια πραγματα καινουργιες ιδεες. B) Επειδη δεν το πιστευω αυτο που λες,μπορεις να μου δωσεις καποια παραδειγματα για να με πεισεις??? B) Οκαθενας που αποζηταει το δικιο,το αποζηταει για τον εαυτουλι του και οχι για τον καθενα.Και να ξερεις οτι οσοι εχουν λεφτα,τα δινουν δυσλοτερα απο εμας που δεν εχουμε.Γι'αυτο αλλωστε κι'αυτοι εχουν και εμεις οχι.. Οποτε και με βαση την πειρα μου,μονο οι φαντασμενοι και οι επιδειξιες κανουν τετοιες κινησεις.Κατα την υποκειμενικη μου παντα γνωμη μιλαω... Σεβαστη καθε αποψη,αλλα δεν θα φτασω να του πω και ευχαριστω επειδη αλλαζει μηχανες δυο φορες το χρονο,ΕΛΕΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
savvas1300 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2008 (τροποποιήθηκε) συγνωμη τωρα!! ειναι δυνατον να βγαζετε τετοια συμπερασματα? εσεις εαν ειχατε πολλα λεφτα,ενα μηχανακι θα περνατε?δηλαδη επειδη αλλαξε το GSXR και πηρε CBR διοτι εχει οικονομικη δυνατοτητα δεν νοητε μηχανοβιος η' δεν ειναι σοβαρος?θελει πιο δυνατο μηχανακι πως να το κανουμε δλδ!!!!! σας πληροφορω οτι κατι τετοιοι τυποι ειναι αυτοι που αλλαζουν καποια στανταρ δεδομενα και κατεστημενα σε μικρες η' μεγαλες πολεις!!!! αυτοι ειναι που κατα καποιο τροπο "πιεζουν" καταστηματα, μαστορια,εμπορους, να ψαχτουν και να φερουν καινουργια πραγματα καινουργιες ιδεες. απο ποιον θα υποκινηθουν δηλαδη?απο εμενα που εχω ενα μηχανακι του 1999 και βλεπω μαστορα καθε πασχα και χριστουγεννα? και αυτο γιατι θελω και ασχολουμαι!!!οχι οτι αυτος δεν ασχολειται,ασχολειται βαζοντας αλλους και αυτο γιατι εχει λεφτα και παρολο που εχει καινουργιο μηχανακι ειναι καθε μερα στο συνεργειο και ξεσκισει τα αυτια των μαστορων για νεες λυσεις καινουργια αντλ/κα,πατεντες κλπ κλπ!!!!! λοιπον..... δεν ειναι ολοι οι πλουσιοι γιαπιδες!!!υπαρχουν και πλουσιοπαιδα-μηχανοβιοι που γουσταρουν το δικυκλο!!!!!και γουσταρουν να εχουν το καλυτερο κατω απο τα σκελια τους!!!!!κακο ειναι? Μολις περιεγραψες τον τελειο- φραγκατο- υπερκαταναλωτη-ονειρεμενο πελατη καθε πολυεθνικης :D Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2008 από τον savvas1300 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2008 Όταν κυκλοφόρησε το ΧάρΧαλο ήταν το γρηγορότερο μηχανάκι παραγωγή (μην βιαστείται οι μπουσαίοι.. μιλάμε για 1997 εδώ..). Επίσης εισήγαγε το επαναστατικό σύστημα πέδησης CBS το οποίο σε τουριστική χρήση είναι πράγματι θαυμάσιο. Παράλληλα ή άνεση του ήταν κορυφαία στην κατηγορία. Αυτά μαζί με πολλές άλλες μικρολεπτομέρειες (ramair, πραγματικά καλός φωτισμός από το φανάρι, άνεση σέλας επιβάτη/συνεπιβάτη, κατανάλωση! και πολλά πολλά άλλα) δείχνουν ότι η Honda στόχευσε στην κορυφή. Οι πωλήσεις δείχνουν ότι πέτυχε. Δεν μπορώ να καταλάβω.. γιατί με τέτοιο ιστορικό, πολλοί πιστεύουν ότι θα γίνει κάτι διαφορετικό στο μέλλον ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2008 Βασικά κάτι τέτοιοι τύποι είναι η αιτία για τις εξωφρενικές τιμές που έχουν πολλές μοτοσυκλέτες και αντίστοιχα αξεσουάρ... ...υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος............ Αν δεν υπήρχαν και αυτοί που περιμένουν εναγωνίως το κάθε καινούργιο μοντέλο, ούτε οι εταιρείες θα ακολουθούσαν τους φρενήρεις ρυθμούς εξέλιξης που ακολουθούν, ούτε θα υπήρχε τόσο άφθονο και καλό μεταχειρισμένο μηχανάκι στην αγορά. Και στο κάτω κάτω της γραφής, δεν έκανε και κανένα έγκλημα ο άνθρωπος. Έχει φράγκα και τα χώνει σε μηχανές. Μακάρι να είχα και 'γω την άνεση του να αλλάζω κάθε λίγο το μηχανάκι μου με ό,τι μου έκανε κλίκ την δεδομένη στιγμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2008 Όταν κυκλοφόρησε το ΧάρΧαλο ήταν το γρηγορότερο μηχανάκι παραγωγή (μην βιαστείται οι μπουσαίοι.. μιλάμε για 1997 εδώ..). Επίσης εισήγαγε το επαναστατικό σύστημα πέδησης CBS το οποίο σε τουριστική χρήση είναι πράγματι θαυμάσιο. Παράλληλα ή άνεση του ήταν κορυφαία στην κατηγορία. Αυτά μαζί με πολλές άλλες μικρολεπτομέρειες (ramair, πραγματικά καλός φωτισμός από το φανάρι, άνεση σέλας επιβάτη/συνεπιβάτη, κατανάλωση! και πολλά πολλά άλλα) δείχνουν ότι η Honda στόχευσε στην κορυφή. Οι πωλήσεις δείχνουν ότι πέτυχε. Δεν μπορώ να καταλάβω.. γιατί με τέτοιο ιστορικό, πολλοί πιστεύουν ότι θα γίνει κάτι διαφορετικό στο μέλλον ;) Βασιλη σχετικα με το νεο ΧΧ ισχυει απολυτα αυτο που εγραψα.Ολα τα αλλα ειναι ραδιο αρβυλα.Εως το τελος ιουνιου θα ειμαι σε θεση να γνωριζω το αν θα βγει τον σεπτεμβρη.Η μηχανη θα βγει.Απλα δεν μπορω να πω περισσοτερα τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
savvas1300 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2008 Πολλές βαριές υποθετικές κουβέντες ακούγονται.. ..τουλάχιστον.. όταν, ΑΝ βγει αντικαταστάτης θα έχει να βουλώσει πολλά στόματα. Τα σέβη μου στο υπέροχο K1200S, το οποίο όμως είναι ακόμη υπερβολικά ακριβό. δεν μπορω να καταλαβω φιατι αυτο το πραγμα ειναι υπεροχο(sorry για το spam) ρε φιλαρακι 888haya το παραδειγμα που θελεις θα στο δωσω! εσυ και φραγκατος τυνχανει να εχετε τον ιδιο μαστορα και την ιδια μηχανη!!!! ο μαστορας σου δεν ειναι τυπος ο οποιιος επεμβαινει se ακραιες λυσεις επανω στο μηχανακι σας!! ερχετε λοιπον ο φραγκατος και του πρειζει τα αυτια για καποια extreme λυση επανω στο μοτερ!!!! ο μαστορας ψαχνετε βρισκει και το εγχειρημα κατα λαθος σου λεω εγω, πετυχαινει!!!!!!(ας πουμε για εγχειρημα το τουρμπο) τα αρπαζει χοντρα απο τον φραγκατο του αρεσει και ριχνει την προταση και σε αλλους!!καθονται αλλοι τρεις τεσσερις, περνει και την αντιπρωσοπεια απο καποια αντ/κα και τελος το παραμυθι!!!! ειναι ετσι η' και τωρα δεν με πιστευεις? και εαν δεν με πιστευει καποιος και για τη ιστορια με το cbr, να σου δωσω το τηλ απο τον μαστορα μου να το διασταυτωσει!!! και κατι αλλο.10 παραπανω αλογα ειναι λιγα??? τωρα εαν ξεζουμιξε το gsxr τι να σου πω!!δεν ξερω!!!για να μου λεει κατευθειαν μολις πηρε το cbr για κοντρες, φαντασου εσυ!!!! Πρεπει να εχεις μετοχες στην honda η διαθεση για trolling δεν εξηγειται αλλιως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
savvas1300 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2008 (τροποποιήθηκε) Όταν κυκλοφόρησε το ΧάρΧαλο ήταν το γρηγορότερο μηχανάκι παραγωγή (μην βιαστείται οι μπουσαίοι.. μιλάμε για 1997 εδώ..). Επίσης εισήγαγε το επαναστατικό σύστημα πέδησης CBS το οποίο σε τουριστική χρήση είναι πράγματι θαυμάσιο. Παράλληλα ή άνεση του ήταν κορυφαία στην κατηγορία. Αυτά μαζί με πολλές άλλες μικρολεπτομέρειες (ramair, πραγματικά καλός φωτισμός από το φανάρι, άνεση σέλας επιβάτη/συνεπιβάτη, κατανάλωση! και πολλά πολλά άλλα) δείχνουν ότι η Honda στόχευσε στην κορυφή. Οι πωλήσεις δείχνουν ότι πέτυχε. Δεν μπορώ να καταλάβω.. γιατί με τέτοιο ιστορικό, πολλοί πιστεύουν ότι θα γίνει κάτι διαφορετικό στο μέλλον ;) Θα διαφωνισω εδω χωρις καμμια διαθεση για κακοβουλη αντιπαραθεση.Το 96 η honda ειχε υποσχεθει 300+(ειχαν βγαλει και μπλουζακια με το σημα 300)αλλα ποτε δεν δικαιωθηκε εκτος και αν δοκιμασαν το χχ σε ελευθερη πτωση.Λογω της ασυλιας που ειχε-εχει η εν λογω εταιρια απο τον τυπο το θεμα ξεχαστηκε γρηγορα-κοινως γαργαρα.Αν σε αυτο το ολισθημα προσθεσουμε το χωρις ρυθμισεις συμβατικο πιρουνι το φτωχο αμορτισερ πισω σε συνδιασμο με το πανβαρο cbs και τον κινητηρα που ανεβαζε πιο αργα και απο diesel, τοτε τεχνικα το μηχανακι δεν πηγε τιποτα μπροστα σε σχεση με τον τοτε συναγωνισμο-το ram air και ο ψεκασμος μπηκαν μετα-(πολυ λιγο καλλιτερες επιδοσεις και ραφιναρισμα απο τον τοτε βασικο του αντιπαλο) .Οσο για την εμφανιση του ποτε μου δεν καταλαβα πως η κολοκυθα εγινε χρυσοστολιστη αμαξα.Οσο για τις πωλησεις αυτες πηραν την κατιουσα μολις βγηκε η αλλη κολοκυθα(που εκανε οτι υποσχονταν) :lol: Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2008 από τον savvas1300 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2008 ...................................... Θα διαφωνισω εδω χωρις καμμια διαθεση για κακοβουλη αντιπαραθεση.Το 96 η honda ειχε υποσχεθει 300+(ειχαν βγαλει και μπλουζακια με το σημα 300)αλλα ποτε δεν δικαιωθηκε εκτος και αν δοκιμασαν το χχ σε ελευθερη πτωση. ...................................... ........μην με βάλεις να ψάχω τα παλιά ΜΟΤΟ και ΒΙΚΕ στην αποθήκη, αλλά τα 300 τα έπιασε σε πίστα (πω, πω κόλλησα τώρα, πώς την λένε την ολοστρόγγυλη πίστα στη Νότια Ιταλία γ@μώτη μου;) ενώ κοντερίσια 300+ είδαμε αρκετοί κάτοχοι τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2008 ρε φιλαρακι 888haya το παραδειγμα που θελεις θα στο δωσω! εσυ και φραγκατος τυνχανει να εχετε τον ιδιο μαστορα και την ιδια μηχανη!!!! ο μαστορας σου δεν ειναι τυπος ο οποιιος επεμβαινει se ακραιες λυσεις επανω στο μηχανακι σας!! ερχετε λοιπον ο φραγκατος και του πρειζει τα αυτια για καποια extreme λυση επανω στο μοτερ!!!! ο μαστορας ψαχνετε βρισκει και το εγχειρημα κατα λαθος σου λεω εγω, πετυχαινει!!!!!!(ας πουμε για εγχειρημα το τουρμπο) τα αρπαζει χοντρα απο τον φραγκατο του αρεσει και ριχνει την προταση και σε αλλους!!καθονται αλλοι τρεις τεσσερις, περνει και την αντιπρωσοπεια απο καποια αντ/κα και τελος το παραμυθι!!!! ειναι ετσι η' και τωρα δεν με πιστευεις? και εαν δεν με πιστευει καποιος και για τη ιστορια με το cbr, να σου δωσω το τηλ απο τον μαστορα μου να το διασταυτωσει!!! και κατι αλλο.10 παραπανω αλογα ειναι λιγα??? τωρα εαν ξεζουμιξε το gsxr τι να σου πω!!δεν ξερω!!!για να μου λεει κατευθειαν μολις πηρε το cbr για κοντρες, φαντασου εσυ!!!! B) Τι να σου πω βρε φιλε,δεν το ειχα σκεφτει ετσι οπως το περιγραφεις.Αλλα μηπως παρουν τα μυαλα του μαστορα αερα και νομιζει οτι δουλευει στο HRC και ανεβασει και το δικο μου κοστολογιο στο επομενο σερβις επειδη τωρα πλεον καποιος ειναι????? Τωρα για τον τυπο δεν πειθομε με τιποτα οτι σκεφτετε οπως ολοι μας,οι τουλαχιστον οι περισσοτεροι. <_< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2008 και τον κινητηρα που ανεβαζε πιο αργα και απο diesel, τοτε τεχνικα το μηχανακι δεν πηγε τιποτα μπροστα σε σχεση με τον τοτε συναγωνισμο-το ram air και ο ψεκασμος μπηκαν μετα-(πολυ λιγο καλλιτερες επιδοσεις και ραφιναρισμα απο τον τοτε βασικο του αντιπαλο) .Οσο για την εμφανιση του ποτε μου δεν καταλαβα πως η κολοκυθα εγινε χρυσοστολιστη αμαξα.Οσο για τις πωλησεις αυτες πηραν την κατιουσα μολις βγηκε η αλλη κολοκυθα(που εκανε οτι υποσχονταν) :lol: Μήπως είσαι λίιιιγο εμπαθής; ........μην με βάλεις να ψάχω τα παλιά ΜΟΤΟ και ΒΙΚΕ στην αποθήκη, αλλά τα 300 τα έπιασε σε πίστα (πω, πω κόλλησα τώρα, πώς την λένε την ολοστρόγγυλη πίστα στη Νότια Ιταλία γ@μώτη μου;) ενώ κοντερίσια 300+ είδαμε αρκετοί κάτοχοι τους. Nardo! http://www.prototipo.org/uk/prove.htm http://googlesightseeing.com/2007/06/21/the-nardo-ring/ http://wikimapia.org/45305/ B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 Μήπως είσαι λίιιιγο εμπαθής; Nardo! http://www.prototipo.org/uk/prove.htm http://googlesightseeing.com/2007/06/21/the-nardo-ring/ http://wikimapia.org/45305/ B) ............... αααααυτόοοοοο...... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
savvas1300 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 ........μην με βάλεις να ψάχω τα παλιά ΜΟΤΟ και ΒΙΚΕ στην αποθήκη, αλλά τα 300 τα έπιασε σε πίστα (πω, πω κόλλησα τώρα, πώς την λένε την ολοστρόγγυλη πίστα στη Νότια Ιταλία γ@μώτη μου;) ενώ κοντερίσια 300+ είδαμε αρκετοί κάτοχοι τους. Το μοτο το ειχε μετρησει στα 296.Κοντερισια 300 βλεπουν πολλα μηχνακια ποσα τα πιανουν η τα ξεπερνουν ομως? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες