Jump to content

dimbour

Νέα Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγράφηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

0 Neutral

Σχετικά με το μέλος dimbour

  • Κλάση
    Περιμένει την οδική

Μέθοδοι Επικοινωνίας

  • Ιστοσελίδα
    http://
  • ICQ
    0

Άλλα Στοιχεία

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τόπος
    ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Η Μοτοσικλέτα μου

  • myBike: Κατασκ/ής
    Suzuki
  • myBike: Μοντέλο
    DL-650 VSTROM

Ο Εξοπλισμός μου

  • Κράνος
    Shark S500 Air

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

  • dreamBike: Κατασκ/ής
    Triumph
  • dreamBike: Μοντέλο
    Daytona 675
  • dreamBike: Κυβισμός
    675
  1. dimbour

    V-STROM

    τα χω δει ολα ειτε σε χιονια ειτε σε καυσωνα παρομοια απροβλεπτη συμπεριφορα! δεν εχει να κανει με υγρασιες κ.τ.λ e.t.c κλπ δενειμαι μηχανικος και σιγουρα δεν θελω να γινω ομως τα 2 1/2 χρονια που την ειχα σε κλειστο γκαραζ εβγαλε 2-3 μπαταριες, 1 μιζα και αλλαγη ανορθωτη
  2. καταρχην σας ευχαριστω ολους! 2ον δεν εχω χρονο για πειραματα καθως δουλευω 2 δουλειες και φτιαχνω παραλληλα το σπιτι μου (πρεπει 26 Οκτωβρη να το τελειωσω....για ευνοητους λογους=παρτακι) υ.γ φερει ΜΕΤΑ συναγερμο εγκατεστημενο απο Αργυριου(εξουσιοδοτημενο SUZUKI αγιοι αναργυροι....απο εκει το αγορασα τοτε) δεν εχω βαλει τιποτα προσθετο(ουτε καν χουφτες) μονο καγκελακια.
  3. dimbour

    Καθημερινό μποτάκι

    TCX CUBE WATER RESISTANT απο colori
  4. σορρυ εννοουσα περα απο τα κανονικα service...
  5. dimbour

    V-STROM

    οι φιλοι μου ειναι yamaxaκηδες και με δουλευουν συνεχεια γιατι μ'αφηνει συνεχεια τι να πω ειναι το μηχανακι που μου ταιριαζει (μοντελο 2004) αλλα δεν νομιζω οτι θα τραβηξει για πολυ... η υπομονη μου εξαντλιεται(θαμωνας συνεργειων για ηλεκτρικα)
  6. εχω ενα VSTROM 650 2004(1η αδεια, αντιπροσωπιας) και μεσα σε τεσσερα χρονια μου εχει βγαλει τα εξης: 5 μπαταριες, 1 ανορθωτης, 1 μιζα(αλλαγη),2 φορες μπουζι....και τελικα ξαναεμεινα μπροστα απο το σπιτι μου ενα μεσημερι κι αφου το πρωι την ειχα οδηγησει. (τζουφια μιζα) οι αλλαγες ειχαν γινει σε γνωστο εξουσιοδοτημενο suzuki συνεργειο ... και τα λεφτα αραδα μενω και ξαναμενω και ξαναμενω.......... την εχω παει 27000χλμ ταξιδια και 4000 περιπου μεσα στην πολη ξερει κανεις τιποτα για την περιπτωση μου? εχει υποψιν που να την παω κοντα σε νεα φιλαδελφεια?
×
×
  • Create New...