Jump to content

Antoniss

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγράφηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλο το περιεχόμενο του μέλους Antoniss

  1. Antoniss

    Ένα απίστευτο....

    στο πορτοκαλί ξέρεις πληροφορίες για τα όργανα ? και αν μπαίνουν χωρίς κόψε-ράψε ? απλά πανέμορφο !
  2. Antoniss

    Έχω απελπιστεί.!

    και από τιμές και χλμ τί παίζει ? που κυμαίνονται ?
  3. Antoniss

    ΑΓΟΡΑ ΣΚΟΥΤΕΡ 250-300cc

    προχώρα άφοβα , δεν βγάζουν τίποτα , τι σε ενδιαφέρει περισσότερο που θα καθορίσει την επιλογή σου ? υπάρχει και το GTS 300 και το Citycom 300 από την SYM. θές πιο πολλους χώρους ? το θες πιο πολύ για μές την πόλη ? το θες να βγαίνεις και εκτός ? θες μικρούς τροχούς 13" (GTS) ή μεγάλους 16" (citycom)
  4. Antoniss

    Έχω απελπιστεί.!

    τελικά φίλε , βρήκες κανένα ninjaκι της προκοπής ???
  5. Antoniss

    Fazer 600 vs ER6F vs Gsr

    αν και κάτοχος GSR για 1.5χρόνο μάλλον θα σε βολέψει περισσότερο το kawasaki , όχι γιατί δεν είναι καλό το GSR ή το Fazer ίσα ίσα . με το GSR που έχω προσωπική εμπειρία θα σου πω πως είναι σαν να έχεις ένα γυμνό GSX 600r ακριβώς , βέβαια λίγο πιο αδύναμο ψηλά αφού είναι άλλος ο χαρακτήρας του αλλα ακριβώς για αυτόν τον λόγο έχει απο χαμηλά καλύτερη απόκριση. στρίβει σαν supersport , σηκώνεται πανεύκολα... :D , αλλά είναι αρκετά βαρύ και έχει και λίγο τσιμπιμένη κατανάλωση. πρέπει να βάλεις κάτω τις προτεραιότητές σου , καiι ποιο σου αρέσει και εμφανισιακά πιο πολύ και αν γίνεται να τα οδηγήσεις. Ακόμα και αν δεν μπορείς τα συγκεκριμένα μεταχειρισμένα , αφού είναι μοντέλα που υπάρχουν ακόμα στις αντ/πείες κανόνισε ένα test ride να δεις όχι μόνο την δύναμη , αλλά την θέση οδήγησης , το πως κόβει το τιμόνι στην κίνηση , και την αίσθηση που θα σου αφήσει. και με τα 3 ταξιδεύεις άνετα , ακόμα και άν χρειαστέι στο GSR να προσθέσεις ζελατίνα (η εργοστασιακή που βγάλανε πέρυσι στην έκδοση που ανέφερες κατά την γνώμη μου είναι ΧΑΛΙΑ , υπάρχουν πολλές aftermarket πανεύμορφες) πάντως το er6f του 09 είναι πολύ όμορφο και απότι διαβάζω από κριτικές και κατόχους και πολύ καλό. για μεσα στην πόλη και λόγω 2κύλινδρου και βάρους θα είναι στο στοιχείο του και επίσης για καμιά εκδρομούλα θα φορτώνεται πιο εύκολα από το GSR και θα δείχνει και πιο όμορφο φορτωμένο (γνώμη μου βέβαια , αλλά προτιμώ ένα μηχανάκι με fairing και γενικά πιο on-off φορτωμένο με πλαινά , top case κτλ κτλ παρά ένα street fighter όπως το GSR :lol: )
  6. Antoniss

    το pc μαs

    --- GAME PC --- Case:Thermaltake Armor CPU:Q6600 G0@3GHz CPU Cooler:True Black 120 / noctua M/B:ASUS P5K Ram:GEIL orange 4x1GB 4-4-4-12@2.1v VGA:EVGA GTX 285 1GB DDR3 --- DOWNLOAD PC --- HP DC5700sff @ E4300 / 2 GB DDR2 667 ---LAPTOP--- Toshiba Satellite A300-1GN Centrino2 P8400 (2.26GHz) / RAM 3GB DDR2 / 320GB SATA / ATI 3650
  7. +1000 που δεν γύρισε τελικά , ειδικά για τους οπαδούς του ! θα είχε τρομερή τηλεθέαση θα ειχε πολύ συζήτηση , σίγουρα θα άντεχε να βγάλει και τον αγώνα αλλά δεν θα ήτανε ποτέ ο Sumi που όλοι ξέραμε.....
  8. Antoniss

    Επιλογή Scooter ???

    ναι έχεις δίκιο για την ιπποδύναμη , έγραψα π@π@ριά πριν... το σωστό είναι 38 το 500αρι και σχεδόν 24 το 300αρι http://www.kymco.gr/popup.htm?/datafiles/f...20500i-300i.JPG ενώ το downtown που λες 32hp !
  9. Antoniss

    Επιλογή Scooter ???

    ποιο μοντέλο λες ? στα 300cc τα περισσότερα άλογα βγάζει το ΝΕΟ XCITING R 300i , 38hp και κάνει 4300 ποιο λες με 4600? ??
  10. Antoniss

    Επιλογή Scooter ???

    ωραία φωτό !! ας μου βγάλει κάποιος απο το κέντρο το scooter μου γιατί βιάζομαι... .χαχα :D καλά την παλεύουν στην Ιταλία ? ήξερα οτι κάνουν τρελές πωλήσεις σε scooter αλλά όχι και έτσι... (ασε που νο1 βγαίνουν honda και όχι τα Ιταλικά..)
  11. Antoniss

    Επιλογή Scooter ???

    φίλε Viper αν δεις δεξιά στο τί μηχανή έχω θα δεις .... την ίδια με την δικιά σου!! δεν πάμε να κάνουμε σύγκριση scooter με μηχανής , εγώ απλά ρώτησα για αντ/ση του παπιού που έχω ήδη , Honda Innova , με κάτι λίγο πιο δυνατό , επειδή αλλάξανε λίγο οι ανάγκες μου , δηλ. αυξήθηκε η απόσταση το πρωί που έκανα για να πάω στην δουλειά και μάλιστα 2καβαλος πλέον , και μετά η χρήση του θα είναι κυρίως στο κέντρο , μια μηχανή έχει σαφώς πιο αυξημένα έξοδα και σαφώς είναι λιγότερο βολική. σαφώς και εμένα το παπί με κάλυπτε μέχρι τώρα και στο 1ο Post είπα τα πολύ θετικά του, που τόνισα πως δεν είναι δυνατόν να βρεθούν σε κάποιο scooter όλα αυτά. προσωπικά μου αρέσει να χαίρομαι την μηχανή μου σε ανοιχτό δρόμο , και στην βόλτα μου παρά μέσα στην κίνηση , οποτε για μένα δεν τίθεται θέμα μηχανή ή scooter/παπί αλλά και τα 2 μαζί. την λύση ενός μεταχειρισμένου όπως είπες και εσύ klr ή και κάποιο άλλο την έχω σκεφτεί και εγώ αλλά μάλλον δε το βλέπω. οπότε όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει ας μου πει την γνώμη του! ευχαριστώ
  12. Antoniss

    Επιλογή Scooter ???

    και κάτι άλλο , από θέμα πλαστικών πως είναι ? η ποιοτητα και η συναρμογή τους ? τρίξιμο σε καθε ανωμαλία/λακούβα του δρόμου ? επίσης αν βγάλουμε το οικονομικό , και το δούμε καθαρά σαν 2 μηχανές και μόνο , στα 300cc θα το προτιμούσες και από το Honda Sh300 & T-max250 ?
  13. Antoniss

    Επιλογή Scooter ???

    ναι , γιατί όχι , θα το δω και από κοντά το Sym , αν και μόνο καλές εμπειρίες έχω από την Honda , δεν είμαι κολλημένος , αν αξίζει το Cyticom300 θα το δω και αυτό. το καλό με αυτές τις περιπτώσεις είναι πως μπορεί από θέμα κυβικών να πρέπει να συγκριθεί π.χ. με το sh300 αλλά από θέμα τιμής είναι λιγο πιο ακριβό από το sh150 !.... πάντως και 24hp / 2.4ροπή δεν είναι άσχημα
  14. Antoniss

    Επιλογή Scooter ???

    @ Al_Bandy , tnx για τις απαντήσεις , γνωρίζει κανείς τι διαφορά έχει ή έκδοση R από την απλή στην οποία σου δίνει το top case και έχουν σχεδόν ίδια τιμή ? θεωρώ από το γράμμα R οτι θα είναι πιο σπορ ? αναρτήσεις ίσως ? θα προσπαθήσω να κάνω test ride και στα δύο , αν και εγώ κλίνω περισσότερο στο Honda. γενικώς άλλες επιλογές από άλλες μάρκες να μην δω ?
  15. Antoniss

    Επιλογή Scooter ???

    ναι για το sh150 όλοι λένε τα καλύτερα , ειδικά τώρα στο 09 μοντέλο με προσθήκη δισκόφρενου πίσω. επίσης και για το suzuki όμως , για αυτό είναι και τα 2 ανάμεσα στις επιλογές μου. η τιμή είναι υπέρ του suzuki αφού είναι φθηνότερο κατά 200? περίπου αλλά επειδή είναι μικρή διαφορά δεν είναι αυτό κάτι το οποίο θα παίξει ρόλο. θα ήθελα κάποιος που έχει ένα από τα δύο να μου πει π.χ. για την κατανάλωση για τα service για την συμπεριφορά του με 2 άτομα .
  16. Antoniss

    Επιλογή Scooter ???

    Φίλοι συμφορουμίτες γειά σας , Θα ήθελα τις γνώμες σας για την σκέψη που έχω για αλλαγή του παπιού μου με κάτι ¨λίγο¨ πιο δυνατό σε scooter . Στο παπί έχω αναγνωρίσει την πολύ φιλική του οδήγηση , την αξιοπιστία του και την πολύ μικρή κατανάλωση αλλά και συντήρηση κάτι που ξέρω πως σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο σε οποιοδήποτε scooter αλλά τουλάχιστον να πλησιάζει... ! Η βασική του χρήση θα είναι μες στην πόλη , καθημερινά λόγω δουλειάς αλλά και για κάποια πιο μακρινή βολτα , ειδικά τώρα που έδωσα και την μηχανή και ίσως αργήσω να πάρω άλλη. Σαν πρώην κάτοχος Gillera Runner VX200 πριν κάποια χρόνια έχω αποκλείσει τα Ιταλικά Piagio/Gillera (για τα Aprillia δεν έχω άποψη) και έχω σχεδόν καταλλήξει στα Honda SH150 09 ή Suzuki UH 150 Sixteen και σκέφτομαι αν αξίζει την υπέρβαση στα χρήματα να ανέβω κατηγορία πηγαίνοντας στο Honda SH300 ή Yamaha Tmax 250 / Xcity 250 . Οπότε 2 επιλογές στα 150cc ή 3 επιλογές στα 250/300cc . Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πρώτα και κυρίως η αξιοπιστία , η οδηγική συμπεριφορά και οι επιδόσεις. Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας , και ειδικά στους κατόχους κάποιων από τα παραπάνω για τυχόν αδυναμίες και προβλήματα. Ακόμα και άλλες γνώμες δεκτές ! Ευχαριστώ πολύ και .... καλά μπάνια σε όλους μας !!
  17. το D-Ring δέσιμο είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή , ακριβώς όπως τα λέει ο ALX , ισχύει αυτά . απλά όλα έχουν σχέση σε τι μηχανή τα χρησιμοποιείς και τί χρήση τους γίνεται! εγώ πιστεύω πως άλλο κράνος θες αν είσαι πάνω σε παπί π.χ. και κάθε 10 μέτρα σταματάς και το βγάζεις (πολύ πιο βολικό το πιάσιμο με κλιπ) και άλλο αν είσαι με μεγάλες ταχύτητες σε ταξίδι ή πίστα κτλ. όλα έχουν τη χρήση τους. Τα Airoh δεν είναι άσχημα κράνη , αλλά δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο , και τα 150? που λες οτι ήτανε πολλά , έχει να κάνει με αυτό που λέω παραπάνω αν το πήρες για καθημερινό π.χ. ανοιγόμενο και φθηνό τότε ok , αλλιώς τα 150? δεν είναι τίποτα για κάτι παραπάνω . (τι να πούνε και αυτοι που έχουν δώσει μέχρι και 800? .....) **για προδιαγραφές αν αφού δεν έχεις κάποιο μοντέλο ή κωδικό να το βρεις στο Internet , απλά πήγαινε σε κάποιον που τα πουλάει ή αντιπρόσωπο για πληροφορίες
  18. αν και είμαι πολύ λίγο καιρό μέλος του mybike , παρόλα αυτά είμαι σε περίοδο όχι αλλαγής αλλά προσθήκης μηχανής μετά από μια περιπέτεια με το DRZ που είχα έχω μείνει μόνο με το παπί αλλά γλυκοκοιτάζω εδώ και καιρό το Suzuki GSR 600 , και μετά από σκέψη αποφάσησα να το πάρω πιστεύω μέχρι την άλλη εβδομάδα να το έχω στα χέρια μου ! δεν έπαιξε σημαντικό ρόλο κάποιο post του forum συγκεκριμένα για αυτό το μοντέλο γιατί δεν βρήκα και πολλά αλλά σίγουρα σε μοντέλα που υπάρχουν συγκριτικά και posts που αναφέρουν τέτοια διλλήματα είναι πολύ ενδιαφέροντα και κάτι θα κερδίσεις διαβάζοντάς τα , ειδικά αν γράφουν και άνθρωποι που την είχαν ή την έχουν την υποψήφια μηχανή.
  19. τι γνώμη έχετε για τους "εργοστασιακούς" συναργεμούς ? και μπορεί να μην συμβαίνει το ίδιο με τα αυτοκίνητα που είναι όντως εργοστασιακός και έρχεται εγκατεστημένος από το εργοστάσιο και εισαγεται και εκτελωνίζεται με αυτόν αλλά τουλάχιστον είναι ο αυθεντικός που βγάζει η ίδια εταιρεία για το συγκεκριμένο μοντέλο της και ας γίνεται προφανώς η τοποθέτηση του εδώ . ποια τα πλεονεκτήματα σε σχέση με κάποιον aftermarket ? δεδομένο οτι ένας τέτοιος συναργεμός κοστίζει τα διπλάσια ή και τριπλάσια από ότι έναν επώνυμο aftermarket είναι όντως πιο ποιοτικός , πιο καλός πιο αξιόπιστος ? ή πληρώνουμε μόνο το όνομα? επίσης ακόμα πιο σημαντικό από την τιμή , υπάρχει περίπτωση να επηρεάσει την εγγύησή της ? και ρωτάω γιατί έχω ακούσει ιστορίες περι χαμένης εγγύησης , ακόμα και για πρόβλημα στην μπαταρία και τα ηλεκτρικά που η αντιπροσωπεία δεν το δέχτηκε λόγω συναγερμού , μέχρι και βραχυκύκλωμα και πυρκακιά από κάποιον συναγερμό (ίσως και από λάθος τοποθέτηση) !
  20. Antoniss

    SUZUKI

    Νομίζω απάντησε λίγες σελίδες πίσω. οτι το GSX-F 650 K8 τουλάχιστον για το 2008 δεν θα εισαχθεί.
  21. Antoniss

    SUZUKI

    διαβάζοντας από την αρχή ολόκληρο το θέμα θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι , 1) "Παραεισαγωγή" όπως λένε όλοι , είναι στην ουσία μία μηχανή που την εισάγει στην Ελλάδα κάποιος άλλος πέραν του επίσημου αντιπροσώπου (βλ. Σφακιανάκης) ο οποίος αντιπρόσωπος και την εισάγει απο το ιδιο το εργοστάσιο . Αν εγώ σαν ιδιώτης την αγοράσω π.χ. από ένα κατ/μα στην Γερμανία , που σημαίνει πως έχω τα χαρτιά αγοράς και ότι αλλο νόμιμο έγραφο πρέπει να την συνοδεύει και την εκτελωνίσω και πάρω και πινακίδες και όλα τα νόμιμα , γιατί να μην με καλύπτει η Επίσημη αντ/πεία σε περίπτωση βλάβης μέσα στην εγγύηση ? επειδή δεν την αγόρασα από αυτήν ? το επιχείρημα μπορεί να είναι κλεμμένη ή παράνομα στην Ελλάδα δεν ισχύει όπως καταλαβαίνεται αφού περιέγραψα πως βρέθηκε στην Ελλάδα παραπάνω. Απλά επειδή "χάνει" κάποια χρήματα είτε από τον εκτελωνισμό είτε από άλλα διαδικαστικά είτε από ποσοστά πωλήσεων είτε δεν ξέρω εγώ τι άλλο μπορεί να υπάρχει βρίσκει πάτημα για να μην σε καλύψει με όλα αυτα που λέει. Αλήθεια , επίσημα η Suzuki (στην περίπτωσή μας) και δεν εννοώ την ελληνική αντ/πεία Σφακιανάκης , τι άποψη έχει για αυτό? Ένα προιόν της το οποίο το πουλάει δίνοντας 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση , τι διαφορά έχει αν το υποστηρίξει ο αντιπρόσωπός στης στην Ελλάδα ή στην Γερμανία ή σε άλλη χώρα (εφόσον ειναι και στην ίδια αγορα , π.χ Ευρωπαϊκή) αφού το όποιο αντ/κό χρησιμοποιηθεί θα το επιβαρυνθεί η ίδια η Suzuki και όχι ο επίσημος αντιπρόσωπος της κάθε χώρας . μια ερώτηση , αν εγώ πάω ταξίδι με την μηχανή μου στην Ευρώπη και πάθω κάποια βλάβη (η μηχανή σε εγγύηση και αγορασμένη απο Σφακιανάκη) θα με καλύψει ο επίσημος αντιπρόσωπος της Suzuki στην χώρα εκείνη? ()δεν ξέρω ερώτηση κάνω για να διαπιστώσω κάτι) 2)Στο θέμα με τα επιτόκια που είπε ο suzuki.gr , έχει δίκιο . Αν δηλ δεν την πάρεις μετρητοίς, η επίσημη αντ/πεία έχει το καλύτερο χρηματοδοτικό είτε απο έμπορο τρίτο είτε από το να πας εσύ σε μία τράπεζα και να πεις χαίρεται θέλω ένα καταναλωτικό ΄ταδε ποσό. αυτο εβιβαιωμένο και μάλιστα πρόσφατα , αφού ψάχνω ακόμα τι θα πάρω . 3) @suzuki.gr , σε πολλά περιοδικά έχω δει διαφημίσεις σας για αξεσουέαρ και extra όχι μόνο για την μηχανή αλλά και για τον αναβάτη για παράδειγμα με ενδιαφέρει μπουφάν (νομίζω είναι της Dainesse όπως και το κράνος της Shoei αλλά γράφει και Suzuki πάνω) μπορείς να μου πεις που μπορώ να τα δώ από κοντά? επειδή σε 2 επίσημα του δικτύου που πήγα δεν τα έχουν. επίσης στο site σας που έχει link για την Yoshimura για το μοντέλο που με ενδιαφέρει γράφει 2 διαφορετικές εξατμίσεις αλλά όταν ρώτησα σε επίσημο πάντα μου είπε οτι υπάρχει μόνο η μία , την άλλη την φέρνεται κατόπιν παραγγελείας ή καθόλου?
  22. πως ακριβώς κατέληξες σε μια εταιρία? τι διαπίστωσες? (δεν ρωτάω ειρωνικά) και εγώ συμφωνώ με τον τύπο που προτείνει ο κατασκευαστής/manual αλλά ότι μάρκα θέλω εγώ, και μάλιστα ακόμα και όταν ήταν σε εγγύηση για να γραφτεί το βιβλίο , πήγα τα δικά μου και μου τα αλλάξανε. εγώ πιστέυω πως ανάμεσα σε συγκεκριμένα επώνυμα ,δεν καταλαβαίνεις καμία διαφορά απλά το θέμα είναι η τιμή πιο πολύ και αν δεν τα αλλάζεις μόνος σου να είσαι μπροστά για να δεις με τα μάτια σου οτι τα βάλανε , αλλιώς δεν είσαι σίγουρος για τίποτα...
  23. άντε καλές βόλτες και καλά γκάζια Βασίλη ! να το χαρείς ακόμα περισσότερο , το μηχανάκι είναι κορυφή! οι πρώτες εντυπώσεις από ρεπριζ , τελική , κατανάλωση? πάντως υπήρχε και η λύση του MIKUNI TMR-MJN40 http://yoshimura-shop.netmove.co.jp/ap/dtc...3_e&d=3405# δες στο παραπάνω link και τα διαγράμματα με τις διαφορές άντε τώρα και κάτι τέτοιο : http://yoshimura-shop.netmove.co.jp/ap/dtc...ms3_e&d=292 χαχα ;)
  24. Antoniss

    Κατι τρεχει...

    απίστευτο!!!! :o απλά δεν υπάρχουν λόγια! αν και δεν "συμπαθώ" την κα Yamaha , φαντάσου....
  25. το GSR έχει γυμνό 6995? και στην έκδοση S (GSR 600S) έχει 7700? και απ'ότι ρώτησα δεν ήτανε προσφορά για τις γιορτές μόνο , απλά τόσο το τιμολογούν πλέον . το S όπως σωστά λες έχει την ψιλή ζελατίνα (αν την πάρεις μετά έχει 290?!) και το φέρινγ (δεν ξέρω ακριβώς τιμή) και τίποτα παραπάνω (όχι συναγερμό) , επίσης και οι 2 εκδόσεις είναι με ABS και αυτή είναι η ουσιαστική διαφορά του K7 μοντέλου από το K6 και μάλιστα χωρίς να ανέβει η τιμή! (αν και ακούγονται και για διαφορετική χαρτογράφηση/μπεκ κτλ.) εγώ σκέφτομαι για το γυμνό πάντως , το θεωρώ πολύ πιο όμορφο , και προτειμώ να δώσω 800? παραπάνω για τα τελικά tri oval της Yoshimura από τα 700? του φερινγ & ζελατίνας ;) --- σωστό αυτό που λες αλλά με το αυτόματο και το παπί , δεν πας ούτε ταξίδι ούτε νιώθεις το ίδιο! άλλωστε δεν αντικαθιστάς απλά αγοράζεις και μηχανή παράλληλα. :D και μη μου πείτε πως οι περισσότεροι δεν έχετε ένα παπί ή scooter για δουλειά και για καθημερινή χρήση ? βασικά είναι για πιο πράγμα την θες. δεν μένεις στο παπί αν θες να μπαινεις σε πίστα που και που , ούτε αν σου αρέσει ταξιδάκι-εκδρομή με φίλους , ακόμα και να το παίξεις μούρη στην καφετέρια πάλι και εκεί κάτι άλλο παίρνεις... χαχα ;) καταλαβαίνεις τι εννοώ
×
×
  • Create New...