Jump to content

Christos V

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγράφηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλο το περιεχόμενο του μέλους Christos V

  1. Ωραίος Πέτρο, άντε 7 μήνες μείναν και παίρνω δίπλωμα και μετά ποιός με πιάνει :P
  2. Αφού μας θυμήθηκε ένα φόρουμ, έχουμε πρόοδο (λέμε τώρα), μόνο η οικογένειά μου έχει χάσει 5 ανθρώπους σε αρκετά νέα ηλικία, επίσης θα ήθελα να προσθέσω ότι τώρα θέλουν να αγοράσουν τον εύφορο κάμπο της Δράμας για να τον μετατρέψουν σε εργοστάσιο καύσης λιγνίτη για την παραγωγή ρεύματος, ήδη ξέρετε τα αποτελέσματα αν αυτό συμβεί. Τι να πω, μας έχουν χεσ....νους τελείως.
  3. Εγώ είχα αρχίσει το Lineage 2 αλλά ευτυχώς το σταμάτησα γιατί τώρα βλέπω κάτι καμμένες παρέες στο σχολείο που μιλάνε μόνο για το παιχνίδι και μετά το σχολείο τρέχουν στα ίντερνετ καφέ και λιώνουν εκεί μέσα παίζοντας τέτοιου είδους παιχνίδια μέχρι το βράδυ, πραγματικό ναρκωτικό, ευτυχώς που δεν το συνέχισα ^_^
  4. Πρόσεξε κανείς ότι το γκάζι του'μείνε στο χέρι; Μιλάμε για αστέρια ε; :P
  5. Καλά το ότι θα διμιουργούσαν νέα ομάδα μοτοσυκλετιστών το γνώριζα από τον γαμπρό μου (ειδικός φρουρός) αλλά δεν περίμενα να είναι σκούτερς! Έλεος! Απ'ότι φαίνεται το κράτος δεν ξέρει τίποτα από οχήματα, άντε να δω μπατσόνια πάνω σε σκουτεράκια να κάνουν καταδίωξη ληστών τράπεζας και τι στο κόσμο!
  6. Πςςςς πετάχτηκα από την καρέκλα μου και παραλίγο να πέσω! Έκλ@σα μέντες λέμε! Τώρα πόσα μέτρα να είναι αυτό το θηρίο; Α και κάτι ακόμα, δεν το συνιστώ σε καρδιακούς :P
  7. Δηλαδή εγώ που τρώω από το κυλικείο πίτες με αλλαντικά κινδυνεύω να πάθω λευχαιμία;
  8. Δηλαδή είμαι ο μοναδικός κόκκορας εδώ μέσα; Αποκλείεται :P
  9. Εγώ πάντως ερωτεύτηκα έτσι ξαφνικά τα οφφ και θα'θελα να αγοράσω ένα ως το πρώτο μου μηχανάκι, το θέμα είναι πως το λέμε στο πατέρα, γιατί και οι τιμές τους είναι ψιλούτσικες. <_<
  10. Christos V

    Θρυλαρααααααα!!!!

    Το πέναλντι ήταν μούφα, πριν από τη μεγάλη περιοχή ανετράπηκε ο παίκτης, αν δεν ήταν ο διαίτητης πάω στοίχημα ότι θα τρώγαν άλλα δύο οι γαύροι ;)
  11. Συγνώμη για τη χειρονομία αλλά και τα τρία είναι για τα μπάζα. Πάντως εγώ θα προτιμούσα να μη συμμετέχουμε στη Γιουροβίζιον, η καλύτερα να ΜΗΝ υπάρχει Γιουροβίζιον.... Το μόνο που κάνει είναι να τρώει το χρόνο και χρήμα του κοσμάκη.
  12. Μου φαίνεται ότι θα πρέπει να φοράμε προστατευτικά γενετικών οργάνων την σήμερον ημέρα, γιατί οι γυναίκες πήραν φόρα και άντε να τις σταματήσουμε, οπότε, το στοματάκι της αγαπημένης σας μακρυά από τα γενετικά σας. Παρόμοιο περιστατικό είχε γίνει και με 2 φαντάρους, μόνο που αυτό που κόψαν οι "κυρίες" ήταν τα μακρύτερά τους! Women are scaaaaaary!
  13. Ωραίες στιγμές! Το καλύτερο κομμάτι είναι όταν οι Γάλλοι μένουν μ@λάκες!
  14. Christos V

    GOOGLE OCEAN!

    Γ@μάτο! μπορώ να δω ακόμα και το σπίτι μου! Ωραίος μαυρογέρακα!
  15. Christos V

    Help για αγορα

    Να ένα καλό που θα συμβαίνει με τη ninja! http://www.youtube.com/watch?v=31epDeeSN6o...feature=related :P
  16. Christos V

    Accident pictures!

    Αναγούλιασα ρε συ, δεν έπρεπε να το βάλεις το λίνκ, περίεργα ζώα είμαστε και θα το βλέπαμε, απλά δεν έπρεπε να το βάλεις, κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει τέτοιο σάιτ.
  17. Christos V

    Help για αγορα

    Έλα πάμε έναν έρανο για το παιδί! Ότι έχετε ευχαρίστηση! Τα έσοδα θα παν στο μηχανάκι που θα αγοράσω! :P Πέρα από τη πλάκα, πάρε το νίντζα φίλε, και αν χρειάζεσαι τίποτα έξτρα χρήματα μπορώ να σου δανείσω ένα μικρούλι ποσό και μου το επιστρέφεις κάποτε ;) αυτή τη στιγμή έχω πάνω κάτω 120 ευρώπουλα, και να ξέρεις, φίλους έχεις, μπορουν να σε βοηθήσουν λίγο και αυτοί.
  18. Εγώ ένα ξέρω, παρατάω τη σκέψη αγοράς του Daytona και πιάνω τα GLX! 'Αντε λίγο ακόμα να ζεστάνει ο καιρός και αρχίζω έρευνα! GLX rulezzzz
  19. Σαν τα ποδήλατα ένα πράμα, αν κάτσεις πολύ, την έβαψες, τουλάχιστον σ'εμένα αυτό γινόταν. Πάντως απ'ότι κατάλαβα η μεγαλύτερη σέλα είναι και η πιο άνετη σωστά;
  20. Στήβεν σαν νίντζα είσαι! το κατάνα σου λείπει μόνο και είσαι έτοιμος για γιαπωνέζικη ταινία είστε ωραίοι όλοι πάντως, εγώ για να ντυθώ σαν αστακός χρειάζομαι μερικά χρονάκια ακόμη :D
  21. Christos V

    Επιτέλους την Πήρα !!

    Πωπω, οι γονείς σου είναι τρελοί! Τέτοιο πράμα σε γιο από γονείς σίγουρα δεν έχει ξαναγίνει! Αχ και να ήμουνα στην ηλικία σου, το καψουρεύτηκα το νιντζάκι Και η κοπελιά που χρησιμεύει σαν διακοσμητικό βάζο, καλή είναι :P
×
×
  • Create New...