Jump to content

ROADMOVIE

Νέα Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγράφηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

0 Neutral

Σχετικά με το μέλος ROADMOVIE

  • Κλάση
    Περιμένει την οδική
  • Γενέθλια 29/08/1987

Μέθοδοι Επικοινωνίας

  • Ιστοσελίδα
    http://
  • ICQ
    0

Άλλα Στοιχεία

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τόπος
    larisa

Η Μοτοσικλέτα μου

  • myBike: Κατασκ/ής
    Yamaha
  • myBike: Μοντέλο
    YBR 250

Ο Εξοπλισμός μου

  • Κράνος
    Shark S500 Air

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

  • dreamBike: Κατασκ/ής
    Triumph
  • dreamBike: Μοντέλο
    street triple R
  • dreamBike: Κυβισμός
    675cc
  1. Καλησπερα αν και παρακολουθω συχνα το forum δεν συμμετεχω ιδιαιτερα , σημερα ομως θελω τη βοηθεια σας σχετικα με καποιο αξιοπιστο συνεργειο στη Λαρισα για YAMAHA ακομα καλυτερα αν ειναι και εξουσιοδοτημενο. Λογο σπουδων εμενα κοντα στην Πατρα και πηγαινα το ΥΒR για οτι χρειαζοταν στα παιδια στην Γυθειου απο οπου και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, επαγγελματιες σε ολα τους, τωρα που επεστρεψα ομως δεν εχω ιδεα τι παιζει στην πολη (μονο τον Παπαργυρη αλλα ειναι πανακριβος), γι αυτο περιμενω τις προτασεις σας.
  2. ROADMOVIE

    Που δουλεύουμε?

    Μολις τελειωσα το φοιτητηλικι και σε σε 6 μερες ξεκιναω την πρακτικη μου οποτε για ενα εξαμηνο θα υπαρχει ενας βασικος μισθος , μετα απο κει αρχιζουν τα δυσκολα.
  3. ROADMOVIE

    Battlefield 3

    Εννοειται οτι θα λιωσουμε την παιχνιδαρα
  4. Γι' αυτο μαλλον εβαλαν διαφημισειςστο forum, εμαθαν οτι θα ξαναγραψεις .
  5. Το ybr250 ειναι οικονομικο σε ολα του οποτε αν και ανεργος φοιτητης δεν μπορω να πω οτι εχω κοψει κατι στο θεμα μηχανη, αν και νομιζω οτι ο κομπος που με πιανει καθε φορα που παω βενζιναδικο και η βενζινη ειναι ακριβοτερη απο την προηγουμενη, και οτι πλεον εχει χαθει τελειως το ονειρο για μεγαλυτερο μηχανακι ειναι αρκετα.
  6. Αυτο που εγω νομιζω οτι συμβαινει ειναι οτι στα μεγαλα αστικα κεντρα η νοοτροπια φαινεται να αλλαζει και ολο και περισσοτεροι πλεον φορανε κρανος αλλα οσο παμε σε ολο και μικροτερες πολεις (για χωρια δεν το συζυταμε καν εκει οδηγουν απο τα 13-15 600αρια και βαλε) λιγο το οτι δεν υπαρχει αστυνομευση λιγο οτι οι αποστασεις ειναι μικρες πολυ λιγοι ειναι αυτοι που φορανε κρανος και αυτο δεν φαινεται να αλλαζει συντομα
  7. Με το ybr250 Λαρισα-Μεσολογγι-Πατρα και πισω Μεσολογγι γυρο στα 450
  8. πανω κατω παιζει 1-2 εκατοστα και γρασσο(δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν γρασσο παντως ηταν κατι μαυρο παχυρευστο) εβγαλε απο την δεξια μερια του συμπλεκτη που καθως τον εχεις πατημενο "ανοιγει"
  9. Kαταρχην να πω οτι τους τελευταιους 2 μηνες που εχω internet παρακολουθω το forum.Και λιγο παλιοτερα ηταν η γνωμη καποιων απο δω μεσα που με βοηθησε να αποκτησω το ybr 250 και τους ευχαριστω εστω και αργα.Στο ζουμι τωρα,κανωντας μια βολτουλα εξω απο το Μεσολογγι σε επαρχιακο δρομο ξαφνικα μετα απο στροφη βλεπω ενα κοπαδι προβατα καταμεσης του δρομου.Σταματαω σιγα σιγα μπροστα στο κοπαδι αλλα λιγο οτι ο δρομος ηταν ανηφορικος λιγο η αρκετη κλιση προς τη αριστερη μερια οταν κατεβασα το ποδι εχασα την ισορροπια μου και δεν συγκρατησα το βαρος απο το μηχανακι και επεσε "μαλακα" μεν αλλα επεσε.Εγω δεν επαθα το παραμικρο ουτε και το μηχανακι κατι ιδιαιτερο εκτος απο τον συμπλεκτη που "κατεβηκε" λιγα εκατοστα,παιζει λιγο πανω-κατω και εβγαλε και λιγο γρασσο.Επειδη λοιπον δεν εχω την παραμικρη ιδεα απο μηχανικα και βλαβες δεν ξερω αν πρεπει να ανησυχισω και να παω ως την πατρα να το κοιταξουν για να αποφυγω την πιθανοτητα να παθει τιποτα χειροτερο ο συμπλεκτης και με αφησει στη μεση του δρομου απο βλαβη η να το αφησω ως εχει?
  10. Οτι ξερω για το YBR το εμαθα απο οσα εχω διαβασει στο forum. Χθες πηγα στον επισημο συνεργατη της yamaha στη Λαρισα και το YBR δεν το ειχε εκει ουτε ηξερε τιποτα για την προσφορα στο μηχανακι και γενικοτερα δεν με βοηθησε καθολου. Γι αυτο αν ξερει κανεις κατι για το YBR σχετικα με την ποιοτητα κατασκευης,καστος ανταλλακτικων,αξιοπιστια στον δρομο,αυτονομια, ευκολια στην οδηγηση και οτιδηποτε αλλο πειτε μου γιατι εσεις εδω νομιζω οτι να ξερετε λακυτερα το αντικειμενο απο τους "επαγγελματιες" που εχουμε εδω
  11. με το YBR μπορω να κανω ταξιδια της ταξης των 200-300χμ?
  12. Με σχετικη πειρα λογω χατοχης ενος 50c και αρκετο καιρο ως διανομεας και κατα συνεπεια καθημερινη οδηγηση 125c αποφασισα να κανω το προτο βημα στον κοσμο των μοτοσυκλετων. Μη γνωριζοντας πολλα για διαφορα μοντελα εψαξα στα διαφορα forums και ειμαι μεταξυ του καινουργιου cryptonx 135 και του YBR 125. Το οριο στα χρηματα ειναι γυρο στα 2200-2300.αν και τεινω να προτιμησω το YBR γιατι ειναι μηχανη και θα αποτελεσει μια καλη εισοδο δεδομενου οτι στο μελλον θελω να αποκτησω καποια μεγαλυτερη μηχανη εχω πολλες αμφιβολιες σχετικα με την αξιοπιστια του και τισ δυνατοτητες του.ακουω τισ συμβουλες σας και συγγνωμη γαι τα οποια μου λαθη ειναι το προτο post που κανω
×
×
  • Create New...