Jump to content
Sign in to follow this  
Vito Varadero

ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΑΣ topic #3

Recommended Posts

Αρε παιδια τι μου θυμησατε!!!!

Ο οπαρετερ σε αυτο που βλεπετε ημουν εγω.5 φορες σταματησα το γυρισμα απο τα γελια οταν τα εφερνε μπροστα στην καμερα.

Τι γελιο .Τι μερες περασαμε.Τι καλοκαιρι ηταν εκεινο.Ηταν η πρωτη μου συνεργασια εκεινη η περιοδος.

3 χρονια δουλευα με τα παιδια.

Τροποποιήθηκε από τον salcon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ο οπαρετερ σε αυτο που βλεπετε ημουν εγω.5 φορες σταματησα το γυρισμα απο τα γελια οταν τα εφερνε μπροστα στην καμερα.

Τι γελιο .Τι μερες περασαμε.Τι καλοκαιρι ηταν εκεινο.Ηταν η πρωτη μου συνεργασια εκεινη η περιοδος.

ΑΜΑΝ salcon ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απορώ πως στεκόσουν....... όρθιος και δεν σου έφευγε το κάδρο, με τέτοια γέλια :2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μολις ειχα παρει την καινουρια μου καμερα, τοτε,και την δοκιμαζα σε διαφορες συνθηκες και ηταν η ωρα του στουντιο.Καναμε το γιατι μπαμπα,ηταν 2 η ωρα πι,το βραδυ (απο το πρωι) και ηταν σκηνη 5 λεπτων και τελειωναμεΕιχα την δικια μου διπλα απο την μεγαλη που χρησιμοποιουσα και την αφηνα και εγραφε.Απο τα γελια που με πιανανε παρα την κουραση μου/μας,τα οποια μετεδωσα και σε αυτους τελικα σαν σπαστικο γελιο καναμε 2 ωρες μεχρι να τελειωσουμε τελικα.Και αναρωτιωντουσαν¨ανθρωποι που ειναι τοσο καιρο ειναι μαζι μας και ακομα γελανε?,και δωστου γελια ολοι μαζι.Αυτα τα εχω γραμμενα και οποτε τα βλεπω ακομα γελαω.Ηταν απιστευτοι.

Μα δεν ειναι τυχαιο οτι ειχαν τοσα πολλα Off μετα απο τα επισοδεια.Τα οποια για μενα ηταν τις περισσοτερες φορες καλυτερα απο τα επισοδεια τα ιδια.Γελιο μεχρι δακρειων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:2funny::2funny: Ο Σερβετάς μιλάμε δεν παίζεται. Όταν μπορώ τον ακούω τα μεσημέρια που κάνει εκπομπή στο ράδιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:D ναι ρε γ@μωτο δεν παιζονται εχω ριξει κλαμα απ τα γελια με τα γκαρντασια ...ωραίες εποχες !!!! :worshippy:

....Salcon σε ζηλευω :_thumbsup: που εζησες τετοιες φασεις live !!!

...εγω θα δουλευα και τσαμπα μαζι τους!!! :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ηταν 3 οικοδομοι,ενας ιταλος,ενας γερμανος και ενας ποντιος.ξεκινανε το πρωι τη δουλεια και φτανει η ωρα για κολατσιο.βγαζουν απο ενα σαντουιτς και λεει ο ιταλος.

-αν η γυναικα μου εχει βαλει μεσα στο σαντουιτς παλι μακαρονια,θα πεσω απτον 5ο.κοιταει,βλεπει μακαρονια και πηδαει.

λεει και ο γερμανος

-αν μου εχει βαλει παλι λουκανικα,θα πεσω και γω.κοιταει και πηδαει και αυτος.

λεει και ο ποντιος

-αν εχει και μενα ζαμπον και τυρι,θα πεσω και γω.κοιταει και πεφτει.

την αλλη μερα στις κηδειες τους,κλαινε οι χηρες,εκτος απο την ποντια.παραξενευονται οι αλλες δυο και κλεγοντας την ρωτανε.

-μα γιατι δεν κλαις?

και απανταει η ποντια.

-τι να κλαψω,μωρε?αφου μονος του το εφτιαξε ο μ@λ@κ@ς! :_zeppelin:

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μια ερωτησούλα την Aprilia μόνος σου την διάλεξες. :_w00t::_w00t::_w00t:

εισαι τρελος ..????

αν ειχα δικαιωμα επιλογης απριλια θα επερνα ???? :P :P :P :P

:2funny::2funny::2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα