Καλησπέρα σας!
πριν 2 χρόνια είχα ένα τρακάρισμα πολύ ελαφρύ τίποτα το σημαντικό. Όταν ήρθε η αστυνομία δεν ειχα μαζί μου την άδεια μου.
Μετά από 2 χρόνια μου ήρθε χαρτί για δικαστήριο επειδή δεν το ειχα μαζί. Ρώτησα στην αστυνομία και μου είπαν ότι θα παω στο δικαστήριο να το δείξω και θα ξεμπερδεψω. Σας έχει συμβεί;;;
Εχω αγχωθεί!!!
Καλησπέρα!
Θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε ένα θέμα που έχω. Πριν λίγες μέρες έχοντας παρκάρει τη μηχανή μου κάποιος έκανε όπισθεν και την έριξε κάτω με αποτέλεσμα να σπάσει το δεξί αντίβαρο και να σφινώσει μέσα στο τιμόνι. Δεν μπορούν στο συνεργείο να το ξεσφινώσουν με τίποτα. Μου λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να έχει τη μηχανή μόνο ένα αντίβαρο.
Την οδήγησα έτσι και δε βλέπω τεράστια διαφορά, γενικά δεν τρέχω. Πιστεύετε ότι σε μια κρίσιμη στιγμή μπορεί να με βάλει σε κίνδυνο;;;
*Σε λίγους μήνες θα αγοράσω καινούρια μηχανή, οπότε δεν καίγομαι να αγοράσω καινούριο τιμόνι. Θα ήθελα τη συμβουλή σας!!!