Άσωτος 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2007 Μια και αρχίζω να το αντιμετωπίζω ξανά, Μας έχουν κλείσει τη μηχανή - αυτοκίνητο - γκαράζ, δεν υπάρχει σημείωμα, δεν φαίνεται κανείς να ενδιαφέρεται, μερικές φορές είναι ώρες κοινής ησυχίας (τι είναι αυτό ; ) και δεν θέλουμε να κορνάρουμε ασταμάτητα ..... Ποιές είναι οι ΝΟΜΙΜΕΣ ενέργειές μας ; * Τροχαίοι και νομικοί του forum, η γνώμη σας μετράει ..... :D :D * Τις παράνομες τις ξέρω ........ :rolleyes: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2007 Καλεις γερανο απο το 100 και αν εισαι τυχερος και ερθουν ολα καλα, διαφορετικα εξαρταται απο την υπομονη που εχεις :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2007 (τροποποιήθηκε) Άσωτε προσοχη ! Κατά πρώτον γνώμη μου είναι να μην δημιουργήσεις προστριβές με γείτονά σου... Αφησε πρώτα ένα σημείωμα στο μπραμπρίζ του παπάρα... Εάν επιμείνει τότε ίσως να μην έχεις άλλη λύση... Όμως εάν προσωρήσεις έχε υπόψιν το εξής: Πρέπει η θεση σταύθμευσης που χρησιμοποιείς να είναι καταρχήν νόμιμη για να προχωρησεις σε οποιαδήποτε ενέργεια. Συνεννοήσου πρώτα με τον πολιτικό μηχανικό που εξέδωσε την άδεια του κτιρίου στο οποίο μένεις και μετά προχώρησε σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια διαφορετικά ενδέχεται να σου δημιουργηθεί προβλημα χωρίς να το καταλάβεις... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 25 , 2007 από τον costaeu4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2007 Έχεις πάρει άδεια για το γκαράζ ? Αν δεν έχεις και δεν υπάρχει σήμα απαγόρευσης της στασης και στάθμευσης τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα νόμιμα γιατί δεν είσαι ούτε εσύ νόμιμος . Αν έχεις άδεια ,αστυνομία , γερανός και έφυγες ! Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα . Μας έκλεινε κάποιος , πήρε τον αριθμό του ο πατέρας μου , βρήκε ότι άνηκε σε εταιρεία και δεν μπορούσαμε να τον βρούμε.Μια μέρα την ώρα που παρκάραμε ήρθε και μας έκλεισε από πίσω . Του λέει ο πατερας μου , ρε παλικάρι μην το βάζεις εδώ ενοχλείς σε έψαχνα μέχρι και στην εταιρεία σου . Και γυρνάει και του λέει "εσύ είσαι ο μαλάκας που έπερνε τηλέφωνο ?" Όταν τον άκουσα να βρίζει , τρελάθηκα . Τον έπιασα από τον λαιμό , του κάρφωσα το κεφάλι στον ουρανό του αυτοκινήτου και τον άρχισα στις γρήγορες . Καλά που με ξεκόλλησε ο πατέρας μου από πάνω του . Ήταν η πρώτη φορά στην ζωή μου που όρμησα σε άνθρωπο . Όταν βγήκε όλη η γειτονιά και τον έβριζε το πήρε τελικά από εκεί και εξαφανίστηκε . Δεν τον ξαναείδαμε από τότε . Πάντως ένοιωθα και νοιώθω ντροπή που έχασα τον έλεγχο τότε . Κατάλαβα όμως την εννοούν όταν λένε εν βρασμό ψυχής . Μακριά από μας η κακιά η στιγμή ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gitano_Canastero 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2007 Τοποθετείς μια βόμβα στο αυτοκίνητο που σ'έχει κλείσει (μη ξεχάσεις να φοράς γάντια) και καλείς την αντιτρομοκρατική. Είτε σκάσει, είτε όχι, άσε τον μαλάκα να ξεμπλέξει. Αν δεν είχα οικολογικές ανησυχίες θα σου έλεγα να το φορτώσεις στο γερανό και να το πετάξεις στην θάλασσα. Για να σοβαρευτώ, δυστυχώς δεν έχεις πολλές επιλογές ακόμη και αν η είσοδος του πάρκινγκ είναι δηλωμένη ως τέτοια στον Δήμο. Δυστυχώς ισχύει στην Ελλάδα ο νόμος της ζούγκλας. Αν έχεις τα κάκαλα να του το βάλεις φωτιά και να φωνάξεις την πυροσβεστική, πίστεψε με θα βγείς νωρίτερα από το πάρκινγκ σου, από ότι αν περιμένεις την τροχαία. Τώρα αν φοβάσαι μην σε δουν ή μην καεί η περιουσία σου, μόλις ανακάλυψες ότι ο τύπος απ'έξω είναι το λιοντάρι και εσύ ο λαγός του δάσους. Δεν είναι προσβλητικό αυτό, αρκεί να είσαι συνειδητά ότι είσαι, ώστε να γελάς με τις μλκιες που βλέπεις γύρω σου και να μην σου ανεβαίνει η πίεση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2007 όταν υπάρχει άδεια τα πράγματα ειναι πολύ απλά . Γερανός και γεια σας . όταν δεν υπάρχει αδεια , θα πρεπει το νόμιμα σταθμευμένο όχημα εντός του χώρου σταθμευσης να μην εχει άλλη εξοδο ώστε να νομιμοποιείται η βεβαίωση παράβασης στο όχημα που μας κλείνει .Σε αυτη την περίπτωση ισχύει και πάλι ''γερανός και γεια σας'' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άσωτος 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2007 Ok. Περίπτωση Α. Παρκάρω κανονικά στο δρόμο, όπως εκατοντάδες άλλοι, και ο/η έξυπνος/η διπλοπαρκάρει δίπλα μου και .. εξαφανίζεται. Θέλω να φύγω και δεν μπορώ - εμπρός - πίσω - πλάι αυτ/τα και πεζοδρόμιο .. Περίπτωση Β. Γκαράζ, με ταμπέλες : Απαγορεύεται κλπ κλπ. ΑΡΙΘΜ ΑΔΕΙΑΣ ΧΧΧΧ/2007 του Δήμου ΧΧΧΧΧ και ο άλλος βλέπει κενό και παρατάει εκεί αυτ/το, φορτηγάκι κλπ - και δεν μπορείς να μπεις ούτε να βγεις στο πάρκινγκ.... Παίρνω το 100 ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gitano_Canastero 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2007 Επειδή όλοι μιλάτε για γερανό, να λάβετε υπόψιν ότι ο συγκεκριμένος συνφορουμίτης μένει στην θεσσαλονίκη, όπου οι γερανοί είναι μόνο δύο και δεν λειτουργούν πάντα. Θεσσαλονικείς κάντε μία δοκιμή και τηλεφωνήστε στην τροχαία. Αν απαντήσουν (πολύ πιθανό να μην απαντήσουν) και τους θέσετε το πρόβλημά σας, θα σας απαντήσουν ότι δυστυχώς ο γερανός είναι απασχολημένος. Είχα παρόμοια προβλήματα επί τρία χρόνια που έμενα στη Μαρτίου και ποτέ μα ποτέ δεν ήρθε γερανός (όλα νόμιμα στην πυλωτή μας, άδειες με αριθμούς, σήματα, παράβολα πληρωμένα). Το πολύ - πολύ να ερχόταν κανένα περιπολικό να δώσει μια κλήση, λες και η κλήση θα έδιωχνε το αυτοκίνητο. Είναι θλιβερό αλλά ο μόνος τρόπος σ'αυτή τη πόλη είναι να ξέρουν όλοι, ότι αν παρκάρουν μπροστά στην πύλη σου, θα χάσουν το αυτοκίνητο τους ή σημαντικό κομμάτι αυτού. Μάθε λοιπόν ένα - δύο πολεμικές τέχνες, αγόρασε κι ένα καλάζνικωφ, μπας και βρείς το δίκιο σου. Εγώ επειδή είμαι ήσυχο παιδί, έφυγα από την σκατοπόλη μας, πήρα τα βουνά και επιτέλους ηρέμησα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikker 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2007 Ακόμα και αν υπάρχει άδεια αμφιβάλλω αν θα έρθει γερανός αν το σηκώσει. Εμένα με κλείνουν 5 φορές τον μήνα και γερανός ποτέ δεν έχει έρθει και πλέον δεν περιμένω ποιά. Συνήθως λιώνω στα τηλέφωνα κανά τρίωρο με αστυνομίες, τροχαίες, γερανούς και τελικώς δεν γίνεται τίποτα. Μία φορά μόνο (απο τις συνολικά 35+) η αστυνομία μου είπε ότι του πήρε τις πινακήδες, κατέβηκα κάτω και τις είχε ακόμα. Άσε που μπορεί να εξαφανιστεί αυτός όσο έρχεται η αστυνομία και να μείνεις μαλάκας. Ε...και να του κόψουνε κλήση...δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό να στέλνεις χρήματα στους μαφιόζους. Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να γεμίσεις το αυτοκίνητο του με αυτά τα αυτοκόλλητα που λένε (Είμαι γάϊδαρος παρκάρω όπου γουστάρω).Άμα το γαμήσεις το θέμα θα του πάρει και μία εβδομάδα να τα βγάλει όλα.(Αυτό το ήξερες?) Γιαούρτια , αυγά, milko, ρυζόγαλα θα σου παρέξουν μεγαλύτερη ικανοποίηση. Και άμα είναι κανάς μαλάκας κατεξακολούθηση πάρτου τις πινακήδες και στα σκουπίδια. Όπως είναι. Θα πρέπει να πάει σε αστυνομία να δηλώσει απώλεια αφού πρώτα θα ψάχνεται αν έφαγε κάποια κλήση, θα πρέπει νανπάει στο υπουργείο για καινούριες πινακήδες και στην ασφαλιστική του για να αλλάξει τις πινακήδες στο ασφαληστήριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veRzeVouliS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2007 (τροποποιήθηκε) Σωστός ο nikker, αλλά υπάρχει και άλλη λύση. Αν το μέγεθος του πάρκινγκ το επιτρέπει, ψάχνεις τις αγγελίες και αγοράζεις ένα φτηνότατο ΙΧ του 80' (άρα σιδερένιο, δλδ 4-5 φορές πιο ανθεκτικό απο τα σημερινά μέταλλα). Εφόσον ο μ@λ@κ@ς δεν εμφανιστεί με μερικές κόρνες, το βάζεις μπροστά (πρέπει να ασχοληθείς λίγο να το φτιάξεις πρώτα) και βγαίνεις κανονικά (λίγο πιο γρήγορα) απο το πάρκινγκ σου. Αφού τον απομακρύνεις αποτην είσοδο, επιστρέφεις πέρνεις τη μοτό σου και την κάνεις κύριος. Αναλόγως με την κυκλοφορία του δρόμου, πιθανότατα να του το μαζέψει και η αστυνομία. (100% σίγουρο αν περάει λεωφορείο) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 25 , 2007 από τον veRzeVouliS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2007 (τροποποιήθηκε) Και τις πινακίδες να του πετάξεις χάρη θα του κάνεις, καθώς μέχρι να βγουν θα παρκάρει όπου γουστάρει χωρίς να μπορούν να τον γράψουν... Αν είναι ο ίδιος, ρίχνε του κάθε μέρα κλήσεις (έχω διώξει και μπάτσο έτσι)... Το πρόβλημα είναι αν είναι διαφορετικός κάθε μέρα... Πάντως δεν έχω καταλάβει μέχρι σήμερα γιατί απαγορεύεται να βάλεις αλυσίδα στο δρόμο μπροστά από το πάρκινγκ σου... Ούτως ή άλλως απαγορεύεται στους άλλους να παρκάρουν... Μπορείς βέβαια να τη βάλεις παράνομα αλλά όλο και κάποιος καλοθελητής θα σε καταγγείλει... Το διπλοπαρκάρισμα εδώ που μένω το έχουν "λύσει" με την παρανομία του διαγώνιου παρκαρίσματος (που κάνει το δρόμο μόλις μια λωρίδα)... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 25 , 2007 από τον furious99 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2007 Εγώ θα πρόσεχα πολύ πριν πέσω με τα μούτρα στην παρανομία. Ξέρω ότι θα είναι πολύ "γλυκό" κάποιος εκδικητικός (όσο εγώ) να κάνει χίλια-δυο πράγματα στο αμάξι ενός τόσο μεγάλου ηλίθιου! Πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου όμως! Μπορεί να υπάρχουν αντίποινα και να σε πληρώσει ο τύπος με το ίδιο νόμισμα. Καλή φάση να του γ@μή$?!$ τα αμάξι, αλλά να είσαι σίγουρος ότι είτε θα βάλει λυτούς και δεμένος να αποδείξει ότι το έκανες εσύ ώστε να σε τρέχει, είτε θα απαντήσει με τον ίδιο τρόπο. Αυγό στο καπό εσύ (σκληρό αυτό); Μπογιά στο πάρκινγκ αυτός. Αυτοκόλλητα στη λαμαρίνα εσύ; Αυτοκόλλητα και τσίχλες στα κουδούνια αυτός. Είναι να μην έχεις στο αίμα σου την καφρίλα, αλλιώς βρίσκεις πολλά ωραία πράγματα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2007 Υπάρχουν και οι περιπτώσεις που ο γερανός ερχεται και φευγει απραγος . Αν το όχημα ειναι σταθμευμενο με τη μούρη στο πεζοδρόμιο δε μπορεί να το άρει από πίσω γιατί υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί ζημια στο όχημα . Επίσης αν δε χωράει να μπει ο γερανός ειναι αυτονόητο ότι ούτε θα πλησιάσει . Σε αυτές τις περιπτώσεις βεβαιώνει μόνο την παραβαση και φευγει χωρίς αρση . Όσον αφορα τη διαθεσιμότητα , όταν εχει πορεία , γήπεδο , μετρα εισόδου-εξόδου εκδρομέων , οι πιθανότητες να εξυπηρετηθει καποιος ειναι μηδαμινές . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2007 (τροποποιήθηκε) Κάρλε είσαι σίγουρος ότι επιτρεπεται να σηκωσει γερανος αυτοκινητο οταν κλεινει θεση στάθμευσης η οποια δεν ειναι νόμιμη ή μηπως σε (ξε)τρέλανε το ktm- ι σου και δεν ξερεις που παν τα τεσσερα? :D :D :D Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2007 από τον costaeu4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2007 Κάρλε είσαι σίγουρος ότι επιτρεπεται να σηκωσει γερανος αυτοκινητο οταν κλεινει θεση στάθμευσης η οποια δεν ειναι νόμιμη ή μηπως σε (ξε)τρέλανε το ktm- ι σου και δεν ξερεις που παν τα τεσσερα? :D :D :D όταν δεν υπάρχει αδεια , θα πρεπει το νόμιμα σταθμευμένο όχημα εντός του χώρου σταθμευσης να μην εχει άλλη εξοδο ώστε να νομιμοποιείται η βεβαίωση παράβασης στο όχημα που μας κλείνει .Σε αυτη την περίπτωση ισχύει και πάλι ''γερανός και γεια σας'' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2007 (τροποποιήθηκε) Δια της λογικής όμως, όταν έχεις ένα όχημα το οποιο κλείνει ένα άλλο μη νομιμα σταθμευμενο όχημα (πχ σε μια αυλή)... ουσιαστικά χρησιμοποιείς νομιμο χώρο στάθμευσης και κατά συνέπεια δεν παρανομείς... παρανομεί μόνον αυτός που σταθμεύει παρανόμως (μέσα στην αυλή χωρίς εμφάνιση της θέσης στάθμευσης στην οικοδομική άδεια ή χωρίς δέσμευση ακαλύπτου χώρου και χωρίς την εισφορά πληρωμένη στον οικείο δήμο...) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2007 από τον costaeu4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2007 (τροποποιήθηκε) Και κοίτα να δεις γιατί το λέω... Γιατί με το ίδιο σκεπτικό θα μπορούσε ο καθείς να χρησιμοποιεί χώρο στο οικόπεδό του για στάθμευση χωρίς τον κατάλληλο χώρο για ελιγμούς καθώς και σωστή όδευση προς το δρόμο και κατά συνέπεια να προκληθούν μικροατυχήματα κατά την είσοδο του αυτοκινήτου στο δρόμο καθώς και ζημιές σε όμορα κτίρια και ιδιοκτησίες... Γι' αυτό το λόγο μια θέση στάθμευσης ΠΡΕΠΕΙ να πληρεί ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ προϋποθέσεις και κατά συνέπεια να ελέγχεται από υπαλλήλους της πολεοδομίας και κατά συνέπεια να εμφανίζεται στην οικοδομική άδεια. Ειδάλλως ΔΕΝ επιτρέπεται η στάθμευση στον ακάλυπτο χώρο ενός οικοπέδου. (Για παλαιότερα κτίρια η νομοθεσία είναι πολύ πιο ελαστική και μπορείς να προσκομίσεις άδεια ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ με το σκεπτικό της αποφόρτισης των δρόμων από σταθμευμένα αυτοκίνητα.) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2007 από τον costaeu4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2007 (τροποποιήθηκε) Δηλαδή αν εχω μια αυλή , όπως στο χωριο , θα πρεπει να εχω αδεια που να λέει πως θα την χρησιμοποιώ? Εγω εχω μεσα ζαρζαβατικά και καθε μερα φορτωνω ντοματες και αγγούρια να τα πάω στη γιαγια μου . Θα πρεπει να εχω αδεια που να λέει ότι δεν πρέπει να μου κλείνουν την είσοδο? όταν δεν υπάρχει άδεια ,μπορεί να παρκαρει ο οποιοσδήποτε στο χωρο σταθμευσης ,είτε αυτός ειναι πυλωτη είτε οικόπεδο είτε αυλή . Στην περιπτωση της αυλής και του οικοπέδου εχουμε ιδιωτικο χώρο οπότε πάει αλλού το εργο , καγκελα-φραχτες-πόρτες. Στην πυλωτη χωρίς αδεια ξαναλέω ότι μπορεί ΝΟΜΙΜΑ να μπει και να παρκαρει ο οποιοσδήποτε . Αν δεν υπάρχει άλλη είσοδος-εξοδος βεβαιωνεται παραβαση σε οποιονδηποτε κλείνει ΝΟΜΙΜΑ σταθμευμενο όχημα . Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2007 από τον Carlos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2007 Δηλαδή αν εχω μια αυλή , όπως στο χωριο , θα πρεπει να εχω αδεια που να λέει πως θα την χρησιμοποιώ? Εγω εχω μεσα ζαρζαβατικά και καθε μερα φορτωνω ντοματες και αγγούρια να τα πάω στη γιαγια μου . Θα πρεπει να εχω αδεια που να λέει ότι δεν πρέπει να μου κλείνουν την είσοδο? όταν δεν υπάρχει άδεια ,μπορεί να παρκαρει ο οποιοσδήποτε στο χωρο σταθμευσης ,είτε αυτός ειναι πυλωτη είτε οικόπεδο είτε αυλή . Στην περιπτωση της αυλής και του οικοπέδου εχουμε ιδιωτικο χώρο οπότε πάει αλλού το εργο , καγκελα-φραχτες-πόρτες. Στην πυλωτη χωρίς αδεια ξαναλέω ότι μπορεί ΝΟΜΙΜΑ να μπει και να παρκαρει ο οποιοσδήποτε . Αν δεν υπάρχει άλλη είσοδος-εξοδος βεβαιωνεται παραβαση σε οποιονδηποτε κλείνει ΝΟΜΙΜΑ σταθμευμενο όχημα . Στα χωριά που δεν έχουν εγκεκριμένο σχέδιο οικισμού (δλδ. καθορισμένα οικοδομικά τετράγωνα και δρόμους) χρειάζεσαι - παντα θεωρητικά και βασει νόμου - μόνο δέσμευση ακαλύπτου και πληρωμή εισφοράς στο δήμο... Όμως συγκεκριμένα στα χωριά ΜΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ έχουν ή δεν έχουν σχέδιο οικισμού το μόνο που χρειάζεσαι για να πείσεις το γείτονα ότι σου κλείνει το αμάξι είναι ένα ΓΕΜΑΤΟ ΔΙΚΑΝΟ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2007 (τροποποιήθηκε) Στα χωριά που δεν έχουν εγκεκριμένο σχέδιο οικισμού (δλδ. καθορισμένα οικοδομικά τετράγωνα και δρόμους) χρειάζεσαι - παντα θεωρητικά και βασει νόμου - μόνο δέσμευση ακαλύπτου και πληρωμή εισφοράς στο δήμο... Όμως συγκεκριμένα στα χωριά ΜΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ έχουν ή δεν έχουν σχέδιο οικισμού το μόνο που χρειάζεσαι για να πείσεις το γείτονα ότι σου κλείνει το αμάξι είναι ένα ΓΕΜΑΤΟ ΔΙΚΑΝΟ... Δε μιλάμε για κανα χωριό σε αγονη γραμμή ή σε παρανομο οικισμό . Μιλάμε για εδρα δήμου με δρομους και καθορισμένα οικοδομικά τετράγωνα .Και ποτέ δεν εχουμε πληρωσει καμία εισφορά στο δήμο . Εκτός και αν την συμπεριλαμβάνουν στο λογαριασμό του νερού , ο οποίος ερχεται λες και εχουμε πισίνα . Ούτε καραμπίνα εχω .Λες να τους φοβίζει αυτό? :lol: Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2007 από τον Carlos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2007 οχι οχι... χωρια χωρις εγκεκριμενο ρυμοτομικο σχεδιο δεν σημαινει οτι ειναι μικρα και απομακρυσμενα... απλά για πολλούς και διάφορους λόγους δεν έχει συνταχθεί Ρυμ.Σχ. μέχρι σήμερα... πολλά χωριά με χιλιάδες κατοίκους δεν έχουν σχέδιο οικισμού παρά μόνον καθορισμένα όρια οικισμού... εεε... μάλλον με τη μπουλντόζα θα κάνεις δουλειά... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2007 Έχεις πάρει άδεια για το γκαράζ ? Αν δεν έχεις και δεν υπάρχει σήμα απαγόρευσης της στασης και στάθμευσης τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα νόμιμα γιατί δεν είσαι ούτε εσύ νόμιμος . Αν έχεις άδεια ,αστυνομία , γερανός και έφυγες ! Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα . Μας έκλεινε κάποιος , πήρε τον αριθμό του ο πατέρας μου , βρήκε ότι άνηκε σε εταιρεία και δεν μπορούσαμε να τον βρούμε.Μια μέρα την ώρα που παρκάραμε ήρθε και μας έκλεισε από πίσω . Του λέει ο πατερας μου , ρε παλικάρι μην το βάζεις εδώ ενοχλείς σε έψαχνα μέχρι και στην εταιρεία σου . Και γυρνάει και του λέει "εσύ είσαι ο μαλάκας που έπερνε τηλέφωνο ?" Όταν τον άκουσα να βρίζει , τρελάθηκα . Τον έπιασα από τον λαιμό , του κάρφωσα το κεφάλι στον ουρανό του αυτοκινήτου και τον άρχισα στις γρήγορες . Καλά που με ξεκόλλησε ο πατέρας μου από πάνω του . Ήταν η πρώτη φορά στην ζωή μου που όρμησα σε άνθρωπο . Όταν βγήκε όλη η γειτονιά και τον έβριζε το πήρε τελικά από εκεί και εξαφανίστηκε . Δεν τον ξαναείδαμε από τότε . Πάντως ένοιωθα και νοιώθω ντροπή που έχασα τον έλεγχο τότε . Κατάλαβα όμως την εννοούν όταν λένε εν βρασμό ψυχής . Μακριά από μας η κακιά η στιγμή ... +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άσωτος 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2007 (τροποποιήθηκε) Το παρακάτω ποστ ήταν να ''μπει'' στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου, αλλά η DSL και ο ΟΤΕ κάναν τα δικά τους Τροποποιήθηκε Αύγουστος 27 , 2007 από τον Άσωτος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άσωτος 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2007 Το παρακάτω ποστ ήταν να ''μπει'' στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου, αλλά η DSL και ο ΟΤΕ κάναν τα δικά τους : ///// Το θεώρησα γνωστό και δεν το επισήμανα. Μιλάμε για Θεσσαλονίκη, σε δρόμο που καλοκαίρι και άδεια πόλη, υπήρχαν διπλοπαρκαρισμένα .... Δύο μαγαζιά με φρουτάκια και ένα καφενείο εντείνουν το πρόβλημα. Οι γερανοί είναι είδος σε ανεπάρκεια …. Στην οικογένεια υπάρχουν έξη αυτοκίνητα και νν μηχανές. Αφού απογοητευτήκαμε να ψάχνουμε ώρες να παρκάρουμε, μας τρακάρανε παρκαρισμένο αυτοκίνητο, μας κλέψανε αυτοκίνητο (ευτυχώς το ξαναβρήκαμε), μας κάνανε ζημιές στις μηχανές, βρήκαμε ένα υπόγειο, το διαμορφώσαμε σε πάρκινγκ (όλα κανονικά και νόμιμα και χρυσοπληρωμένα σε πολεοδομίες, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, Δήμο) και πιστεύω να ησυχάσουμε μια και καλή ... Απλά ψάχνω πρώτα πρώτα την νόμιμη οδό, επειδή ξέρω ότι πάλι θα έχω προβλήματα. Σε χτεσινό περιστατικό, μπροστά στα μάτια μου, ήρθαν δύο Ζάδες, κόψανε κλήση και ξηλώσανε πινακίδες... Πάντως το βλέπω να το παίξω ευγενικός στην αρχή και μετά από δύο τρεις εβδομάδες να ξυπνήσει το κτήνος μέσα μου ... Για να σας ευχαριστήσω, ενημερώνω ότι στο χώρο θα γίνει και συνεργείο και πλυντήριο μηχανών - ιδιωτικά πάντα. Το ψυγείο θα είναι γεμάτο. Ευπρόσδεκτοι ... ////// Και συνεχίζω σήμερα, Κυριακή : Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, και συνεχίζω : 1. Παίρνω τηλέφωνο στο 100, ενημερώνω και περιμένω. Η πιο νόμιμη και τυπική λύση. 2α. Βάζω το παλιό στρώμα - προίκα της κυρίας - διπλωμένο καλά στο τζιπ, πρώτη και αργό στο κιβώτιο, και βγαίνω σιγά σιγά : ο αντίπαλος βρίσκεται πλέον στη μέση του δρόμου, η είσοδος ελευθερώνεται, περιμένω την αστυνομία. 2β. Αν το τζιπ είναι εκτός πάρκινγκ, παίρνω το γρύλλο, και με λίγη υπομονή, έχουμε το παραπάνω αποτέλεσμα - εξακολουθώ να περιμένω την αστυνομία. Μάλλον θα γελάσουμε (ή και θα κλάψουμε) από δω και πέρα. Θα ενημερώνω τακτικά .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2007 Γ@μ@τος ο γ@τος ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες