GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2007 ΑΜΑΝ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2007 (τροποποιήθηκε) Αρε παιδια τι μου θυμησατε!!!! Ο οπαρετερ σε αυτο που βλεπετε ημουν εγω.5 φορες σταματησα το γυρισμα απο τα γελια οταν τα εφερνε μπροστα στην καμερα. Τι γελιο .Τι μερες περασαμε.Τι καλοκαιρι ηταν εκεινο.Ηταν η πρωτη μου συνεργασια εκεινη η περιοδος. 3 χρονια δουλευα με τα παιδια. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2007 από τον salcon Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2007 Αρε παιδια τι μου θυμησατε!!!! Ο οπαρετερ σε αυτο που βλεπετε ημουν εγω.5 φορες σταματησα το γυρισμα απο τα γελια οταν τα εφερνε μπροστα στην καμερα. Τι γελιο .Τι μερες περασαμε.Τι καλοκαιρι ηταν εκεινο.Ηταν η πρωτη μου συνεργασια εκεινη η περιοδος. 3 χρονια δουλευα με τα παιδια. ΑΜΑΝ salcon ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2007 Αρε παιδια τι μου θυμησατε!!!! Ο οπαρετερ σε αυτο που βλεπετε ημουν εγω.5 φορες σταματησα το γυρισμα απο τα γελια οταν τα εφερνε μπροστα στην καμερα. Τι γελιο .Τι μερες περασαμε.Τι καλοκαιρι ηταν εκεινο.Ηταν η πρωτη μου συνεργασια εκεινη η περιοδος. 3 χρονια δουλευα με τα παιδια. Απορώ πως στεκόσουν....... όρθιος και δεν σου έφευγε το κάδρο, με τέτοια γέλια Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2007 Μολις ειχα παρει την καινουρια μου καμερα, τοτε,και την δοκιμαζα σε διαφορες συνθηκες και ηταν η ωρα του στουντιο.Καναμε το γιατι μπαμπα,ηταν 2 η ωρα πι,το βραδυ (απο το πρωι) και ηταν σκηνη 5 λεπτων και τελειωναμεΕιχα την δικια μου διπλα απο την μεγαλη που χρησιμοποιουσα και την αφηνα και εγραφε.Απο τα γελια που με πιανανε παρα την κουραση μου/μας,τα οποια μετεδωσα και σε αυτους τελικα σαν σπαστικο γελιο καναμε 2 ωρες μεχρι να τελειωσουμε τελικα.Και αναρωτιωντουσαν¨ανθρωποι που ειναι τοσο καιρο ειναι μαζι μας και ακομα γελανε?,και δωστου γελια ολοι μαζι.Αυτα τα εχω γραμμενα και οποτε τα βλεπω ακομα γελαω.Ηταν απιστευτοι. Μα δεν ειναι τυχαιο οτι ειχαν τοσα πολλα Off μετα απο τα επισοδεια.Τα οποια για μενα ηταν τις περισσοτερες φορες καλυτερα απο τα επισοδεια τα ιδια.Γελιο μεχρι δακρειων. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisVeria 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2007 Ο Σερβετάς μιλάμε δεν παίζεται. Όταν μπορώ τον ακούω τα μεσημέρια που κάνει εκπομπή στο ράδιο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2007 απο τα αγαπημενα των αμαν Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2007 :D ναι ρε γ@μωτο δεν παιζονται εχω ριξει κλαμα απ τα γελια με τα γκαρντασια ...ωραίες εποχες !!!! ....Salcon σε ζηλευω που εζησες τετοιες φασεις live !!! ...εγω θα δουλευα και τσαμπα μαζι τους!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2007 ηταν 3 οικοδομοι,ενας ιταλος,ενας γερμανος και ενας ποντιος.ξεκινανε το πρωι τη δουλεια και φτανει η ωρα για κολατσιο.βγαζουν απο ενα σαντουιτς και λεει ο ιταλος. -αν η γυναικα μου εχει βαλει μεσα στο σαντουιτς παλι μακαρονια,θα πεσω απτον 5ο.κοιταει,βλεπει μακαρονια και πηδαει. λεει και ο γερμανος -αν μου εχει βαλει παλι λουκανικα,θα πεσω και γω.κοιταει και πηδαει και αυτος. λεει και ο ποντιος -αν εχει και μενα ζαμπον και τυρι,θα πεσω και γω.κοιταει και πεφτει. την αλλη μερα στις κηδειες τους,κλαινε οι χηρες,εκτος απο την ποντια.παραξενευονται οι αλλες δυο και κλεγοντας την ρωτανε. -μα γιατι δεν κλαις? και απανταει η ποντια. -τι να κλαψω,μωρε?αφου μονος του το εφτιαξε ο μ@λ@κ@ς! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NINJA1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2007 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NINJA1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2007 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2007 χαχαχαχαχαχαχαχ πολυ καλό Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GLYSTRAS 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2007 Μια ερωτησούλα την Aprilia μόνος σου την διάλεξες. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2007 Μιας που μιλαμε για οικοδομους... Ξερετε ποιες καραμελες προτειμουν οι οικοδομοι στην Κρητη??? ΤΣΙ ΜΕΝΤΟΣ!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2007 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2007 Μια ερωτησούλα την Aprilia μόνος σου την διάλεξες. εισαι τρελος ..???? αν ειχα δικαιωμα επιλογης απριλια θα επερνα ???? :P :P :P :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2007 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2007 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2007 Εγω εχω ηδη γκριζα μαλια και ας ειμαι στα 31 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2007 Βρε Λευτέρη, Πρωί-Πρωί :D Πολύ καλό Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ORIMOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2007 Εγώ που δεν έχω μαλλιά και είναι άσπρα; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2007 Τώρα μου το λες;;; Πριν 30 χρόνια χρειαζόμουνα τέτοιες ιδέες. :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2007 Βαζεις ιδεες!! (Ο γιος μου ΕΙΝΑΙ! 15 χρονων και ριχνει ματιες στο forum!.. ) :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2007 niiiiiiiiiiice! :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
_daemon_ 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2007 lol κορυφή :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες