Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Τι θα λέγατε ρε Βόρριοι να κάνουμε κανα 5Χ5 ή άν μαζευτούμε πολλοί κανά 7Χ7?! Μέσα στην επόμενη βδομάδα ένα απογευματάκι να μαζευτούμε και να σας...διαλύσω όλους!!! Μην περιοριστείτε στα ''καλή ιδέα'' ''γουστάρω'' ''καλή φάση'' κτλ. Ακούω συμμετοχές και πότε μπορεί ο καθένας! Εμένα με βολεύει κάθε απόγευμα πλύν ΠΣΚ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Καλή ιδέα!! Γουστάρωωωω! Καλή φάση! Μετά ποιος θα μας μαζέψει...? 5 και 2 μέρες πριν τον αγώνα ελαφρύ τρεξιματάκι και τεντώματα στο Καυτατζόγρειο οπωσδήποτε.. Πάντως το μπάσκετ το βλέπω πιο εύκολα πραγματοποιήσιμο. Ελπίζω να βοήθησα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Εκτός απο γιαλαντζί μηχανόβιος είσαι και γιαλαντζή αθλητής κουλάδι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelsGR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 χεχεχε, μεσα να σας μαθω πως πεταν το τοπι... Δεν μπορω ομως τα απογευματα Δευτερας, Τριτης και Πεμπτης. Ολες τις αλλες μερες διαθεσιμος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al capone 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 και εγω μεσα ..φτανει να το ξερω 2-3 μερες πιο νωρις Βεβαια θα φοραω την κιτρινομαυρη με τον θεο στο στηθος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Της ΑΕΚ την φανέλα δηλαδή?! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Για τετάρτη είναι καλά να το κανονίσουμε? Ανάλογως βέβαια θα πρέπει να κάνουμε και κράτηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al capone 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 ποια αεκ ρεεεεεεε !!! θα σε πατησω και εκει κουλομαρία !!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 ποια αεκ ρεεεεεεε !!! θα σε πατησω και εκει κουλομαρία !!!!! Οχι ρε για τον Εργοτέλη λέει... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al capone 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 εσυ κοιτα να παρεις κατι που αξιζει γιατι και απο ομαδα και απο μηχανακια χαλια σε βρισκω... εγω το μονο που θελω ειναι ν ειμαι με το αντζελ στην ιδια ομαδα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Όταν είμαι τραυματίας τα κανονίζετε όλα GRRRRRRR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Βασικά...λίγο δύσκολο να σε πετύχουμε όρθιο :P Μη μασάς όμως!Αυτός ο χειμώνας προβλέπεται ποοοολύ δραστήριος για το φόρουμ μας!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Θα προτιμουσα ενα μπασκετ Ποσειδωνειο..... Αλλα μεσα για ενα 5χ5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 1.City 2.AngelsGR 3.al capone 4.Ouzo Power 5.Multijohn 6.??? 7.??? H πρώτη πεντάδα μαζεύτηκε! Πάμε δυνατά άλλοι 5 ή άλλοι 9 για 7Χ7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelsGR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 εσυ κοιτα να παρεις κατι που αξιζει γιατι και απο ομαδα και απο μηχανακια χαλια σε βρισκω... εγω το μονο που θελω ειναι ν ειμαι με το αντζελ στην ιδια ομαδα :P το λομπυ του βορρα ειναι παντα μαζι... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Διαιτησία θέλετε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Διαιτησία θέλετε; Εννοείται! Αλλά και μαζορέτες θέλουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al capone 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Εννοείται! Αλλά και μαζορέτες θέλουμε! μαρεσεις B) πολυ θα λεγα B) το αθλημα σε ολη του την ομορφια :P μη ξεχασεις την φανελα του ΑΡΗ :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zookeeper 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Δηλωνω συμμετοχη Για τεταρτη ειναι καλα απο 21οο και μετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Εννοείται! Αλλά και μαζορέτες θέλουμε! Με δυσκολεύεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
qazeroti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Εγω για κανα μπασκετακι ειμαι μεσα!!!!(Ειδικα στο ποσιδωνειο) Αλλα για ποδοσφαιρο δεν παιζει....(Τελειος αχρηστος λεμε!!!) Θα ερθω για παρεα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al capone 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Εγω για κανα μπασκετακι ειμαι μεσα!!!!(Ειδικα στο ποσιδωνειο) Αλλα για ποδοσφαιρο δεν παιζει....(Τελειος αχρηστος λεμε!!!) Θα ερθω για παρεα... ναι ρε ...εμεις ειμαστε ετοιμοι για 90λεπτο...θα σε βαλουμε κατω απο μια εστια και θα σε πυροβολαμε :lol: εεε!!! μη ξεχασετε να φωναξετε και κανα καρδιολογο......μπας και προλαβει κανα εμφραγμα :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2007 Εγω για κανα μπασκετακι ειμαι μεσα!!!!(Ειδικα στο ποσιδωνειο) Αλλα για ποδοσφαιρο δεν παιζει....(Τελειος αχρηστος λεμε!!!) Θα ερθω για παρεα... Μια απο τα ιδια...Καλυτερα μπασκετακι, παιζεις σε μια μπασκετα, ουτε πολυ τρεξιμο ουτε τιποτα. Που να παιζεις μπαλα τωρα, τρεχα απο την μια εστια στην αλλη....κουραστηκα μονο που το σκεφτηκα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yiagt 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2007 (τροποποιήθηκε) Θα προτιμουσα ενα μπασκετ Ποσειδωνειο..... Αν πάτε για μπάσκετ έρχομαι κ εγώ Αν πηγαίνεις στο Ποσειδώνειο τότε σίγουρα θα γνωριζόμαστε φατσικά Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2007 από τον yiagt Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dibo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2007 Μέσα και εγω. Από Τετάρτη όμως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες