Jump to content

Recommended Posts

Κουράγιο Γιαγια και υπομονή .

Πρωτα εσύ ,εμείς, και μετά όλα τα άλλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ρε φιλε τι απιστευτο λουκι και ξενερωμα τραβηξες.....

ελπιζω να μην αγχωθεις ξανα τοσο πολυ ωστα να εχεις προβλημα με την υγεια σου ......καμια μηχανη δεναξιζει τετοιο τιμημα.

πιστευω πως η λυση θα ερθει απο την μαμα ετερεια απο την Γερμανια, ειχα αναλογο περιστατικο με την Χοντα οπου την λυση εδω η μαμα απο την Ιαπωνια που τους τραβηξε το αυτι εδω και ως δια μαγειας ολα εγιναν οπως επρεπε ....

δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρεισ το δικιο σου.....

σου ευχομε καλη συνεχεια ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

που ζούμε ..η χώρα μας δεν πάει άλλο έχουμε φτάσει ως το Αμίν..δηλαδή δεν μπορούσαν να δώσουν μια καινούργια?

όπως είχε postάρι ένα μέλος μας(ALX?)μόνο απο αθτό το μοντέλο BMW έχουν εξωφρενικά κερδη..να μου πεις τι φτέν?εδώ οι 'Ελληνες τα μαγειρέυουν όλα για τουσ σκοπούς τους

κοπρίτες για τα λεφτά έχουν φτάσει σε σημείο να μην νιάζονται για τον κάθε άνθρωπο που έχει και μια οικογένεια!

και ποιος τους έχει πάρει πρέφα?ΕΓΩ ενα παιδί δεκαπεντέμιση χρονών!

κλέφτες!! :rtfm:

Τροποποιήθηκε από τον ThaN0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιτρέψτε μου εδω να υπενθυμίσω στα μέλη ότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μια "απλή" αντιπροσωπεία τύπου Σαρακάκη, αλλα με τη BMW Hellas - παρακλάδι υποτίθεται της BMW Γερμανίας.

Η διαφορά βρίσκεται στο ότι η εδώ εταιρία είναι υποχρεωμένη να λειτουργεί με διαδικασίες και συμπεριφορές ακριβώς ίδιες με αυτές της Γερμανίας. Οποιαδήποτε παρέκκλιση από την πολιτική της μαμάς εταιρίας εμπίπτει στα όρια του αυτοσχεδιασμού βαλκανικού τύπου (με την κακή έννοια) και τιμωρείται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
γιώργο απο ότι καταλαβαίνω κινηθηκες ήδη νομικα και καλά έκανες. ΣΚΙΣΤΟΥΣ!!! Στη θέση σου θα αξίωνα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ. Παραπάει να έχεις δωσει ενα σκασμό χρήματα για τετοιο μηχανακι και να σου βγαζει τοσα προβληματα.

Σάμη...δεν έβγαλε τόσα προβλήματα....δύο έβγαλε.Κι αν το ένα (με το μαύρισμα της εξάτμισης) φαινόταν στα ξεφτέρια μας τους εξουσιοδοτημένους γόρδιος δεσμός η λύση του,στο άλλο δεν έχουν καμία δικαιολογία.Τι ρουλεμάν αλλαγή και μαλακίες.Το έκαναν μία το έκαναν δύο!!! Δεν μπορείς να παίζεις με την ζωή των άλλων επειδή είσαι μαλάκας και άχρηστος.Αλλάζεις όλο το κάτω μέρος του μπροστινού και το έλυσες το πρόβλημα!!! Αλλά αυτό είναι ακριβό και θέλει και δουλειά για να γίνει,αλλά τι να κάνουμε ρε μάγκες? Υπάρχουν και αστοχίες υλικών.Αλλάχτε το και κάντε μια κοινοποίηση του προβήματος στο εργοστάσιο! Τι παίζετε την @@τσα σας?

Παίζουν με τέτοια πράγματα?

Και μιλάμε για την ναυαρχίδα της BMW έτσι?

Αλλά ο Ευθυμίου δυστυχώς ποτέ δεν είχε καλό όνομα στο σέρβις του.Έχω ακούσει τρελά πράγματα από ιδιοκτήτες BMW που πήγαιναν εκεί για σέρβις και είχαν τρελά προβλήματα μετά.

Μπαίνανε για ένα απλό σέρβις και έφευγαν με πρόβλημα στην μοτοσυκλέτα!!!

Κατά τα άλλα εξουσιοδοτημένοι και εξειδικευμένοι στα BMW....ρε ουστ από δω!

Δυο τρία συνεργεία αξίζουν κι ένα από αυτά μάλιστα δεν είναι και εξουσιοδοτημένο (εκεί που πάω εγώ!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αλλά ο Ευθυμίου δυστυχώς ποτέ δεν είχε καλό όνομα στο σέρβις του.Έχω ακούσει τρελά πράγματα από ιδιοκτήτες BMW που πήγαιναν εκεί για σέρβις και είχαν τρελά προβλήματα μετά.

Αυτο μαλλον ισχυει, μενω αρκετα κοντα απο το μαγαζι του Φαιδωνα και απο την εμπειρια του θειου μου με το k1200RS ο τυπος ειναι απαραδεκτος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απίστευτο και όμως αληθινό.......

Δικαιολογίες του κόλου........

Σκισε τους τον κόλο Γιαγιά...........

Μόνο η αποζημείωση για την ηθική βλάβη και την ψυχική οδύνη αρκεί......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά. Κατά πρώτων.

Βάλε τον δικηγόρο να τους κυνηγήσει μέχρι εκεί που δεν πάει, άκου εκεί μοτοσικλέτα των 20.000 ευρώ και να έχεις τέτοια τρεξίματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σάμη...δεν έβγαλε τόσα προβλήματα....δύο έβγαλε.Κι αν το ένα (με το μαύρισμα της εξάτμισης) φαινόταν στα ξεφτέρια μας τους εξουσιοδοτημένους γόρδιος δεσμός η λύση του,στο άλλο δεν έχουν καμία δικαιολογία.Τι ρουλεμάν αλλαγή και μαλακίες.Το έκαναν μία το έκαναν δύο!!! Δεν μπορείς να παίζεις με την ζωή των άλλων επειδή είσαι μαλάκας και άχρηστος.Αλλάζεις όλο το κάτω μέρος του μπροστινού και το έλυσες το πρόβλημα!!! Αλλά αυτό είναι ακριβό και θέλει και δουλειά για να γίνει,αλλά τι να κάνουμε ρε μάγκες? Υπάρχουν και αστοχίες υλικών.Αλλάχτε το και κάντε μια κοινοποίηση του προβήματος στο εργοστάσιο! Τι παίζετε την @@τσα σας?

Παίζουν με τέτοια πράγματα?

Και μιλάμε για την ναυαρχίδα της BMW έτσι?

Κατά τα άλλα εξουσιοδοτημένοι και εξειδικευμένοι στα BMW....ρε ουστ από δω!

Δυο τρία συνεργεία αξίζουν κι ένα από αυτά μάλιστα δεν είναι και εξουσιοδοτημένο (εκεί που πάω εγώ!)

σορι κατάλαβα ότι είναι δύο επαναλαμβανομενα.

Και σε καθε περιπτωση αλχ με 20+ χιλιαρικα παστό δικαιουσαι να εχεις μηχανη που ούτε σε στραβοκοιτάει πόσο μάλλον να κανει κιχ ή τσικ και σε καμμια περιπτωση να εχει τα προβληματα που αναφερει ο γιωργος.

Για ονομα δλδ. Παιρνεις δυο μικρα αυτοκινητα και εχεις και λεφτα για παπί και βενζίνη με το κοστος του θηρίου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
σορι κατάλαβα ότι είναι δύο επαναλαμβανομενα.

Και σε καθε περιπτωση αλχ με 20+ χιλιαρικα παστό δικαιουσαι να εχεις μηχανη που ούτε σε στραβοκοιτάει πόσο μάλλον να κανει κιχ ή τσικ και σε καμμια περιπτωση να εχει τα προβληματα που αναφερει ο γιωργος.

Για ονομα δλδ. Παιρνεις δυο μικρα αυτοκινητα και εχεις και λεφτα για παπί και βενζίνη με το κοστος του θηρίου.

Και AGUSTA SENNA να παρεις (με 50000) μπορει να σου βγαλει κατι (οτιδηποτε) Το θεμα ειναι τι αντιμετωπιση βρισκεις (αρα ποσο σε σεβεται αυτος που του κατεθεσες τα ωραια σου λεφτα..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι επαναλαμβανόμενα γιατί?Γιατί το συγκεκριμένο συνεργείο που το πήγε (από κει που το πήρε δηλαδή) είναι για τα μπάζα.Απλό είναι το θέμα,όμως αυτοί το έκαναν θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Γιώργο!Απαράδεκτοι!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρίμα,κρίμα,κρίμα...Και 2 φορές κρίμα για τον συγκεκριμένο αντιπρόσωπο...

Ευρώπη,ιδεολογία,η "μάνα" της τεχνολογίας,η θέλησή μας να πορευτούμε "με εμάς" (τρομάρα μας)...

Το μεγάλο όνομα (όπως και 1-2-3 ακόμα,γκουχ,γκουχ γκουχ) και τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες...

Περαστικά Γιώργη...Τον εαυτό σου κοίτα και όλα τ'άλλα φτιάχνονται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τον συγκεκριμένο αντιπρόσωπο δεν έχω άποψη.

Είναι όμως απαράδεκτο αυτό που συνέβη στον άνθρωπο από μια εταιρία που θέλει να είναι στην κορυφή της ποιότητας κατασκευής καθώς και στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών. Η κάθε εταιρία δεν κρίνεται μόνο για τα προϊόντα της αλλά και για τους ανθρώπους που επιλέγει να την εκπροσωπούν.

Εγώ αυτό που έχω συμπεράνει τόσα χρόνια με μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα είναι ότι στο συγκεκριμένο "συνάφι" έχουν μαζευτεί αρκετοί άνθρωποι που δεν είναι επαγγελματίες αλλά αρπαχτικά. Και όχι μόνο στην μπεμβέ αλλά και σε άλλες φίρμες. Δεν είναι τυχαίο ότι ακούμε συνέχεια γκρίνιες από αναβάτες και οδηγούς.

Επίσης δεν είμαι αισιόδοξος ότι με νομικά μέσα θα βρεθεί άκρη. Απλά να εύχεσαι να μην σου τύχει κάτι τέτοιο.

Ίσως το μοναδικό όπλο που έχει ο καταναλωτής είναι η δυσφήμηση του εμπόρου και της φίρμας που δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της.

Τροποποιήθηκε από τον alexandros

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα συμφωνήσω με τον συμφορουμίτη που πρότεινε να αποταθείς στη μαμά εταιρία, γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ η ΒΜW HELLAS δέν θα τους το έχει κοινοποιήσει. Σκισε τους τον π@το!!!!!!

Και μην τρελαινεσαι γιαγια!!!! Μη σε χασουμε κιολας επειδη καποιοι ειναι αντιεπαγγελματίες!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Η κάθε εταιρία δεν κρίνεται μόνο για τα προϊόντα της αλλά και για τους ανθρώπους που επιλέγει να την εκπροσωπούν.

Αυτό που είπες και μόνο,φτάνει γιανα πάρουν τις εξουσιοδοτήσεις από πολλούς :rolleyes: (να μην αρχίσω να αραδιάζω ονόματα)

@Γιαγια Αρκούδα (άκα Γιώργη) Διάβαζα στο advrider.com το 2004 ή 2005 (δεν θυμάμαι ακριβώς) ένα περιστατικό με έναν Άγγλο που είχε αγοράσει ένα GS 1200 και πήγε το παλικάρι (λέμε τώρα :P ) στο Βόρειο ακρωτήρι.Πριν φτάσει του διαλύθηκε το ρουλεμάν του πίσω τροχού με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα του αλλά και της γυναίκας του.Ακινητοποιήθηκαν σε κάποιο μέρος πριν το Βόρειο ακρωτήρι στο οποίο λέει δεν έφτασαν γιατί είχε πολύ ομίχλη και αναγκάστηκαν να γυρίσουν στο κοντινότερο μέρος να μείνουν κι εκεί ανακάλυψαν το πρόβλημα.

Ο άνθρωπος πήρε τηλ στην αντιπροσωπεία που το αγόρασε στην Αγγλία και είπε τι συνέβει.Την ίδια μέρα κιόλας,πήγε εκεί η BMW europe assistance να δεί την μοτοσυκλέτα.Την φόρτωσε και την μετέφερε στην πλησιέστερη πόλη που είχε συνεργείο BMW.Tην επόμενη μέρα η BMW Αγγλίας,έδωσε ένα νοικιάρικο Skoda Octavia στον Άγγλο να συνεχίσει το ταξίδι του και μετά από τρεις μέρες,του έστειλαν μια ολοκαίνουρια μοτοσυκλέτα GS 1200!!! Mάλιστα επειδή δεν την είχαν στην χρωματική επιλογή που την είχε πάρει ο Άγγλος,του είπαν να πάει σε όποια BMW ήθελε και να αλλάξει τα πλαστικά καπάκια στο ρεζερβουάρ χωρίς καμία επιβάρυνση!!!

Αυτό το έγραψα γιατί ο τύπος αυτός παρά το ότι έπαθε,έγραψε το τόπικ στο advrider.com και έσταζε μέλι για την άμεση αλλά και ουσιαστική επέμβαση της BMW.Αλλά και για το αυτοκίνητο που τους έδωσε άμεσα,αλλά και για την αντικατάσταση (κι όχι επισκευή) της μοτοσυκλέτας.

Άρα δεν φταίει η BMW για την περίπτωση του Γιώργου.Φταίνε οι Έλληνες αντιπρόσωποι.

Και τέλος να πω πως υπάρχουν καλές αντιπροσωπείες στην Ελλάδα.Αυτές που εκεί μέσα δουλεύουν μόνο Γερμανοί,Ιάπωνες,Ιταλοί,Άγγλοι κτλ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Διάβαζα στο advrider.com το 2004 ή 2005 (δεν θυμάμαι ακριβώς) ένα περιστατικό με έναν Άγγλο που είχε αγοράσει ένα GS 1200

Πραγματικά δεν θέλω να γίνω σπάστης, αλλά για την συγκεκριμένη ιστορία κυκλοφορεί στην Γερμανία η φήμη ότι είναι κατασκευασμένη από την ίδια την BMW για να αντεπεξέλθει επικοινωνιακά στα πολλά παράπονα που ακούγονται σε διάφορα φόρα. :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σημερα με πηραν απο την BMW και μου ειπαν οτι δεν ειναι τα ρουλεμαν αυτη την φορα αλλα εχει ξεκολισει καποιο διαφραγμα απο την εξατμιση μεσα και αυτο κανει τον φοβερο θοριβο και τρεμει ολλη η μηχανη δηλαδη αγορασα ενα καινουριο χρεπι υπο διαλιση ? αυτο καταλαβενο εγω βαση αυτων που λενε.....

και εδοσα και 25000 ευρω γαι αν παρο ενα ριμαδι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικα γιαγια αρκουδα ανατριχιασα στο σημειο που λες οτι σου ανεβηκε η πιεση και κοντεψες να παθεις εγκεφαλικο.

Και εγω στη θεση σου δεν ξερω πως θα ημουνα αλλα μην αφηνεις τετοια πραγματα να σε επηρρεαζουν τοσο.

Πανω απο ολα εσυ να εισαι καλα.

Ψαξτο οσο μπορεις περισσοτερο και ολα να πανε καλα σου ευχομαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To οτι δεν θα βρεις ακρη ειναι μυθος,να θυμασε ομως οτι εκτος της

αντιπροσωπιας κυνηγα και το μαγαζι που την πουλησε συνχρονος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ, αν σου τύχει ελαττωματική μηχανή (ή και αυτοκίνητο) ακόμα και απ' την καλύτερη μάρκα, απλά ΧΕΣΤΑ.

Δεν πρόκειται να στη φτιάξουν ποτέ όπως πρέπει. Πήγαινε το ταχύτερο σε δικηγόρο. Αν θες περισσότερες πληροφορίες, στείλε μου pm.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πραγματικά δεν θέλω να γίνω σπάστης, αλλά για την συγκεκριμένη ιστορία κυκλοφορεί στην Γερμανία η φήμη ότι είναι κατασκευασμένη από την ίδια την BMW για να αντεπεξέλθει επικοινωνιακά στα πολλά παράπονα που ακούγονται σε διάφορα φόρα. :huh:

Glueckscheisser........ :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μπλα....μπλα...

αν ναι τότε που είναι η ποιότητα της BWM????

....παλιοκουλαδι να μην χασεις εσυ! :P

Τροποποιήθηκε από τον IoannisPanagiotidis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καποιον συμφορουμιτη μου θυμιζεις, ονοματα δε λεμε!, :P αλλα, ας αφηνουμε τα απωθημενα και ας βλεπουμε το "ζουμι".. (Αν ειναι δυνατον..) ;)

Merci για το τσουβάλιασμα και ούτε απωθημένα έχω,απλά έθεσα κάποια ερωτήματα.Για ποιότητα γίνετε ο λόγος και η ποιότητα στην BMW αρχίζει να γίνετε είδος προς εξαφάνιση.Αλλα οι τιμές σταθερά ποιοτικές......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα