blondie 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Geia sas! Eimai gynaika synodigos mixanoviou kai ithela na rotiso ti gnomi sas gia ti thesi sinodigou sto Kawasaki το z750 poy skeftetai na parei o kalos mou. Mexri tora sto BMW to 6misi pou exei kathomai mia xara kai sta taxidia to fortonoume de kourazomai katholou. fantazomai tha distixiso sto kawasaki... den exo kai poli ebeiria me mixanes... 1 xrono eimai sinodigos! peite mou na xero ti me perimenei! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 na rotiso ti gnomi sas gia ti thesi sinodigou sto Kawasaki το z750 ΔΕΝ υπάρχει θέση συνοδηγού! χα,χα...πλάκα κάνω... δεν είναι άνετα αλλά και αυτός θα πρέπει να σε σκεφτεί εαν θέλει να κάνετε χιλιόμετρα μαζί. Από την άλλη η μηχανή θέλει και λίγη από τρέλλα οπότε μπορεί και να σε ταιριάζει... Πάντα καλά χιλιόμετρα νάχετε...Α! και πες και στο παιδί να περάσει μια βόλτα αποδώ... ΚΑλώς ήρθες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Α! και πες και στο παιδί να περάσει μια βόλτα αποδώ... Να πάρει γνώμη για τον αν το μηχανάκι που θέλει να πάρει είναι καλό? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blondie 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Thanks! δεν θέλω να τον επηρεάσω, γιατί μετά εγώ θα ακούω τη γκρίνια! Θέλω να πάρει ένα να του αρέσει αλλά να πηγαίνουμε και τις βόλτες μας! Πάντως θα προτιμούσα πάλι BMW περισσότερα κυβικά αλλά αυτό που του αρέσει είναι βέβαια το πανάκριβο το 1200!! ίσως τα βρούμε στο 800άρι... Η λύση παιδιά είναι κανείς νάχει 2-3. Άλλο για το κορίτσι, άλλο για πίστα, άλλο για ταξίδι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 σσσσωραία εσύ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Ενα παρόμοιο πρόβλημα είχε και η αγαπητικιά μου.....είχε συνηθήσει γιά τα καλά δηλαδή πάνω απο 4 χρονάκια στην πίσω πολυθρόνα του Varadero και δεν ήθελε να την αποχωρηστεί με τίποτα γιά χάρη της νέας μας μηχανής Hayabusa.......όμως τα πράγματα γιά αυτην(την αγαπητικιά ενοώ...)δεν ήταν και τόσο δυασάρεστα ακόμη και απο τα πρώτα χιλιόμετρα....αντίθετα θα έλεγα.Σε καμία πάντως περίπτωση δεν κάθετε το ίδιο άνετα όπως στην Varadero, αλά αυτός ο πόνος μειώνεται αρκετά γιατί πλέον νοιώθει ότι οδηγεί και αυτη την Busa απο την θέση του συνοδηγού Βεβαίως η ζωή τα έφερε έτσι που πλέον δεύτερο άτομο στην μηχανή σπάνια ανεβαίνει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Να πάρει γνώμη για τον αν το μηχανάκι που θέλει να πάρει είναι καλό? :D Όχι. Να περάσει να πει ένα γειά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Καλως ηρθες αλλα καλα φανταζεσαι, μακρυα απο μονοσελα μηχανακια. Δε σε λυπαται; Επειδη το ειχε κολλητος μου εχω να σου πω μακρυα, για ταξιδια δε το συζηταω καν, ασε που δεν φορτωνεται για δυο ατομα ευκολα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Πάντως θα προτιμούσα πάλι BMW περισσότερα κυβικά αλλά αυτό που του αρέσει είναι βέβαια το πανάκριβο το 1200!! ίσως τα βρούμε στο 800άρι... Mια χαρα τα λες!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Δεν έχεις σκεφτεί καθόλου ότι για να θέλει Ζ, κάτι μπορεί να μην πηγαίνει καλά με τη σχέση σας, ε; B) :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Μολις παρει το Ζ, ετοιμασου γιατι θα αποκτησει 10 ερωμενες, και αλλες 100 που θα περιμενουν στην σειρα Επισης οι αλλοι φιλοι σας, μπορει να μην σαν μιλανε, γιατι θα νομιζουν οτι το κανετε επιτηδες που θα φτανετε στον προορισμο, μιση ωρα πριν απο αυτους Κρεμασε και κανα ματι απο το μπρελοκ, γιατι θα σας ματιασουν ολοι Το μονο καλο ειναι οτι θα αποκτησεις(με ολο το συμπαθιο), οπισθια Jenifer Lopez(σκληρη σελα γαρ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 AFTER, λίγο υπερβολικό σε βρίσκω... Σιγά τη γκομενοπαγίδα το Ζ!!! B) :D :P :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Το Ζ είναι μάλλον ένα από τα πιο καθαρόαιμα street fighters και με κλίμακα το 10 στην άνεση συνεπιβάτη βαριά βαριά να είναι στο 3-4... αν πρόκειται να κάνετε μεγάλο αριθμό χλμ καλύτερα να το διαγράψετε :( (Εδώ που τα λέμε και για τον οδηγό είναι κουραστικό σε μεγάλη διαδρομή..) Από την άλλη αν τα χλμ που μοιράζεστε είναι σύντομα ταξιδάκια και μέσα στην πόλη τότε θα είναι υποφερτό.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Η λύση παιδιά είναι κανείς νάχει 2-3. Άλλο για το κορίτσι, άλλο για πίστα, άλλο για ταξίδι! Αυτό ξαναπέστο Λίγο καλύτερη θέση συνοδηγού, έχει το fazer 600 που είναι κοντά σε τιμή και κατηγορία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2007 Πλάκα πλάκα με τα δακτυλίδια και κάτι περίεργα πέδιλα με μέταλλο! μου έχουν κάνει τη βαλίτσα και τις χειρολαβές συνεπιβάτη χάλια... Προχτές μάλιστα είδα και κάτι νυχιές στα πίσω πλαστικά και έγινα (Καθένας με τον πόνο του :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2007 AFTER, λίγο υπερβολικό σε βρίσκω... Σιγά τη γκομενοπαγίδα το Ζ!!! B) :D :P :lol: Βασικα οι μηχανες πια δεν ειναι γκομενοπαγιδες ΠΟΥ'ΣΑΙ ΡΕ ΓΑΡΔΕΛΗ ΚΑΙ ΨΑΛΤΗ??????????????????? ΚΑΙ......ΤΡΕΧΩ ΤΡΕΧΩ ΤΡΕΧΩ, ΣΦΙΧΤΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ ΤΡΕΧΩ, ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΤΡΕΧΩ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΡΕΧΩ!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnnyBoy 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2007 Kαλως ηρθες και απο μενα...Στο ταξιδι δεν εχει σημασια μονο ο προορισμος,αλλα η διαδρομη και η παρεα!Και αν η διαδρομη ειναι και με παρεα ακομη καλυτερα...Επειδη αυτο το μεσο το αγαπω και εχω ονειρευτει να μοιραζομαι με την καλη μου διαδρομες ευρωπαικες αλλα και εθνικες(εκτος απο χωματοδρομους)κατεληξα στο να αγορασω Bmw το 800.Αν εισαι πολυ γληγολος και εχεις λιγοτερα λεφτα παιρνεις το F800s ,αν εισαι πιο ταξιδιαρης και νορμαλ παιρνεις το F800st.Θεωρειται street touring μοντελο.Εχει καλα γκαζια,αρα κανεις ανετα ταξιδια διακβαλος με 150αρες,εχει φρεναρες με abs(γιατι οταν εχω δευτερη ψυχη πανω και την παραμικρη αλλαγη λωριδας τη σκεφτομαι διπλα,αφου δε θα μπορουσα να ζησω με τις τυψεις οτι προξενησα κακο σε καποιον που ενδιαφερομαι),εχει σελαρα για 2 ατομα(οχι τοσο ανετη,αλλα με καλο αφρωδες και βολικη, σαν του 650 που ειχατε-το ειχα και αυτο) και με θεση συνεπιβατη που να εισαι περιπου στις 70 μοιρες καθιστος,ενω το Ζ ειναι σχεδον 45μοιρες.Τελος απο φορτωμα,χωραει ανετα τα απαραιτητα 2 ατομων για μια εκδρομη 5νθημερη(με την προυποθεση οτι δεν κουβαλας μαζι 4 ζευγαρια παπουτσια εκαστος).Σε κοντινες εξορμησεις αποστασεων 2 ωρων δεν μου παραπονεθηκαν.Α και τελος οταν θα καθεσαι δε θα σου φαινεται και το στρινγκ!Ειπαμε ειναι σοβαρο μηχανακι!Δια σοβαρους ανθρωπους! :P Το 1200 ειναι ονειρο αρκετων... Σε ποιο οικονομικη τιμη με τα ιδια χαρακτηριστικα ερχεται το Tdm της Yamaha που εχει ακομη πιο ορθια θεση οδηγου συνοδηγου...Πραγματικα χαιρομαι που δειχνεις κατανοηση στην τρελα του.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blondie 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2007 "Δεν έχεις σκεφτεί καθόλου ότι για να θέλει Ζ, κάτι μπορεί να μην πηγαίνει καλά με τη σχέση σας, ε;"" ααααα!!! Δεν έχω τέτοιες αγωνίες! Οι περισσότερες γυναίκες (νομίζω) δεν ανεβαίνουν (με αμάξι ακολουθούν από πίσω)! Τυχερός είναι που μ'αρέσει και θέλω να πηγαίνουμε μαζί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2007 κάνε την καρδιά σου πέτρα ... και ανέβα χοχοχο ! ! ! που θα πάει θα το συνηθίσεις ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikker 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2007 (τροποποιήθηκε) Μολις παρει το Ζ, ετοιμασου γιατι θα αποκτησει 10 ερωμενες, και αλλες 100 που θα περιμενουν στην σειρα Επισης οι αλλοι φιλοι σας, μπορει να μην σαν μιλανε, γιατι θα νομιζουν οτι το κανετε επιτηδες που θα φτανετε στον προορισμο, μιση ωρα πριν απο αυτους Κρεμασε και κανα ματι απο το μπρελοκ, γιατι θα σας ματιασουν ολοι Όχι μόνο αυτό αλλά θα έρθει και ο Brad Pitt με την Angelina Jolie να σας συγχαρούν προσωπικά, θα σας έρθει invite για να γίνεται μέλη της λέσχης των Μασόνων και δεν θα πληρώσετε εφορία... ...ποτέ ξανά... ούτε και τα παιδιά των παιδιών σας θα πληρώσουνε. Άκου τι θα κάνεις. Άποψη μου πάντα έτσι? Έγώ το σιχαίνομαι το δικάβαλο. Πολύ άγχος, περιορισμένες κινήσεις, άβολο και νιώθω ότι εξαρτάμαι αρκετά απο τον συνοδηγό. Και νομίζω πως πολλοί νιώθουν έτσι. Γιατί λοιπόν να μην πάρεις και εσύ μία μηχανή? Ένας Πήγασος θα ακολουθήσει άνετα στα ταξίδια, θα φορτωθεί, θα πάει και σε χώματα, θα έχει και μεγάλη χρηστικότητα μέσα στην πόλη. Άμα βρεις κανένα απούλητο 2006 μπορείς να το πάρεις και πολύ φτηνά. Απλά προσθέτω και αυτή την επιλογή να το συζητήσετε. Πάντως Kawasaki Z750 δικάβαλο ξέχασε το. Kαλύτερα να πάρει ninja. Και εκεί θα κάθεσαι με τα πόδια πάνω απο το κεφάλι, αλλά τουλάχιστον εκεί θα κάθεσαι λιγότερο. Κοπέλα φίλου μου με ένα ντυμένο BMW 800άρι λέει ότι βολεύεται άνετα και είναι σε normal size. Κατα τα άλλα...συλυπητήρια. "Τυχερός είναι που μ'αρέσει και θέλω να πηγαίνουμε μαζί!". Δηλαδή και εγώ τυχερός είμαι που υποτίθεται ότι της αρέσει? ΚΑΙ......ΤΡΕΧΩ ΤΡΕΧΩ ΤΡΕΧΩ, ΣΦΙΧΤΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ ΤΡΕΧΩ, ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΤΡΕΧΩ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΡΕΧΩ!!!!!! :rotfl: Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2007 από τον Nikker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2007 Geia sas! Eimai gynaika synodigos mixanoviou kai ithela na rotiso ti gnomi sas gia ti thesi sinodigou sto Kawasaki το z750 poy skeftetai na parei o kalos mou. Mexri tora sto BMW to 6misi pou exei kathomai mia xara kai sta taxidia to fortonoume de kourazomai katholou. fantazomai tha distixiso sto kawasaki... den exo kai poli ebeiria me mixanes... 1 xrono eimai sinodigos! peite mou na xero ti me perimenei! Kalimera :) 1on pes ston kalo sou oti afto pou tha parei einai pooooooly omorfo ergaleio!!! Pame twra sto diko sou thema. Einai ola thema synitheias. Tha sou pw ti synevi me mena kai ti syzygo mou! Eixa mia 250ara Honta me poly aneti gia ton synodigo sella, fortwname kai samaria panw kai ena sakidio afti stin plati kai ena egw kai taksidevame ANETOTATA! Einai ligoi mines twra pou exw parei kainouria mixani i opoia exei to idio stylaki me to Z pou goustarei o kalos sou! Stin arxi na ksereis oti tha se ksenisei i kainouria thesi ! Tha kathese pio psila, i sella den einai monokommati (opws stin BMW) kai ta xeria sou tha ta stirizeis sto ntepozito tis mixanis. Otan anoigei to gkazi tha tou kaneis agkalitses apo ti mesi kai otan frenarei tha kratas antistasi sto ntepozito. Meta apo ligo kairo, afou tha tou exeis priksei ligo ta gkogkovia gia to oti den se volevei poly, tha synithiseis ti thesi kai tha dianyete xiliometra kai den tha pernete prefa tipota. ( Exe yp opsin sou oti mexri na volefteis esy ekeinos tha niwthei to varos sou enw otan pleon vreis ti thesi sou, den tha katalavainei kan oti yparxei kai 2o atomo sto motori) Oson afora tra to fortwma, den kserw an tha vrei samaria gia ton pyravlo tou o kalos sou. To kalytero einai na parei ena tank bag gia na to exei aftos mprosta kai ena wraio sakidio gia na to exeis esy stin plati sou. Afto min se polytromazei 1on giati to varos tou sakidiou den tha to sikwneis olo esy alla tha psilostirizetai kai panw stin oura tou pyravlou kai 2on to varos tis tha sou krataei ti mesi isia kai den tha pianesai. Me to kalo loipon i kainouria moto kai kala kai asfali xiliometra ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2007 πες του να σου πάρει ενα αντιγλυστρικό κάλυμα σέλας. Η βαλε βελκρο στη σελα και στο παντελόνι σου. ή πες του να παρει βεστρωμ :P :lol: :lol: :lol: :lol: καλές βόλτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blondie 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2007 Καμία κοπέλα θα σχολιάσει? Να πει την εμπειρία της, νομίζω πρέπει να γίνει ένα site για να επικοινωνούμε εμείς οι συνοδηγοί γένους θηλυκού! Να ανταλάσσουμε πληροφορίες, να λέμε τα παράπονα μας, τον πόνο μας και τη χαρά μας βέβαια. Γραμμή στήριξης για τις ανυποψίαστες που χαίρονται που γνωρίσανε το μηχανόβιο, μετά την πρώτη τρομάρα όμως (εγώ την πήρα ευτυχώς στην Αττική οδό) θέλουν όσο να΄ναι μια παρηγοριά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2007 Καμία κοπέλα θα σχολιάσει? Να πει την εμπειρία της, νομίζω πρέπει να γίνει ένα site για να επικοινωνούμε εμείς οι συνοδηγοί γένους θηλυκού! Κάτι έλεγε η γυναίκα μου για δημιουργία υποφόρουμ HisBike αλλά δεν βλέπω τίποτα. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2007 ναι ρεπαιδια. βαλτε το υποφορουμ. Να γελάσουμε λίγο. Πρωτο θρεντ -> Κομμωτηριο και κράνος. Οι νεες τεχνικές λακ Δευτερο θρεντ -> Σελα σερβιέτα: Κρατηθητε απο το λαιμο του. Τριτο θρεντ-> Τσίμπημα πάνω απο δερματινο μπουφαν για να κοψει. Το σωστό μήκος νυχιου Αλλα τώρα που το θυμηθηκα δε πρεπει να είναι τετοιου τυπου το φορυμ γιατι ρεχουμε και κανιβαλίνες εδω μεσα. Οι τυποι τι θα συζηταν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες